A šta za prvu postavu? Čuvali 3 igrača za ligu prvaka? I šta sad, ova 3 kola do kraja treba čuvati igrače koji svakako idu na odmor i igrati bez motiva?
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- aCme
#61251 Re: English Premier League
Kakve su ovo šuplje priče o prvim postavama i kako nemaju motiv da pobjede ? Pa koja to ekipa u EPL nema motiva da pobjeđuje osim Mančestera, Totenhema i Sotona?
A šta za prvu postavu? Čuvali 3 igrača za ligu prvaka? I šta sad, ova 3 kola do kraja treba čuvati igrače koji svakako idu na odmor i igrati bez motiva?
- drug_profi
#61252 Re: English Premier League
Vjeruj ti šta hoćeš. Za njih je sezona završena bila 28. aprila.
Sve što Slot iz njih sad izvuče je prekovremeni rad.
Sve što Slot iz njih sad izvuče je prekovremeni rad.
- aCme
#61253 Re: English Premier League
Pričamo o timu iz engleske lige, a ne o Stupčanici iz Olova
- drug_profi
#61254 Re: English Premier League
Ne vidim razliku. Ljudi završili sezonu.
-
Dzontra_Volta
#61255 Re: English Premier League
Ne vidim ni smisao u priči šta bi bilo kad bi bilo (odnosi se na ono da su eto bili kompletni, ne bi Chelsea mogao pobijediti).
- drug_profi
#61256 Re: English Premier League
Dakako.Dzontra_Volta wrote: ↑06/05/2025 15:42 Ne vidim ni smisao u priči šta bi bilo kad bi bilo (odnosi se na ono da su eto bili kompletni, ne bi Chelsea mogao pobijediti).
Kao što nema smisla u tvrdnji da su nekakvi ublehaši osvojili prvenstvo 4 kola prije kraja i da čeznu za nekim čelzijevim igračima.
Sasvim je jasno da smo svi mi, i igrači i navijači Liverpula završili sezonu 28. aprila ujutro.
- MarlboroGold
#61257 Re: English Premier League
Čitajući neke postove sa prethodnih stranica ispada da je Liverpool osvojio ligu jer su ostali bili slabi. Nije to baš fer. Nije opet Leicester osvojio pa da se tako nešto ovdje tvrdi, već ekipa koja je nekad i sa pola snage otresala druge ekipe iz lige.
Dalje, EPL je i dalje institucija za sve druge lige. Nema veze i da PSG izbaci i Arsenal večeras, jer su ljudi u nevjerovatnoj formi i ako nas prođu ubijeđen sam da uzimaju ligu prvaka protiv Intera. Dovoljno je pogledati šta United i Tottenham rade u EL, a koji su se do prije par kola borili za opstanak. Isto i Čelzi u ECL koji je do polufinala igrao bukvalno sa rezervama u svakoj utakmici.
Možemo se mi ovdje međusobno nekad klati između sebe, podjebavati i sve, ali mislim da smo svi istog mišljenja da nijedna liga na svijetu nije ni blizu EPL-u po kvalitetu i to je činjenica.
Dalje, EPL je i dalje institucija za sve druge lige. Nema veze i da PSG izbaci i Arsenal večeras, jer su ljudi u nevjerovatnoj formi i ako nas prođu ubijeđen sam da uzimaju ligu prvaka protiv Intera. Dovoljno je pogledati šta United i Tottenham rade u EL, a koji su se do prije par kola borili za opstanak. Isto i Čelzi u ECL koji je do polufinala igrao bukvalno sa rezervama u svakoj utakmici.
Možemo se mi ovdje međusobno nekad klati između sebe, podjebavati i sve, ali mislim da smo svi istog mišljenja da nijedna liga na svijetu nije ni blizu EPL-u po kvalitetu i to je činjenica.
