muha_sa wrote: ↑09/03/2025 18:53
romagnoli90 wrote: ↑09/03/2025 18:51
GandalfSivi wrote: ↑09/03/2025 18:43
Neki se bore protiv Dodika, za Drzavu, a neki protiv Trojke, za Sendvic.
Shvatas razliku majstore?
Ja se lično borim i protiv Trojke i protiv SDA i protiv Dodika i protiv Čovića. Valjda će ova država jednom prodisati bez velikosrpsko-velikohrvatskih separatista i njihovih dupeuvlakača i petokolonaša iz Sarajeva koji bi mater prodali za komadić vlasti i koji u duhu "kompromisa i relaksacije" rasprodaju državu evo već 30 godina, SVI REDOM, niko nije amnestiran
Ima li neko da valja

pojedinac--stranka.........
Nažalost ne, svi su me u jednom trenutku razočarali, ili na početku ili na kraju mandata. Kao što rekoh, naš najveći problem je nesloga sarajevskih stranaka i veliki animozitet, da ne kažem mržnja, što vidimo i po atmosferi na ovom forumu gdje se ljudi hvataju za vratove i vrijeđaju na najprizemniji i najprimitivniji način, samo zato što imaju drugačije mišljenje ili nemaju 100% identičan stav.
Mene su automatski prozvali nekakvim "sda botom" samo zato što sam izrazio sumnju da će "državne institucije raditi svoj posao", u prevodu da će Dodika hapsiti Ćulum i Kajganić u što čisto sumnjam, te zato što sam iznio određene kritike prema aktuelnoj vlasti, ili valjda zato što nisam Komšića nazvao "ublehašem i alkoholičarom".

Čim ne pišeš hvalospjeve njihovim favoritima, odmah se pojavi 10-15 bukadžija i provokatora koji pokušaju da te diskreditiraju, ismijaju, obezvrijede, isprovociraju i predstave te kao nekakvog "bošnjačkog radikala".
Ovaj forum je postao vrlo toksična sredina i vjerujte mi, pojedinci svojim agresivnim ponašanjem ne čine nikakvu uslugu strankama Trojke, čak štaviše, stvaraju vrlo nepoželjan kontraefekat.