Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

kluz franjo

#27826 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kluz franjo »

Prpa.ba wrote: 20/02/2025 00:45
kluz franjo wrote: 20/02/2025 00:32 Hebiga, nemaš pp opciju pa moram ovako.
Kako ono biješe... "reterirali pilot"...
Reteriranje je u svakom slučaju zahtjevan manevar.
Nisam do sada morao "reterirati", ali tebi :kakoste:
Vjerujem da nije lako i zato još jednom bez ikakvog sarkazma ili naslađivanja :kakoste:
:mrgreen:

Zaista nista licno, kao i prema ostalim forumasima s kojima sam se manje-vise svadjao protekle 2 godine. Stavove sto se tice protekle 2 godine ne mijenjam, i novonastale okolnosti iako donekle idu na ruku mojoj "spici" (amerika kao los partner, "u se i u svoje kljuse", itd.) nimalo me ne raduju.

Sto kazu, vrijeme je za zbijanje saffova. Ili makar priblizavanje, koliko mozemo. :mrgreen:
Nije da nisi bio ličan, ali nema veze.
Drago mi je da se polako opet približavaš saff-u racionalnih.
Dobro nam došao.
Jack Be Nimble

#27827 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Jack Be Nimble »

GandalfSivi wrote: 20/02/2025 00:09
billy organ wrote: 20/02/2025 00:06
GandalfSivi wrote: 20/02/2025 00:04

Ne sute, nego su im izjave toliko glupe, toliko su pogibljeni da bi im bilo bolje da sute…
Prvi mandat kad je Trump uzeo, znaci zene marsiraju, demokrate laju, celebrity svi protiv Trumpa.

A ova sad sutnja, kao da su svjesni svi u koju su crnu rupu upali. Tesko ce USA saprati sa sebe ovaj uzas. Ovo ni Bush nije uspio za dva mandata.
Post od prije tri stranice:
GandalfSivi wrote: 19/02/2025 22:40
Pogazeni smo ba, nema ni volje ni zelje kao sto je bilo 2017. Kakvih je samo protesta bilo te godine, stotine hiljada ljudi su protestovali, sada nula bodova. Cak i ne pricamo puno o politici, ljudi samo odmahnu glavom jer niko ne moze vjerovati. I onda vidis da vise od pola zemlje slavi njegove poteze i ono, samo se za glavu mozes uhvatiti. Ne postoji jedna licnost oko koje se ljudi mogu okupiti. Majke mi, podsjeca me na The day after film, kada padnu atomske i prezivjeli kao zombiji hodaju…
2016 nije dobio vecinu.
Demokrate su imale dio vlasti.
Sud je bio spreman.
Donald glup, republikanci se nisu nadali pobjedi 2016, nisu se spremili za vladu. Malo po malo nesto bi procurilo iz bijele kuce.
Demokrati su bili jaki na 2018 izborima.
Pa covid.
Pa george floyd.

Sve je to vodilo neki otpor do Nov 2020, da se narod psihicki smorio.

2025 dobio vecinu
Demokrate nemaju nista
Sud na strani Trampa.
Donald je i dalje glup, ali barem za sada bijela kuca fercera vez ikakvih problema. Dosli ljudi spremni.
Mozda demokrate nesto ucine 2026

Uglavnom narod iscrpljen, svi su svjesni da su izgubili, cekaj 4 godine, pa mozda vecina ovih koji nisu glasali prije par mjeseci, odluce da opet glasaju.

Neki se pitaju gdje su Clinton, Bush i Obama sada. Jebiga, bili su u Augustu i narod nije prihvatio njihove parole.
Seawolf

#27828 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Seawolf »

Prpa.ba wrote: 20/02/2025 00:45
kluz franjo wrote: 20/02/2025 00:32 Hebiga, nemaš pp opciju pa moram ovako.
Kako ono biješe... "reterirali pilot"...
Reteriranje je u svakom slučaju zahtjevan manevar.
Nisam do sada morao "reterirati", ali tebi :kakoste:
Vjerujem da nije lako i zato još jednom bez ikakvog sarkazma ili naslađivanja :kakoste:
:mrgreen:

Zaista nista licno, kao i prema ostalim forumasima s kojima sam se manje-vise svadjao protekle 2 godine. Stavove sto se tice protekle 2 godine ne mijenjam, i novonastale okolnosti iako donekle idu na ruku mojoj "spici" (amerika kao los partner, "u se i u svoje kljuse", itd.) nimalo me ne raduju.

