Htio traziti upravo tvoj odgovor, al ko ce se zajebavati. Ovako samo mozes gledati kako se kolrca u logickim vratolomijama braneci neodbranjivo.belfy wrote: ↑21/04/2025 22:16jesi ti meni postavio ovo isto pitanje prije, pa nakon sto sam ga lijepo argumentovao i obrazlozio sada ga postavljas opet? pa te pitao gdje grijesim, ali avaj... ili sam te zamijenio sa nekim?palermo wrote: ↑21/04/2025 20:27Ja nikako da skontam sya je to Komsic trebao raditi a nije. Mislim, glavna optuzba je da.je neradnikvee-jay wrote: ↑21/04/2025 18:46
i onda covjek shvati -> zato jer mu je svejedno:
on je kao priljepak sebi i svojoj maloj grupici osigurao onaj dio pozicija koji mu garantuje placene fotelje - i ono sto je jos vaznije -> nije u operativnoj poziciji --> znaci: NE MORA DA RADI, nego moze JOS UVIJEK danonocno da glumi opoziciju i ponavlja istu NEREALNU pricu - po emotivnom naboju veoma slicnu onim pricama koju pricaju nacionalne vodje --> jer zna da ce UVIJEK biti ljudi koji ce ga voljeti za ono sto on GOVORI dok ce zatvarati oci nad onim sta on NE RADI.
Za zlatnog ljiljana je.