Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
Nisamsdaali
#28201 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da mu hoće putin servirat čaj
- skrbavi-admin
#28202 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
sto bi - definitivno je ostvario pobjedu sa ovakvom postavkom stvari.... Putinova brilijantna spijunska pobjeda.... Prvi mandat se sumnjalo, kopkalo, pretpostavljalo, u drugom karte potpuno otvorio i napravio staljinsku cistku administracije i bitnih sluzbi.....
ovo mu je jace od pobjede nad ukrajinom..... poklopio je esada nevidjeno.....kao nikad od nastanka diplomatskih odnosa rusije/SSSR i eSADa, ukljucio je aset u odsutnom momentu i pokopo ameriku.... na kako dugo i na koji nacin - vrijeme ce pokazat, a ovo do sad bogu mi ne obecava dobro....
citava americka bulumenta radi za ruske interese sad.... i to je najstrasniji momenat.... smijesno da normalan covjek ne povjeruje ali su cinjenice tu....
ruski aset 1000%
a mi..... mislim da smo ga najebali i to dobro
Last edited by skrbavi-admin on 21/02/2025 22:26, edited 1 time in total.
-
JovicSA
#28203 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Plus dobio pristup gotovo svim važnijim podacima preko Elona. Definitivno potop Amerike samo što im to još niko nije rekao.skrbavi-admin wrote: ↑21/02/2025 22:18sto bi - definitivno je ostvario pobjedu sa ovakvom postavkom stvari.... Putinova brilijantna spijunska pobjeda.... Prvi mandat se sumnjalo, kopkalo, pretpostavljalo, u drugom karte potpuno otvorio i napravio staljinsku cistku administracije i bitnih sluzbi.....
ovo mu je jace od pobjede nad ukrajinom..... poklopio je esada nevidjeno..... ukljucio je aset u odsutnom momentu i pokopo ameriku....
citava americka bulumenta radi za ruske interese sad.... i to je najstrasniji momenat.... smijesno da normalan covjek ne povjeruje ali su cinjenice tu....![]()
ruski aset 1000%
a mi..... mislim da smo ga najebali i to dobrosamo jos nismo dosli na red
![]()
Last edited by JovicSA on 21/02/2025 22:27, edited 1 time in total.
- skrbavi-admin
#28204 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
JovicSA wrote: ↑21/02/2025 22:26Plus dobio pristup gotovo svim važnijim podacima preko Elona. Definitivno potom Amerike samo što im to još niko nije rekao.skrbavi-admin wrote: ↑21/02/2025 22:18sto bi - definitivno je ostvario pobjedu sa ovakvom postavkom stvari.... Putinova brilijantna spijunska pobjeda.... Prvi mandat se sumnjalo, kopkalo, pretpostavljalo, u drugom karte potpuno otvorio i napravio staljinsku cistku administracije i bitnih sluzbi.....
ovo mu je jace od pobjede nad ukrajinom..... poklopio je esada nevidjeno..... ukljucio je aset u odsutnom momentu i pokopo ameriku....
citava americka bulumenta radi za ruske interese sad.... i to je najstrasniji momenat.... smijesno da normalan covjek ne povjeruje ali su cinjenice tu....![]()
ruski aset 1000%
a mi..... mislim da smo ga najebali i to dobrosamo jos nismo dosli na red
![]()
da, taj dio sam zaboravio a retrospektiva dogadjaja koja je ukljucivala i mesetarenje sa podacima gradjana SADa to jos vise potvrdjuje.....
mislim da se radi opasno o glavi amerike, prvo je to sve naceo izrael, a sada dokusuruje Kremaljski berberin
ja bih reko da smo usli u progresivni tehnototalitarizam i tesko a mislim i nemoguce da ce biti vise slobode kao prije..... i ovo sto brabonjamo po forumu, samo je pitanje kada ce se podaci razdjeljivat i obracunavat sa rogue-ljudima da ih se ucutka, ostavi bez posla i ko zna cega vise ne..... i ovo ne smatram bilo kakvom paranojom.....
Last edited by skrbavi-admin on 21/02/2025 22:32, edited 1 time in total.
-
Hendrix
#28205 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
To je to, sieg heil je postao "apparent salute". Medijske p**** ne smiju vise ni da nacisticki pozdrav nazovu pravim imenom. Padose bez metka ijednog jebote. Kakav krah "freedom of speech" u koji se maga kune.

