Ko nas bre zavadijusuf maskovic wrote: ↑06/06/2025 11:40Jugoslaviju je sjebala cia. Nakon Titove smrti polako su preuzeli udbu. Udbaši su odradili posao za njih . Čitav niz nelogičnosti se dogodio u 90 im.Johny12 wrote: ↑06/06/2025 10:17U vaktu mog oca postojala je jugoslavija i vise je nema niti ce vjerovatno biti. Sjebala ju je njegova generacija. U vaktu mog djeda postojala je austro ugarska i vise je nema niti ce biti. Sjebala ju je ta generacija. U vaktu prije njega bila je osmanska imperija pa je nema niti ce je biti. Ko je njih sjebao ne znam….Kiki_Musampa wrote: ↑06/06/2025 07:54
Znas li ti koliki je raspon u godinama tih par generacija? Kakvo je to debilno blebetanje? Navedi samo šta se u tvom i zivotu tvog oca izdesavalo,pa na to dodaj jos. Cuj to trojka mu sjeba zivot cukununucadi![]()
Kontas?
Ovo tko je Srbin Bošnjak Hrvat nema nikakve veze sa realnim životom. To je samo dobar alat za manipulaciju.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- W0rM
- Grijem se na: sunčevu energiju
- Vozim: se po mahali
#33351 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- vee-jay
#33352 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
pa ako je u SDAKiki_Musampa wrote: ↑06/06/2025 07:54Znas li ti koliki je raspon u godinama tih par generacija? Kakvo je to debilno blebetanje? Navedi samo šta se u tvom i zivotu tvog oca izdesavalo,pa na to dodaj jos. Cuj to trojka mu sjeba zivot cukununucadiJohny12 wrote: ↑06/06/2025 01:03Koje nebuloze i gluposti…. Stranacka propaganda ocigledno
Mnogo toga se fundamentalno promijenilo u zadnjih nekoliko mjeseci, npr trojkasko busanje “nema mirnog razlaza” je prdimahovina i to vidi ne samo “remetilacki faktor” vec i pro bih faktor…… Okurazen je hrvatski nacionalizam itd…. Nece izaci na dobro
Sjeba nas trojka za narednih par generacija![]()
-
pemanapemani
#33353 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Fundamentalno se promijenilo da je Dodik napokon gotova prica. Sa njim vise niko ne zeli pricati, od stranaca do opozicije u manjem entitetu.Johny12 wrote: ↑06/06/2025 01:03Koje nebuloze i gluposti…. Stranacka propaganda ocigledno
Mnogo toga se fundamentalno promijenilo u zadnjih nekoliko mjeseci, npr trojkasko busanje “nema mirnog razlaza” je prdimahovina i to vidi ne samo “remetilacki faktor” vec i pro bih faktor…… Okurazen je hrvatski nacionalizam itd…. Nece izaci na dobro
Sjeba nas trojka za narednih par generacija
Covic istjeran na cistac, nikad nervozniji, pa jedan Vukan mu pali verbalne klempe, sto je bilo nezamislivo prije dvije godine.
Konakovic, Becirovic i Lagumdzija na planu vanjske politike uradili vise nego svi SDA ministri, clanovi Predsjednistva i Komsic zajedno u citavoj karijeri.
Trojka po meni igra posteno. Prvo fino, pa ako ne ide, onda u kost.
Klinac bi opozicija iz manjeg entiteta stala na crtu Dodiku da nisu skontali da je trojka koliko toliko principjelna.
Evo vidimo i ove neke manje hr stranke kako se lagano bude,.
Ne znam kako to nije bio slucaj dok su SDA i DF bili vlast?
Ukratko, boli me kurac za trojku i opcenito politicare, samo je cinjenica da su satrali Dodika, pa kako tako i to za dvije jebene godine. Aferim.
- drug_profi
#33354 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
USA je imala interes da zadrzi SFRJ na okupu, a Rusija je imala interes da je razjebe sasvim da izađe na Jadran preko pravoslavnih satelita, jer kompletna SFRJ ne bi nikad prišla Rusima.
Uostalom ubijanje je pocelo kad je Kadijevic otišao u Moskvu, nakon toga Rusija prodavala oruzje i hrvatima i srbima da se sto bolje pobiju...
Uostalom ubijanje je pocelo kad je Kadijevic otišao u Moskvu, nakon toga Rusija prodavala oruzje i hrvatima i srbima da se sto bolje pobiju...
-
BAK-eV
#33355 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
I sta?pemanapemani wrote: ↑06/06/2025 14:56Fundamentalno se promijenilo da je Dodik napokon gotova prica. Sa njim vise niko ne zeli pricati, od stranaca do opozicije u manjem entitetu.Johny12 wrote: ↑06/06/2025 01:03Koje nebuloze i gluposti…. Stranacka propaganda ocigledno
Covic istjeran na cistac, nikad nervozniji, pa jedan Vukan mu pali verbalne klempe, sto je bilo nezamislivo prije dvije godine.
