jesi ti meni postavio ovo isto pitanje prije, pa nakon sto sam ga lijepo argumentovao i obrazlozio sada ga postavljas opet? pa te pitao gdje grijesim, ali avaj... ili sam te zamijenio sa nekim?palermo wrote: ↑21/04/2025 20:27Ja nikako da skontam sya je to Komsic trebao raditi a nije. Mislim, glavna optuzba je da.je neradnikvee-jay wrote: ↑21/04/2025 18:46
i onda covjek shvati -> zato jer mu je svejedno:
on je kao priljepak sebi i svojoj maloj grupici osigurao onaj dio pozicija koji mu garantuje placene fotelje - i ono sto je jos vaznije -> nije u operativnoj poziciji --> znaci: NE MORA DA RADI, nego moze JOS UVIJEK danonocno da glumi opoziciju i ponavlja istu NEREALNU pricu - po emotivnom naboju veoma slicnu onim pricama koju pricaju nacionalne vodje --> jer zna da ce UVIJEK biti ljudi koji ce ga voljeti za ono sto on GOVORI dok ce zatvarati oci nad onim sta on NE RADI.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
belfy
#27526 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Last edited by belfy on 21/04/2025 22:22, edited 1 time in total.
-
pemanapemani
#27527 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Vise puta sam ti odgovorio da je moj animozitet prema Komsicu poceo 2014., kada je kandidovao anonimusa dedu Peru iz Livna kao protukandidata Covicu, a aktivisti tek osnovanog DF lijepili plakate po Sarajevu kako je Martin Raguz (treci kandidat) glavni ideolog zlocinacke hb, a kulminirao 2016., kada je na tv bukvalno pustio suzu zbog svoje jadne supruge koja nekad nema para za dnevne potrebe u granapu.palermo wrote: ↑21/04/2025 20:58Birao pro BiH ambasadore, glasao za svaku odluku koja je bila pro BiH, javno govorio protiv velikosrpske I velikohrvatske politike, bio brana rastucem uticaju HDZ-a.....davlu malo...pemanapemani wrote: ↑21/04/2025 20:47Mozda svoj posao![]()
Ono nesto, vanjska politika, lobiranje za drzavu i tako te stvari.
Za 19 godina je Komsic skupio koliko medjunarodnih prijatelja BiH i politicke ideje gradjanske drzave=?
Svi clanovi Predsjednistva su maksimalno bili 2 mandata, Komsic "radi" 4 mandat.
Zamisli radis u firmi i ne mozes nabrojati sta si radio za 19 godina. Kada te neko upita, ti kazes kako te svi mrze i vole HDZ.
Nenadjebivo.
Da se.ne lazemo, citava anti-Komsic kampanja dolazi uglavnom.,zbog toga sto nije podrzao Trojku, da.jeste sav nerad bi mu se zaboravio. Kao sto se zaboravio svim onim.preletacima u NiP ili gdje vec. I dobro, ne volite ga zbog toga...al brate onda tako I recite, a ne.ove suplje o neradnistvu I slicno.
Tada trojke nije bilo ni u planu.
P.S. Ti si nekoliko puta rekao da nikad nisi glasao za Komsica. Moja malenkost 3 puta.
To bi bilo isto kao kada bih branio Bakira od tebe i optuzivao te da ga mrzis jer nije koalirao sa Mirsadom Hadzikadicem (rekao da si glasao za njega 2014. I 2022.).