- drug_profi
#28206 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mi smo najebali svakako. Daj makar da ima perspektive nakon seksa.GandalfSivi wrote: ↑21/02/2025 21:06 Jedina sansa je da se Dow Jones nastavi krsitinkao zadnja dva dana, onda ce bogati mozda i da se pocesu. Samo sto smo i mi ostali najebali sa ovim…
- drug_profi
#28207 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mislim da je ovo dobar push za Europu da odraste. Ako je tako, preuzece odgovornost za sebe i svoje interese. A USA moze samo prijetit, ali veliki prekrasni okean je izmedju nas.kluz franjo wrote: ↑21/02/2025 21:33 Na US of A treba zaboraviti barem do Mid-terms. Dakle sljedeće dvije godine.
A u zavisnosti od zrelosti US birača i spremnosti ovih idiota da uopšte mirno prihvate rezultate izbora... možda i mnogo, mnogo duže.
Danas je možda čak i bolje biti Ukrajina, Kosovo ili BiH, nego Panama, Meksiko ili čak Kanada.
MAGA- reće ludilo.
- skrbavi-admin
#28208 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
evropska ekonomija kapitalno i finansijski se naslanja na SAD.... ukoliko americka ekonomija kihne / mi to osjetimo debelo.... nadam se da se salis kada pricas o nezavisnoj EU ekonomiji.....drug_profi wrote: ↑21/02/2025 22:36Mislim da je ovo dobar push za Europu da odraste. Ako je tako, preuzece odgovornost za sebe i svoje interese. A USA moze samo prijetit, ali veliki prekrasni okean je izmedju nas.kluz franjo wrote: ↑21/02/2025 21:33 Na US of A treba zaboraviti barem do Mid-terms. Dakle sljedeće dvije godine.
A u zavisnosti od zrelosti US birača i spremnosti ovih idiota da uopšte mirno prihvate rezultate izbora... možda i mnogo, mnogo duže.
Danas je možda čak i bolje biti Ukrajina, Kosovo ili BiH, nego Panama, Meksiko ili čak Kanada.
MAGA- reće ludilo.
-
omar little
#28209 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
vrijedno citanja. ni trump ni njegovi techno kerovi ovu strategiju nisu dizajnirali - niti znaju niti umiju. ne znamo ko jeste. republikanci ocito imaju bolje stratege.
How DOGE cracked Washington: A focus on arcane agencies gave Musk and his allies swift control of government nerve centers
https://edition.cnn.com/2025/02/21/poli ... index.html
How DOGE cracked Washington: A focus on arcane agencies gave Musk and his allies swift control of government nerve centers
https://edition.cnn.com/2025/02/21/poli ... index.html
- jeza u ledja
#28210 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Majka mu stara procitajte vijest detaljnije prije reakcije - vodja RN je otkazao svoj govor na ovom sajmu debila zbog ovog naci-pozdrava Bannona. U svemu ovome pitam se samo kad je vrijeme da se fasisti medjusobno pokolju.
Sta ce Putin sad recimo prodavati svojim ovcama ako im Zapad nije neprijatelj? Sta bi Evropa radila kad bi na celu Francuske bila Le Pen, Italije Meloni, AfD u Njemackoj i Farage u UK?
-
last mohicans
#28211 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Koji način da se ova budala smakne, legalno, šta treba za opoziv? Oni slučajevi koji se vode protov njega, je li sve palo u vodu njegovim izborom za predsjednika? Ko poznaje bolje regulativu, neka nam ovdje prenese ili ćemo idiota i cijelu skupinu idiota morati gledati najmanje još 4 godine, ako ne i više.
- Haris.ba
#28212 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Tramp je tu transparentan. Njemu je meta Kina. Putin moze u roku od 24 sata promjeniti pricu.jeza u ledja wrote: ↑21/02/2025 22:42 Sta ce Putin sad recimo prodavati svojim ovcama ako im Zapad nije neprijatelj? Sta bi Evropa radila kad bi na celu Francuske bila Le Pen, Italije Meloni, AfD u Njemackoj i Farage u UK?
Evropa sa radikalnom desnicom bi proganjala muslimane po Evropi. Nista specijalno, jelde.