Konakovic, Becirovic i Lagumdzija na planu vanjske politike uradili vise nego svi SDA ministri, clanovi Predsjednistva i Komsic zajedno u citavoj karijeri.
Klinac bi opozicija iz manjeg entiteta stala na crtu Dodiku da nisu skontali da je trojka koliko toliko principjelna.
Ukratko, boli me kurac za trojku i opcenito politicare, samo je cinjenica da su satrali Dodika, pa kako tako i to za dvije jebene godine. Aferim.
Zar nije bio satran Jelavic, Poplasen, samouprava ....
Ti nabrajas neke personalne promjene i to prikazujes kao uspjeh.
Samo dajes argumente za viceve o glupim Bosancima ....
Za to vrijeme imamo na terenu:
- HNK u Mostaru,
- Zakon o radu da federalni inspektori ne smiju bez dozvole kantona vrsiti provjere,
- Schmidtove izmjene cime je bilo koja dominatna hrvatska stranka zabetonirana u vlast (njihovih 150 hiljada glasova ce vrijediti nego pola miliona bosanskih),
- imas najavu trece federalne jedinice,
- napustanje gradjanskog uredjenja,
- najavu elektora
- najavu daljnjih etnickih podjela
- egzodus stanovnika ...
Nema autoputa ni do 2035 ako se ovako nastavi, unistena EP, BH Telekom, sunovrat prodaje zbog neradne nedelje!
Ali eto trebamo se radovati sto neme Dodika ..... juhu ....
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#33356 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nabroja frajer 10 stvari od toga 6 najava
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#33357 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Uništena EP i telecom
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#33358 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- tramvajtrojka
#33359 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- tramvajtrojka
#33360 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
E moj reise ni obraza ni postovanja samog sebe i naroda kojeg predstavljas
, sramis li se povratnika u RS-u kojim dns valja zanociti za bajram i zlocinackom brlogu zvanom RS ocekujuci da lole na vrljikama i traktorima ponese ona njihova pjesma uz jednozicani instrument

gledajući ove dvije slike dobro mi i ikako

gledajući ove dvije slike dobro mi i ikako
-
HelaS
#33361 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Uopšte nisi u pravu, naprotiv, retrogradan ti je stav. Nama treba poštovanje jedni drugih, od nečega se mora poćitramvajtrojka wrote: ↑06/06/2025 19:43 E moj reise ni obraza ni postovanja samog sebe i naroda kojeg predstavljas![]()
, sramis li se povratnika u RS-u kojim dns valja zanociti za bajram i zlocinackom brlogu zvanom RS ocekujuci da lole na vrljikama i traktorima ponese ona njihova pjesma uz jednozicani instrument gledajući ove dvije slike dobro mi i ikako
![]()
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#33362 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
kada svhatite da ova drzava ima jos Dva naroda mozda vam bude lakse u tim mozgicima. Do tada se icudjavajte.tramvajtrojka wrote: ↑06/06/2025 19:43 E moj reise ni obraza ni postovanja samog sebe i naroda kojeg predstavljas
Bajrambajrecula.
-
geoxx
#33363 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sve ove savjesne, dostojanstvene i nenaivnekodevedesetdruge Bosnjake kad iskupis, taman si tu negdje izasao iz minusa sa IQom.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- tramvajtrojka
#33365 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ponovno nam je potreban koncept Mario Nenadić, komsicu jel ti to jasno bolan
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#33366 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dakle pored toliko sranja koja izađu iz usta ovih, budu pozvani na bajrambanku
Treba sacuvati ahbaba Dodika
Treba sacuvati ahbaba Dodika
- dale cooper
#33367 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Komšićev politički anganžman u jednoj slici.
Ovo kad je saznao da je Sebija kuhala za prijem.
Last edited by dale cooper on 06/06/2025 21:03, edited 1 time in total.
- Danguba
#33368 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
tramvajtrojka wrote: ↑06/06/2025 19:43 E moj reise ni obraza ni postovanja samog sebe i naroda kojeg predstavljas![]()
, sramis li se povratnika u RS-u kojim dns valja zanociti za bajram i zlocinackom brlogu zvanom RS ocekujuci da lole na vrljikama i traktorima ponese ona njihova pjesma uz jednozicani instrument
gledajući ove dvije slike dobro mi i ikako![]()
Ne bi me iznenadilo da je pregovarala sa reisom o prelasku na islam nje i sefa u nje samo da opstanu na vlasti.
