FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Didier

#90401 Re: FK Željezničar

Post by Didier »

hrasno38 wrote: 27/04/2025 22:39
Didier wrote: 27/04/2025 22:29
hrasno38 wrote: 27/04/2025 17:05

Sta kazes sa ovim trenerom....e zato i jesmo gdje jesmo sto nam tribine odredjuju trenere. Eto nek dodje opet Brko pa nek dodatno zavali jos klub
Bezveze priča.

Nakon deset trofeja i dalje ljudi puše te laži da je neko zavalio Klub. Da nije bilo Brke, danas bismo bili u rangu Slobode.
Jeste Brke ali Brkovica u savezu
I daj mi primjer neke utakmice gdje su nas sudije gurale kao što danas guraju Borac.

Ili primjer neke izglasane titule kao što dvije ima Sarajevo?

Ili bilo kakav dokaz o tim glupostima koje valjaš pod stare dane... Pitaru.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#90402 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Didier wrote: 27/04/2025 22:41
Didier wrote: 27/04/2025 22:29

Bezveze priča.

Nakon deset trofeja i dalje ljudi puše te laži da je neko zavalio Klub. Da nije bilo Brke, danas bismo bili u rangu Slobode.
I daj mi primjer neke utakmice gdje su nas sudije gurale kao što danas guraju Borac.

Opet si bezobrazan otici ces tamo gdje ti nije mjesto. Nemoj to raditi....ako ne znas komunicirati preskoci me
Didier

#90403 Re: FK Željezničar

Post by Didier »

hrasno38 wrote: 27/04/2025 22:50

Opet si bezobrazan otici ces tamo gdje ti nije mjesto. Nemoj to raditi....ako ne znas komunicirati preskoci me
Pa lažeš ovdje na pravdi Boga, i onda hoćeš da neko bude pristojan s tobom, vjerovatno jer imaš lični problem s Amarom.

Je li mu i u Japanu Brković kupio trofej?

Je li svih deset u BiH kupio?

Majke mi, prodisaćemo kad vaša bumerska generacija pocrkava...
hrasno38

#90404 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Didier wrote: 27/04/2025 22:53

Pa lažeš ovdje na pravdi Boga, i onda hoćeš da neko bude pristojan s tobom, vjerovatno jer imaš lični problem s Amarom.

Jebe mi se savrseno za Amara, oca sam mu neizmjerno cijeno a njega stvarno nemam nikakvog razloga jer da je neki trener neko bi ga zvao da nekoga iole ozbiljnijeg trenira. To sto je otisao u Japan otisao je zahvlajujuci Ivici i taj trofej je uzeo zahvaljujuci Ivici. Ti ili nemas dovoljno godina ili ti je Amar guzni haver pa se ne sjecas silnih sudijskih kradja u korist Zelje. Isto ovo sto danas ima Borac, sto je imao Zrinjski imali su i Zeljo i Sarajevo skoro svaki put kad su uzimali titule. Vi ste nesposobni da hljeba jedete a ne da prodisete kad mi crknemo. Rekao sam ti kad te budem u prvom postu uvrijedio slobodno udari istom mjerom a ja to nikada ne radim tako da sam ti davno rekao da mi se skines sa one stvari i mirna Bosna!
Didier

#90405 Re: FK Željezničar

Post by Didier »

hrasno38 wrote: 27/04/2025 22:58
Didier wrote: 27/04/2025 22:53

Jebe mi se savrseno za Amara, oca sam mu neizmjerno cijeno a njega stvarno nemam nikakvog razloga jer da je neki trener neko bi ga zvao da nekoga iole ozbiljnijeg trenira. To sto je otisao u Japan otisao je zahvlajujuci Ivici i taj trofej je uzeo zahvaljujuci Ivici. Ti ili nemas dovoljno godina ili ti je Amar guzni haver pa se ne sjecas silnih sudijskih kradja u korist Zelje. Isto ovo sto danas ima Borac, sto je imao Zrinjski imali su i Zeljo i Sarajevo skoro svaki put kad su uzimali titule. Vi ste nesposobni da hljeba jedete a ne da prodisete kad mi crknemo. Rekao sam ti kad te budem u prvom postu uvrijedio slobodno udari istom mjerom a ja to nikada ne radim tako da sam ti davno rekao da mi se skines sa one stvari i mirna Bosna!
Nisi mi odgovorio je li mu Brković i u Japanu kupio trofej? Ili ga je osvojio zahvaljujući Ivici?

