Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- jeza u ledja
#30076 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa i Joe Rogan je postao popularan zbog televizije, tj. onog glupog soua kojeg je vodio.
A inace u svojoj emisiji ni ja ne kontam zasto je interesantan. Ono malo sto sam pogledao mislio sam da ili govori nesto jako kontroverzno ili nesto pametno. A ono lik ispada nako poglup i dosadan. Mozda se promjenio s vremenom?
A inace u svojoj emisiji ni ja ne kontam zasto je interesantan. Ono malo sto sam pogledao mislio sam da ili govori nesto jako kontroverzno ili nesto pametno. A ono lik ispada nako poglup i dosadan. Mozda se promjenio s vremenom?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#30077 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Podcasti su popularni zbog gostiju, a on ih je, koliko vidim, snimio preko 2.000 i često dovodio zvučna imena. Uz to je praktično i prvi počeo s tim, zato i jeste toliko 'popularan'. Mada mislim da je kod njega više to što je držao neku konstantu godinama i uzeo ogroman keš, pa je s tim došla i 'slava'.
Ovo djeluje on point, ali isključivo u Americi mensčini.I tacno vidis da se Covid pojavljuje kao neki kulturoloski inflection point, gdje su neki na osnovu toga otisli udesno a neki ulijevo.
-
Rob_Atl
#30078 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Joe je postao popularan kad je dovodio ljude poput Bob Lazara koji tvrdi da je radio u Area 51 i vidio svemirski brod, to mu je ja mislim i dan danas najgledaniji video na njegovom kanalu. Vecinom su mu takvi gosti bili, koji su imali pricu. Onda poslije covida i nakon sto je iznapadan u medijama sto je raji govorio da se ne moraju vakcinisati uglavnom od "liberalnih" ga je odvelo na maga stranu, i poceo je da dovodi svakakve budale koji su vecinom bili maga fanatici. E sad jel to bila poslovna odluka jer su takvi dobijali najvise views to ne znam.jeza u ledja wrote: ↑27/03/2025 16:38 Pa i Joe Rogan je postao popularan zbog televizije, tj. onog glupog soua kojeg je vodio.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#30079 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ma naravno da jeste, sjećam se da sam nekad vidio listu najpopularnijih podcasta i strimera, sve su bili right wing grifteri
-
omar little
#30080 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
rogan je postao jako popularan jer je bio medju prvima sa podkastom i zvao je sirok dijapazon ljudi u goste. povijesnicare, fizicare, doktore, pisce, novinare, skupa sa stendaperima, fajterima svih fela, kojekakvim intelekturalnim mrakama, zavjerasima i slicnim. imao je dobar balans i privlacio ljude jer je svako mogao naci nesto zanimljivo za sebe. kada se, zbog covid politike kalifornije, preselio u texas on je totalno pogubio vezu sa svijetom i izgubio se u mozgovnoj algoritamskoj rupi.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#30081 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije moj problemsnijeg_led wrote: ↑27/03/2025 01:46Koju proizvodnju ???
Onu sto su neka imali? Koliko je potrebno vremena da se opet pokrene![]()
Prebacili sve fabrike u Meksiko i dalje.
Grenadlandjani fasisti ne zele primiti gospodju jer nije ko oni
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#30082 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
BREAKING: Canadian PM Carney declares that “the old relationship we had with the US based on deepening integration of our economies and tight security and military cooperation is over.”
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#30083 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
kako bi kul bilo kad bi Kanada ušla u EU
- Chmoljo
#30084 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
nedavno sam postavljao video kako su bili butthurt kada ih je Bill Burr popišao kod Jimmy Kimmela, odnosno njihove moronske narative oko požara u Kaliforniji.
Trumpova administracija ima luksuz ovog perioda kada još uvijek može kromanjoncima objašnjavati kako je Biden kriv za sve. ali nakon par godina efektivne kontrole i vlasti i ti kromanjonci će se upitati - pa dokle će Biden biti kriv? vrlo vjerovatno će dotad i umrijeti.
-
Hendrix
#30085 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Posto je ovaj lik ogledalo aktuelnih maga misljenja, da ovo nije novi fol i uvod u invaziju? Grenland fasisti? Pa to treba malo ocistiti od fasizma...slicno kao nacisticka Ukrajina?Truba wrote: ↑27/03/2025 19:49Nije moj problemsnijeg_led wrote: ↑27/03/2025 01:46Koju proizvodnju ???
Prebacili sve fabrike u Meksiko i dalje.![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#30086 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
optimističan siChmoljo wrote: ↑27/03/2025 21:25 Trumpova administracija ima luksuz ovog perioda kada još uvijek može kromanjoncima objašnjavati kako je Biden kriv za sve. ali nakon par godina efektivne kontrole i vlasti i ti kromanjonci će se upitati - pa dokle će Biden biti kriv? vrlo vjerovatno će dotad i umrijeti.
ja mislim da može upaliti live stream iz Bijele kuće, popeti se na sto i posrati i opet neće izgubiti podršku
Loš sam kockar, ali stavio bih pare da će vojno poklopiti Grenland još ove godineHendrix wrote: ↑27/03/2025 21:52Posto je ovaj lik ogledalo aktuelnih maga misljenja, da ovo nije novi fol i uvod u invaziju? Grenland fasisti? Pa to treba malo ocistiti od fasizma...slicno kao nacisticka Ukrajina?Truba wrote: ↑27/03/2025 19:49Nije moj problemsnijeg_led wrote: ↑27/03/2025 01:46 Koju proizvodnju ???
Prebacili sve fabrike u Meksiko i dalje.![]()
-
Hendrix
#30087 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sta ova budala hoce da kaze ovde? Oplodnja zena?!? WTF?

