Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

skrbavi-admin

#28226 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by skrbavi-admin »

tramvajtrojka wrote: 21/02/2025 23:00
skrbavi-admin wrote: 21/02/2025 22:49 po svoj prilici AFD ce dobiti svaku mogucu potporu da dobije izbore u njemackoj ili bar veliki broj ruku bez kojih nece moci formirati vlast.....

pogurala ih je MAGArcina samo tako, zasad PRom a po svoj prilici ce biti pogurano po svakom mogucem pitanju..... zivi bili pa vidjeli, ja mislim da manje od 4/10 nece dobit....
umjesto crnila na forumu nadigni se i animiraj svoje komsije po njemačkoj da ne glasaju za afd znas ono naše 200gr kafe, kila kocke, neki njemacki tops, banane sa angebota u lidlu i udri po komsiliku :mrgreen: :mrgreen:
ma jarane, doso sam u situaciju da mi je postalo prilicno nekomfortno pricat ko sam sta sam sta sam prezivio i slicno..... :lol:
izuzetno se pojacalo antiBI antimuslimansko i antiislamsko raspolozenje.... :D
skrbavi-admin

#28227 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by skrbavi-admin »

izvrsni direktor wrote: 21/02/2025 23:05
skrbavi-admin wrote: 21/02/2025 22:49 po svoj prilici AFD ce dobiti svaku mogucu potporu da dobije izbore u njemackoj ili bar veliki broj ruku bez kojih nece moci formirati vlast.....

pogurala ih je MAGArcina samo tako, zasad PRom a po svoj prilici ce biti pogurano po svakom mogucem pitanju..... zivi bili pa vidjeli, ja mislim da manje od 4/10 nece dobit....
Bulvalno nikad na X-u nisam pretrazivao nista o politici, tviter mi söuzi potpuno za druge stvari, daleko od politike, tako da algoritam nikako nije mogao zapamtit.
Ali mi zadnje dvije sedmice dolaze notifikacije sta god alice weidel objavi.
Bas ofirno koliko ih Musk gura..nasilnicki jbt
rekoh vam :mrgreen:
last mohicans

#28228 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by last mohicans »

Rob_Atl wrote: 21/02/2025 22:55
last mohicans wrote: 21/02/2025 22:47 Koji način da se ova budala smakne, legalno, šta treba za opoziv? Oni slučajevi koji se vode protov njega, je li sve palo u vodu njegovim izborom za predsjednika? Ko poznaje bolje regulativu, neka nam ovdje prenese ili ćemo idiota i cijelu skupinu idiota morati gledati najmanje još 4 godine, ako ne i više.
Sve na fedaralnom nivou je propalo, jan 6, dokumenti, samo je optuzen u new yorku ali to ne igra nikakvu ulogu jer su vec rekli da od zatvora nema nista. Samo ti ostaje impeachment gdje treba 67 glasova u senatu sto je nemoguca misija.
Ma ako suštinskim vladarima dopizdi, skandal je najlakše spakovati.. Ali za sada je milijarderska struja na njegovoj strani. Ako njih darne, a sudeći po viđenom samo im ugađa.
kluz franjo

#28229 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kluz franjo »

2020-ih je ići na x radi informisanja, kao '90-tih na RTV Beograd/Srbija.
A slažem se, konzumenti RTVBgd su se tada samo mogli zaraziti budaleštinama.
Baš kao i danas.
cyprus

#28230 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by cyprus »

A zašto ljudi koriste više Twitter uopšte... Ko god nije ultradesnica, ne vidim nikakvog razloga da na tome ostane...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#28231 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

Odavno rečeno. istorija se ponavlja. Hitler bi bio jako ponosan na ove maga, liliputinovce, euro-naci itd... zaista istorijski momentum kada se balon mora rasprsnuti. Ekstremni desničarski naci-fašizam je u svojoj ekspanziji i po svemu sudeci dostiže vrhunac koji ce eskalirati. Indiferentnost demokratskih snaga na zapadu je najveci krivac svemu ovome. Ljudi poslije konstanog bombardovanja, woke, feministi, lgbt, imigracija itd itd su se okrenuli ovim populistima koji su zgrabili šansu da pogotovo bjelačku srednju klasu okrenu sebi. Tražili ste eto vam ga. Mnogo je zle krvi i izgleda da je vrijeme da se to pročisti... na žalost.

