Ovaj narativ da ne vole BiH zbog islama je apsolutna laz. Pa vise muslimana zivi u Parizu i okolici nego u cijeloj BiH.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑21/03/2025 21:55 Pripadamo mi evropi, samo nisu oni odusevljeni nama zbog dominacije islama. Isto kao i sa Kosovom, Albanijom, Makedonijom.
A turskoj i istoku ne pripadamo ni po cemu, osim po toj vjerskoj liniji.
Malo nam je to nezgodno, tu vjerovatno i treba traziti objasnjenje za mnoge stvari koje su nam se desavale u zadnjim stoljecima.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- no_sekirli
#19676 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- Fossil
#19677 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pored svih problema koje sami prouzrokujemo zanemariti taj aspekt nepozeljne religije je naivno.Thorgerson wrote: ↑21/03/2025 22:00Nema to veze sa islamom.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑21/03/2025 21:55 Pripadamo mi evropi, samo nisu oni odusevljeni nama zbog dominacije islama. Isto kao i sa Kosovom, Albanijom, Makedonijom.
Malo nam je to nezgodno, tu vjerovatno i treba traziti objasnjenje za mnoge stvari koje su nam se desavale u zadnjim stoljecima.
Kakve veze ima islam s tim da npr kod mene neki komsija je bacio wc solju na livadu pored kontejnera. I to je jos blazi oblik, sta sam sve vidjao.
Mi smo stoka. Bezakonje. Ko ce te ba primiti u drustvo gdje se sve zna sta i kako, zakoni, postivanje istih.
Ali ok, ako vam je lakse da se vadimo na islam. Ok, mozemo i to.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#19678 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- Thorgerson
#19679 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Upravo tako.no_sekirli wrote: ↑21/03/2025 22:01Ovaj narativ da ne vole BiH zbog islama je apsolutna laz. Pa vise muslimana zivi u Parizu i okolici nego u cijeloj BiH.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑21/03/2025 21:55 Pripadamo mi evropi, samo nisu oni odusevljeni nama zbog dominacije islama. Isto kao i sa Kosovom, Albanijom, Makedonijom.
Al sad ocekuj odgovorz jest al oni nemaju drzavu bla bla.
Isto jbt ko da smo serijat ovdje, a ne sekularna drzava sa izmiksanim religijama, koje imaju utjecaj, ali se ne pitaju ni zasta. Isto kao i u ostalim drzavama.
-
BiBi911
#19680 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kada smo god trebali da prevagnemo na Evropsku stranu par budala nas gurne onima preko Drine.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑21/03/2025 21:55 Pripadamo mi evropi, samo nisu oni odusevljeni nama zbog dominacije islama. Isto kao i sa Kosovom, Albanijom, Makedonijom.
Mozda Evropi malo smeta religija ali umjesto to da sakrijemo i distanciramo se od terorista mnogi medju nama nas zahebu i pokazu ono najgore Evropi a mi mozda nismo takvi.
Evo one izmjene zakona za EU cca 20 godina ne mozemo da usvojimo(Ukraina je za par dana sve uredbe donijela), jel tu Evropa kriva?
dodik, zivkovic, covic... ... nije ih Evropa dovela na vlast, onih 10 auta sto se sudarilo danas garant pola njih krivi Evropu jer nisu ulice dovoljno siroke
- Thorgerson
#19681 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ljudi brukate se.Fossil wrote: ↑21/03/2025 22:02Pored svih problema koje sami prouzrokujemo zanemariti taj aspekt nepozeljne religije je naivno.Thorgerson wrote: ↑21/03/2025 22:00Nema to veze sa islamom.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑21/03/2025 21:55 Pripadamo mi evropi, samo nisu oni odusevljeni nama zbog dominacije islama. Isto kao i sa Kosovom, Albanijom, Makedonijom.
Kakve veze ima islam s tim da npr kod mene neki komsija je bacio wc solju na livadu pored kontejnera. I to je jos blazi oblik, sta sam sve vidjao.
Mi smo stoka. Bezakonje. Ko ce te ba primiti u drustvo gdje se sve zna sta i kako, zakoni, postivanje istih.