- Chmoljo
#30088 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
neće nikad izgubiti podršku hilbilija i glasača taylor greene. ali ne vjerujem mu je podrška monolitna.
to što sa ovakvim ponašanjem prije 20 godina niko od njih ne bi mogao prismrsditi nekoj funkciji ne znači da je baš sve otišlo dođavola i da su baš svi spremni praviti se budale.
barem se u evropi pokazalo da je najbolji način demaskiranja ovakvih politika bilo da im se da vlast u ruke.
problem će biti ako bude stvarno imao dobre rezultate u ekonomiji.
- jeza u ledja
#30089 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovi ce ga pratiti do groba.Chmoljo wrote: ↑27/03/2025 21:25nedavno sam postavljao video kako su bili butthurt kada ih je Bill Burr popišao kod Jimmy Kimmela, odnosno njihove moronske narative oko požara u Kaliforniji.
Trumpova administracija ima luksuz ovog perioda kada još uvijek može kromanjoncima objašnjavati kako je Biden kriv za sve. ali nakon par godina efektivne kontrole i vlasti i ti kromanjonci će se upitati - pa dokle će Biden biti kriv? vrlo vjerovatno će dotad i umrijeti.
- ultima_palabra
#30090 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne vjerujem da on uopste zeli da ima dobru ekonomiju. Da je htio mogao je hraniti cuke i nista ne dirati kao u prvom mandatu.Chmoljo wrote: ↑27/03/2025 22:00neće nikad izgubiti podršku hilbilija i glasača taylor greene. ali ne vjerujem mu je podrška monolitna.
to što sa ovakvim ponašanjem prije 20 godina niko od njih ne bi mogao prismrsditi nekoj funkciji ne znači da je baš sve otišlo dođavola i da su baš svi spremni praviti se budale.
barem se u evropi pokazalo da je najbolji način demaskiranja ovakvih politika bilo da im se da vlast u ruke.
problem će biti ako bude stvarno imao dobre rezultate u ekonomiji.![]()
Ide da razvali ovo sto je dobio i kroz doktrinu soka obezbjedi svojim haverima milijarderima potpunu kontrolu nad ekonomijom, vladom i manje-vise svakom segmentu drustva.
- ultima_palabra
#30091 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Evo povukao nominaciju Stefanik za ambasadora u UN. Strah ih izbora u distriktu koji su dobili sa 21% razlike prije par mjeseci.
-
omar little
#30092 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

on jos uvijek jako dobro kotira.
-
omar little
#30093 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
jes, zato sto su izgubili u pensilvaniji lokalno mjesto neki dan. decenijski republikanski stronghold, trump uzeo sa 16 razlike, sad izgubljen.ultima_palabra wrote: ↑27/03/2025 22:21 Evo povukao nominaciju Stefanik za ambasadora u UN. Strah ih izbora u distriktu koji su dobili sa 21% razlike prije par mjeseci.
- Chmoljo
#30094 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sto kaze kolega velkoski, vjerovatno jeaam optimsitican za kromanjonce, al ne izgleda mi da su kromanjonci vecina. Ako jesu, jebiga onda, selite nazad.jeza u ledja wrote: ↑27/03/2025 22:10Ovi ce ga pratiti do groba.Chmoljo wrote: ↑27/03/2025 21:25nedavno sam postavljao video kako su bili butthurt kada ih je Bill Burr popišao kod Jimmy Kimmela, odnosno njihove moronske narative oko požara u Kaliforniji.
-
talijan97
#30095 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dodje kapitalisticka banda, sjebashe vladine organizacije i sada pokusavaju i onaj njihov penzioni sistem ( social security ) da srozaju.
A tek sto citam ove horor price o hvatanju ljudi na ulicama i salju ih u El Salvador na prinudni rad u pritvoru bez ikakvih sudskih procesa.
Zanima me samo dokle ce ici ovaj fasizam
A tek sto citam ove horor price o hvatanju ljudi na ulicama i salju ih u El Salvador na prinudni rad u pritvoru bez ikakvih sudskih procesa.
Zanima me samo dokle ce ici ovaj fasizam
- Chmoljo
- GandalfSivi
#30097 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne spominjite ime moje kopnene zivotinje 
- Cracked
#30098 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma kakve dobre rezultate. Americka auto industrija najavljuje kolaps u 14 dana ako ovih 25% uvedu. Pa ne mogu ni 40% auta u americi sklopiti bez uvoza. Za neke stvari cak 14 puta dio predje granicu. A da otvaraju sami fabrike i prave dijelove bi im trebale godine (daleko od toga da bi i pored carine to uradili) i godine i milijarde ulaganja i opet bi cijene skocile do neba.Chmoljo wrote: ↑27/03/2025 22:00neće nikad izgubiti podršku hilbilija i glasača taylor greene. ali ne vjerujem mu je podrška monolitna.
problem će biti ako bude stvarno imao dobre rezultate u ekonomiji.![]()
Trump i dobar dio njegove administracije su obicni moroni. To se vidi iz ove cijele pizdarije sa signalom. Lesinari i idioti
- Saian
#30099 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Procitah komentar

.Welcome to the underside of the bus, Ms. Stefanik
-
zilog
#30100 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
3:30 pogledajte sta je sa generalove lijeve strane (nase desne)...