Bit će i treći put izabran, ludi su i čudni su MAGA-rci.
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Sanjarko
#28351 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
biglebovski
#28352 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Činjenice su čijenice, na koje ti, osim nekakve ofucane konstrukcije, nemaš ništa dodati ni oduzeti.tramvajtrojka wrote: ↑22/02/2025 12:53
Reci mi da si prorus bez da mi kazes da si prorus![]()
vikend je nista novo svakog vikenda ista capri
Ja sam generalno za saradnju, ekonomsku, sportsku, kulturnu razmjenu i tako. Mene niko ne plaća da prenosim činjenice. Nisam USAID-ov "nezavisni" influenser tako da mogu imati vlastito mišljenje koje potkrepljujem činjenicama i dokazima.
- SmokingMan
#28353 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ambasada u Sa poptuno zastranila, samo štancaju neke citate od Rubia. 
- tramvajtrojka
#28354 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Daj mojne nas nasmijavati svega ti na ovaj lijepi i suncani dan haj da to kaze neko drugi al ti pashabiglebovski wrote: ↑22/02/2025 13:05Činjenice su čijenice, na koje ti, osim nekakve ofucane konstrukcije, nemaš ništa dodati ni oduzeti.tramvajtrojka wrote: ↑22/02/2025 12:53
Ja sam generalno za saradnju, ekonomsku, sportsku, kulturnu razmjenu i tako. Mene niko ne plaća da prenosim činjenice. Nisam USAID-ov "nezavisni" influenser tako da mogu imati vlastito mišljenje koje potkrepljujem činjenicama i dokazima.
-
JovicSA
#28355 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Vrlo bitna razlika...kada nekome negiraš pravo na postojanje, njegove nacije i države to je mržnja. Ovo prvo je vojna intervencija i to je suštinska razlika. Kažem, za Trumpa nisam siguran, vjerujem da bi i on negirao Meksiko i meksikance kao naciju.skafiskafsnjak wrote: ↑22/02/2025 12:49E jes ogromna razlika … vojno je vojno. Ostalo je nebitno.JovicSA wrote: ↑22/02/2025 12:31To je pitanje i konstatacija postavljeno do sada milion puta na društvenim mrežama. Amerikanci bi to sigurno vojno zuavršavali s jednom bitnom razlikom. Sigurno da ne bi negirali tu naciju i državu kao što Rusija negira Ukrajinu i njenu naciju. Do duše da budem do kraja iskren to je važilo za sve prijašnje administracije za ovu Trumpovu nisam siguran.skafiskafsnjak wrote: ↑22/02/2025 10:35
Ja nisam rekao da je to bio povod.
Ja sam te pitao, zamisli sta bi bilo da to urade Rusi u blizini americke granice?
Pokusali su na Kubi pa je i tada zamalo nastao treci svjetski. A zamisli , povukli su se uz dogovor da i amerikanci svoje iz Turske povuku.
Samo kazem, nisu ni Amerikanci sveti …..
Da, postavljeno je milion puta i ignorise se … jer pobogu, to su mirotvorci i borci protiv terorizma.
-
JovicSA
#28356 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Šta zar nije ugašena i prebačena u Beograd?SmokingMan wrote: ↑22/02/2025 13:05 Ambasada u Sa poptuno zastranila, samo štancaju neke citate od Rubia.![]()
-
biglebovski
#28357 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Osim ofucanih pokušaja diskreditacije, imaš li ti šta drugo da kažeš na temu?tramvajtrojka wrote: ↑22/02/2025 13:08Daj mojne nas nasmijavati svega ti na ovaj lijepi i suncani dan haj da to kaze neko drugi al ti pashabiglebovski wrote: ↑22/02/2025 13:05Činjenice su čijenice, na koje ti, osim nekakve ofucane konstrukcije, nemaš ništa dodati ni oduzeti.tramvajtrojka wrote: ↑22/02/2025 12:53
Ja sam generalno za saradnju, ekonomsku, sportsku, kulturnu razmjenu i tako. Mene niko ne plaća da prenosim činjenice. Nisam USAID-ov "nezavisni" influenser tako da mogu imati vlastito mišljenje koje potkrepljujem činjenicama i dokazima.![]()
![]()
-
Hakiz
#28358 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dovoljno je da negiraju autohtono stanovništvo u samoj Americi.JovicSA wrote: ↑22/02/2025 12:31To je pitanje i konstatacija postavljeno do sada milion puta na društvenim mrežama. Amerikanci bi to sigurno vojno zuavršavali s jednom bitnom razlikom. Sigurno da ne bi negirali tu naciju i državu kao što Rusija negira Ukrajinu i njenu naciju. Do duše da budem do kraja iskren to je važilo za sve prijašnje administracije za ovu Trumpovu nisam siguran.skafiskafsnjak wrote: ↑22/02/2025 10:35Ja nisam rekao da je to bio povod.zilog wrote: ↑22/02/2025 10:30
Svi proruski trolovi, poput tebe, su rekli, da je to bilo dobrovoljno. Sta sada, treba za svakog padobranca a la carte terminologija?