Sto kazu, vrijeme je za zbijanje saffova. Ili makar priblizavanje, koliko mozemo. :mrgreen:
Za koga li ćeš tako zbijen, glasati 2026-e?
drug_profi

#27829 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drug_profi »

Jebes ti takvog saborca.
Kad moras s njim biti razrok.
Donedavno je izrugivao pokusaje priblizavanja Zapadu.
Sad je izgleda opet poceo piti terapiju.
Ozimician

#27830 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Ozimician »

Da se razumijemo, nije da na ovom forumu nije prozivan svako ko nije davao bianco podrsku USA i njenoj politici.

Razvoj geopoliticke situacije samo pokazuje koliko je naivno biti slijepo poslusan samo jednoj opciji i sve ostale opcije apriori odbacivati.
Nisamsdaali

#27831 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Nisamsdaali »

Poštujem ako je bio skeptičan upravo zbog visoke mogućnosti da se Trump vrati u Bijelu Kuću
kluz franjo

#27832 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kluz franjo »

'bem li ga. Nije prpa tema.
Ovaj MAGA-reći potres nije zabilježen još od Oktobarske revolucije u carskoj Rusiji. A i ona je realno i objektivno (iako dramatična i globalna u ono vrijeme) bila pičkin dim u usporedbi sa MAGA-rcem.
Ja nemam problem sa ljudima koji prepoznaju problem.
Prpa.ba

#27833 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Prpa.ba »

Seawolf wrote: 20/02/2025 01:05 Za koga li ćeš tako zbijen, glasati 2026-e?
U ovom trenutku, ne znam. Ko se pokaze najmanje los i kompromitovan do tog trenutka. Ti?

Za ovog drugog druga, izrugujem takve pokusaje priblizavanja "zapadu" i dalje. Prvo jer takav "zapad" vise i ne postoji a upitno je u kojem obimu je postojao i zadnjih par godina, a drugo, klecanje pred drugima nije priblizavanje, a posebno nenagradjeno klecanje, bez da klijent zakiti makar cenerom.

Valjda sad vidite sta znaci svoju sudbinu u cijelosti vezati uz bilo koga osim sebe. Jesam li ja razrok, ili vam ni okrsaji Kurtija sa Bidenovom i EU administracijom vec nisu bili dovoljan nagovjestaj "vajbova" na "zapadu"? Litije u Crnoj gori i predaja Crne gore "antikorupcionoj revoluciji"? Iko, ista?

Nemam i nisam imao problem sa kursom EU i NATO, jesam imao problem sa strategijom panicnog hvatanja zadnjeg vagona na vozu koji vec izlijece s tracnica (Crna gora, Kosovo..), uz rizicne poteze u "dobroj vjeri" prema HDZ-u i SNSD-u koji su neto gubitak, pa eto makar bilo i jedno direktorsko mjesto u pitanju. Zbog toga sam bio kadirovac, eto jesam.

Necu vise zacatavati temu.
Last edited by Prpa.ba on 20/02/2025 01:24, edited 1 time in total.
zilog

#27834 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zilog »

Upravo o onome o cemu smo pisali...

Zanimljivo je, onako usput, postavljeno pitanje, je li Trump ruski agent?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#27835 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

nema dileme
dale cooper

#27836 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dale cooper »

Nisam siguran da mi se sviđa što mi prpina priča ima toliko smisla niti činjenica da je čak i on zabrinut. :| :mrgreen: Strange days indeed. :-)
Ozimician

#27837 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Ozimician »

Prpa.ba wrote: 20/02/2025 01:23
Seawolf wrote: 20/02/2025 01:05 Za koga li ćeš tako zbijen, glasati 2026-e?
U ovom trenutku, ne znam. Ko se pokaze najmanje los i kompromitovan do tog trenutka. Ti?

Za ovog drugog druga, izrugujem takve pokusaje priblizavanja "zapadu" i dalje. Prvo jer takav "zapad" vise i ne postoji a upitno je u kojem obimu je postojao i zadnjih par godina, a drugo, klecanje pred drugima nije priblizavanje, a posebno nenagradjeno klecanje, bez da klijent zakiti makar cenerom.