I je li svih deset trofeja kupio u BiH?

I znaš li da postoje ljudi koji nemaju kompleks niže vrijednosti, pa da moraju trenirati neki kuracspor u drugoj ligi Turske?

Daj mi link za neku sudijsku lakrdiju, video, članak, bilo šta...
MELBOURNE_SARAJEVO

#90406 Re: FK Željezničar

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

Hrasno,fakat pises gluposti....Ne znam sto ti to treba ...Prica ti je nigdje veze.
Charuga
Globalni moderator

#90407 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Ovo što sada ima Borac ni jedan drugi klub nije imao kada je uzimao titule.
Svima je bilo navlačenja, ali ovo što se radi Borcu je brutalna krađa.
Da ne nabrajam utakmice, puno bi mi trebalo, ali skoro svaka je sa nekim pogurancem.
ultima_palabra

#90408 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Jbg kad god se nesto lomi mi podbacimo (kao u Sirokom npr.) Sa bodom danas su bile fine sanse za trece mjesto.
luckylaka

#90409 Re: FK Željezničar

Post by luckylaka »

ultima_palabra wrote: 28/04/2025 02:20 Jbg kad god se nesto lomi mi podbacimo (kao u Sirokom npr.) Sa bodom danas su bile fine sanse za trece mjesto.
Jos smo mi u igri za to trece.Oni idu Slogi gdje ce ih sigurno sudije zaklati idu i Velezu gdje moze biti svasta.E sad kako cemo mi odigrati
Didier

#90410 Re: FK Željezničar

Post by Didier »

Charuga wrote: 28/04/2025 00:25 Ovo što sada ima Borac ni jedan drugi klub nije imao kada je uzimao titule.
Svima je bilo navlačenja, ali ovo što se radi Borcu je brutalna krađa.
Da ne nabrajam utakmice, puno bi mi trebalo, ali skoro svaka je sa nekim pogurancem.
Svake sezone kada smo osvajali trofeje bilo smo najbolji.

Priča o "skandaloznom suđenju" za Želju je izmišljena u pitarskim krugovima i ponavlja se iz godine u godinu, s ciljem da jednog dana postane istina, i izgleda da im dobro ide s ovakvim našim navijačima.

To što nema nikakvih dokaza osim jedne Misimovićeve rečenice zbog koje je kasnije podijeljen Klub, i koja nema veze s istinom, to će ovaj bumer zanemariti jer misli da je pokupio svu pamet svijeta.
MELBOURNE_SARAJEVO

#90411 Re: FK Željezničar

Ne kontam ove price i podjele oko trenera...Nemam favorita,naravno da mi je Osim najdraziji jer je najtrofejniji i najveci Zeljovac od svih trenera... Ne kontam kojem covjeku normalnom moze Coric biti bolji od Osima,Coric nista nije nista osvojio,tu je kratko..Moze jedino ako nesto licno imas protiv Amara..A kad imas licno protiv nekoga onda to veze nema sa realnoscu.
splinter

#90412 Re: FK Željezničar

Post by splinter »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote: 28/04/2025 09:08 Ne kontam ove price i podjele oko trenera...Nemam favorita,naravno da mi je Osim najdraziji jer je najtrofejniji i najveci Zeljovac od svih trenera... Ne kontam kojem covjeku normalnom moze Coric biti bolji od Osima,Coric nista nije nista osvojio,tu je kratko..Moze jedino ako nesto licno imas protiv Amara..A kad imas licno protiv nekoga onda to veze nema sa realnoscu.
Ne bih imao ništa protiv da Denis pokaže da zna i vrijedi, pa osvoji koju titulu sa nama, trofej bilo koji, ali naravno pusti i nedosanjani snovi. Ne mora mi biti neko drag ako će odraditi posao kako treba i ako je klasa, ali nažalost takvog u Želji nema već godinama, već kupimo otpatke i biramo manje zlo.

