Izgleda da je to to, vrijeme je da se pakuje oprema, skida galerija i prebaci na ljetne gume.BadBoy wrote: ↑11/03/2025 12:33To je to. To mi je u suštini i jedina zamjerka - na uloženi trud. Ne znam sve okolnosti naravno, ali kad iz onako loše sezone kao prošle izvuku maksimum svojim trudom, šta bi tek bilo od ove da su se isto toliko trudili... Elem, to bi bilo to, vidimo se naredne godineAteista wrote: ↑11/03/2025 12:29To je definitivno, vise su se trudili i izvlacili vise iz nikakvih uslova, sada su mogli puno vise da su se potrudili, ali nisu. Sezona je svakako bila bolja, ali uz malo vise truda je mogla biti jos bolja, ali sta se moze.BadBoy wrote: ↑10/03/2025 10:36
Dole u ski rentu Bracom su mi ljudi potvrdili ono što sam i ja posumnjao: ove sezone, u odnosu na prošlu (koja je bila najgora u posljednih 10 godina što se tiče snijega) ZOI se daleko manje trudio. Kaže čovjek prošle sezone su ginuli da izvuku maksimum, ratraci stalno peglali, topovi pucali. Ove godine, što sam i ja primijetio, potrudili su se svojski oko Super G trke i to je to... Iskreno za ostalo imaju minus kod mene u odnosu na prošlu godinu, kada su izvukli maksimum iz najgore sezone.![]()
Zadovoljan sam sve u svemu, aplikacija mi je izmjerila ukupno 20 dana skijanja ove godine (sve ukupno, ne samo Bjelasnica) i oko 800km predjenih na skijama, nije ni tako lose.