Valjda sad vidite sta znaci svoju sudbinu u cijelosti vezati uz bilo koga osim sebe. Jesam li ja razrok, ili vam ni okrsaji Kurtija sa Bidenovom i EU administracijom vec nisu bili dovoljan nagovjestaj "vajbova" na "zapadu"? Litije u Crnoj gori i predaja Crne gore "antikorupcionoj revoluciji"? Iko, ista?

Nemam i nisam imao problem sa kursom EU i NATO, jesam imao problem sa strategijom panicnog hvatanja zadnjeg vagona na vozu koji vec izlijece s tracnica (Crna gora, Kosovo..), uz rizicne poteze u "dobroj vjeri" prema HDZ-u i SNSD-u koji su neto gubitak, pa eto makar bilo i jedno direktorsko mjesto u pitanju. Zbog toga sam bio kadirovac, eto jesam.

Necu vise zacatavati temu.
Ne moras zacatavati temu, ali zato ako vec ne radis kao novinar za neki portal, napravi neki blog, cisto da ostaje zapisano na jos jednom mjestu.

U Njemackoj vjerujem da ce sad u nedjelju 1/4 Njemaca da glasa direktno protiv EU, a za Trumpa i tu politiku, tako kao sto ti rece, upitno je da li "politicki Zapad" na kojeg smo navikli uopste postoji vise.
GandalfSivi

#27838 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by GandalfSivi »

zilog wrote: 20/02/2025 01:23
Samo amateri mogu pomisliti da se ova budala moze kontrolisati. Ali da se sa budalom moze manipulisati, to je vec sasvim druga prica…

Btw, Re: video koji si postavio. Uspava me lik. Sve on nesto polako (sada govorim kao klasicni americki consumer). Ljudi moraju shvatiti da je forma postala bitnija od srzi, nikoga filozofija ne zanima vise. Gledam danas na CNN-u, da su Muskovi ukinuli centar za podrsku zrtvama 9/11-a. Znaci svim first respondersima koji su otisli da gase, koji su prezivjeli i koji se i dan danas bore sa razno raznim bolestinama, od raka do PTSP-a. John Stewart im je progurao zdravstvenu zastitu (jedva), ali sada im ukidaju centar koji im daje podrsku i savjetuje ih kako i gdje da ostvaruju svoja prava. Anyhow, dosao lik iz centra na CNN i poceo pricati kako (su) oni radili jako human posao. Ja nakon dvije minute okrenuo (ja mogu jer shvatam poentu), ali su jos milioni prebacili kanal jer je lik bio dozlaboga dosadan. Nazalost, to je svijet u kome zivimo…
ultima_palabra

#27839 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ultima_palabra »

dale cooper wrote: 20/02/2025 00:10 I demokratski glasači traže od demokrata da nešto urade, approval ratings nikada gori:

Image

Trenutni kurs im je neodrživ.
Ma ne znam sta mogu uraditi, pogotovo sto nije definisano ko moze pricati u ime stranke. Pricali bi u Kongresu ali nista ne dolazi tamo… izvrsna vlast preuzima ingerencije zakonodavne uz odobravanje republikanskih sefova u Kongresu.

U tim uslovima im ostaje da pisu tuzbe i da pokusaju zastititi plave drzave od negativnih efekata.

Ljudi zaboravljaju da je ista situacija bila i 2004… dosta Amerikanaca mi je pricalo a i sam se sjecam da su liberali bili skrhani i beznadezni, da su ulozili puno truda a na kraju izgubili od ekipe koja je krsila sve norme. Bush i ekipa su napali Afganistan, pa Irak, zavadili se sa skoro kompletnom EU, izmislili Sadamovo WMD, uveli Patriot Act i pojacali spijuniranje, targetirali muslimansku populaciju, slali ljude u Guantanamo, vojno-naftni lobi je bio van kontrole, postojalo je misljenje da sve ode u diktaturu… i sta se desilo? Sjebali su situaciju oko Katrine i stvari su pocele da se mijenjaju, demokrate su pomele na midtermsima, dosla je finansijska kriza i Bush je pao na podrsku od 20%. Na kraju je Amerika izabrala prvog crnog predsjednika.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#27840 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

prvi mjesec najradišnijeg političara danas može se ocijeniti uspješnim
trump je dokaz da nisu svi političari isti...ovaj zaista radi i trudi se ..nije svejedno ko je na kormilu (osim u slucaju europskih birokrata u briselu :D )
https://avaz.ba/vijesti/globus/956927/t ... h-obracuna

druga stvar...u predsjednickom sistemu...predsjednik je zaista glavni...