-
palermo
#27528 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Men se.cini da si ti mene prvo.nesto pitao....al haj nema veze, uglacnom.lijepo.smo se ispricali I dosli do kraja. Koliko se sjecam I za tebe je Komsic neradnik.belfy wrote: ↑21/04/2025 22:16jesi ti meni postavio ovo isto pitanje prije, pa nakon sto sam ga lijepo argumentovao i obrozlozio sada ga postavljas opet? pa te pitao gdje grijesim, ali avaj... ili sam te zamijenio sa nekim?palermo wrote: ↑21/04/2025 20:27Ja nikako da skontam sya je to Komsic trebao raditi a nije. Mislim, glavna optuzba je da.je neradnikvee-jay wrote: ↑21/04/2025 18:46
i onda covjek shvati -> zato jer mu je svejedno:
on je kao priljepak sebi i svojoj maloj grupici osigurao onaj dio pozicija koji mu garantuje placene fotelje - i ono sto je jos vaznije -> nije u operativnoj poziciji --> znaci: NE MORA DA RADI, nego moze JOS UVIJEK danonocno da glumi opoziciju i ponavlja istu NEREALNU pricu - po emotivnom naboju veoma slicnu onim pricama koju pricaju nacionalne vodje --> jer zna da ce UVIJEK biti ljudi koji ce ga voljeti za ono sto on GOVORI dok ce zatvarati oci nad onim sta on NE RADI.
-
palermo
#27529 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ma dobro.....vjerujem u tvoje razloge.pemanapemani wrote: ↑21/04/2025 22:22Vise puta sam ti odgovorio da je moj animozitet prema Komsicu poceo 2014., kada je kandidovao anonimusa dedu Peru iz Livna kao protukandidata Covicu, a aktivisti tek osnovanog DF lijepili plakate po Sarajevu kako je Martin Raguz (treci kandidat) glavni ideolog zlocinacke hb, a kulminirao 2016., kada je na tv bukvalno pustio suzu zbog svoje jadne supruge koja nekad nema para za dnevne potrebe u granapu.palermo wrote: ↑21/04/2025 20:58Birao pro BiH ambasadore, glasao za svaku odluku koja je bila pro BiH, javno govorio protiv velikosrpske I velikohrvatske politike, bio brana rastucem uticaju HDZ-a.....davlu malo...pemanapemani wrote: ↑21/04/2025 20:47
Mozda svoj posao![]()
Za 19 godina je Komsic skupio koliko medjunarodnih prijatelja BiH i politicke ideje gradjanske drzave=?
Svi clanovi Predsjednistva su maksimalno bili 2 mandata, Komsic "radi" 4 mandat.
Zamisli radis u firmi i ne mozes nabrojati sta si radio za 19 godina. Kada te neko upita, ti kazes kako te svi mrze i vole HDZ.
Nenadjebivo.
Da se.ne lazemo, citava anti-Komsic kampanja dolazi uglavnom.,zbog toga sto nije podrzao Trojku, da.jeste sav nerad bi mu se zaboravio. Kao sto se zaboravio svim onim.preletacima u NiP ili gdje vec. I dobro, ne volite ga zbog toga...al brate onda tako I recite, a ne.ove suplje o neradnistvu I slicno.
Tada trojke nije bilo ni u planu.
P.S. Ti si nekoliko puta rekao da nikad nisi glasao za Komsica. Moja malenkost 3 puta.
To bi bilo isto kao kada bih branio Bakira od tebe i optuzivao te da ga mrzis jer nije koalirao sa Mirsadom Hadzikadicem (rekao da si glasao za njega 2014. I 2022.).
A.ovo za.P.S....ja zaista nisam nikad bio neki veliki fan Komsica ali mi je interesantno kako su ga te multietnicke stranke pretvorile u simbol praiskonskog zla.
Ovo Bakir I Mirso ti je nepotreban I suvisan detalj.
-
belfy
#27530 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
govorio... a ko je uzrok tom rastu uticaja HDZ -a?palermo wrote: ↑21/04/2025 20:58Birao pro BiH ambasadore, glasao za svaku odluku koja je bila pro BiH, javno govorio protiv velikosrpske I velikohrvatske politike, bio brana rastucem uticaju HDZ-a.....davlu malo...pemanapemani wrote: ↑21/04/2025 20:47
Mozda svoj posao![]()
Nenadjebivo.