Ustavni postupak pokrece zastupnicki dom, tu ima vecinu Tramp.last mohicans wrote: ↑21/02/2025 22:47 Koji način da se ova budala smakne, legalno, šta treba za opoziv? Oni slučajevi koji se vode protov njega, je li sve palo u vodu njegovim izborom za predsjednika? Ko poznaje bolje regulativu, neka nam ovdje prenese ili ćemo idiota i cijelu skupinu idiota morati gledati najmanje još 4 godine, ako ne i više.
Nisu ga uspjeli maknuti u prvom mandatu, sada nema sanse. Mozda za 2 godine ako Demokrate osvoje vecinu.
Last edited by Haris.ba on 21/02/2025 22:50, edited 1 time in total.
- skrbavi-admin
#28213 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
po svoj prilici AFD ce dobiti svaku mogucu potporu da dobije izbore u njemackoj ili bar veliki broj ruku bez kojih nece moci formirati vlast.....
pogurala ih je MAGArcina samo tako, zasad PRom a po svoj prilici ce biti pogurano po svakom mogucem pitanju..... zivi bili pa vidjeli, ja mislim da manje od 4/10 nece dobit....
pogurala ih je MAGArcina samo tako, zasad PRom a po svoj prilici ce biti pogurano po svakom mogucem pitanju..... zivi bili pa vidjeli, ja mislim da manje od 4/10 nece dobit....
-
Hendrix
#28214 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Procitao sam vijest ali moja poenta je da nijedan medij ne smije da kaze istinu. Izvrcu rijeci ne bi li se ostavila mogucnost i drugoj strani da se ne naljuti. Cuj apparent nazi salute...isto kao sto Musk daje srce svojima.jeza u ledja wrote: ↑21/02/2025 22:42Majka mu stara procitajte vijest detaljnije prije reakcije - vodja RN je otkazao svoj govor na ovom sajmu debila zbog ovog naci-pozdrava Bannona. U svemu ovome pitam se samo kad je vrijeme da se fasisti medjusobno pokolju.
Sta ce Putin sad recimo prodavati svojim ovcama ako im Zapad nije neprijatelj? Sta bi Evropa radila kad bi na celu Francuske bila Le Pen, Italije Meloni, AfD u Njemackoj i Farage u UK?
Evo pokrenuli su i narativ da je Ukrajina napala Rusiju. Jos par mjeseci i to ce biti de facto cinjenica a mediji ce poceti pisati "alleged Russian invasion".
USA me sve vise podsjeca na Srbiju.
-
geoxx
#28215 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Merz je kancelar, kakav crni Afd.
- skrbavi-admin
-
Rob_Atl
#28217 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sve na fedaralnom nivou je propalo, jan 6, dokumenti, samo je optuzen u new yorku ali to ne igra nikakvu ulogu jer su vec rekli da od zatvora nema nista. Samo ti ostaje impeachment gdje treba 67 glasova u senatu sto je nemoguca misija.last mohicans wrote: ↑21/02/2025 22:47 Koji način da se ova budala smakne, legalno, šta treba za opoziv? Oni slučajevi koji se vode protov njega, je li sve palo u vodu njegovim izborom za predsjednika? Ko poznaje bolje regulativu, neka nam ovdje prenese ili ćemo idiota i cijelu skupinu idiota morati gledati najmanje još 4 godine, ako ne i više.
-
Hendrix
#28218 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Those bosnians, very nasty people I heard it. They did nasty bad things, not good. We will make it stop.skrbavi-admin wrote: ↑21/02/2025 22:54zato ja slutim belaj kod nas vrlo lako i perfidno gdje nece sami cetkari biti u prvo planu ali bice nesto kao islamski teroristi i slicno......![]()
Trump mrtav hladan ukopa Zelenskog a da nas ne sjebe ako mu srbi dovoljno nametnu ideja i interesa.
-
kluz franjo
#28219 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sreća pa tupson nije kalibar Putina, a ni Hitlera (u zločinačkom kapacitetu i smislu). A ni USA nije Vajmarska republika (u polit-socijalnom kontekstu).drug_profi wrote: ↑21/02/2025 22:36Mislim da je ovo dobar push za Europu da odraste. Ako je tako, preuzece odgovornost za sebe i svoje interese. A USA moze samo prijetit, ali veliki prekrasni okean je izmedju nas.kluz franjo wrote: ↑21/02/2025 21:33 Na US of A treba zaboraviti barem do Mid-terms. Dakle sljedeće dvije godine.