Sva ta priča oko Amara, pa zna se iz koje kuhinje je krenula i s kojim motiviom. Amar je bio fakin i mangup, ali imao i fudbalsko znanje, za ono vrijeme uz solidan roster dovoljno da se prošeta ligom. On se pitao koliko će gostujućih navijača doći a koliko neće, lobirao oko izbora sudija i delegata, zapišavao papke i seljačiće kad god bi stigao, ali današnji vakat je pokazao da je tako moralo biti. To njih i boli. Sve u to oni pokušali prije Amara i pokušavaju cijelo vrijemo, ali jednostavno on dođe i samo ih zapiša i postavi svakoga gdje mu je i mjesto.
Amar je u svom poslu bio najbolji jer je shvatio da je fubalsko znanje ovdje samo dio uspjeha, a fakinluk i mangupluk drugi i mnogo važniji dio.
Zato i jesmo danas tu gdje smo. Imaš bezmudaše u upravi, svim strukturama kluba, igračkom kadru itd. Nema nas nigdje u savezu i to na bilo kojem nivou, nemaš jake ljude u privredi, okreneš se okolo sebe i gdje god pogledaš nigdje nijednog mangupa. Osim na tribini. Tamo smo daleko najjači u državi u svakom pogledu. Ali tribina ne treba da vodi klub. Zna se ko treba.
Bambino Blu

#90413 Re: FK Željezničar

Post by Bambino Blu »

splinter wrote: 28/04/2025 10:39
MELBOURNE_SARAJEVO wrote: 28/04/2025 09:08 Ne kontam ove price i podjele oko trenera...Nemam favorita,naravno da mi je Osim najdraziji jer je najtrofejniji i najveci Zeljovac od svih trenera... Ne kontam kojem covjeku normalnom moze Coric biti bolji od Osima,Coric nista nije nista osvojio,tu je kratko..Moze jedino ako nesto licno imas protiv Amara..A kad imas licno protiv nekoga onda to veze nema sa realnoscu.
Ne bih imao ništa protiv da Denis pokaže da zna i vrijedi, pa osvoji koju titulu sa nama, trofej bilo koji, ali naravno pusti i nedosanjani snovi. Ne mora mi biti neko drag ako će odraditi posao kako treba i ako je klasa, ali nažalost takvog u Želji nema već godinama, već kupimo otpatke i biramo manje zlo.

Sva ta priča oko Amara, pa zna se iz koje kuhinje je krenula i s kojim motiviom. Amar je bio fakin i mangup, ali imao i fudbalsko znanje, za ono vrijeme uz solidan roster dovoljno da se prošeta ligom. On se pitao koliko će gostujućih navijača doći a koliko neće, lobirao oko izbora sudija i delegata, zapišavao papke i seljačiće kad god bi stigao, ali današnji vakat je pokazao da je tako moralo biti. To njih i boli. Sve u to oni pokušali prije Amara i pokušavaju cijelo vrijemo, ali jednostavno on dođe i samo ih zapiša i postavi svakoga gdje mu je i mjesto.
Amar je u svom poslu bio najbolji jer je shvatio da je fubalsko znanje ovdje samo dio uspjeha, a fakinluk i mangupluk drugi i mnogo važniji dio.
Zato i jesmo danas tu gdje smo. Imaš bezmudaše u upravi, svim strukturama kluba, igračkom kadru itd. Nema nas nigdje u savezu i to na bilo kojem nivou, nemaš jake ljude u privredi, okreneš se okolo sebe i gdje god pogledaš nigdje nijednog mangupa. Osim na tribini. Tamo smo daleko najjači u državi u svakom pogledu. Ali tribina ne treba da vodi klub. Zna se ko treba.

ISti taj fakin i mangup je tuzio klub koliko se sjecam. A to ne radis prema familiji. Mozes se posvadjati mozes se porjeckati ali javno i po sudovima se vucarati je sramota. Te price dao pare nije dao pare su se mogle na drugi nacin zavrsiti ako je imao dokaze da je dao pare. A ne izaci javno.

​Amar Osim je posljednji put bio trener FK Željezničar od 31. decembra 2018. do 11. aprila 2021. godine. Tokom tog trećeg mandata, koji je trajao nešto više od dvije godine, klub je prošao kroz niz izazova, uključujući finansijske probleme, pandemiju COVID-19 i loše rezultate na terenu. Osim je smijenjen nakon osam uzastopnih ligaških utakmica bez pobjede .​

U trenutku njegovog odlaska, Željezničar se nalazio na sedmom mjestu Premijer lige BiH sa 39 osvojenih bodova .​
MELBOURNE_SARAJEVO

#90414 Re: FK Željezničar

Bambino Blu wrote: 28/04/2025 10:45

ISti taj fakin i mangup je tuzio klub koliko se sjecam. A to ne radis prema familiji. Mozes se posvadjati mozes se porjeckati ali javno i po sudovima se vucarati je sramota. Te price dao pare nije dao pare su se mogle na drugi nacin zavrsiti ako je imao dokaze da je dao pare. A ne izaci javno.

