Pa eto, ovdje se godinama provlači priča da Dodik gubi podršku svog naroda zbog svoje secesionističke politike, a baja mandat za mandatom osvaja. Otkud li, kako li...Thorgerson wrote: ↑19/03/2025 05:17Malo mi je napuhana ta teorija da eto nas neko tjera sa obavimi posao, da se testira drzava.the the wrote: ↑19/03/2025 00:37Mi smo 30 godina ovisili o drugima da nam obavljaju posao, sad uz nadzor nas se pokusava prvi put osposobiti na relativno teskom zadatku, al sto jest jest plijen nam je oslabio dovoljno da cemo ga i mi u neko dogledno doba savladati uz opste odusevljenje auditorija bez cije pomoci ne bismo se ni usudili da probamo ustat a kamoli da krenemo kako tako u ovaj poduhvat.SpoilerShowJes, kad bi Vucic bio orlova vijeka onda moze taj scenarij
Nista od Dodika bitno necemo gledati osim bjezanija, izbjegavanja, dok ne padne u zaborav ko i Milosevici, ko sto ce i Vucic
Vucic ne ide u NATO da ga pitaju sta misli, niti da ga pitaju za pomoc, nego da mu pokazu sta znaju o njemu i sta se nece tolerisati dalje, znaci pravi se lud al to moze jos malo, to je svima jasno osim njegovom poremecenom egu.
I ostali sastanci ce biti u tom duhu, nece taj pomagati vise ni sebi a kamoli politickoj opciji koja se smjenjuje.
Nije sve ni do nasih kapaciteta, ali se pusta invalidu napokon da prohoda, nove terapije su stigle i urodice plodom, al predugo se sjedilo ne slusaju extremiteti, nema se ni snage odmah za sve
Jer, ma sta ko pricao, dodik ima 400k glasova. Kako je do njih dosao, nije bitno. Kao i svi ostali.
Evo i sada, po navodima sa ove teme, nikad brže gubi podršku svog naroda zbog ove najaktuelnije situacije, a eno banjalučki studenti protestuju zbog problema susjedne države, a ne zbog problema koje njihov baja uzrokuje