Ekupi.ba - Iskustva?
- pezzar
#76 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
I obavezno proguglati proizvod, često je u drugim prodavnicama redovna cijena niža od njihove snižene.
- mirota
#77 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
to i radim...pratim proizvod i gledam je li fake snizenje ili ne..za BF bas sam ubo popust dobar
-
zippoo87
#78 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
Kupovao sam i ja svasta i vecinom pozitivna iskustva.
ALi nedavno narucim nesto,uredno stoji na stanju i nista se ne desava 7 dana,javim im se preko chata i posaljem broj narudzbe,osoba sa chata mi kaze da je brza posta preuzela i da ce doci...ja cekam,cekam i opet nista,proslo jos 7 dana...ja se javim ponovo,pitam,javi se druga osoba,kaze nije ni poslato jer je roba ostecena i ne mogu poslati u takvom stanju. A bio je set u pitanju,staklokeramicka ploca i rerna i jos neki artikal i otkazali su narudzbu. Znaci 15 dana su me levatili i lagali,ima,nema ,natovareno i na kraju nista
Mislim nije sada da opet necu kupovati kod njih ali to se sve danas provjeri u toku jednog dana i javi se ako nema neke robe na stanju.
Ne treba 15 dana.
-
Haris1110
#79 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
Uzimao samo kad su s Amex imali popust dodatni 15% ili 20%.
Prije toga bas rijetko jer na pocetku kad sam uzeo romobil preko njih i dobio otvaran predhodno paket i nisu htjeli zamjeniti odustao od kupovine.
Da napomenem da set koji dodje u paketu nisam dobio, da kad se stane na romobil skripi te naravno samo prebacuju na servis KimTeca.
I kad sam nasao laptop kod njih na snizenju odustao sam od kupovine i platio skoro 200KM vise i vjerujem da bih opet isto postupio.
Prije toga bas rijetko jer na pocetku kad sam uzeo romobil preko njih i dobio otvaran predhodno paket i nisu htjeli zamjeniti odustao od kupovine.
Da napomenem da set koji dodje u paketu nisam dobio, da kad se stane na romobil skripi te naravno samo prebacuju na servis KimTeca.
I kad sam nasao laptop kod njih na snizenju odustao sam od kupovine i platio skoro 200KM vise i vjerujem da bih opet isto postupio.
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#80 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
Frižider, Mašina za suđe, El. šporet, slušalice, držač za mobitel, Toster, Robot usisivač itd. Nikada ni jednog problema. Platim mobilnim bankarstvom putem uplatnice koju dobiješ odmah putem maila čim naručiš artikl. 
- Peacean
#81 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
Ni ja isto nikada problema, valjda zavisi gdje si i kako se potrefi. Mislim da ne smiju da zezaju nas u Sarajevu s obzirom na blizinu njihovih poslovnica 
-
Djewojka
#82 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
Do sad kupila ves mašinu, mašinu za sude, usisivač i peglu, i to uglavnom sve po akcijski cijenama. Brita filere koji su često na akciji. Sve ok. kad sam tražila šta da kupim, provjeravala sam recenzije na vise strana na internetu.
Jeidno sam nezadovoljna s Candy ugradbenom mašinom manjih dimenzija. Nekako mi često ne opere sude potpuno.
Šta bi sad kad sam uzela najjeftiniju na akciji 
Jeidno sam nezadovoljna s Candy ugradbenom mašinom manjih dimenzija. Nekako mi često ne opere sude potpuno.
-
bogata_sirotinja
#83 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
Evo da i ja napišem ovde nešto...
Prvi put sam naručio u Novembru 2024. godine. Stvarno znaju imati dobrih akcija. Ja sam tada ugrabio akciau 10% popusta na sve i besplatnu dostavu.
Kupio sam Samsung Galaxy A35 za 450KM a za te pare se nije mogao naći tada + garancija 2 godine ovlaštenog proizvođača.
Evo i sada, tražio vrećice za Vivax usisivač, kojih rijetko gdje0ima. Našao na ekupi, ali mi se nešto nije plaćala dostava 10KM za proizvod od 4KM.
I onda vidim da imaju paketomate ALI nažalost, nema ih u Banjaluci.
Srećom nekako izguglah sajt bazzar.ba i nađoh Vivax vrećice. Opet ću platiti dostavu ali će me izaći jeftinije, taman toliko da popijem kafu - DOBRO.
Sve u svemu, ne mogu vjerovati da ekupi nema paketomat u Banjaluci (niti bilo kom drugom gradu u entitetu RS) i eto, kakva smo mi država.
Prvi put sam naručio u Novembru 2024. godine. Stvarno znaju imati dobrih akcija. Ja sam tada ugrabio akciau 10% popusta na sve i besplatnu dostavu.
Kupio sam Samsung Galaxy A35 za 450KM a za te pare se nije mogao naći tada + garancija 2 godine ovlaštenog proizvođača.
Evo i sada, tražio vrećice za Vivax usisivač, kojih rijetko gdje0ima. Našao na ekupi, ali mi se nešto nije plaćala dostava 10KM za proizvod od 4KM.