​Amar Osim je posljednji put bio trener FK Željezničar od 31. decembra 2018. do 11. aprila 2021. godine. Tokom tog trećeg mandata, koji je trajao nešto više od dvije godine, klub je prošao kroz niz izazova, uključujući finansijske probleme, pandemiju COVID-19 i loše rezultate na terenu. Osim je smijenjen nakon osam uzastopnih ligaških utakmica bez pobjede .​

U trenutku njegovog odlaska, Željezničar se nalazio na sedmom mjestu Premijer lige BiH sa 39 osvojenih bodova .​

Ja bi prvi tuzio Zelju da sam dao pare na posudbu a niko da mi vrate..Amar je veci Zeljovac i od tebe i od mene,naravno da ima mana kao i svako od nas,ali pisati o tome kolika je stetocina je bas glupa prica i zna se iz koje kuhinje dolazi..Dabogda Coric osvojio sve sto je i Amar a do tad je i smijesno pricati o nekim stvarima.
MELBOURNE_SARAJEVO

#90415 Re: FK Željezničar

:thumbup: :thumbup: Bas tako,isto mislimo.
splinter

#90416 Re: FK Željezničar

Post by splinter »

Bambino Blu wrote: 28/04/2025 10:45

Ako se već uključuješ u diskusiju onda pročitaj i prethodne komentare pa nešto napiši. Valjda si mogao zaključiti da se moj komentar odnosio isključivo na period u prva dva mandata, sa akcentom na drugi mandat.
Šta je bilo poslije, manje više svi znamo. Samo bi druga priča bila da prvenstvo 2020. nije završeno već u martu i da smo osvojili tu titulu, a sjećannja radi glavnom rivalu smo u 2 utakmice bili utrpali 8 golova, (tipično Amaravo zapišavanje papaka) osim toga i u kupu smo bili aktivni još.
Poslije tog prekida prvenstva, sve je nekako krenulo nizbrdo po nas i ne znam da smo se ikad više oporavili. Amar nije tu već godinama i ja samo kažem da bi bilo lijepo i po nas vrlo korisno da neki drugi trener ponovi njegov uspjeh ili barem dio. Klub bi od toga samo profitirao u svakom pogledu. Ovako na prvu, bojim se jednostavno da Denis nije taj kapacitet. . .
Messier

#90417 Re: FK Željezničar

Post by Messier »

Evo mene ko pitara da kazem misljenje.

Amar jeste zavalio zelju sa prezaduzivanjem.
Trebao mu je kes da dovede dobre igrace , da sredi nesto u sudijskoj, i tu se moras zavaliti.

Nesto se love vratilo, nesto je morao sam da gura sa svojim parama.

Nije to bas tako jednostavno dobar/los.

Pa hajde od prve titule koju ste uzeli , kolko ste uzeli trofeja ukupno, a da on nije bio glavni.

Jebes pare, na kraju porezna oprosti kamate , sve se nekako izmiri, guras dalje pod dugom i sta?
Trofeji samo ostaju
MELBOURNE_SARAJEVO

#90418 Re: FK Željezničar

Ko god misli da ce titula doci a da ne uvalis lovu ,taj veze nema sa nasom ligom i plus moras imati sudije..Doduse jedino maleni krse lovu a titula nema..Ali garantujem da je Amar umjesto Mirvica da bi i titule dosle...Moras biti fakin i fudbalski potkovan da bi uspio...Gledam juce derbi ,lakse mi je kad vidim da kod nas igraju likovi sa puno manjim platama nego kod njih jer je u 5 deka razlika na terenu..Hocu da kazem da bez covjeka koji zna fudbal nisu samo pare dovoljne i naravno sudije :D
Tromblon

#90419 Re: FK Željezničar

Post by Tromblon »

Mislim zar opet iste teme???

Što se tiče Amara, poznajem ga dok je bio junior Želje. Uvijek na prvu arogantan, nabusit. Ali, u prirodi nije takav. O fuzbalu zna mnogo. Što se njegovog znanja tiče preuzeo Želju iz juniora. I šta se desilo. Par lakših tekmi i idemo na Koševo. Buki u vezni red. Pitari se sudaraju i 3:0. Svima je začepio usta.