Od smjene tVumpa nema ništa, ovi drugi nemaju nikakvu strategiju niti vodjstvo kako se suprostaviti ovoj pošasti, EU i USA demokrate se ponašaju Čembrlenski. To će nas sve koštati, daj bože da se varam i blebećem najcrnje.
tramvajtrojka

#28232 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by tramvajtrojka »

last mohicans wrote: 21/02/2025 23:16
Rob_Atl wrote: 21/02/2025 22:55
last mohicans wrote: 21/02/2025 22:47 Koji način da se ova budala smakne, legalno, šta treba za opoziv? Oni slučajevi koji se vode protov njega, je li sve palo u vodu njegovim izborom za predsjednika? Ko poznaje bolje regulativu, neka nam ovdje prenese ili ćemo idiota i cijelu skupinu idiota morati gledati najmanje još 4 godine, ako ne i više.
Sve na fedaralnom nivou je propalo, jan 6, dokumenti, samo je optuzen u new yorku ali to ne igra nikakvu ulogu jer su vec rekli da od zatvora nema nista. Samo ti ostaje impeachment gdje treba 67 glasova u senatu sto je nemoguca misija.
Ma ako suštinskim vladarima dopizdi, skandal je najlakše spakovati.. Ali za sada je milijarderska struja na njegovoj strani. Ako njih darne, a sudeći po viđenom samo im ugađa.
ako sreze budzet dod za 30% il vise kao sto je planirao bolje mu je sam da se u Meksiko spakuje kad ga taj konglomerat safata, ja ne znam sta oni planiraju ako tom ministarstvu toliko srezu budžet sva internacionalna sigurnost pada u vodu :run:
cyprus

#28233 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by cyprus »

Da u Evropi ima zdravorazumskog jedinstva, te da i sama nije dobro nagrižena ultradesnim sentimentom, mogla bi se oduprijeti... I Rusiji i ovim MAGAradima... Al obzirom na sve ovo, vrlo sam skeptičan i zabrinut...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#28234 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

cyprus wrote: 21/02/2025 23:19 A zašto ljudi koriste više Twitter uopšte... Ko god nije ultradesnica, ne vidim nikakvog razloga da na tome ostane...
Twiter trebaju svi koji su protiv ove pošasti bojkotovati i naci drugu socijalnu mrežu. X ja ne koristim i sad poslije ovoga izbjegavam u sirem luku.

Musavac je vec najavio cenzuru svega sto se dotice protivno fireru u WH.
dale cooper

#28235 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dale cooper »

skrbavi-admin

#28236 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by skrbavi-admin »

joj jajara u sali.... svi sute ko picke samo zena ima jaja da mu se konfrontira....................
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#28237 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

Image
kluz franjo

#28238 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kluz franjo »

pici wrote: 21/02/2025 23:23 Odavno rečeno. istorija se ponavlja. Hitler bi bio jako ponosan na ove maga, liliputinovce, euro-naci itd... zaista istorijski momentum kada se balon mora rasprsnuti. Ekstremni desničarski naci-fašizam je u svojoj ekspanziji i po svemu sudeci dostiže vrhunac koji ce eskalirati. Indiferentnost demokratskih snaga na zapadu je najveci krivac svemu ovome. Ljudi poslije konstanog bombardovanja, woke, feministi, lgbt, imigracija itd itd su se okrenuli ovim populistima koji su zgrabili šansu da pogotovo bjelačku srednju klasu okrenu sebi. Tražili ste eto vam ga. Mnogo je zle krvi i izgleda da je vrijeme da se to pročisti... na žalost.

Od smjene tVumpa nema ništa, ovi drugi nemaju nikakvu strategiju niti vodjstvo kako se suprostaviti ovoj pošasti, EU i USA demokrate se ponašaju Čembrlenski. To će nas sve koštati, daj bože da se varam i blebećem najcrnje.
Evo ja tebe npr. smatram prosječnim, racionalnim korisnikom ovog foruma (kao i sebe uostalom).
I evo sa 90% tvog upisa se mogu složiti. Ali mi fakat ostaje misterija tog "bombardovanja" lgbt, woke, feministi, itd...
To se konstantno ponavlja kao neki argument.
Ja fakat, a upravo sam odgojio dvoje tinejdžera, nisam osjetio "bombardovanje" od tih nekih imaginarnih "woke-bomardera".
Ali svakodnevno i sa najviših razina ovih MAGA-rac ideologija se bombarduje o tom nekom "bombardovanju".
Pa je tako ovoj MAGA US administraciji najveći problem ona mala tinejdžerka iz Švedske.
Helem, ja jedino ideološko "woke-bombardovanje" percipiram iz tog tiktok-naci ugla.
Samo budala može povjerovati da je neka tinejdžerka iz Švedske opasnija za civilizaciju od aparthejd-jugend multimilionerskog naci-ja sa svojom društvenom mrežom.
skrbavi-admin

#28239 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by skrbavi-admin »

Velkoski wrote: 21/02/2025 23:49 Image
novo normalno a nesto se ni icpael ne protivi :lol:
Juliuscezar

#28240 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Juliuscezar »

Jebeš demokratiju koja funkcioniše kad je sve savršeno, ako se okreneš fašizmu kad ti plata padne 100 eura ti si jarane fašista
Nisamsdaali

