Jedino ostaje ona Napoleonova: "Nikad ne prekidaj neprijatelja dok cini greske".palermo wrote: ↑19/03/2025 16:52 Ma ne smeta meni ovo bahacenj Dodika I comp ( mislim, smeta, al haj izdrzalo bi se) ne smeta mi toliko ni sto se nije krenulo u akciju hapsenja shvatam, rizik je, ne mora se zaista grlom u jagode) , al ono sto mi stvarno smeta je sto ja ne vidim.nikakvu viziju izlaska iz ovog od strane pro-bih politicara.......ista, nesta....ovako, onako....bilosta...
Danasnje bahacenje je ocit pokusaj provokacije. Nije nikakav pokusaj primjene zakona. Dodik nema vojsku, i ako se ljudi nisu prepali JNA, nece ni njegovog mupa.
Ove prijetnje konfiskacijom imovine i zatvorom do 6 godina su, racionalno gledajuci, potezi ocajnika. Dodik radi izolacije ulazi u zadnju fazu ludila. Ne znam odakle su prepisivali ovaj oblik diktature kojim prijeti. Na koncu, kada upotrijebi silu vidjet cemo hoce li EUFOR reagovati i kako ce reagovati. Tada ce sve biti jasno. A do tada vazi ona "gradjani da ostanu mirni i ne nasjedaju na provokacije". Nema nam druge.