treca stvar...zanimljivo je.. nije bećerević nije yusipović a bome nije ni biden
Dugarry

#27841 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Dugarry »

ultima_palabra wrote: 19/02/2025 22:08
Dugarry wrote: 19/02/2025 18:50 Mislim, ovo sve izgleda kao neki haos. Trump, ovo ono....huka buka.

Ustvari, sve dobro planirano u institucijama, Pentagonu i slicno.
Sad Amerika ide u ovom pravcu, jer joj tako odgovara, i puste ovog sa lanca.

On zna granice, ili oni ga tome sa vremena na vrijeme upozore. Dokle moze i kako.

Isto kao kod nas ambasador. Dodje Murphy da odigra odredjenu ulogu, i onda ode....Dolazi novi sa nekim novim zadatkom.
Puste ga 4 godine pa ga skinu, pa Biden sve ponisti sto je ovaj radio, pa onda vrate Trumpa koji ponisti sve sto je Biden radio... stvarno mislis da bi neko to tako isplanirao?
Dobro jutro :)

Ja sam siguran da predsjednici nisu ti koji odlucuju o strateskim stvarima. Mislim, to i nije moguce kad ti je rok trajanja mozda smao 4 godine.
Ni jedna ozbiljna firma nebi tako mogla funkcionisati, a kamoli svjetska sila kao Amerika.
Ni u firmi ne odlucuje CEO, nego upravni odbor, koji smjenjuje i upravlja sa direktotom, koji je tu operativac.
Ne mogu da vjerujem da u drzavi kao sto je SAD, u kojoj sjede najbogatiji i najpametniji ljudi, zemlji koja vlada svijetom zadnjih 80 godina, moze vladati senilna osoba kao Biden, ili da bi to bilo dopusteno jednom Trumpu.

Vjerujem da Biden(ova administracija) kao i Trumpova imaju isti cilj, a to je zastita Americkih interesa, i da imaju razlicite pristupe. Ali sve ovo, barem sto se Evrope tice, sto Trump govori, govorili su i Biden i Obama. Povecanje izdatka za odbranu itd.....Ovaj je sad samo presjekao i ne zeli vise da ih moli. Ovaj pristup Trumpa je ucinio da vise NIKO u evropi nece izdvajati ispod 2% GDP-a za odbranu, sto znaci da se ovaj pristup isplati.
Juce slusam jednu premijerku Danske koja kaze da mnoge stvari koje trazi Trump za njih nisu nove, i da su ih pominjali, oficijalno i neoficijalno i prethodni predsjednici....

Sto se Rusije tice, i Biden bi kad tad napravio deal sa Rusijom, samo sto bi to uradio na drugaciji nacin, ali bi rezultat bio isti. Svi znaju da se Rusija ne smije poraziti, nego da treba uci u pregovore kad budu dovoljno omeksali. Trump smatra da je to sad..... Da je ostao Biden mozda bi to isto bilo sad ili za godinu, ali be deal bio manje vise isti.

Amerika se povlaci od vremena Obame, preko Bidena, do Trumpa. Povlacenje iz Avganistana, Iraka, sad Sirije....mozda Evrope. Vidi se kontinuitet u njihovoj vanjskoj politici.
drug_profi

#27842 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drug_profi »

kluz franjo wrote: 20/02/2025 01:18 'bem li ga. Nije prpa tema.
Ovaj MAGA-reći potres nije zabilježen još od Oktobarske revolucije u carskoj Rusiji. A i ona je realno i objektivno (iako dramatična i globalna u ono vrijeme) bila pičkin dim u usporedbi sa MAGA-rcem.
Imam problem sa ljudima koji imaju sizofrene prenose.
muha_sa

#27843 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by muha_sa »

drug_profi wrote: 20/02/2025 08:31
Jesil spakovo papire i produžio pasoš :? dosta nam jedan rat--- najbolje da u ŠveCku brišemo :D
drug_profi

#27844 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drug_profi »

muha_sa wrote: 20/02/2025 08:33
Jesil spakovo papire i produžio pasoš :? dosta nam jedan rat--- najbolje da u ŠveCku brišemo :D
Ma jok. Djecu i unuke ću natjerati da odu, ali ja ostajem da se nekom krvi napijem...
dulekrele

#27845 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dulekrele »

Dugarry wrote: 20/02/2025 08:17
Dugarry wrote: 19/02/2025 18:50 Mislim, ovo sve izgleda kao neki haos. Trump, ovo ono....huka buka.