Ali ok, ako vam je lakse da se vadimo na islam. Ok, mozemo i to.
Od 10 evropskih zemalja, po broju muslimana sta mislis na kojem smo mi mjestu?
Devetom.
Dakle jedva smo u prvih 10 zemalja po broju muslimana. O cemu ba vi pricate. Jeste li makli iz ove konzerve?
Plus. Kod nas ne postoji mogucnost da muslimani preuzmu drzavu i da sami oni uredjuju politiku drzave. Dakle, to ce se prije desiti lupam u francuskoj nego kod nas.
Kako vam to nije jasno?
-
Oznaka Tablica
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#19683 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Uz eufor u uniformi došlo je puno likova u civilnim odjelima. Sreo sam 2 instruktora iz "Opremi i Obuči" programa, kažu došli turistički i da vide stare prijatelj(nisam jedan od tih). Ostaće oko mjesec kažu. Divna smo zemlja, ljudi dođu, napiju se vode s Baščaršije i konstantno su tu.
Teoretičari zavjera bi rekli "vojna misija u sjeni", a ljudi su samo turisti.
-
zigson
#19684 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ja sam ovdje turistaaa budi malo nudistaaarman1 wrote: ↑21/03/2025 22:13 Uz eufor u uniformi došlo je puno likova u civilnim odjelima. Sreo sam 2 instruktora iz "Opremi i Obuči" programa, kažu došli turistički i da vide stare prijatelj(nisam jedan od tih). Ostaće oko mjesec kažu. Divna smo zemlja, ljudi dođu, napiju se vode s Baščaršije i konstantno su tu.
-
Romanija
#19685 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
"Our men in Sarajevo!"arman1 wrote: ↑21/03/2025 22:13 Uz eufor u uniformi došlo je puno likova u civilnim odjelima. Sreo sam 2 instruktora iz "Opremi i Obuči" programa, kažu došli turistički i da vide stare prijatelj(nisam jedan od tih). Ostaće oko mjesec kažu. Divna smo zemlja, ljudi dođu, napiju se vode s Baščaršije i konstantno su tu.
-
QSuzi
#19686 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Koje pravdanje brke fuj
Željka je dodikov glas i samim tim udar na državu
Tvoj brko bolje da brine brigu oko prosvjeda i Izraelskog gađanja Turske bolnice
Lik koji prima poslanike od ljudi koji su izvršili udar na BiH je smeće
Smdogan
Edita
Ona ide jer mali smrdidodo ne smije
Stoga je ta tvoja mantra jadna
Last edited by QSuzi on 21/03/2025 23:07, edited 1 time in total.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#19687 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jedan od njih je napravio dijete jednoj našoj, a i za još jednu kažu da je on. Poslije se ispalio i ova je dok se nije udala sama dizala dijete. Pitam ga za ovu i dijete šta je s njima, kaže ne sjeća je se uopšte.Romanija wrote: ↑21/03/2025 22:39"Our men in Sarajevo!"arman1 wrote: ↑21/03/2025 22:13 Uz eufor u uniformi došlo je puno likova u civilnim odjelima. Sreo sam 2 instruktora iz "Opremi i Obuči" programa, kažu došli turistički i da vide stare prijatelj(nisam jedan od tih). Ostaće oko mjesec kažu. Divna smo zemlja, ljudi dođu, napiju se vode s Baščaršije i konstantno su tu.
Teoretičari zavjera bi rekli "vojna misija u sjeni", a ljudi su samo turisti.![]()
Drugi nije ni s jednom petljo, malo više vjerski tip i starinski odgoj. Rekao bih čo'ek sa sela. Redovno išao da se moli negdje na Ilidži su imali neki pandan crkve (evangelisti ili tako nešto).
- nadžak
#19688 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Čuj apsolutna laž!no_sekirli wrote: ↑21/03/2025 22:01Ovaj narativ da ne vole BiH zbog islama je apsolutna laz. Pa vise muslimana zivi u Parizu i okolici nego u cijeloj BiH.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑21/03/2025 21:55 Pripadamo mi evropi, samo nisu oni odusevljeni nama zbog dominacije islama. Isto kao i sa Kosovom, Albanijom, Makedonijom.