-
palermo
#27531 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Predmijevam Komsic ???belfy wrote: ↑21/04/2025 22:31govorio... a ko je uzrok tom rastu uticaja HDZ -a?palermo wrote: ↑21/04/2025 20:58Birao pro BiH ambasadore, glasao za svaku odluku koja je bila pro BiH, javno govorio protiv velikosrpske I velikohrvatske politike, bio brana rastucem uticaju HDZ-a.....davlu malo...pemanapemani wrote: ↑21/04/2025 20:47
Mozda svoj posao![]()
Nenadjebivo.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
-
belfy
#27533 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
nije, ti si tada ustrajavao na tome da ga mrzim i ovako brzo zaboravio? sta da ti kazem - vrati se pa procitaj. samo prije par dana... meni se cini da vise ne znas ni kome sta odgovaras, nego samo odgovaras da bi odgovorio.palermo wrote: ↑21/04/2025 22:22Men se.cini da si ti mene prvo.nesto pitao....al haj nema veze, uglacnom.lijepo.smo se ispricali I dosli do kraja. Koliko se sjecam I za tebe je Komsic neradnik.
-
belfy
#27534 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
ja bih rekao da si na dobrom tragu. i zelim ti da te "njuh" posluzi jos bolje i nadalje....palermo wrote: ↑21/04/2025 22:32Predmijevam Komsic ???belfy wrote: ↑21/04/2025 22:31govorio... a ko je uzrok tom rastu uticaja HDZ -a?palermo wrote: ↑21/04/2025 20:58
Birao pro BiH ambasadore, glasao za svaku odluku koja je bila pro BiH, javno govorio protiv velikosrpske I velikohrvatske politike, bio brana rastucem uticaju HDZ-a.....davlu malo...
-
kakabanja213
#27535 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Znaci izbor je izmedju Komsica, neradnika i laznog patriote koji nista nije uradio da pronadje nasljednika i Covica, radnika, pravog patriote???!!!!, koji je vec promovisao svog nasljednika. Opet, bar za mene, izbor je lagan.Chmoljo wrote: ↑21/04/2025 21:57Zaboravi na HDZ trenutno. Evo ja vec kontinuirano postavljam pitanje polazeci od istinitosti onoga sto komsic govori i sto njegovi fanovi govore. Da je bitan taj clan predsjednistva iz reda hrvatskog naroda.kakabanja213 wrote: ↑21/04/2025 21:50Do sada je to bio jedini izbor. Suplje o pluralizaciji medju Hrvatima u BiH padaju u vodu prilikom izbora u Hrvatskoj gdje kandidati stranaka koji vise ili manje naginju pogledima poglavnika Pavelica osvoje u BIH izmedju 80 i 90% glasova pluralisticki raspolozenih glas
Jedini pravi nasljednik Komsica, ukoliko DF ima muda da do kraja ogoli sve je Mahir Mesalic. E to je gradjanska drzava za koju se DF navodno zalaze.
Sada kada znamo da komsic ne moze biti kandidat, sta je uradio da nekoga drugog promovise na tako bitno mjesto? Ja bogami ne vidim. Al eto, mozda sam slijep kraj ociju...
Ali evo po palermovoj prici, trebo je neko drugi. Umorio se covjek od dva mandata, sta li.
-
belfy
#27536 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
pa sto nije i on mogao probrati radnika kao nasljednika? nema radnika u DF, nego samo u HDZ -u? da li uvijek trebamo birati neradnike? do kada?kakabanja213 wrote: ↑21/04/2025 22:38Znaci izbor je izmedju Komsica, neradnika i laznog patriote koji nista nije uradio da pronadje nasljednika i Covica, radnika, pravog patriote???!!!!, koji je vec promovisao svog nasljednika. Opet, bar za mene, izbor je lagan.Chmoljo wrote: ↑21/04/2025 21:57Zaboravi na HDZ trenutno. Evo ja vec kontinuirano postavljam pitanje polazeci od istinitosti onoga sto komsic govori i sto njegovi fanovi govore. Da je bitan taj clan predsjednistva iz reda hrvatskog naroda.kakabanja213 wrote: ↑21/04/2025 21:50
Do sada je to bio jedini izbor. Suplje o pluralizaciji medju Hrvatima u BiH padaju u vodu prilikom izbora u Hrvatskoj gdje kandidati stranaka koji vise ili manje naginju pogledima poglavnika Pavelica osvoje u BIH izmedju 80 i 90% glasova pluralisticki raspolozenih glas
Jedini pravi nasljednik Komsica, ukoliko DF ima muda da do kraja ogoli sve je Mahir Mesalic. E to je gradjanska drzava za koju se DF navodno zalaze.