Titule dolaze, godine prolaze. Bilo je 7,8. Na Grbavici zakasniš 15 minuta pala 2,3 gola. Evropa usponi i padovi. 2002. mu nikad zaboraviti neću, ni dovoljno zahvaliti.

Onda drugi mandat i opet žetva. Titule se nosile. Dominacija.

Treći mandat. Kovid titula ode pitarima. Da se nastavilo uvjeren sam da bi je mi podigli i onda krize ne bi bilo. Šteta je što on i misimovič nisu mogli skupa. Ali jbg tako bi.

Kroz sva tri mandata uvijek glasine o kupovini. Ako se tako gleda od 94 i prvog ratnog prvenstva svaka je kupljena. Uvijek ce se naci tekma za koju cemo svi reci vidis to je to. Da bi bio prvi moraš biti jači u svakom polju. Pogotovo da si jak u savezu da te ne mogu jebati. Jbt neki dan dođe borac na Grbavicu i 2 je 1,35 pa zamislite to pod Amarom, Hadžijom, Odom, Dinom, Mišom.... Ne mogu ni ja.

Ova uprava preživljava što je dobro za jedan period. Mislim da je vrijeme za nove poteze. Denis i Rahima mogu ostati. Bitno je ojačati klub. Izaći iz ovog poltronskog odnosa sa savezom. Ali ne ići ni u kombinacije sa mirvićem. Isti bi bio ko vico. Treba postati Željo opet jak i nezavisan od sviju. Jedino to je ispravno.

I dosta više sa Amarom. Tu je uprava, trener i igrači. Amara ko hoće nek se sjeti, a neka podrži ovo što imamo.
hrasno38

#90420 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Interesantna je jedna stvar a to je da Amar ima toliko titula kao i recimo Musemic a niko na svijetu ih ne zove osim malih klubova iz nase lige da ih treniraju. Jakirovic iz Zrinjskog otisao u Dinamo iz Dinama eno ga u Turskoj ligi. Pa majku mu toliko titula a da nemas poziv makar iz Hrvatskih ili srpskih klubova ili druguh evropskih liga. Amar ne bi u zivotu vidio Japana da Ivica nije tamo stvorio status legende. Mislim to je stvaro interesantno da Amara i Husrefa niko ziv ne zove da ih trenira. Ono malo sto su bili po nizerazrednim klubovima nisu uradili NISTA i popili su nogu. Eto otisao je Amar u Katar i sta je uradio osim sto je popio nogu. Jebo trenera koji moze trenirati samo jedan klub. I identicni putevi su Amara i Husrefa kojima je svaka titula bila protkana sudijskim pomocima doduse ne kao u danasnje vrijeme Borcu ali bila je i te kako i to znaju svi stariji navijaci zelje koji su pratili Zelju poslije rata. Mrsko mi je da sada detaljisem ali kako na visoke pozicije u savezu sjedne neki cinovnik klubova krenu titule. Titule su bile sa Brkovicem uglavnom, Pitari su imali isto tako dugogodisnji post dok im nije sjeo Dzemidzic, Beus se ne skida godinama i Zrinjski je uvijek u milosti sudija kada to zatreba i kada nije Borac u pitanju jer je Vico alfa i omega.
Elem Zeljo je dobio najboljeg trenera u ligi koji je prezueo ekipu nako sezone u kojoj se Zelje grcevito borio za opstanak. Osvojio je do sada najvise bodova od kada se igra liga u ovom formatu sa ekipom po meni nista jacom od one koja se borila za opstanak. Svi bi da se stvari dese preko noci a klub se unistavao godinama i godinama. Za vikend nam juniori na Grbavici izgube od Zrinjskog 1:6!!!! Izgubiti od Pitara koji su skoro pa duplo skuplji samo sa 2:1 nakon dvije nerjesene u prvenstvu meni apsolutno ne predstavlja nesto strasno. ZELJO NEMA NAPADACA, NEMA KRILA! I onda vecina sansi ide kroz sredinu.
Vidim mnogi zamjeraju Denisu sto je rekao da nece navijati za Sarajevo. Pa normalno da nece covjek je 5 godina igrao za Siroki i nesto manje im sjedio na klupi. Ja cu navijati za Sarajevo samo zato sto je u pitanju Siroki i radi Vedrana Puljica i samo u tim utakmicama navijam za Sarajevo. Sa Denisom treba potpisati duzi i cvrsci ugovor i dati mu da radi i gradi i vratiti ce se titule na Grbavicu sigurno jer odavno nismo imali bolje trenera na klupi.
ultima_palabra