#28241 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Nisamsdaali »

kluz franjo wrote: 21/02/2025 23:49
pici wrote: 21/02/2025 23:23 Odavno rečeno. istorija se ponavlja. Hitler bi bio jako ponosan na ove maga, liliputinovce, euro-naci itd... zaista istorijski momentum kada se balon mora rasprsnuti. Ekstremni desničarski naci-fašizam je u svojoj ekspanziji i po svemu sudeci dostiže vrhunac koji ce eskalirati. Indiferentnost demokratskih snaga na zapadu je najveci krivac svemu ovome. Ljudi poslije konstanog bombardovanja, woke, feministi, lgbt, imigracija itd itd su se okrenuli ovim populistima koji su zgrabili šansu da pogotovo bjelačku srednju klasu okrenu sebi. Tražili ste eto vam ga. Mnogo je zle krvi i izgleda da je vrijeme da se to pročisti... na žalost.

Evo ja tebe npr. smatram prosječnim, racionalnim korisnikom ovog foruma (kao i sebe uostalom).
I evo sa 90% tvog upisa se mogu složiti. Ali mi fakat ostaje misterija tog "bombardovanja" lgbt, woke, feministi, itd...
To se konstantno ponavlja kao neki argument.
Ja fakat, a upravo sam odgojio dvoje tinejdžera, nisam osjetio "bombardovanje" od tih nekih imaginarnih "woke-bomardera".
Ali svakodnevno i sa najviših razina ovih MAGA-rac ideologija se bombarduje o tom nekom "bombardovanju".
Pa je tako ovoj MAGA US administraciji najveći problem ona mala tinejdžerka iz Švedske.
Helem, ja jedino ideološko "woke-bombardovanje" percipiram iz tog tiktok-naci ugla.
Samo budala može povjerovati da je neka tinejdžerka iz Švedske opasnija za civilizaciju od aparthejd-jugend multimilionerskog naci-ja sa svojom društvenom mrežom.
Nisamsdaali wrote: 14/02/2025 22:36 Za liberale su i afganistanac i Andres Breivik teroristi. Za “anti-wokere koji su puni poštovanja prema svima ali eto puna im je kapa libtard propagande” je Breivik “mentalni bolesnik”, a Sandy Hook je false flag.

Liberali ne trebaju popuštati u svojoj agendi sve dok oni koji bi uskraćivali prava drugima ne budu osjetna manjina. Ovako u 2 navrata ti koji “su puni mira, ljubavi i tolerancije ali neće da im se nameće” izglasaše najvećeg bigota i neznalicu u historiji moderne američke politike.

Primjer osobe pune mira i tolerancije vidimo gore, pričaju gluposti aktivno i podbadaju sa seljačkim upadicama konstantno dok ih ne raskrinkaš a kad se to desi onda ide “smaraš”. E pa neće moći
tramvajtrojka

#28242 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by tramvajtrojka »

what a time to bi alive jbt sto nisam rodjen negdje u Australiji da natapam guzicu na plaži, nego u Bosni gdje pola zivota provedes strepeci dal ces da zavrsis u masovnoj grobnici a pola u nekoj snalazenju i vrtnji samo da prezivis :-) , i jos dodjes doma sa posla i kaze ti hajmo u Pepco vidjela sam nesto kjut

Bacaj je putine tako ti Allaha
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#28243 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

a vidi mileija, rugandpullera :lol:
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#28244 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by izvrsni direktor »

cyprus wrote: 21/02/2025 23:19 A zašto ljudi koriste više Twitter uopšte... Ko god nije ultradesnica, ne vidim nikakvog razloga da na tome ostane...
Pa ako se ne kreces u tim krugovima twitera, onda i nemas kontakta sa tom ultradesnicom...osim ako ti je Musk ne nametne kao meni :D
Twiter i dalje koriste ozbiljni ljudi kao medij za brzu podjelu informacija. Nigdje brze neces dobiti informaciju nego na twiteru
skrbavi-admin

#28245 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by skrbavi-admin »

tramvajtrojka wrote: 21/02/2025 23:55 i jos dodjes doma sa posla i kaze ti hajmo u Pepco vidjela sam nesto kjut

Bacaj je putine tako ti Allaha
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nece sad nista bacat - sad ima 4 asa :lol:
tramvajtrojka

#28246 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by tramvajtrojka »

Velkoski wrote: 21/02/2025 23:56 a vidi mileija, rugandpullera :lol:
Image
Image
Image

A mene zanima ko je predsjednik USA ovdje i ovo je sve u zadnjih nekoliko dana :mrgreen: :mrgreen: :lol: bi onaj malac njegov u pravu sa onim you are not the president :skoljka:
MAha

#28247 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MAha »

Kako je lik samo odigro sa kupovinom twittera. Pametan je i sposoban mnogo, al bolestan u glavu.
jeza u ledja

#28248 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Ama masu nekome u public bolan.
dale cooper

#28249 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dale cooper »

Image

Image
skrbavi-admin

#28250 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About