Nusreta Sisica, ovo curi vec dugi niz godina, kanalizacija nije jer ne smrdi, voda dakle.

Pa takav sistem je i u Sarajevu...rezervoari su na mojmilu brdu, souk bunaru, pofalićima...
za vik da napuni budzet, odlicna
pa ne moze apartman u turistickom naselju biti u istoj kategoriji kao stan,kucaTrappist wrote: ↑04/07/2025 10:54za vik da napuni budzet, odlicnaako krenu tuzbe bit ce jebiga
![]()
i ovdje truniš. ako nema prebivalitše na toj lokaciji, voda mu da prostiš nije pravo koje može koristiti bez obzira na trošak koji pravi da mu se ista dobaci.Trappist wrote: ↑04/07/2025 10:54za vik da napuni budzet, odlicnaako krenu tuzbe bit ce jebiga
![]()
Uhh izvini molim te, evo necu vise kritikovati vikChmoljo wrote: ↑04/07/2025 11:08i ovdje truniš. ako nema prebivalitše na toj lokaciji, voda mu da prostiš nije pravo koje može koristiti bez obzira na trošak koji pravi da mu se ista dobaci.
pazi ti molim te šta ono brani... mislim, ovako budu jasnije motivacije za određene izjave.![]()
Ko kazeTvrtko II Kotromanić wrote: ↑04/07/2025 10:59pa ne moze apartman u turistickom naselju biti u istoj kategoriji kao stan,kuca![]()
nema potrebe da se postavljaš toliko defanzivno. diskutujemo. svako sa svojim motivima. ja zadovoljan što će svako plaćati onoliko koliko potroši, ti nezadovoljan što ćeš plaćati onoliko koliko potrošiš.
pa ima neka kategorizacija
Ma sve ok
Uhh ako želiš da čuješ o kategorizaciji, mozemo na pp, tu ti imam prica ne bi mi vjerovaoTvrtko II Kotromanić wrote: ↑04/07/2025 11:18pa ima neka kategorizacijaTrappist wrote: ↑04/07/2025 11:16Ko kazeTvrtko II Kotromanić wrote: ↑04/07/2025 10:59
pa ne moze apartman u turistickom naselju biti u istoj kategoriji kao stan,kuca![]()
![]()
![]()
uostalom sta sad da lijemo suze jer ovi tranzicijski burzuji trebaju koju keku vise dati za vodu?
ili nezz, ako si ti jedan od tih vlansika apartmana, hoces da ti sergiju skupljamo?
ma vidiTrappist wrote: ↑04/07/2025 11:23Uhh ako želiš da čuješ o kategorizaciji, mozemo na pp, tu ti imam prica ne bi mi vjerovaoTvrtko II Kotromanić wrote: ↑04/07/2025 11:18pa ima neka kategorizacija
uostalom sta sad da lijemo suze jer ovi tranzicijski burzuji trebaju koju keku vise dati za vodu?
ili nezz, ako si ti jedan od tih vlansika apartmana, hoces da ti sergiju skupljamo?
Jeste, imam 5-6 apartmana gore, pogodit ce me ovo bas. Bas sam zato najaktivniji na temi inflacije ovdje, pogadja me sve ovo previse![]()