#90421 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Amar je prije svega i veliki baksuz... kakve su se njemu stvari desavale, od povreda najperspektivnijih igraca do brutalnih zrijebova u Evropi do pandemije kad si u naletu :-) Pa onda zamisli da je format takmicenja u Evropi kakav je danas postojao kad smo mi osvajali titule...
insaneinthebrain

#90422 Re: FK Željezničar

Post by insaneinthebrain »

hvala Amaru za sve titule i uspjehe. al dosta vise o njemu. idemo gledati na buducnost. sta i kako cemo sa ovim sto imamo
ZmajOdBosne76

#90423 Re: FK Željezničar

Post by ZmajOdBosne76 »

Mnogo će vode proteći Miljackom dok ne budemo imali opet nekog koji će nam donijeti toliko radosti koliko nam je donijela porodica Osim. Toliko od mene na tu temu.

Nego šta mislite, hoćemo li moći prestići pitare do kraja? Slobodu ne smijemo podcijeniti, u potpunosti drugačija ekipa u odnosu na jesen. Pitari su to uradili, pa su im klepili bod, nemaju šta da izgube, borbeni su, solidno trče, prema naprijed su onako, od situacije do situacije. Nadam se da neće biti problema i da ćemo ih dobiti.
teskeredzic_22
Grijem se na: Toplane
Vozim: Peugeot

#90424 Re: FK Željezničar

Post by teskeredzic_22 »

ultima_palabra wrote: 28/04/2025 14:37 Amar je prije svega i veliki baksuz... kakve su se njemu stvari desavale, od povreda najperspektivnijih igraca do brutalnih zrijebova u Evropi do pandemije kad si u naletu :-) Pa onda zamisli da je format takmicenja u Evropi kakav je danas postojao kad smo mi osvajali titule...
Kovid ga je uništio posljednji put , realno , tu se tek vidjelo koliko je puna Grbavica značajna klubu.

Osim živog Hadžiabdića koji nas je kratko vodio , mi nikada nakon rata nismo imali veći trenerski brend od Brke , pitarima samo spomeni Brku i odmah mrka kapa.

Da li je vrijeme da neko drugi bude trener ? Svakako.

Da li će doći vrijeme da se Amar vrati ?
Ako bude tako dobrodošao je ako može pomoći , iako je u sjeni oca , on je klupska legenda ma šta god mislili i oni koji ga vole i oni koji ga ne vole.

Brko hvala , dobrodošao si uvijek , Želju voliš , idemo dalje i bez tebe :bih:
Bambino Blu

#90425 Re: FK Željezničar

Post by Bambino Blu »

teskeredzic_22 wrote: 28/04/2025 16:04
ultima_palabra wrote: 28/04/2025 14:37 Amar je prije svega i veliki baksuz... kakve su se njemu stvari desavale, od povreda najperspektivnijih igraca do brutalnih zrijebova u Evropi do pandemije kad si u naletu :-) Pa onda zamisli da je format takmicenja u Evropi kakav je danas postojao kad smo mi osvajali titule...
Kovid ga je uništio posljednji put , realno , tu se tek vidjelo koliko je puna Grbavica značajna klubu.

Osim živog Hadžiabdića koji nas je kratko vodio , mi nikada nakon rata nismo imali veći trenerski brend od Brke , pitarima samo spomeni Brku i odmah mrka kapa.

Da li je vrijeme da neko drugi bude trener ? Svakako.

Da li će doći vrijeme da se Amar vrati ?
Ako bude tako dobrodošao je ako može pomoći , iako je u sjeni oca , on je klupska legenda ma šta god mislili i oni koji ga vole i oni koji ga ne vole.

Brko hvala , dobrodošao si uvijek , Želju voliš , idemo dalje i bez tebe :bih:

Ima li smo pokojnog Odovica koja je od zorana komota napravio igraca i uradio opet neke.dobre stvari u evropi...sa ne tako jacom ekipom koja je npr danas
Post Reply