MAGA- reće ludilo.
Bez obzira na to, od toktok-naci kamarile se sve može očekivati.
Dobro je što su Evropa i evropljani izgubili sve izgovore.
Sada je biti ili ne biti. Ili MAGA-reće ludilo sa raznim LePen, AfD, Lafarge ili u našem kontekstu SNSD/HDZ/SDF ili jačanje demokratskih institucija i namjenske industrije.
Mir i sloboda se moraju znati i moći braniti.
- dale cooper
#28220 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
“The past was alterable. The past never had been altered. Oceania was at war with Eastasia. Oceania had always been at war with Eastasia.”Hendrix wrote: ↑21/02/2025 22:52
Procitao sam vijest ali moja poenta je da nijedan medij ne smije da kaze istinu. Izvrcu rijeci ne bi li se ostavila mogucnost i drugoj strani da se ne naljuti. Cuj apparent nazi salute...isto kao sto Musk daje srce svojima.
Evo pokrenuli su i narativ da je Ukrajina napala Rusiju. Jos par mjeseci i to ce biti de facto cinjenica a mediji ce poceti pisati "alleged Russian invasion".
USA me sve vise podsjeca na Srbiju.
George Orwell
- tramvajtrojka
#28221 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
umjesto crnila na forumu nadigni se i animiraj svoje komsije po njemačkoj da ne glasaju za afd znas ono naše 200gr kafe, kila kocke, neki njemacki tops, banane sa angebota u lidlu i udri po komsilikuskrbavi-admin wrote: ↑21/02/2025 22:49 po svoj prilici AFD ce dobiti svaku mogucu potporu da dobije izbore u njemackoj ili bar veliki broj ruku bez kojih nece moci formirati vlast.....
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#28222 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bulvalno nikad na X-u nisam pretrazivao nista o politici, tviter mi söuzi potpuno za druge stvari, daleko od politike, tako da algoritam nikako nije mogao zapamtit.skrbavi-admin wrote: ↑21/02/2025 22:49 po svoj prilici AFD ce dobiti svaku mogucu potporu da dobije izbore u njemackoj ili bar veliki broj ruku bez kojih nece moci formirati vlast.....
Ali mi zadnje dvije sedmice dolaze notifikacije sta god alice weidel objavi.
Bas ofirno koliko ih Musk gura..nasilnicki jbt
- skrbavi-admin
#28223 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Just hear meHendrix wrote: ↑21/02/2025 22:58Those bosnians, very nasty people I heard it. They did nasty bad things, not good. We will make it stop.skrbavi-admin wrote: ↑21/02/2025 22:54zato ja slutim belaj kod nas vrlo lako i perfidno gdje nece sami cetkari biti u prvo planu ali bice nesto kao islamski teroristi i slicno......![]()
Trump mrtav hladan ukopa Zelenskog a da nas ne sjebe ako mu srbi dovoljno nametnu ideja i interesa.
- drug_profi
#28224 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Osjeticemo svakako, ili si prespavao trgovinski rat koji zapocinje?skrbavi-admin wrote: ↑21/02/2025 22:39evropska ekonomija kapitalno i finansijski se naslanja na SAD.... ukoliko americka ekonomija kihne / mi to osjetimo debelo.... nadam se da se salis kada pricas o nezavisnoj EU ekonomiji.....drug_profi wrote: ↑21/02/2025 22:36Mislim da je ovo dobar push za Europu da odraste. Ako je tako, preuzece odgovornost za sebe i svoje interese. A USA moze samo prijetit, ali veliki prekrasni okean je izmedju nas.kluz franjo wrote: ↑21/02/2025 21:33 Na US of A treba zaboraviti barem do Mid-terms. Dakle sljedeće dvije godine.
MAGA- reće ludilo.![]()
Evropa mora odrasti po cijenu koju mora da plati.
Akk to ne uradi sada, poslije će biti još teže.
- SaraFina
#28225 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Putin u ponedjeljak proglašava pobjedu, a Trump će dobiti ukrajinske minerale vrijedne 500 milijardi dolara?
Rusija želi posijati očaj među Ukrajincima tvrdeći da su SAD i Zapad izdali Kijev te dodatno destabilizirati situaciju u toj zemlji, kažu ukrajinski obavještajci