I onda vidim da imaju paketomate ALI nažalost, nema ih u Banjaluci.
Srećom nekako izguglah sajt bazzar.ba i nađoh Vivax vrećice. Opet ću platiti dostavu ali će me izaći jeftinije, taman toliko da popijem kafu - DOBRO.
Sve u svemu, ne mogu vjerovati da ekupi nema paketomat u Banjaluci (niti bilo kom drugom gradu u entitetu RS) i eto, kakva smo mi država.
- Peacean
#84 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
I da imaju nije neka sreća, ja dva puta naručivao u paketomat u Sarajevu i oba puta mi javili da nije u funkciji i da moram lično da dođem da pokupim 
-
Naslovnica
#85 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
Koliko često pereš onaj filter na dnu?Djewojka wrote: ↑20/01/2025 23:56 Do sad kupila ves mašinu, mašinu za sude, usisivač i peglu, i to uglavnom sve po akcijski cijenama. Brita filere koji su često na akciji. Sve ok. kad sam tražila šta da kupim, provjeravala sam recenzije na vise strana na internetu.
Jeidno sam nezadovoljna s Candy ugradbenom mašinom manjih dimenzija. Nekako mi često ne opere sude potpuno.Šta bi sad kad sam uzela najjeftiniju na akciji
![]()
Plus način slaganja suđa i koje tablete koristiš...
-
Djewojka
#86 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
Šta je se sad poboljšalo od kad sam spustila gornju policu niže. Ali nekako mislim nije ona dzaba bila toliko snižena, a ja naravno uzela najjeftiniju.Naslovnica wrote: ↑29/05/2025 19:56Koliko često pereš onaj filter na dnu?Djewojka wrote: ↑20/01/2025 23:56 Do sad kupila ves mašinu, mašinu za sude, usisivač i peglu, i to uglavnom sve po akcijski cijenama. Brita filere koji su često na akciji. Sve ok. kad sam tražila šta da kupim, provjeravala sam recenzije na vise strana na internetu.
Jeidno sam nezadovoljna s Candy ugradbenom mašinom manjih dimenzija. Nekako mi često ne opere sude potpuno.Šta bi sad kad sam uzela najjeftiniju na akciji
![]()
Plus način slaganja suđa i koje tablete koristiš...
-
bogata_sirotinja
#87 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
Vezano za moj prethodni post.
Ljudi moji, ekupi je ipak OZBILJAN IGRAČ i bolje i platiti dostavu 10KM neko kupovati na bazzar.ba.
Užas, užas, velika ANTIPREPORUKA za bazzar.ba. Poručio sam kod njih 29.05. (četvrtak) i hajd, kontam vikend je neradni, paket će poslati ako ne u petak, onda najkasnije u ponedjeljak. Inače, dostava je putem EuroExpresa.
Da bi na kraju, danas (srijeda) otkazao narudžbu. Korisnička podrška je ne zainteresovana i samo govore da ne znaju zašto dobavljač nije obradio i poslao narudžbu tj. kontaktirali su ga i ne dobijaju nikakvu povratnu informaciju.
Ma bježi, kakav amaterizam!!!
bazzar.ba 0 bodova
Pišem u ovoj temi jer nema posebne teme.
Ljudi moji, ekupi je ipak OZBILJAN IGRAČ i bolje i platiti dostavu 10KM neko kupovati na bazzar.ba.
Užas, užas, velika ANTIPREPORUKA za bazzar.ba. Poručio sam kod njih 29.05. (četvrtak) i hajd, kontam vikend je neradni, paket će poslati ako ne u petak, onda najkasnije u ponedjeljak. Inače, dostava je putem EuroExpresa.
Da bi na kraju, danas (srijeda) otkazao narudžbu. Korisnička podrška je ne zainteresovana i samo govore da ne znaju zašto dobavljač nije obradio i poslao narudžbu tj. kontaktirali su ga i ne dobijaju nikakvu povratnu informaciju.
Ma bježi, kakav amaterizam!!!
bazzar.ba 0 bodova
Pišem u ovoj temi jer nema posebne teme.
-
shandrprcSA
#88 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
Kod kupovine kako se aplicira popust?Trenutno je -15 sa Visa karticom i kad dodjem do kraja za placanje stoji standardna cijena bez tog popusta.
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#89 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
Unesi visa karticu i mislim da ce obracunati cim uneses podatke.
-
shandrprcSA
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#91 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
Ranije nekada, ili?
Dodao karticu
Kada sam dosao na dio za placanje i ucitavanje forme, prikazana finalna cijena -15%
Dodao karticu
Kada sam dosao na dio za placanje i ucitavanje forme, prikazana finalna cijena -15%
-
shandrprcSA
- madesa
#93 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
kad bude taj popust sa Visa karticama , trenutno nema koliko vidim.
-
shandrprcSA
- madesa
#95 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
je li na sve artikle ?