Kako god. Ako su izvrsili agresiju, pardon "SVO", zbog sprjecavanja "raketa 500 km od Moskve", koliki glupan moras biti, pa ne braniti taj dio do zadnjeg zivog vojnika?
Bolje pitanje je, koliki glupan moras biti, da vjerujes, kako je to bio povod agresije na Ukrajinu?
Ja sam te pitao, zamisli sta bi bilo da to urade Rusi u blizini americke granice?
Pokusali su na Kubi pa je i tada zamalo nastao treci svjetski. A zamisli , povukli su se uz dogovor da i amerikanci svoje iz Turske povuku.
Samo kazem, nisu ni Amerikanci sveti …..
-
Hakiz
#28359 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Počelo je, počelo
- Edin H.
#28360 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Seawolf wrote: ↑22/02/2025 11:01Trumpovim djelovanjem se prosječan bijeli čovjek može naći samo na vrhu ku☆ca, a ne na vrhu piramide.kakabanja213 wrote: ↑22/02/2025 10:41Mislim da prosjecnom, bijelom, zapadnon gradjaninu ipak najvise smeta realnost da su u istom superluksuznom hotelu u Washingtonu, Londonu, Parizu, Minehnu... smjesteni zajedno sa dojucerasnjom bjelosvjetskom sirotinjom cesto druge boje koze. Trump im je samo obecao da ce ih vratiti na mjesto koje im "pripada", a to je da je zapadni bijeli covjek uvijek na vrhu piramide.pici wrote: ↑22/02/2025 08:54
MAGA je na tome dobila podršku i moze se qurcu svirat. Zasto oznacavam woke bombardovanje, pa zar nije. Upalim TV i na njemu se u udarnom terminu dva muškarca žvalje, dvije lezbe idu usvojiti bebu il surogat majke, vilenjak crnac ili kinez, transrodna osoba idol tinejdjerima koji puše travu itd itd. Mnogo toga ima i postalo je iritirajuce za prosjecnog (bjelačkog) gradjanina kojem to je pocelo da smeta. Ja prvi bi rekao ok, neka bude a onda glasao za MAGA, sto su mnogi i ucinili.
Mora se spustiti loptica i dobro promisliti sta je prioritet jer ako ovi MAGA/KKK zasjednu na vlasti, doci ce reda i na drugacije poput Liberala, socijalista, demokrata itd. MAGA/KKK ne trpi nista drugacije, to se vidi da podrzavaju totalitarne diktatorske režime. I prije je amerika podrzavala te rezime za svoj licni interes pogotovo u juznoj i srednjoj americi.
Kakva ce biti buducnost sad ne znam, pokrenuto je dosta toga lošeg i isplivao je Hitlerovski naciosocijalizam al na američki način.
Ako se ljudi ne trgnu, usljedit ce ono sto se desilo prije sto godina. Uspon zla i belaj.
Trenutno ne vidim nekog ili neku grupu demokratskih snaga da se oštro ovome usprotivi. Vidim Čembrlenski pristup i u americi i u EU. Ko ono sta bude bit ce pa sta bog da.
Trenutno su svi u šoku al to se treba prevazic, mora usljediti akcija. Totalno bojkotiranje MAGA izvodjaca, njihovo raskrinkavanje u lažima i populizmu. Mozda je vrijeme za revoluciju u americi. EU ce to pratiti. Poznate licnosti moraju biti najglasnije i predvoditi anti MAGA revoluciju. Ne vidim trece u sutnji i proce to samo od sebe. Neće, uzeli su prevelik zamah tako da mi woke bombardiranje dodje ko djecija igra.