- vaučer
#61258 Re: English Premier League
Naravno da je fer, u ponekim glavama jelte. Kad bi Guardiola nakon što stuče milijardu na ljeto ostavio sve iza sebe 30 bodova bilo je uglavnom ‘o wow - prekucao ligu, dominacija, kakav jedinstven genije’. Kad bi Ferguson na guzove uzeo naslov provlačeći se sto puta kroz iglene uši - jebiga, dominacija, to je Ferguson i ManU. Liverpool poravna ligu ove godine - slaba liga. Meni očekivano. To su isti kojima se ‘covid sezona ne broji’ - ili po kojima najtrofejniji klub u Engleskoj ima ‘dva naslova’.
- aCme
#61259 Re: English Premier League
Ne do Bog da ste Mančester po trofejima ko bi vam stao u kraj
- BHF_Manijak
- drug_profi
#61261 Re: English Premier League
Prosipa se lik
- vaučer
-
Tromblon
#61263 Re: English Premier League
Teška srca mora se reći da su Liverpoodlians prekucali ligu ove sezone. Dominacija nego šta. Liga jaka ko beton. Iznenadile Svrake i Šumari. A i Manu haha.
Chelsea morao biti bolji, ali nam se trener još uči haha.
Chelsea morao biti bolji, ali nam se trener još uči haha.
- MarlboroGold
#61264 Re: English Premier League
Možda da probate ulupati još jednu milijardu u ekipu 
-
Tromblon
#61265 Re: English Premier League
Ulupava debilni vlasnik. Yebo mu sve po spisku. Nakamarali hrpu istih igrača. Sad će ih pola potjerati. Umjesto Enrikea doveo ovog parmaka i umjesto da bude glat drugi, treći borba za Lp do kraja. Pljuc.
Al ovaj vaš luzer vrti istu priču koliko već 5,6 godina. I nula. Tjerajte to.
- MarlboroGold
#61266 Re: English Premier League
Neka, ima još jednu sezonu fore. Ako ga zadrže nakon još jedne neuspješne sezone dižem ruke od njih. Ne pada mi na pamet da ih igdje više gledam sa tinpot club mentalitetom. Predug je bio period drugog dijela Wengerove vladavine do Artete uz mnoštvo isisanog strpljenja iz mene.Tromblon wrote: ↑08/05/2025 15:44Ulupava debilni vlasnik. Yebo mu sve po spisku. Nakamarali hrpu istih igrača. Sad će ih pola potjerati. Umjesto Enrikea doveo ovog parmaka i umjesto da bude glat drugi, treći borba za Lp do kraja. Pljuc.
Arsenal bi tako vremenom postao Tottenham 2.0
-
Tromblon
#61267 Re: English Premier League
Bogami već jeste. Ja ne znam otkud ti strpljenje. Još lik ispadne i kaže hladno igrali najbolje u Lp. To ni Murinjo ne bi izvalio. Vrijeme je za remont vjeruj mi. Nema Arteta šta više da dokazuje.MarlboroGold wrote: ↑08/05/2025 15:54Neka, ima još jednu sezonu fore. Ako ga zadrže nakon još jedne neuspješne sezone dižem ruke od njih. Ne pada mi na pamet da ih igdje više gledam sa tinpot club mentalitetom.Tromblon wrote: ↑08/05/2025 15:44Ulupava debilni vlasnik. Yebo mu sve po spisku. Nakamarali hrpu istih igrača. Sad će ih pola potjerati. Umjesto Enrikea doveo ovog parmaka i umjesto da bude glat drugi, treći borba za Lp do kraja. Pljuc.
Arsenal će tako vremenom postati Tottenham 2.0
-
Osmi Socrates
#61268 Re: English Premier League
Bristol City - Sheffield United danas, za one koji ne žele gledati evropska takmičenja. Prva utakmica doigravanja.
