Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakabanja213 wrote: ↑22/04/2025 14:45
Radnici iz HDZ zajedno sa radnicima iz SNSd odlucili da spickaju 116 miliona koje su zaradili svojim radom. Pa koji ce kurac Komsic traziti nasljednika. Ramo Isak da se kandidira razbio bi Covica.
Kuda ovo ide
Moze li mi neko objasniti
I sto ovo srpski predstavnici rade sto ne plate svoj dug da li ima izjava
Sjecate li se Face tv gostovanje Dodika kada kaze dati cu 2 milijarde maraka da se otcijepim
A sada se upravo pominje ta cifra
Kako je Kraljevic glasao suprotno ovome sto je danas glasao HDZ prije 2 sedmice u federalnoj vladi
Sta je to Forto porucio danas
Forto se jos nije probudio. 6 sati je vremenske razlike sa USA, najmanje.
A da li je vijece ministara donijelo danas odluku da se pokrenu tuzbe i tako naplati dug RSa
U cemo je onda frka ako je tako
Forto je cini se sugerirao da se glasa kao i HDZ i SNSD
Kuda ovo ide
Moze li mi neko objasniti
I sto ovo srpski predstavnici rade sto ne plate svoj dug da li ima izjava
Sjecate li se Face tv gostovanje Dodika kada kaze dati cu 2 milijarde maraka da se otcijepim
A sada se upravo pominje ta cifra
Kako je Kraljevic glasao suprotno ovome sto je danas glasao HDZ prije 2 sedmice u federalnoj vladi
Sta je to Forto porucio danas
A da li je vijece ministara donijelo danas odluku da se pokrenu tuzbe i tako naplati dug RSa
Zlatni ljiljan ce to zaustaviti u predsjednistvu. No sikirirki.
kakabanja213 wrote: ↑22/04/2025 14:55
Zlatni ljiljan ce to zaustaviti u predsjednistvu. No sikirirki.
Sto bi on zaustavljao. On je neradnik i nije ih on zaradio. Dok ovi ostali radnici jesu.
Moenx wrote: ↑22/04/2025 14:59
kad? gdje ? na nekoj koferenciji? daj link?
Pa ukucaj na googleu Forto u posljednjih 24 sata
Kao Forto u Ameriku i porucuje Konakovicu i Hurticu da glasaju za
E sad ako sam dobro skontao
Ko Forto u fazonu zuri nam se sa BHANSAom
Zato sam ti i ponavljao: pokusaj shvatiti / ali sam bio u krivu.
Ti si izgleda to vrlo dobro shvatio, samo sto u sustini imas isti cilj kao i SDFA: TEKBIR GRADJANSKA
Kako su ono isli prilozi HRT-a ..... "razularene muslimanske horde"
Nego, da ponovimo .... ja podrzavam izmjene izbora clanova Predsjednistva (kako zbog izbora clana iz hrvatskog naroda, tako i zbog Ostalih). Evo ti moj 11 godina star komentar na ovom forumu iza kojeg jos stojim ....
"Dogovor je moguće postići, problem je kada neki kao preduslov za to postave etnoteritorijalizaciju. Ti u Sarajevu imaš sasvim dovoljno zainteresovanih koji bi bili spremni riješiti izbor članova Predsjedništva, o tom se pitanju otvoreno govori a HDZ i sa SDP-om i sa SDA ima dogovor oko toga kako bi to trebalo izgledati. Sada je potrebna dobra volja kod Čovića, njegova jasna i glasna poruka (i Sarajevu i Hrvatima) da neće biti Trećeg, da je etnoteritorijalizacija pogrešna te da su oba entiteta i hrvatski. Ali rješavanjem hrvatskog pitanja otvarati bošnjačko, ne ide."
Dakle, sitnica koju se ocekuje od Covica je da prestane jebavati druge u mozak etnoteritorijalizacijom, negirati bosanski jezik nakaradnim konstrukcijama kao sto su "bosnjacki jezik", ili "jezik bosnjackog naroda", Srbima u Drvaru nametati sahovnicu, itd. Odnosno, ne odustaje se od etnoteritorijalizacije koju se i udruzenim zlocinackim poduhvatom pokusalo nametnuti (a sto je sudski dokazano), a trazi se rjesavanje pitanja Komsic ? Hypocrisy much ?
Hoce li Covic pomoci protiv institucionalizovanog sovinizma u Zvorniku ako ga se pusti u Predsjednistvo ? Hoce ? Odlicno. Moze li jedna pokazna vjezba u Stocu ? Je li puno traziti izmjenu obiljezja i naziva koje se namece Kantonu 10 ? Pa zaboga, lik je u ratu trazio da mu se u firmu posalje logorase na prisilni rad, zar ne bi bio red traziti nekakve garancije da se promjenio prije nego mu se trajno preda trecinu Predsjednistva ?