Ustvari, sve dobro planirano u institucijama, Pentagonu i slicno.
Sad Amerika ide u ovom pravcu, jer joj tako odgovara, i puste ovog sa lanca.

On zna granice, ili oni ga tome sa vremena na vrijeme upozore. Dokle moze i kako.

Isto kao kod nas ambasador. Dodje Murphy da odigra odredjenu ulogu, i onda ode....Dolazi novi sa nekim novim zadatkom.
Puste ga 4 godine pa ga skinu, pa Biden sve ponisti sto je ovaj radio, pa onda vrate Trumpa koji ponisti sve sto je Biden radio... stvarno mislis da bi neko to tako isplanirao?

Ja sam siguran da predsjednici nisu ti koji odlucuju o strateskim stvarima. Mislim, to i nije moguce kad ti je rok trajanja mozda smao 4 godine.
Ni jedna ozbiljna firma nebi tako mogla funkcionisati, a kamoli svjetska sila kao Amerika.
Ni u firmi ne odlucuje CEO, nego upravni odbor, koji smjenjuje i upravlja sa direktotom, koji je tu operativac.
Ne mogu da vjerujem da u drzavi kao sto je SAD, u kojoj sjede najbogatiji i najpametniji ljudi, zemlji koja vlada svijetom zadnjih 80 godina, moze vladati senilna osoba kao Biden, ili da bi to bilo dopusteno jednom Trumpu.

Vjerujem da Biden(ova administracija) kao i Trumpova imaju isti cilj, a to je zastita Americkih interesa, i da imaju razlicite pristupe. Ali sve ovo, barem sto se Evrope tice, sto Trump govori, govorili su i Biden i Obama. Povecanje izdatka za odbranu itd.....Ovaj je sad samo presjekao i ne zeli vise da ih moli. Ovaj pristup Trumpa je ucinio da vise NIKO u evropi nece izdvajati ispod 2% GDP-a za odbranu, sto znaci da se ovaj pristup isplati.
Juce slusam jednu premijerku Danske koja kaze da mnoge stvari koje trazi Trump za njih nisu nove, i da su ih pominjali, oficijalno i neoficijalno i prethodni predsjednici....

Sto se Rusije tice, i Biden bi kad tad napravio deal sa Rusijom, samo sto bi to uradio na drugaciji nacin, ali bi rezultat bio isti. Svi znaju da se Rusija ne smije poraziti, nego da treba uci u pregovore kad budu dovoljno omeksali. Trump smatra da je to sad..... Da je ostao Biden mozda bi to isto bilo sad ili za godinu, ali be deal bio manje vise isti.

Amerika se povlaci od vremena Obame, preko Bidena, do Trumpa. Povlacenje iz Avganistana, Iraka, sad Sirije....mozda Evrope. Vidi se kontinuitet u njihovoj vanjskoj politici.
Nemas ti blage veze. Dovoljno je to da si napisao da je interes Trumpu Amerika :lol: Interes Trumpa je samo njegovo licno bogacenje i bogacenje njegovih poslovnih partnera.
Dugarry

#27846 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Dugarry »

dulekrele wrote: 20/02/2025 08:44

Nemas ti blage veze. Dovoljno je to da si napisao da je interes Trumpu Amerika :lol: Interes Trumpa je samo njegovo licno bogacenje i bogacenje njegovih poslovnih partnera.
Licno bogacenje? Da je Amerika tako vodjena, sigurno nebi bila tu gdje jeste.....Ti si sigurno jedan od onih koji misli da je kod nas rat bio zato sto su se "nacionalisti" htjeli obogatiti.....Ono Milosevic, Karadzic, Izetbegovic, Tudjman itd... :oops:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#27847 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

LOŠE VIJESTI ZA AMERIČKOG PREDSJEDNIKA: Odbijen Trumpov pokušaj da ograniči pravo...
Izvršnu naredbu i dalje zasebno blokiraju suci u Marylandu, Massachusettsu i New Hampshireu.

