Jos malo pa ce bestijalni bosnjaci staviti poznate lavove iz pionirske doline u stendbaj.
Javlja zidovska straza sa kromolja.
Jos malo pa ce bestijalni bosnjaci staviti poznate lavove iz pionirske doline u stendbaj.
Šta je poenta ovih skrinova sa fb nekih žlj anonimusa?
Mes cini Zavrzlama da si ti ovaj ispod
Bas me zanima dal je taj europatriot bio protiv ratova u afganistanu,libiji,iraku,siriji,libanuharisl wrote: ↑12/06/2025 13:41 Jeko ovaj Ozren Podnar sa sve bestijama?
https://www.facebook.com/ozren.podnar/? ... ms_MY&_rdr
Zasto bi misljenje, kako sam sebe naziva, "Digital content creator. Europatriot, nativist. Anti-jihadist, opponent of Sharia and illegal aliens" bilo ikome relevantno?
Svasta... Moze to i bolje...
Odakle vadite ove pokemone, bez zayebancije sad...i kako vam se uopste da citati sve te njihove glupostiharisl wrote: ↑12/06/2025 13:41 Jeko ovaj Ozren Podnar sa sve bestijama?
Zasto bi misljenje, kako sam sebe naziva, "Digital content creator. Europatriot, nativist. Anti-jihadist, opponent of Sharia and illegal aliens" bilo ikome relevantno?
Svasta... Moze to i bolje...
Horo je imao nekih antizapadnih viceva,tako da ne vjerujem da bi nam dali da pricamo njegove vicevePrpa.ba wrote: ↑12/06/2025 13:46 Sigurno taj i njemu slicni "kreiraju" i po ovom forumu. Multikulturalni i probosanski orjentirani, samo nekako uvijek sa kritikom spram Bosnjaka.![]()
Koji nismo "nativni" bezbeli, ali ako zadovoljimo visoke europske standarde, dozvolice nam da okrecemo cevose i pricamo Horine viceve.![]()
Pa vecina nacije podrzava otvorenu podrsku Palestincima i javne osude Izraela. Da sutra prekinemo sve diplomatske veze sa izraelom i na bilo koji nacin im sto glasnije stavimo do znanja na cijoj smo strani, vecina ove nacije bi bila radosna i podrzala bi to. Tebi ako se ne svidja to; ti budi kukavica, i u nekom drugom narodu se za suknju drzi.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑12/06/2025 10:45Prvi u red i zrtvuj se a nemas pravo drzavu citavu gurati.Posao politicara je izmedju ostalog i da budu kukavice ako je to u interesu drzaveskrbavi-admin wrote: ↑12/06/2025 10:36jeste ss usrali...popijte xanax lexilium polovku brlje lakse se podnese hastrija..... kukaviceVjecita_zavrzlama wrote: ↑12/06/2025 08:44 Dobar tekst:
Amir Gross Kabiri mislim da nije pokušao da organizuje konferenciju da bi Sarajevo iskoristio za podršku genocidu ili mu bar to nije glavni prioritet. I evo nakon što je konferencija i zvanično otkazana možemo kazati da je Kabiri ipak postigao određeni cilj i to zahvaljući nama. Delić je mogao daleko bolje reagirati. Meta da tako kažem nije Gaza koliko Bosna i Hercegovina. Izraelu niti Arapima koji mu i tajno i javno daju podršku ne treba podrška Sarajeva. Arapi sa milijardama petro dolara nedavno su nagradili Ameriku za slanje oružja Izraelu, takvim državama i toj arapsko-izraelskoj ekipi ne treba nikakva podrška Sarajeva. To je jedna snažna koalicija koja je u otvorenom i beskrupuloznom ratu jučer protiv Sirijaca danas protiv Gaze. Ne treba ih u toj njihovi džavoljoj raboti pomagati našom naivnošću. Oni igraju bez maske smatraju da dolarima mogu sve kupiti a i arapski narodi ih svakako opet šta god urade podržavaju jer je sve skoro mrtvo i teško da uopšte da danas razlikuju one koji su branili Sarajevo od onih koji su ga napadali. Nema kakvu vrstu zla nisu sproveli i upotrijebili nad Palestincima sve uz podršku Arapa. Za cioniste i Natanjahua svi sve znaju ali arapske elite su te koje zvanično gaje islamske vrijednosti a u stvarnosti se ne razlikuju od cionista. U svakom slučaju od Kabirijevih dosadašnjih smicalica do sada su najviše profitirali Dodik i HDZ i vjerovatno je i ova najavljena pa otkazana konferencija bila samo nastavak te igre (ili pokušaj kompromitacije probosanske politike) odnosno jačanje pozicije nekih drugih igrača u nekim budućim pregovorima.
ugledajte se na moju rahmetli nanu koja je u dimijama svercala zidovsko dijete, zar nosila, SKOJevka bila a bes vakat klanjala do zadnjeg daha bez da je telalila ikom da je komunista i revolucionarka kojoj je Allah jedini strah....
nemojte nista predajte oruzje i bicete postedjeni... lakse glavu po noz nego pokazat malo srca.... na kraju krajeva nestajali su mnogo jaci pametniji organizovaniji napredniji narodi od nas pa sve znamo.... ovo Zlo danas ce biti zadokumentovano na papiru kamenu serverima umnozavano dijeljeno za vijeke vijekova
Mislim da imaju neku NVO pa prate jedni drugeLSD wrote: ↑12/06/2025 13:50Odakle vadite ove pokemone, bez zayebancije sad...i kako vam se uopste da citati sve te njihove glupostiharisl wrote: ↑12/06/2025 13:41 Jeko ovaj Ozren Podnar sa sve bestijama?
