Otprilike.
Gledam video premlacivanja onog momka. 10-15 chacija u crnim duksericama suta momka koji lezi na ulici, stotinjak demonstranata stoji sa strane i gleda.
Jedan zvucni top i stotinjak chacija otjeralo 800 000 ljudi.
To samo ti tvrdiš. Ne pravi se prepametan. Dosta je takvih prohujalo sa vihorom ovdje, književnim jezikom rečeno.breuer wrote: ↑15/03/2025 23:29Vučić nije izašao kao pobjednik i svi koji to tvrdite ste njegovi korisni idioti...da se obratim njegovim riječnikom...hatemondays wrote: ↑15/03/2025 23:26 Znaci zavrsimo ovaj dan sa pricon o dobroj picoki, pici I bato love this. Ja sam pratio na blokada info ove proteste, na kraju dvije omladinke kad su vidjele sudija svirao kraj, sjede un nakoj prostoriji rudarskog fakulteta. I ja kontam ovo ce da pravi promjene, grob te jebo, moja raja u tenama na tenk a ovo. Ovo se nece udati nikad a kamoli revoluciju praviti. Meni je zao ljudi koji su mozda I izasli sa nekom nadam nesto ce se desiti ali budemo realni ova djeca su tu samo da podignu popularnost u uzem krugu raje. Njima ocigledno nije jasno da imaju posla sa rezimom kojima je nasilje i skidanje glava obicni hobi.
Vucko je izasao kao pobjednik i tacka.
i ti proprdio, ko pravi ĆaciPoint. wrote: ↑16/03/2025 00:25To samo ti tvrdiš. Ne pravi se prepametan. Dosta je takvih prohujalo sa vihorom ovdje, književnim jezikom rečeno.breuer wrote: ↑15/03/2025 23:29Vučić nije izašao kao pobjednik i svi koji to tvrdite ste njegovi korisni idioti...da se obratim njegovim riječnikom...hatemondays wrote: ↑15/03/2025 23:26 Znaci zavrsimo ovaj dan sa pricon o dobroj picoki, pici I bato love this. Ja sam pratio na blokada info ove proteste, na kraju dvije omladinke kad su vidjele sudija svirao kraj, sjede un nakoj prostoriji rudarskog fakulteta. I ja kontam ovo ce da pravi promjene, grob te jebo, moja raja u tenama na tenk a ovo. Ovo se nece udati nikad a kamoli revoluciju praviti. Meni je zao ljudi koji su mozda I izasli sa nekom nadam nesto ce se desiti ali budemo realni ova djeca su tu samo da podignu popularnost u uzem krugu raje. Njima ocigledno nije jasno da imaju posla sa rezimom kojima je nasilje i skidanje glava obicni hobi.
Vucko je izasao kao pobjednik i tacka.
casual talking...no_sekirli wrote: ↑15/03/2025 14:42 Vucko je uradio sve da uspori dotok ljudi u BG.
Od bombi u vlakovima, preko radova na cestama i autocestama, do obustave prodaje karata za autobuse.
Obzirom na ovu silnu medijsku paznju, masovnost i sarolike prosvjednike, Mudroser ovo hendla prilicno kvalitetno.
ultima_palabra wrote: ↑16/03/2025 05:05 Steta sto se nije zapucalo da izrazimo zabrinutost i pozovemo na smirivanje tenzija.

I eto.. jos cemo ja i ti da dugo gledamo Vucka. Ali past ce on na kraju, onog dana kad ovi studenti prestanu pisati twitter i redit parole, te shvate da ih ceka ista borba kao i sve sto su do sada rusili vlade.skupljac_zeljeza wrote: ↑13/03/2025 11:47Pada Vučić. Otišlo je ovo predaleko i uloženo je mnogo truda i energije da bi se napustilo. Studenti su htjeli evoluciju, ali u noći kada su blokirali RTS prethodio je Plenum na Filozofskom fakultetu kada su zaključili da je momenat da se ovo ubrza. Blokada RTS-a pokazuje jedno, a to je da Vučić, čitaj BIA, nije uspio ubaciti svoje ljude u studentske plenume jer policija se gura nasilno kroz masu da bi došla da zaštiti RTS nakon blokada te tv kuće. Studenti su svoje momke ubacili u Pionirski park i ide film...mislim danas.
Dovoljno je samo vidjeti koja pamet i organizacija je uz studente i ono što je ostalo Vučiću u Pionirskom parku. Ima jedna fotografija još sa Gazele kada se otac policajac grli sa kćerkom studenticom i on odlazi na mjesto gdje mu je 'naređeno', a kćerka sa transparentom među studente. Policajci ili vojnici će tući djecu, sestriće, komšiju iz zgrade ili....mnogima je još svježe sjećanje 5. oktobra.
SpoilerShow

ne msm ja da je ovo beskorisno, prije msm da ce se balavi dobro zapitati kojim ljudima je okruzen i da ce morati rezove praviti, jer gubi BG, NS, Nis sigurnoAjdinn4 wrote: ↑15/03/2025 18:16Neki kao da su prespavali zadnjih 30 godina. Devedesetih su u Srbiji šetali godinama i tek kad se desio 5.oktobar došlo je do promjene, a zna se šta se tad dešavalo.
Znači ovako šetati mogu još 5 godina, ali ne trebaju očekivati bilo kakvu promjenu. Do tad im se Vučić može samo smijati kao i njegovi tabloidni mediji.