Znaci spremni svi, HDZ i Trojka da rizikuju odnose sa MZ, prije svega Amerikom, u kljucnim momentima, samo da bi spasili Cavaru?
Fantasticna taktika. Nabijem ih na diplomatiju
Znaci spremni svi, HDZ i Trojka da rizikuju odnose sa MZ, prije svega Amerikom, u kljucnim momentima, samo da bi spasili Cavaru?
Neces to vidjeti... A to mi mozda i najteze pada u ovome, sto nas glasace nekad tretiraju kao da smo maloumni a u isto vrijeme ocekuju da dobiju glas od nas.SmokingMan wrote: ↑19/03/2025 06:11 Ta Sabina bi bila eto dužna da objasni običnom čoveku kakva je svrha takvog glasanja, to bi i Sokrat propitivao dok ga ne bi optužili da kvari političare, ruši državu zbog znatiželje i unosi sumnju dok oni rade "patriotski" svoj posao.
Tako je, žurni transcendentalni dijalog, tri naroda i dva entiteta preko sedam modaliteta svijesti nema i nikad nije ni imao alternativu!MarshalDodik wrote: ↑19/03/2025 06:42 Jutro je pametnine od veceri tako da jutros jos jace pozdravljam vracanje na dijalog i istomisljenistvo sva tri naroda koje participiraju u vlasti.
Pokazujemo da smo suvereni, idemo i protiv Amerike![]()
Da mu nisu upravo ti stranci nametnuli sankcije imala bi smisla ta tvoja prica
Ako im to "upali" pa dodje do hapsenja ovog trojca, to im je velemajstorski potez. Pokupit ce kod naroda zasluge za hvatanje rusitelja drzave. Pobjeda na izborima zagarantovana.
Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima Republike Srpske i Zakon o graničnoj kontroli su napisani te su već na stolu Vlade RS-a.
Kako piše RTRS, radna grupa formirana nakon sastanka rukovodstva RS-a je završila posao te su prijedlozi zakona upućeni Vladi RS-a koja ih utvrđuje i dostavlja NSRS na usvajanje.
Tako je.Idemedosumom wrote: ↑19/03/2025 08:25 Ako je ono glasanje oko isplate na ruke bio HDZov uslov, da se sto prije imenuje Vukan, novi direktor Sipe i da se konacno konkretno krene u akciju protiv pomahnitalog trojca → nije idealno ali opet dobar trade-off.
Nisam baš siguran da tako svi rezonuju stvari. Posebno što neće završiti na ovome. Zna se koji je cilj.
Ja, trebao bi biti, tako je najavljeno. Ja mislim ako ode, ice helikopterom garant. Mozda i preskoči ovaj put.
Bas tako, cak mislim da si ovo naredili a ne samo aminovalimali_balon wrote: ↑19/03/2025 06:38Jel to stvarno mislis da se ovdje desavaju stvari bez znanja i aminovanja amerikanaca i ostatka mz....trojka nije krenula u ovu avanturu bez jake podrske i instrukcija iz MZproblemnatravunu wrote: ↑19/03/2025 06:33KAKO JE OVO MOGUĆE , JEL TO SAD i PARLAMENT BIH "PIŠA" OTVORENO I JAVNO PO AMERIČKIM SANKCIJAMA zbog šačice bandita???![]()
A sve se zaklinjemo u Amerikance i njihove poteze spram BiH , a protiv ove bande koja otvoreno ruši državu ?!!
Ne bi me više začudilo, da kad Tramp i ekipa čuje za ovo , samo kažu , "lajhman ninanet" , nema više BiH , nema " dejtona" , odmah da ste se raspišali , boli nas više qrac za vama![]()
A u 10.30 najavljen sastanak sa Stevandićem u Banjaluci.
Sami smo krojači svoje sudbineNo Mind wrote: ↑19/03/2025 08:23Tako je, žurni transcendentalni dijalog, tri naroda i dva entiteta preko sedam modaliteta svijesti nema i nikad nije ni imao alternativu!MarshalDodik wrote: ↑19/03/2025 06:42 Jutro je pametnine od veceri tako da jutros jos jace pozdravljam vracanje na dijalog i istomisljenistvo sva tri naroda koje participiraju u vlasti.
Pokazujemo da smo suvereni, idemo i protiv Amerike![]()
Ja, i to ce nam dosta reci, ako se desi... Prije toga je najavljivao da ce da se vrati u petak i da ce tad odrzati pres konferenciju.doktor78 wrote: ↑19/03/2025 08:45A u 10.30 najavljen sastanak sa Stevandićem u Banjaluci.
Ako se to zaista dogodi, postavlja se pitanje kako se ovaj vratio iz Srbije, a da ga ne uhapse.
Ne rezonuju svi, ali velika vecina. Nije atmosfera za sukoba. Dodika je isto sjebalo sto se raja slabo lozi u RS. Ovo ce zavrsiti cisto na politickim odlukama. Upravo gledamo ko je iskusniji politicar.tuitamo wrote: ↑19/03/2025 08:37Nisam baš siguran da tako svi rezonuju stvari. Posebno što neće završiti na ovome. Zna se koji je cilj.
Tu su i nezaštićeni ne-srbi u RS-u.
E cuj kako. Pa jek neko fkt misli da ce neki granicar uhapsiti ove likove?! Kako?! Ako se oko toga evo dogovaraju i planiraju hrpa mupova, specijalnih policija, traze eufor, spade na nekakvog granicara da to odradi. To se nece desiti. Narocito ako on ima pratnju, a ima sigurno. I evo ti si granicar, sjedis na mjestu nailazi gico sa gorilama svojim, vjerovatno 5x naoruzanijim nego ti.doktor78 wrote: ↑19/03/2025 08:45A u 10.30 najavljen sastanak sa Stevandićem u Banjaluci.
Ako se to zaista dogodi, postavlja se pitanje kako se ovaj vratio iz Srbije, a da ga ne uhapse.