Sranje.
-
emmir1
#28361 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja mislim da nece ostati ni ovaj mandat ako ovako nastavi.
Jednostavno je ludilo sta radi, okrenuo je svijet naopako.
Okrenuo saveznike protiv sebe, stvorio mrznju izmedju gradjana i podjele.
Ljudi masovno ostaju bez posla.
U Kanadi doslovno bojkot svih americkih proizvoda.
Ne bih se iznenadio da krenu drzave u USA da zauzimaju svoje stavove.
Ovo sve sto je uradio, ustedit ce on milijarde dolara, smanjit ce dug.
Ali ce narod da ima manje para, manje posla, vise nezadovoljstva
Jednostavno je ludilo sta radi, okrenuo je svijet naopako.
Okrenuo saveznike protiv sebe, stvorio mrznju izmedju gradjana i podjele.
Ljudi masovno ostaju bez posla.
U Kanadi doslovno bojkot svih americkih proizvoda.
Ne bih se iznenadio da krenu drzave u USA da zauzimaju svoje stavove.
Ovo sve sto je uradio, ustedit ce on milijarde dolara, smanjit ce dug.
Ali ce narod da ima manje para, manje posla, vise nezadovoljstva
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#28362 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da, ti si više onaj Vučićev prekodrinski.biglebovski wrote: ↑22/02/2025 13:05Činjenice su čijenice, na koje ti, osim nekakve ofucane konstrukcije, nemaš ništa dodati ni oduzeti.tramvajtrojka wrote: ↑22/02/2025 12:53
- SaraFina
#28363 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Koje ludilo. Pazi face i “vijenca” oko tikve. Cezar
- banjaluka078
#28364 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovima i ne treba vanjski neprijatelj.
- SaraFina
#28365 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Niko ništa nije očekivao džabe. No ovaj krkanski pristup, ucjene, vrijeđanje i podcjenjivanje je za svaku osudu. Moglo se to fino s čovjekom utančiti i dogovoriti. Ovaj krkanluk koji lik svakodnevno plasira javno je za psihijatrijskog vještačenja. Nije on stvorio USA i napravio od države ovo sto jeste danas, a nije mu ni Melanija donijela ništa u miraz. Osnovna kultura diplomacije nalaze da sa zemljom koja je u ratu postupa se s rukavicama. Degenerik je teški.
- cyprus
#28366 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pod uslovom da se uvaže SVI "argumenti" Rusije - oko 10%... Ako iz tih argumenata odstranimo izvrtanje istine, možda 2%...biglebovski wrote: ↑22/02/2025 12:15Tako da se postavlja pitanje kolika je, pored Rusije, krivica NATO zemalja za rat u Ukrajini?
Eto, objektivno
Nije ni Hitler kriv 100% za Drugi svjetski rat... I Poljska je jela govna time što je htjela da nastavi postojat npr... Da su odmah skinuli gaće i sami potrpali svoje Jevreje u logore smrti, ništa im se loše ne bi desilo...
-
biglebovski
#28367 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Još više ofucanih pokušaja diskreditacije.sehohari wrote: ↑22/02/2025 14:18Da, ti si više onaj Vučićev prekodrinski.biglebovski wrote: ↑22/02/2025 13:05Činjenice su čijenice, na koje ti, osim nekakve ofucane konstrukcije, nemaš ništa dodati ni oduzeti.tramvajtrojka wrote: ↑22/02/2025 12:53
Drži se teme kolega. Imaš li šta da kažeš o tome da Ukrajini niko nikad nije obečao da će ući u NATO? Ako nemaš, šta ti trebaju ovakvi, duhom i sadržajem, siromašni upisi?
-
biglebovski
#28368 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma Rusi su za sve krivi.cyprus wrote: ↑22/02/2025 14:54Pod uslovom da se uvaže SVI "argumenti" Rusije - oko 10%... Ako iz tih argumenata odstranimo izvrtanje istine, možda 2%...biglebovski wrote: ↑22/02/2025 12:15Tako da se postavlja pitanje kolika je, pored Rusije, krivica NATO zemalja za rat u Ukrajini?
