Jedna dobra stvar, uskoro ces auto, kucu moc kupiti za 400-500 KM.
(prodas kucu za 100 000 ali se s kupcem dogovoris da u ugovoru pise 4000KM, ne treba ti kasa)
Jedna dobra stvar, uskoro ces auto, kucu moc kupiti za 400-500 KM.
A ako se napravi kao POKLON?
To je vec rijeseno.
Tačno, neće.
Ne zavaravamo se, niko ni ne ocekuje od njih osim njihovih fanova, ali njihov povratak na vlast bice kazna trojkaskim ublehasima.
To se slazem. Treba ih napenaliti nogom tako zestoko da ih sdfaovce 4 godine prcaju.dječak sa šibicama wrote: ↑30/06/2025 11:45 , ali njihov povratak na vlast bice kazna trojkaskim ublehasima.
dok je tvoj jedini cilj da sve bude sjebano da bi godinama mogao pp forumu pljuvati po svemu i govoriti jesam vam reko, tebi i slicnima da se sve pozlati bilo bi a nista to ne valja zasto nije vise karata koristeno u pozlatidječak sa šibicama wrote: ↑30/06/2025 11:56 Zasluzena kazna, nove 4 godine udruzenog unistavanja drustva u reziji SDFA i HDZ je prihvatljiva cijena jer ovi nisu uradili nista bolje.
Samo napunili svoje dzepove, ministri se hapse, narodu se prijeti, svaki dan nova prijetnja novi nameti harac, poslanicima se povecavaju plate, nacelnici ne rade nista ili rade sve u svoju korist. Eto KS, nacelnik SG nema ni diplome, Mandic uhljeb jedan klasicni sad mi je zao sto sam glasao za njega samo da Gratz ne zajase trebao sam upravo za Muhameda, jedino Baklava rodj. Londrc ista radi u onom njenom populizmu, makar se pokusava svidjeti glasacima.
Bruka jedna od "socijaldemokratije".
Evo meni nije. Prvi sam se zalagao kod familije, prijatelja, poznanika etc. da iako su sdaovce da POKUSAJU dati glas nekome drugome, lako se vratiti na sda. Da treba kazniti i njihovu stranku koju podrzavaju 30 godina. Neki su uradili, neki nisu
Mozda i najjaci oksimoron ikada napisan na ovon forumu
Zar nisu "retardiran narod" i "mafijaska drzava" djecakove omiljene mantretramvajtrojka wrote: ↑30/06/2025 12:07dok je tvoj jedini cilj da sve bude sjebano da bi godinama mogao pp forumu pljuvati po svemu i govoriti jesam vam reko, tebi i slicnima da se sve pozlati bilo bi a nista to ne valja zasto nije vise karata koristeno u pozlatidječak sa šibicama wrote: ↑30/06/2025 11:56 Zasluzena kazna, nove 4 godine udruzenog unistavanja drustva u reziji SDFA i HDZ je prihvatljiva cijena jer ovi nisu uradili nista bolje.
Samo napunili svoje dzepove, ministri se hapse, narodu se prijeti, svaki dan nova prijetnja novi nameti harac, poslanicima se povecavaju plate, nacelnici ne rade nista ili rade sve u svoju korist. Eto KS, nacelnik SG nema ni diplome, Mandic uhljeb jedan klasicni sad mi je zao sto sam glasao za njega samo da Gratz ne zajase trebao sam upravo za Muhameda, jedino Baklava rodj. Londrc ista radi u onom njenom populizmu, makar se pokusava svidjeti glasacima.
Bruka jedna od "socijaldemokratije".![]()
![]()
emigrazione wrote: ↑30/06/2025 12:17 hahahaha kako ste dernečili ovdje kada su harač uveli privredi i preduzetnicima, svi se polomili da vam objasne da to uopšte nije bilo da bi se radnici zaštitili...ovo sa fiskalnim kasama se ni ja ne bih bolje dosjetio, ovom retardiranom narodu treba i šetanje naplaćivati. Hoćete da vam komunisti vode ekonomiju pa izvol'te Bošnjaci i niste za bolje
A vase najave o desetinama hiljada otkaza, padu privrede, kataklizmama biblijskih razmjera po privredu itd.itd.Trappist wrote: ↑30/06/2025 12:32emigrazione wrote: ↑30/06/2025 12:17 hahahaha kako ste dernečili ovdje kada su harač uveli privredi i preduzetnicima, svi se polomili da vam objasne da to uopšte nije bilo da bi se radnici zaštitili...ovo sa fiskalnim kasama se ni ja ne bih bolje dosjetio, ovom retardiranom narodu treba i šetanje naplaćivati. Hoćete da vam komunisti vode ekonomiju pa izvol'te Bošnjaci i niste za bolje![]()
nikad necu zaboraviti da je bilo par njih ovdje koji su napisali da ce visak novca od povecanja bruto minimalca ici u kapitalne projekte, pa onda ovi nakon 10 dana objavili da se povecavaju plate budzetlijama u fbih![]()
A privreda i nova zaposljavanja su skocila u picku materinu od nove godine jelde? Tresnje jebenih 20 km, voda poskupljuje, struja poskupljuje, i tebe i dalje nije stid pricati o nekakvim pozitivnim pomacima?tramvajtrojka wrote: ↑30/06/2025 12:39A vase najave o desetinama hiljada otkaza, padu privrede, kataklizmama biblijskih razmjera po privredu itd.itd.Trappist wrote: ↑30/06/2025 12:32emigrazione wrote: ↑30/06/2025 12:17 hahahaha kako ste dernečili ovdje kada su harač uveli privredi i preduzetnicima, svi se polomili da vam objasne da to uopšte nije bilo da bi se radnici zaštitili...ovo sa fiskalnim kasama se ni ja ne bih bolje dosjetio, ovom retardiranom narodu treba i šetanje naplaćivati. Hoćete da vam komunisti vode ekonomiju pa izvol'te Bošnjaci i niste za bolje![]()
nikad necu zaboraviti da je bilo par njih ovdje koji su napisali da ce visak novca od povecanja bruto minimalca ici u kapitalne projekte, pa onda ovi nakon 10 dana objavili da se povecavaju plate budzetlijama u fbih![]()
![]()
![]()
Dernecili botovi vladajuce Trojke, i nemoj da narod nazivas retardiranim, mogao bi te bot opomenutiemigrazione wrote: ↑30/06/2025 12:17 hahahaha kako ste dernečili ovdje kada su harač uveli privredi i preduzetnicima, svi se polomili da vam objasne da to uopšte nije bilo da bi se radnici zaštitili...ovo sa fiskalnim kasama se ni ja ne bih bolje dosjetio, ovom retardiranom narodu treba i šetanje naplaćivati. Hoćete da vam komunisti vode ekonomiju pa izvol'te Bošnjaci i niste za bolje