Evo samo jedan primjer:
- Styling
#19689 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
E, čuj!romagnoli90 wrote: ↑20/03/2025 22:00Molim vas da ne citirate forumske anesteziologe na platnom spisku Trojke jer su mi na FOE. Hvala unaprijed!![]()
-
Tinamou
#19690 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Vidi, ako cemo tako gledat onda nicije maslo nije za Ramazana. Historija je takva.no_sekirli wrote: ↑21/03/2025 20:26 Turci su nasi bivsi okupatori koji su nase pretke nabijali na kolce i odsijecali glave, pljackali, silovali i odvodili u roblje.
Bas kao sto je i Hitler radio, ili nedavno Karadzic i Mladic.
Ne shvacam nikakav sentiment prema turskom rezimu, jer danasnjoj BiH nisu pomogli kad je trebalo. A pomoc nam treba od 1991. do dana danasnjeg. Veci nam je prijatelj npr.Japan.
Ali opet treba znat da smo mi jedna od rijetkih drzava koja se nije nikad stvarala na zlocinima, a zrtva je malih milion zlocina.
Last edited by Tinamou on 21/03/2025 23:09, edited 1 time in total.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#19691 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Drug, ja uopce nisam.u vjerskom folu. I znam da smo mi sami sebi najgori neprijatelji, sta radimo svojoj zemlji i svom narodu, pa tek onda neko drugi.Thorgerson wrote: ↑21/03/2025 22:06 Ljudi brukate se.
Devetom.
Dakle jedva smo u prvih 10 zemalja po broju muslimana. O cemu ba vi pricate. Jeste li makli iz ove konzerve?
Plus. Kod nas ne postoji mogucnost da muslimani preuzmu drzavu i da sami oni uredjuju politiku drzave. Dakle, to ce se prije desiti lupam u francuskoj nego kod nas.
Kako vam to nije jasno?
Ali isto tako idem dovoljno po evropi i oni meni dolaze, da vidim njihove reakcije na arapska slova kad ih docekaju na aerodromu, kao i pitanja oko bosne koja mi postavljaju.
Pusti to brojanje muslimana, hajde pogledaj kako stoje zemlje procentualno. Pa vidi ko je od njih u EU a ko nije. I fakat, ja sam ti od ovih crvenih vise ali nisam ni slijep.
-
QSuzi
#19692 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
A baš
Čuj lika on bi zabranjivao citiranja komentatora jer su njemu na foe listi
A ubi se živ da kaže kako je ovo javni forum i svi imaju pravo pisanja
Ma komedija lik

Čuj lika on bi zabranjivao citiranja komentatora jer su njemu na foe listi
A ubi se živ da kaže kako je ovo javni forum i svi imaju pravo pisanja
Ma komedija lik
- Ozimician
#19693 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nije laz, kad jedna vecinski muslimanska stranka bude parlamentarna ili jos bolje, dio vlasti u tom Parizu/Francuskoj, onda se moze reci da im ne smetaju muslimani.no_sekirli wrote: ↑21/03/2025 22:01Ovaj narativ da ne vole BiH zbog islama je apsolutna laz. Pa vise muslimana zivi u Parizu i okolici nego u cijeloj BiH.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑21/03/2025 21:55 Pripadamo mi evropi, samo nisu oni odusevljeni nama zbog dominacije islama. Isto kao i sa Kosovom, Albanijom, Makedonijom.
Dok su muslimani na nivou kulturno-umjetnickih drustava i pravljenja kebaba - to ne smeta nigdje nikome. Tek ako se ti isti "muslimani" politicki krenu nesto da pitaju - eh tad postaju problem.