Svasta... Moze to i bolje...![]()
Sa foruma. Samo drugi nickoviLSD wrote: ↑12/06/2025 13:50Odakle vadite ove pokemone, bez zayebancije sad...i kako vam se uopste da citati sve te njihove glupostiharisl wrote: ↑12/06/2025 13:41 Jeko ovaj Ozren Podnar sa sve bestijama?
Hajd dobro, NVO...al ima i tamo normalnih ljudi, cak i vecina...samo se uvijek nekako nađu neki idioti i servira se ovdje njihovo nenormalno misljenje.dr_Evil wrote: ↑12/06/2025 14:01Mislim da imaju neku NVO pa prate jedni drugeLSD wrote: ↑12/06/2025 13:50Odakle vadite ove pokemone, bez zayebancije sad...i kako vam se uopste da citati sve te njihove glupostiharisl wrote: ↑12/06/2025 13:41 Jeko ovaj Ozren Podnar sa sve bestijama?
![]()
Jesi l' se u ratu ispalio pa druge nazivaš munaficima?Vjecita_zavrzlama wrote: ↑12/06/2025 15:25 [media]![]()
[/media]
Ne znam sta je smijesno? Ja sam na zapadu a gori su munafici oni sto guzove hlade u Njemackoj Svedskoj a guraju Bosnu da gine za neke ideale
Ali nam nisi napisao jučer - koje to strašne posljedice čekaju Bosnu i Hercegovinu sada? Ponajprije Sarajevo?N.N. wrote: ↑12/06/2025 15:22 Jucer sam napisao, Bosnjacki buzdovani.
Iako je od pocetka bila zvrcka, pa da imas bar malo mozga, organizujes sa Fincijem urucenje Hagade u boji kao poklona svim rabinima, odvedes ih da je vide u originalu, prezentujes malo sta i kako...izlistas imena i prezimena osoba iz BiH dobitnika medalje pravednika medju narodima u Izraelu, objasnis historiju Sarajeva i BiH koji se odnose na Jevreje...
Malo ukljucis glavurdu a iskljucis emocije.
Mi haman i dalje ne znamo sta se dogadja izvan tromedje Sa-Tz-Ze. Jebat ga...
Nisam dovoljno star, vidim ja sada.. vi koji ste u godinama i gurate Bosnu u propast..sto bi moja rhm nena rekla ”lahko je meni, meni je jedna noga vec u mezaru”, zato vam i nije bitno sta ce biti?canvra888 wrote: ↑12/06/2025 15:31Jesi l' se u ratu ispalio pa druge nazivaš munaficima?Vjecita_zavrzlama wrote: ↑12/06/2025 15:25 [media]![]()
[/media]
Ne znam sta je smijesno? Ja sam na zapadu a gori su munafici oni sto guzove hlade u Njemackoj Svedskoj a guraju Bosnu da gine za neke ideale
Ogromne! Eto zapamti.Niste se hatorili s bilo kimcanvra888 wrote: ↑12/06/2025 15:32Ali nam nisi napisao jučer - koje to strašne posljedice čekaju Bosnu i Hercegovinu sada? Ponajprije Sarajevo?N.N. wrote: ↑12/06/2025 15:22 Jucer sam napisao, Bosnjacki buzdovani.
Iako je od pocetka bila zvrcka, pa da imas bar malo mozga, organizujes sa Fincijem urucenje Hagade u boji kao poklona svim rabinima, odvedes ih da je vide u originalu, prezentujes malo sta i kako...izlistas imena i prezimena osoba iz BiH dobitnika medalje pravednika medju narodima u Izraelu, objasnis historiju Sarajeva i BiH koji se odnose na Jevreje...
Eh jest, nedozvoljavanje konferencije na kojoj bi se listilo o "patnji Izraela u zadnje dvije godine" je sigurno guranje BiH u propastVjecita_zavrzlama wrote: ↑12/06/2025 15:38Nisam dovoljno star, vidim ja sada.. vi koji ste u godinama i gurate Bosnu u propast..sto bi moja rhm nena rekla ”lahko je meni, meni je jedna noga vec u mezaru”, zato vam i nije bitno sta ce biti?canvra888 wrote: ↑12/06/2025 15:31Jesi l' se u ratu ispalio pa druge nazivaš munaficima?Vjecita_zavrzlama wrote: ↑12/06/2025 15:25 [media]![]()
[/media]
Ne znam sta je smijesno? Ja sam na zapadu a gori su munafici oni sto guzove hlade u Njemackoj Svedskoj a guraju Bosnu da gine za neke ideale![]()
Pa hajde, da čujemo konkretno i s argumentima - koje?Vjecita_zavrzlama wrote: ↑12/06/2025 15:39Ogromne! Eto zapamti.Niste se hatorili s bilo kimcanvra888 wrote: ↑12/06/2025 15:32Ali nam nisi napisao jučer - koje to strašne posljedice čekaju Bosnu i Hercegovinu sada? Ponajprije Sarajevo?N.N. wrote: ↑12/06/2025 15:22 Jucer sam napisao, Bosnjacki buzdovani.
Nemam pojma oko ‘strasnih’ posljedica jer ih nisam ni spominjao.canvra888 wrote: ↑12/06/2025 15:32Ali nam nisi napisao jučer - koje to strašne posljedice čekaju Bosnu i Hercegovinu sada? Ponajprije Sarajevo?N.N. wrote: ↑12/06/2025 15:22 Jucer sam napisao, Bosnjacki buzdovani.