- MarlboroGold
#61269 Re: English Premier League
Ma nismo još, ali još jedno 5 ovakvih sezona i bićemo sigurno. Ja Boga mi dižem ruke od njih za sva vremena ako sljedeće sezone bude ista ovakva sezona bez ijedne velike titule. Dosta je više.Tromblon wrote: ↑08/05/2025 15:58Bogami već jeste. Ja ne znam otkud ti strpljenje. Još lik ispadne i kaže hladno igrali najbolje u Lp. To ni Murinjo ne bi izvalio. Vrijeme je za remont vjeruj mi. Nema Arteta šta više da dokazuje.MarlboroGold wrote: ↑08/05/2025 15:54Neka, ima još jednu sezonu fore. Ako ga zadrže nakon još jedne neuspješne sezone dižem ruke od njih. Ne pada mi na pamet da ih igdje više gledam sa tinpot club mentalitetom.Tromblon wrote: ↑08/05/2025 15:44
Ulupava debilni vlasnik. Yebo mu sve po spisku. Nakamarali hrpu istih igrača. Sad će ih pola potjerati. Umjesto Enrikea doveo ovog parmaka i umjesto da bude glat drugi, treći borba za Lp do kraja. Pljuc.
Arsenal će tako vremenom postati Tottenham 2.0
Jebem mu sve po spisku sa tom izjavom koliko me iznervirao sinoć. Kreten. Izvode one autove sinoć kao Stoke birvaktile pod Tony Pulisom. Fuj sve im jebem. I onda izjavi takvu glupost na kraju utakmice. Goni ga u pizdu materinu. Da nas hoće Liverpool rasuti 5:0 sad za vikend jer su to zaslužili pogotovo zbog njegovog kurčenja.
Al eto mu te pare za igrače. Ako ih dovede i opet budu tako igrali prestaću ih gledati još u oktobru.
-
Osmi Socrates
#61270 Re: English Premier League
Izjavio je on još veću glupost prije utakmice sa PSG. Napomenuo je da je Liverpool osvojio titulu sa manje bodova nego što je Arsenal osvojio prethodne dvije sezone. Očigledna namjera mu je bila da umanji vrijednost Liverpulove titule.
- MarlboroGold
#61271 Re: English Premier League
Znam zato sam rekao i ovo za 5:0 sad za vikend, jer je i to katastrofalna izjava. Frajer bez ijedne titule 5 godina nema osnove da daje takve izjave. Glupe su i da smo osvojili 5 puta ligu za redom. Samo se sramoti bezveze i pravi od sebe metu za medije i sve ostalo.
-
Tromblon
#61272 Re: English Premier League
Fino da se poklopi ušima i čestitke pobjedniku.
-
MMM1977
#61273 Re: English Premier League
Arteta je prepun sebe a bez ikakvog osnova, niti je bio bogzna kakva igračina a niti je svjetska klasa menadžera. Mislim da Arsenal može i mora bolje uzimajući u obzir nivo ulaganja u klub.
Jbg do sredine sezone sve izgleda sjajno a onda pad. PSG jeste dobar ali ovo je bila jedinstvena prilika da se dođe do titule UCL, narednih sezona može biti samo teže a i u ligi će se dozvati i City i Chelsea plus Liverpool, i to će biti pakleno teško.
Jbg do sredine sezone sve izgleda sjajno a onda pad. PSG jeste dobar ali ovo je bila jedinstvena prilika da se dođe do titule UCL, narednih sezona može biti samo teže a i u ligi će se dozvati i City i Chelsea plus Liverpool, i to će biti pakleno teško.
- ultima_palabra
#61274 Re: English Premier League
Nekad sam gotivio Arsenal, prvih 10 godina Wengera… mislim da sam odustao nekad kad su izgubili ono finale od Birminghama sa Zigicem i Martinsom.
- MarlboroGold
#61275 Re: English Premier League
Guard of honour mora biti na Anfieldu od strane Arsenala. Inače će ispasti teški šupci i neće ih ništa oprati od toga. Vjerujem da bi Arteta mogao biti žestoko izviždan.
Što se tiče tog finala protiv Birminghama to je bila zadnja utakmica na kojoj sam bio tamo uživo, a gledao sam ih još 2 puta prije toga uživo. Otišao sam kao popišan nazad kući.
Last edited by MarlboroGold on 08/05/2025 20:01, edited 3 times in total.