Američki prizivni sud potvrdio je u srijedu nalog kojim se predsjedniku Donaldu Trumpu blokira ograničenje automatskog državljanstva po rođenju u cijeloj zemlji, odnosno dio opsežne republikanske akcije protiv imigracije i ilegalnih prelazaka granice.

Žalbeni sud 9. američkog okruga sa sjedištem u San Franciscu odbio je zahtjev Trumpove administracije da pauzira nalog suca nižeg suda. Bio je to prvi put da je žalbeni sud razmatrao Trumpovu izvršnu uredbu o državljanstvu po rođenju, o čijoj bi sudbini u konačnici mogao odlučiti Vrhovni sud SAD-a.

Trumpovo Ministarstvo pravosuđa zatražilo je od žalbenog suda da izda hitnu obustavu dok traje žalba, rekavši da je američki okružni sudac John Coughenour, otišao predaleko izdajući nacionalnu zabranu na zahtjev četiri države predvođene demokratima.

Izvršnu naredbu i dalje zasebno blokiraju suci u Marylandu, Massachusettsu i New Hampshireu.

Trumpova naredba, potpisana prvog dana njegovog povratka u Bijelu kuću 20. januara, uputila je američke agencije da odbiju priznati državljanstvo djece rođene u Sjedinjenim Državama ako ni majka ni otac nisu državljani SAD-a.

Tužbe su ubrzo podnijeli državni odvjetnici Demokratske stranke, zagovornici prava imigranata i drugi, koji su tvrdili da je naredba prekršila klauzulu o državljanstvu 14. amandmana američkog ustava, za koju se dugo smatralo da priznaje da je gotovo svatko rođen u Sjedinjenim Državama građanin.

Odluka saveznog suca uslijedila je nakon tužbi demokratskih država Washingtona, Arizone, Illinoisa i Oregona. Trumpovu je naredbu nazvao 'očigledno neustavnom'.
PolaHko ali sigurno, naradjasti kreten ce se o svom jadu zabaviti. Tuzbe koje ce usljediti, bit ce mu kamen oko vrata. Mislim da ce u vrlo kratkom roku doci do njegovog preokreta i u unutrasnjoj i u vanjskoj politici. Previse je uzeo fursata sa jedan mjesec vladavine.

Amerikancima je ustav sveta krava i to kada pocnes ćeprkat, nije bas pametno pa bili to i MAGA-vci u pitanju. Ne zelim da MAGArce ponizavam poistovjecujuci plemenitu zivotinju sa ovim zlim idiotima.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#27848 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

drug_profi wrote: 20/02/2025 08:38
muha_sa wrote: 20/02/2025 08:33

Ma jok. Djecu i unuke ću natjerati da odu, ali ja ostajem da se nekom krvi napijem...
Ako ces na poljine, tuj sam.
Styling

#27849 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Styling »

zilog wrote: 20/02/2025 01:23

Upravo o onome o cemu smo pisali...

Bivsi KGB agent u penziji je javno priznao da je on njihov aset i da su u njega ulozili 40 godina rada. Proucavali ga, "odgajali", njegovali, priblizavali mu se, nudili, itd. Eto rezultata.
jeza u ledja

#27850 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Dugarry wrote: 20/02/2025 08:49
dulekrele wrote: 20/02/2025 08:44

Licno bogacenje? Da je Amerika tako vodjena, sigurno nebi bila tu gdje jeste.....Ti si sigurno jedan od onih koji misli da je kod nas rat bio zato sto su se "nacionalisti" htjeli obogatiti.....Ono Milosevic, Karadzic, Izetbegovic, Tudjman itd... :oops:
Zar je tebi tako tesko shvatiti da Trump nije takav americki predsjednik kakvog ti zamisljas iz nekih proslih vremena? U tome je i poenta sve ove price.
Lik je razbio sve te norme i pocijepao bilo kakve veze sa tim sistemom kojeg se ti sjecas.

A naravno da se ne pita samo on. Pita se i Musk. :oops:
Post Reply