Ili je traziti takve garancije samo manifestacija radikalizma islamistickih ekstrema ? Sta ti tekbirasi, osim sapuna, imaju da traze ?
Ovo pitanje vazi za sve koji bi da navrat-nanos mijenjaju izborni zakon u korist HDZ-a ....
Ne treba ovdje ništa mijenjati. Navrat-nanos nikako. IZ ili bilo što drugo u korist Hrvata u BiH ili ustaša kako im mnogi ovdje tepaju ni slučajno.
Sve je super i sve je ok.
Mnoge su države dokazale da je dobro ne prilagođavati se okolnostima i novim vremenima pa će tako i ova.
Kako su ono isli prilozi HRT-a ..... "razularene muslimanske horde"
Nego, da ponovimo .... ja podrzavam izmjene izbora clanova Predsjednistva (kako zbog izbora clana iz hrvatskog naroda, tako i zbog Ostalih). Evo ti moj 11 godina star komentar na ovom forumu iza kojeg jos stojim ....
"Dogovor je moguće postići, problem je kada neki kao preduslov za to postave etnoteritorijalizaciju. Ti u Sarajevu imaš sasvim dovoljno zainteresovanih koji bi bili spremni riješiti izbor članova Predsjedništva, o tom se pitanju otvoreno govori a HDZ i sa SDP-om i sa SDA ima dogovor oko toga kako bi to trebalo izgledati. Sada je potrebna dobra volja kod Čovića, njegova jasna i glasna poruka (i Sarajevu i Hrvatima) da neće biti Trećeg, da je etnoteritorijalizacija pogrešna te da su oba entiteta i hrvatski. Ali rješavanjem hrvatskog pitanja otvarati bošnjačko, ne ide."
Dakle, sitnica koju se ocekuje od Covica je da prestane jebavati druge u mozak etnoteritorijalizacijom, negirati bosanski jezik nakaradnim konstrukcijama kao sto su "bosnjacki jezik", ili "jezik bosnjackog naroda", Srbima u Drvaru nametati sahovnicu, itd. Odnosno, ne odustaje se od etnoteritorijalizacije koju se i udruzenim zlocinackim poduhvatom pokusalo nametnuti (a sto je sudski dokazano), a trazi se rjesavanje pitanja Komsic ? Hypocrisy much ?
Hoce li Covic pomoci protiv institucionalizovanog sovinizma u Zvorniku ako ga se pusti u Predsjednistvo ? Hoce ? Odlicno. Moze li jedna pokazna vjezba u Stocu ? Je li puno traziti izmjenu obiljezja i naziva koje se namece Kantonu 10 ? Pa zaboga, lik je u ratu trazio da mu se u firmu posalje logorase na prisilni rad, zar ne bi bio red traziti nekakve garancije da se promjenio prije nego mu se trajno preda trecinu Predsjednistva ?
Ili je traziti takve garancije samo manifestacija radikalizma islamistickih ekstrema ? Sta ti tekbirasi, osim sapuna, imaju da traze ?
Ovo pitanje vazi za sve koji bi da navrat-nanos mijenjaju izborni zakon u korist HDZ-a ....
Ne treba ovdje ništa mijenjati. Navrat-nanos nikako. IZ ili bilo što drugo u korist Hrvata u BiH ili ustaša kako im mnogi ovdje tepaju ni slučajno.
Sve je super i sve je ok.
Mnoge su države dokazale da je dobro ne prilagođavati se okolnostima i novim vremenima pa će tako i ova.
Postavim konkretno pitanje, ti eskiviras i uzvratis maglovitom prijetnjom Znakovito.
Poslije juna u ovoj zemlji više ništa neće biti isto. Trojka želi približiti ovu zemlju EU, djelimičćno smo u tome uspjeli. Ako izgubimo juni kao mjesec u kome možemo otvoriti pregovore, ne vidim svrhu postojanja koalicije sa SNSD i HDZ. Ne vidim više prostora za bilo kakvu kalkulaciju, zaključio je Konaković
Moenx wrote: ↑22/04/2025 14:59
kad? gdje ? na nekoj koferenciji? daj link?
Pa ukucaj na googleu Forto u posljednjih 24 sata
Kao Forto u Ameriku i porucuje Konakovicu i Hurticu da glasaju za
E sad ako sam dobro skontao
Ko Forto u fazonu zuri nam se sa BHANSAom