-
shandrprcSA
#96 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
ne znam, nisam obracao paznju
-
smele
#97 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
Prije desetak dana naručio sam na portalu e-kupi.ba neke uređaje, između ostalog Samsung tv tipa oled. Uredno mi je zaprimljena naružba da bi na dan isporuke javili mail-om da im dostavljač nema na stanju taj uređaj te mi nude neke druge brendove u zamjenu. OK nema problema, međutim stavili su jedan fiksni broj telefona na koji se javlja automat. Pazite sada ovo: na prvi poziv automat kaže " sačekajte prvi ste na redu" i ponavlja još par puta da bi na kraju poruka bila: "pozovite ponovo" ili "pritisnite nulu mi ćemo vas pozvati". Sledeći put pozovem, automat mi saopšti da sam drugi na redu i ponavlja proceduru kao kod prvog poziva. I tako u nedogled, "prvi ste ili drugi na redu i na kraju pritisnite nulu". Hajde i to bi donekle bilo u redu ali nikada vas ne pozovu. Na mailove ne odgovaraju. Uzmu ti pare i možeš se slikati. I sada obzirom da sam iz Tuzle moram sjesti u auto za Sarajevo i lično u ured da bi obavio nešto što se može telefonskim pozivom.
Dakle, prevare te sa akcijskom ponudom umjesto naručenog i plaćenog nude ti nešto drugo i kada ih pozoveš vješto softwerom naštiman automat te odjebe. Neugodno iskustvo i e-kupi.ba više NIKADA.
Dakle, prevare te sa akcijskom ponudom umjesto naručenog i plaćenog nude ti nešto drugo i kada ih pozoveš vješto softwerom naštiman automat te odjebe. Neugodno iskustvo i e-kupi.ba više NIKADA.
- nivla
#98 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
javis se na chat na ekupi.ba i rjesavas problem, ostvario povrat uplate na ovaj nacinsmele wrote: ↑28/06/2025 11:53 Prije desetak dana naručio sam na portalu e-kupi.ba neke uređaje, između ostalog Samsung tv tipa oled. Uredno mi je zaprimljena naružba da bi na dan isporuke javili mail-om da im dostavljač nema na stanju taj uređaj te mi nude neke druge brendove u zamjenu. OK nema problema, međutim stavili su jedan fiksni broj telefona na koji se javlja automat. Pazite sada ovo: na prvi poziv automat kaže " sačekajte prvi ste na redu" i ponavlja još par puta da bi na kraju poruka bila: "pozovite ponovo" ili "pritisnite nulu mi ćemo vas pozvati". Sledeći put pozovem, automat mi saopšti da sam drugi na redu i ponavlja proceduru kao kod prvog poziva. I tako u nedogled, "prvi ste ili drugi na redu i na kraju pritisnite nulu". Hajde i to bi donekle bilo u redu ali nikada vas ne pozovu. Na mailove ne odgovaraju. Uzmu ti pare i možeš se slikati. I sada obzirom da sam iz Tuzle moram sjesti u auto za Sarajevo i lično u ured da bi obavio nešto što se može telefonskim pozivom.
- Chloe
- Photo mod
#99 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
Do sad nikakvih neugodnosti nisam imala s njima. Uvijek sve perfektno i profesionalno.smele wrote: ↑28/06/2025 11:53 Prije desetak dana naručio sam na portalu e-kupi.ba neke uređaje, između ostalog Samsung tv tipa oled. Uredno mi je zaprimljena naružba da bi na dan isporuke javili mail-om da im dostavljač nema na stanju taj uređaj te mi nude neke druge brendove u zamjenu. OK nema problema, međutim stavili su jedan fiksni broj telefona na koji se javlja automat. Pazite sada ovo: na prvi poziv automat kaže " sačekajte prvi ste na redu" i ponavlja još par puta da bi na kraju poruka bila: "pozovite ponovo" ili "pritisnite nulu mi ćemo vas pozvati". Sledeći put pozovem, automat mi saopšti da sam drugi na redu i ponavlja proceduru kao kod prvog poziva. I tako u nedogled, "prvi ste ili drugi na redu i na kraju pritisnite nulu". Hajde i to bi donekle bilo u redu ali nikada vas ne pozovu. Na mailove ne odgovaraju. Uzmu ti pare i možeš se slikati. I sada obzirom da sam iz Tuzle moram sjesti u auto za Sarajevo i lično u ured da bi obavio nešto što se može telefonskim pozivom.
Isto, prije 10ak dana sam naručila proizvod. Uredno platila, da bi mi se za par dana javili uz izvinjenje da proizvod nemaju na stanju, da će novac vratiti na moj račun i da mi dodjeljuju kupon od 10 KM koji mogu iskoristiti kod naredne kupovine. Zvala sam i ja taj broj jednom, bezuspješno, ali su se javili na chatu svoje stranice, u roku od pola sata.
Novac mi je na računu, planiram naručit opet nešto, pa ću vidjeti hoće li taj kupon ispoštovati.
- mirota
#100 Re: Ekupi.ba - Iskustva?
kupovao 10 ak puta, nikad lose iskustvo, naprotiv