Eto, objektivnoJeste, svi su krivi - neki 90+%, neki par procenata, ali svi su krivi
Nije ni Hitler kriv 100% za Drugi svjetski rat... I Poljska je jela govna time što je htjela da nastavi postojat npr... Da su odmah skinuli gaće i sami potrpali svoje Jevreje u logore smrti, ništa im se loše ne bi desilo...
-
last mohicans
#28369 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dobro si za Melaniju, mogo bi se sjetiti i od janeza iskati mirazSaraFina wrote: ↑22/02/2025 14:29
Niko ništa nije očekivao džabe. No ovaj krkanski pristup, ucjene, vrijeđanje i podcjenjivanje je za svaku osudu. Moglo se to fino s čovjekom utančiti i dogovoriti. Ovaj krkanluk koji lik svakodnevno plasira javno je za psihijatrijskog vještačenja. Nije on stvorio USA i napravio od države ovo sto jeste danas, a nije mu ni Melanija donijela ništa u miraz. Osnovna kultura diplomacije nalaze da sa zemljom koja je u ratu postupa se s rukavicama. Degenerik je teški.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#28370 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mislim da ce silikonska dolina ipak gurati JDa
- cyprus
#28371 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa evo sad upravo kažem da nisu... Ukrajinci su se uskurčili previše... Te hoće demokratiju, te hoće bolji život, te hoće da nisu pod međedovom šapom... Malo mačku teleća glava, pa to ti je...biglebovski wrote: ↑22/02/2025 15:32Ma Rusi su za sve krivi.cyprus wrote: ↑22/02/2025 14:54Pod uslovom da se uvaže SVI "argumenti" Rusije - oko 10%... Ako iz tih argumenata odstranimo izvrtanje istine, možda 2%...biglebovski wrote: ↑22/02/2025 12:15Tako da se postavlja pitanje kolika je, pored Rusije, krivica NATO zemalja za rat u Ukrajini?
Eto, objektivnoJeste, svi su krivi - neki 90+%, neki par procenata, ali svi su krivi
Nije ni Hitler kriv 100% za Drugi svjetski rat... I Poljska je jela govna time što je htjela da nastavi postojat npr... Da su odmah skinuli gaće i sami potrpali svoje Jevreje u logore smrti, ništa im se loše ne bi desilo...Lakše tako razmišljati, jelde? A kad se ukaže na neke činjenice, onda si Vučićev trol
![]()
![]()
- skafiskafsnjak
#28372 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Aha … ne negiraju pravo na postojanje ali na zemlju da. Joj kakva razlikaJovicSA wrote: ↑22/02/2025 13:09Vrlo bitna razlika...kada nekome negiraš pravo na postojanje, njegove nacije i države to je mržnja. Ovo prvo je vojna intervencija i to je suštinska razlika. Kažem, za Trumpa nisam siguran, vjerujem da bi i on negirao Meksiko i meksikance kao naciju.skafiskafsnjak wrote: ↑22/02/2025 12:49E jes ogromna razlika … vojno je vojno. Ostalo je nebitno.JovicSA wrote: ↑22/02/2025 12:31
To je pitanje i konstatacija postavljeno do sada milion puta na društvenim mrežama. Amerikanci bi to sigurno vojno zuavršavali s jednom bitnom razlikom. Sigurno da ne bi negirali tu naciju i državu kao što Rusija negira Ukrajinu i njenu naciju. Do duše da budem do kraja iskren to je važilo za sve prijašnje administracije za ovu Trumpovu nisam siguran.
Da, postavljeno je milion puta i ignorise se … jer pobogu, to su mirotvorci i borci protiv terorizma.
Anerikanci kazu intervencija , ili borba protiv terorizma, kako gdje.
Libija,Irak, Kuvajt , Sirija, Afganistan. Neke sam vjerovatno zaboravio…. Ono tamo Vietnam i dalje necemo spominjati.
Najnovija je Palestina ….
-
toska
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#28374 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Poredjenja radi s rimskim imperatorima, najvise podsjeca na Nerona.
- skrbavi-admin
#28375 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ocigledno je muskajlo potprecednik pa je red da se objavi da bi moglo bit klizanja kroz prozor
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/inf ... /komentari
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/inf ... /komentari