Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mene nista vjestacko ne impresionira. Dubai mi nije nesto. A da Beograd na vodi bude.
Ne impresionira ni mene, samo što tvoj opis pogleda sa Ušća ne odgovara nikako stvarnom opisu. Pa zato reko sigurno si davno bila.
Paradokslano, najviše me u Beogradu impresionirala željeznica, brza pruga i novi vozovi...To je nešto što u ovom regionu nisam vidio.
Vidjeh to čudo od pruga. Kad Vucko made a ide voz 200 na sat.
Sto se tice usca ja zivim pored Dunava inace. Na 400 metara je od mene. Mislim da Donau Marinu mogu sasvim lijepo sa uscem usporediti. Kad se radi o brodovima i sljepovima.
LSD wrote: ↑15/03/2025 14:02
Opraste na ruke sa tim velicanjem balkanskog Mordora.
Grad koji pali svoje dzamije u 21 vijeku, ne moze biti metropola i tacka.
beogradjani je sigurno nisu palile,vec vuciceve i seseljove horde iz unutrasnjosti srbije
Grobari su je palili, djeca "starih beogradjana". Palili bi je opet. Mene nervira onaj SNS muftija koji veli da su se to djeca malo igrala.
nego,ima li neko od vas sto posjecuje "metropolu" da je (su)ssreo seselja,adzica...."svjetske face"..dobro... malo sa pogresne strane potjernice..
narocito ovi sto idu kod "kapetana"prica "mahala da je cesto tamo!?
Ludzak wrote: ↑15/03/2025 14:04
Nakon Vučića Vučić.
Bolji i drugačiji neće doći sigurno. Svi su oni nahranjeni velikosrpskin nacionalizmom.
Jedini je Đinđić bio europski političar, i zato je i upucan.
imas na you tube djindjica kad je gostovao na palama,tako mojne te price
Ja ne kažem da Đinđić nije imao grešaka i takvih tih nacionalnih izljeva. Ali je čovjek bar bio najeuropskiji od svih u Srbiji, jedini koji je htio dobrosusjedske odnose
beogradjani je sigurno nisu palile,vec vuciceve i seseljove horde iz unutrasnjosti srbije
Jok nisu sigurno , sarajlije dosle pa palile
Dosta te vise
svi gradovi u bivsoj jugi su promenili strukturu stanovnistva,kao i sarajevo sto je promjenilo,tako je i beograd u koji se doselilo razne seljadije.
Prisutna je priča o bjekstvu šefa mafijaškog klana SNS-a, ludog kriminalca Aleksandra Vučića...
"Vučić nigde neće bežati! Predsednica Skupštine Ana Brnabić poručila je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće nigde bežati, već će se uvek boriti za svoju zemlju."
Last edited by Crvene_brigade on 15/03/2025 14:22, edited 1 time in total.
Slabo ovo, samo N1 navlači da predstavi da ih ima neka masa. Nema od revolucije ništa, a Vučić ako je pametan (a jeste) neće poduzimati ništa, pustiti da se raziđu i to je to.