Sada kada znamo da komsic ne moze biti kandidat, sta je uradio da nekoga drugog promovise na tako bitno mjesto? Ja bogami ne vidim. Al eto, mozda sam slijep kraj ociju...
Ali evo po palermovoj prici, trebo je neko drugi. Umorio se covjek od dva mandata, sta li.
-
kakabanja213
#27537 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Onda je i tebi izbor lagan. Pluralizam.belfy wrote: ↑21/04/2025 22:41pa sto nije i on mogao probrati radnika kao nasljednika? nema radnika u DF, nego samo u HDZ -u? da li uvijek trebamo birati neradnike? do kada?kakabanja213 wrote: ↑21/04/2025 22:38Znaci izbor je izmedju Komsica, neradnika i laznog patriote koji nista nije uradio da pronadje nasljednika i Covica, radnika, pravog patriote???!!!!, koji je vec promovisao svog nasljednika. Opet, bar za mene, izbor je lagan.Chmoljo wrote: ↑21/04/2025 21:57
Zaboravi na HDZ trenutno. Evo ja vec kontinuirano postavljam pitanje polazeci od istinitosti onoga sto komsic govori i sto njegovi fanovi govore. Da je bitan taj clan predsjednistva iz reda hrvatskog naroda.
-
palermo
#27538 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ah da, zaboravio sam da je on kocnica pluralizmu hrvatskog glasackog tijela, da se zbog njega onI zbijaju u redove.....dobro si ti, ne znam vise kome odgovaram
-
pemanapemani
#27539 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ko je postavio iskljucivo takav izbor?kakabanja213 wrote: ↑21/04/2025 22:38Znaci izbor je izmedju Komsica, neradnika i laznog patriote koji nista nije uradio da pronadje nasljednika i Covica, radnika, pravog patriote???!!!!, koji je vec promovisao svog nasljednika. Opet, bar za mene, izbor je lagan.Chmoljo wrote: ↑21/04/2025 21:57Zaboravi na HDZ trenutno. Evo ja vec kontinuirano postavljam pitanje polazeci od istinitosti onoga sto komsic govori i sto njegovi fanovi govore. Da je bitan taj clan predsjednistva iz reda hrvatskog naroda.kakabanja213 wrote: ↑21/04/2025 21:50
Do sada je to bio jedini izbor. Suplje o pluralizaciji medju Hrvatima u BiH padaju u vodu prilikom izbora u Hrvatskoj gdje kandidati stranaka koji vise ili manje naginju pogledima poglavnika Pavelica osvoje u BIH izmedju 80 i 90% glasova pluralisticki raspolozenih glas
Covic i Komsic.
Ovamo se pojave Marjanovic i Falatar- Covicevi igraci, mrzitelji baklave.
Tamo Raguz i Zelenika - Komsicevi igraci, mrzitelji Hrvata.
.
U poluvremenu, 2014., ulijece dedo Pero iz Livna kao predzidje odbrane protiv izrabljivaca logorasa Covica i HDZ falange u naletu na Predsjednistvo.
Ma hajte molim vas.
-
pemanapemani
#27540 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Izmedju ostalog, nerad i lijenost Komsica.belfy wrote: ↑21/04/2025 22:31govorio... a ko je uzrok tom rastu uticaja HDZ -a?palermo wrote: ↑21/04/2025 20:58Birao pro BiH ambasadore, glasao za svaku odluku koja je bila pro BiH, javno govorio protiv velikosrpske I velikohrvatske politike, bio brana rastucem uticaju HDZ-a.....davlu malo...pemanapemani wrote: ↑21/04/2025 20:47
Mozda svoj posao![]()
Nenadjebivo.