-
LipeCvat
#19694 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
brojčano stanje i nije neki argument . Nemam volje da tražim ali onako po sjećanju znam da je u Austriji , prije par godina , bio slučaj da gradonačelnik nije dozvolio kupovinu nekog objekta jer su kupci bili muslimani iz Sirije .Bili bi jedina muslimanska porodica u tom mjestu . Malo se o tome naglabao u medijima i nestalo , kao i uvijek kad je u pitanju diskriminacija od strane bijelih evropskih krščana.no_sekirli wrote: ↑21/03/2025 22:01Ovaj narativ da ne vole BiH zbog islama je apsolutna laz. Pa vise muslimana zivi u Parizu i okolici nego u cijeloj BiH.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑21/03/2025 21:55 Pripadamo mi evropi, samo nisu oni odusevljeni nama zbog dominacije islama. Isto kao i sa Kosovom, Albanijom, Makedonijom.
Daleko od toga da su svi diskriminatori ali ignorisati da se po Evropi dešavaju tektonske promjene bilo bi previše naivno .
Evo ovdje ako ti se da jedna od studija .
- no_sekirli
#19695 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dragan Cavic i Cirilica Maric nisu Europa. Oni su cetnici.nadžak wrote: ↑21/03/2025 22:58Čuj apsolutna laž!no_sekirli wrote: ↑21/03/2025 22:01Ovaj narativ da ne vole BiH zbog islama je apsolutna laz. Pa vise muslimana zivi u Parizu i okolici nego u cijeloj BiH.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑21/03/2025 21:55 Pripadamo mi evropi, samo nisu oni odusevljeni nama zbog dominacije islama. Isto kao i sa Kosovom, Albanijom, Makedonijom.
Evo samo jedan primjer:
-
QSuzi
#19696 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
https://www.klix.ba/vijesti/bih/darko-c ... /250321224Još direktor SIPA-e
81
Darko Ćulum rekao da još nije prešao u MUP RS-a te da ne zna kada će se to desiti
Džekna još nije umrla a kad će ne zna se
-
Vjecita_zavrzlama
#19697 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Arapska slova bodu oci mnogim bosnjacima a da ne pricamo o drugima,no to veze s vjerom nema to je radi turista arapskihizbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑21/03/2025 23:08Drug, ja uopce nisam.u vjerskom folu. I znam da smo mi sami sebi najgori neprijatelji, sta radimo svojoj zemlji i svom narodu, pa tek onda neko drugi.Thorgerson wrote: ↑21/03/2025 22:06 Ljudi brukate se.
Devetom.
Kako vam to nije jasno?
Ali isto tako idem dovoljno po evropi i oni meni dolaze, da vidim njihove reakcije na arapska slova kad ih docekaju na aerodromu, kao i pitanja oko bosne koja mi postavljaju.
Pusti to brojanje muslimana, hajde pogledaj kako stoje zemlje procentualno. Pa vidi ko je od njih u EU a ko nije. I fakat, ja sam ti od ovih crvenih vise ali nisam ni slijep.
Al evo Kosovo je 98% muslimansko a Bosn 50%.I ko bolje stoji kod Amerike?
- DaysleepeR
#19698 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Srbi u Srbiji imaju velike bolove radi ove situacije sa Dodikom
- Rockefeller
-
Vjecita_zavrzlama
#19700 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Smetaju i krscani iz SirijeLipeCvat wrote: ↑21/03/2025 23:14brojčano stanje i nije neki argument . Nemam volje da tražim ali onako po sjećanju znam da je u Austriji , prije par godina , bio slučaj da gradonačelnik nije dozvolio kupovinu nekog objekta jer su kupci bili muslimani iz Sirije .Bili bi jedina muslimanska porodica u tom mjestu . Malo se o tome naglabao u medijima i nestalo , kao i uvijek kad je u pitanju diskriminacija od strane bijelih evropskih krščana.no_sekirli wrote: ↑21/03/2025 22:01Ovaj narativ da ne vole BiH zbog islama je apsolutna laz. Pa vise muslimana zivi u Parizu i okolici nego u cijeloj BiH.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑21/03/2025 21:55 Pripadamo mi evropi, samo nisu oni odusevljeni nama zbog dominacije islama. Isto kao i sa Kosovom, Albanijom, Makedonijom.
Daleko od toga da su svi diskriminatori ali ignorisati da se po Evropi dešavaju tektonske promjene bilo bi previše naivno .
Evo ovdje ako ti se da jedna od studija .