-
pemanapemani
#33369 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jelavic, Poplasen i samouprava, sve odradila MZ.BAK-eV wrote: ↑06/06/2025 16:45I sta?pemanapemani wrote: ↑06/06/2025 14:56Fundamentalno se promijenilo da je Dodik napokon gotova prica. Sa njim vise niko ne zeli pricati, od stranaca do opozicije u manjem entitetu.Johny12 wrote: ↑06/06/2025 01:03
Koje nebuloze i gluposti…. Stranacka propaganda ocigledno
Zar nije bio satran Jelavic, Poplasen, samouprava ....
Ti nabrajas neke personalne promjene i to prikazujes kao uspjeh.
Samo dajes argumente za viceve o glupim Bosancima ....
Za to vrijeme imamo na terenu:
- HNK u Mostaru,
- Zakon o radu da federalni inspektori ne smiju bez dozvole kantona vrsiti provjere,
- Schmidtove izmjene cime je bilo koja dominatna hrvatska stranka zabetonirana u vlast (njihovih 150 hiljada glasova ce vrijediti nego pola miliona bosanskih),
- imas najavu trece federalne jedinice,
- napustanje gradjanskog uredjenja,
- najavu elektora
- najavu daljnjih etnickih podjela
- egzodus stanovnika ...
Nema autoputa ni do 2035 ako se ovako nastavi, unistena EP, BH Telekom, sunovrat prodaje zbog neradne nedelje!
Ali eto trebamo se radovati sto neme Dodika ..... juhu ....![]()
Prvi put sa Dodikom Sud BiH donio neku kapitalnu presudu.
Ostalo je vecina neke najave i pateticna prorocanstva sta ce biti.
Opet, boli me kurac za trojku, razocarali su me u hiljadu stvari, samo za SDA i Komsica su kvantni politicki skok.
Pa gdje je taj Komsic u ovoj zajebanciji sa Dodikom? Gdje su te veze u mz za 16 godina?
Nekarizmaticni rumeni Becirovic i narcis Lagumdzija su vise uradili za 2,5 godine nego Komsic za 14,5 godina i Bakir za 8 u vanjskoj politici.
-
Lug
#33370 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
prije 10-15 g. slucajno sam gledao na Viasat History, stari intervju sa pukovnikom engleske vojske koji je ucestvovao na mirovnim pregovorima 1918. poslije Prvog sv.rata. Ne znam tacno kad je sniman.drug_profi wrote: ↑06/06/2025 16:05 USA je imala interes da zadrzi SFRJ na okupu, a Rusija je imala interes da je razjebe sasvim da izađe na Jadran preko pravoslavnih satelita, jer kompletna SFRJ ne bi nikad prišla Rusima.
I on kaze otprilike, sa Rusima smo se brzo dogovorili kuda ce ici granica interesnih sfera od sjevera Evrope prema jugu. Kad smo dosli do centralne i juzne Evrope, tu se nismo nikako mogli dogovoriti pa smo odlucili da zajedno (Rusi i Zapad) od tih podrucja napravimo Cehoslovacku i KSHS i taj prostor smo ostavili za neka bolja vremena kad cemo se moci dogovoriti, dakle, zamrznuli ga, kao tampon zona. To pitanje cemo rjesavati u nekoj buducnosti, veli stari pukovnik u penziji.
I sad pogledas, KSHS i Cehoslovacka nastale u dva mjeseca, novembar i decembar 1918. Cehoslovacka se razdjeli za dva dana, upravo kad ce i kod nas zagrmiti.
Izgleda da su se lako dogovorili za Cehoslavacku.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#33372 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Da je nije primio, ispalo bi da smo srbomrsci.tramvajtrojka wrote: ↑06/06/2025 19:43 E moj reise ni obraza ni postovanja samog sebe i naroda kojeg predstavljas![]()
Plus da se IZ miješa u politiku.
- tramvajtrojka
#33373 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
bio bi naslovi na faktoru i kod Avde mogu ruku dat
Izdajnicka trojka prodala i Reisa
Kako je trojka pokrstila islamsku zajednicu
Ode fes dodje mantija
Svega mi doveli bi situaciju do usijanja letile bi glave al haj kad bosnjo brani VIP konopac u begovoj zivotom sto nece i ovo
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#33374 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- tramvajtrojka
#33375 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
A IZ se ne mijesa u politiku inace, a ona je u politici kao so u sastojku vegetesehohari wrote: ↑06/06/2025 21:43Da je nije primio, ispalo bi da smo srbomrsci.tramvajtrojka wrote: ↑06/06/2025 19:43 E moj reise ni obraza ni postovanja samog sebe i naroda kojeg predstavljas![]()
Plus da se IZ miješa u politiku.