Znaci, ne Komsic kao politicka i drustvena pojava, nego njegova jebena lijenost.
Zato je i najveca ubleha u novijoj BiH historiji, a uz malo rada ije mogao biti BiH Tito.
-
belfy
#27541 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
ne znam ni kako je ovo moguce, ali bukvalno sam bio nakon zadnjeg posta banovan i sa foruma i sa klix.ba nisam imao pristup niti jednom. zasto?pemanapemani wrote: ↑21/04/2025 22:49Ko je postavio iskljucivo takav izbor?kakabanja213 wrote: ↑21/04/2025 22:38Znaci izbor je izmedju Komsica, neradnika i laznog patriote koji nista nije uradio da pronadje nasljednika i Covica, radnika, pravog patriote???!!!!, koji je vec promovisao svog nasljednika. Opet, bar za mene, izbor je lagan.Chmoljo wrote: ↑21/04/2025 21:57
Zaboravi na HDZ trenutno. Evo ja vec kontinuirano postavljam pitanje polazeci od istinitosti onoga sto komsic govori i sto njegovi fanovi govore. Da je bitan taj clan predsjednistva iz reda hrvatskog naroda.
Covic i Komsic.
.
U poluvremenu, 2014., ulijece dedo Pero iz Livna kao predzidje odbrane protiv izrabljivaca logorasa Covica i HDZ falange u naletu na Predsjednistvo.
Ma hajte molim vas.
ovo je bila poruka koju dobijam:
Last edited by belfy on 21/04/2025 22:56, edited 1 time in total.
-
kakabanja213
#27542 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kakve veze ima poraz Marjanovica, Falatara, Raguza i Zelenike sa time sto kako ti kazes mrze baklavu????pemanapemani wrote: ↑21/04/2025 22:49Ko je postavio iskljucivo takav izbor?kakabanja213 wrote: ↑21/04/2025 22:38Znaci izbor je izmedju Komsica, neradnika i laznog patriote koji nista nije uradio da pronadje nasljednika i Covica, radnika, pravog patriote???!!!!, koji je vec promovisao svog nasljednika. Opet, bar za mene, izbor je lagan.Chmoljo wrote: ↑21/04/2025 21:57
Covic i Komsic.
.
Ma hajte molim vas.
-
kakabanja213
#27543 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa mogao je i Covic biti BH Tito da nije izuzimao zatvorenike.pemanapemani wrote: ↑21/04/2025 22:54Izmedju ostalog, nerad i lijenost Komsica.belfy wrote: ↑21/04/2025 22:31govorio... a ko je uzrok tom rastu uticaja HDZ -a?palermo wrote: ↑21/04/2025 20:58
Birao pro BiH ambasadore, glasao za svaku odluku koja je bila pro BiH, javno govorio protiv velikosrpske I velikohrvatske politike, bio brana rastucem uticaju HDZ-a.....davlu malo...
Znaci, ne Komsic kao politicka i drustvena pojava, nego njegova jebena lijenost.
Zato je i najveca ubleha u novijoj BiH historiji, a uz malo rada ije mogao biti BiH Tito.
-
belfy
#27544 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
a ne odgovori meni na pitanje iznad... zasto DF ne moze probrati radnika, a HDZ moze?kakabanja213 wrote: ↑21/04/2025 23:02Pa mogao je i Covic biti BH Tito da nije izuzimao zatvorenike.pemanapemani wrote: ↑21/04/2025 22:54Izmedju ostalog, nerad i lijenost Komsica.
-
pemanapemani
#27545 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Taj izraz je Komsic upotrjebio za NS kada su kandidovali Falatara. Nisam ga izmislio.kakabanja213 wrote: ↑21/04/2025 22:56Kakve veze ima poraz Marjanovica, Falatara, Raguza i Zelenike sa time sto kako ti kazes mrze baklavu????pemanapemani wrote: ↑21/04/2025 22:49Ko je postavio iskljucivo takav izbor?kakabanja213 wrote: ↑21/04/2025 22:38
Znaci izbor je izmedju Komsica, neradnika i laznog patriote koji nista nije uradio da pronadje nasljednika i Covica, radnika, pravog patriote???!!!!, koji je vec promovisao svog nasljednika. Opet, bar za mene, izbor je lagan.
Covic i Komsic.
.
Ma hajte molim vas.
-
pemanapemani
#27546 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Mogao je i Hitler biti direktor svemira da nije bio nacist i naredio holokaustkakabanja213 wrote: ↑21/04/2025 23:02Pa mogao je i Covic biti BH Tito da nije izuzimao zatvorenike.pemanapemani wrote: ↑21/04/2025 22:54Izmedju ostalog, nerad i lijenost Komsica.
-
kakabanja213
#27547 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa zato sto je DF stranka neradnika a HDZ stranka radnika. Nesto slucno kao trenutno u USA imas ove demokrate neradnike koji nisu nista radili i trosili tesko zaradjene pare i imas ove Maga koji se satrase od posla i naporno rade da bi Amerikancima bilo bolje. Bar tako Trump kaze.belfy wrote: ↑21/04/2025 23:05a ne odgovori meni na pitanje iznad... zasto DF ne moze probrati radnika, a HDZ moze?kakabanja213 wrote: ↑21/04/2025 23:02Pa mogao je i Covic biti BH Tito da nije izuzimao zatvorenike.pemanapemani wrote: ↑21/04/2025 22:54
Izmedju ostalog, nerad i lijenost Komsica.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#27548 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Opet spinovanje. Ali kad vec pokazujes raskosno bjezanje od teme Tito je itekako imao preferencije u pogledu svog nasljednika. Ne bioloskog kao sto to rade komsocevi dobrotvori, kojima je krv i halka ulazna karta za sve.palermo wrote: ↑21/04/2025 22:06
Zasto bi Komsic trebao graditi svoga nasljednika ? Pa ni Tito nije ostavio nasljednika a ti sad Komsica za to optuzujes.
Nego, ti hoces da kazes da to mjesto nije bitno I da ove syranke multietnicke provinijencije o tome uopste ne razmisljaju ? Ili ja sve pogresno shvatam ? Moze I to biti...
I naravno, opet spinujes u drugom pasosu i direktno skaces sam sebi u stomak u istom postu.
Prostk nevjerovatne logicke akrobacije.
-
kakabanja213
#27549 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ali zato Hitler nije bio ubleha, bio je veliki radnik i birali su ga Nijemci.pemanapemani wrote: ↑21/04/2025 23:09Mogao je i Hitler biti direktor svemira da nije bio nacist i naredio holokaustkakabanja213 wrote: ↑21/04/2025 23:02Pa mogao je i Covic biti BH Tito da nije izuzimao zatvorenike.pemanapemani wrote: ↑21/04/2025 22:54
Izmedju ostalog, nerad i lijenost Komsica.
Zato je i najveca ubleha u novijoj BiH historiji, a uz malo rada ije mogao biti BiH Tito.![]()
-
belfy
#27550 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
zahvaljujem na iskrenom odgovoru.kakabanja213 wrote: ↑21/04/2025 23:14Pa zato sto je DF stranka neradnika a HDZ stranka radnika. Nesto slucno kao trenutno u USA imas ove demokrate neradnike koji nisu nista radili i trosili tesko zaradjene pare i imas ove Maga koji se satrase od posla i naporno rade da bi Amerikancima bilo bolje. Bar tako Trump kaze.belfy wrote: ↑21/04/2025 23:05a ne odgovori meni na pitanje iznad... zasto DF ne moze probrati radnika, a HDZ moze?kakabanja213 wrote: ↑21/04/2025 23:02
Pa mogao je i Covic biti BH Tito da nije izuzimao zatvorenike.
Last edited by belfy on 21/04/2025 23:28, edited 2 times in total.