Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vala je taj plac na ćošku baš za neke zgradice. Ako će već ići zgrada na mjesto pijace, a tu ne može ništa zbog tih instalacija, daj bar nešto urediti prizemno Ko je uopšte kupio plac s instalacijama, na kojem ne može ništa graditi?
Malo je steta sto ce se raditi taj dio i pomesti ono malo zelenila sto je ostalo, dok onaj dio oko pijace odmah pored zjapi prazan, i pritom krš krševa.
Ali dobro, bolje i to nego da niko nista ne gradi. Ovaj dio grada ima fakat potencijala.
To je (bio?) Kodrin plac i ispod je gasna cijev visokog pritiska, koliko znam.
Mislim, sve se može premjestiti, ali poskupljuje radove i onda očekujte i cijenu kvadrata 3-4K eura jer neće investitor manje da zaradi.
A onda je tu vrlo moguće i kopanje saobraćajnice, trotoara, čega već sve ne.
Jeste li nekada culi za google map, glede ovih objasnjavanja parcela, pa preko puta ovog, onog, pored ovog, onog, a ljudi izmislili mnogo mnogo pametniji i laksi nacin za objasniti. Hvala
drug_profi wrote: ↑18/02/2025 09:27
Mislim, sve se može premjestiti, ali poskupljuje radove i onda očekujte i cijenu kvadrata 3-4K eura jer neće investitor manje da zaradi.
prolazi ti taj 10 bar i pored ove gore parcele gdje je bio intersped pa preko raskrsnice pa prema uniprometu(duz cijele ulice m.marulica) ivicom trotoara.
cisto sumnjam da prolazi preko necije parcele ukoso onda bi trebao ici ispod žiš-a nije to slauf da se mota,to je celicna cijev...bio sam mali kad se polagao taj cjevovod,ne mogu se bas sjetit tacne trase,ali se sjecam da je dvoje mojih vrsnjaka poginulo kod nebodera u m.marulica kad su pale te cijevi (bile poredane uz cestu).
Mea_parvitas wrote: ↑18/02/2025 09:56
Jeste li nekada culi za google map, glede ovih objasnjavanja parcela, pa preko puta ovog, onog, pored ovog, onog, a ljudi izmislili mnogo mnogo pametniji i laksi nacin za objasniti. Hvala
ćuli smo,ali
meni je lakse tako objasniti posto kontam da objasnjavam ljudima koji znaju gdje je sta u sarajevu.ovi sto ne znaju neka guglaju i mapsaju
nea na Ćemu
Nekad sam čuo da je to kodro prodao zeničkoj firmi arel i da oni tu imaju projekat za zgradu 15tak spratova.
Nekad sam čuo da je to kodro prodao zeničkoj firmi arel i da oni tu imaju projekat za zgradu 15tak spratova.
AREL DOO ZENICA 1/2
GRADING-KGM DOO ZENICA 1/2
Tako sad stoji u katastru. Znači ide tu lagano neboder.
Mea_parvitas wrote: ↑18/02/2025 09:56
ćuli smo,ali
meni je lakse tako objasniti posto kontam da objasnjavam ljudima koji znaju gdje je sta u sarajevu.ovi sto ne znaju neka guglaju i mapsaju
nea na Ćemu
brt, da ti pravo kažem, masa fočaka je pohvatala prije gdje je šta, nego ja i moji koji smo se vrtili jasno utvrđenim rutama. prosto ne ideš tamo gdje nemaš neki interes, pa onda i ne znaš, nit te interesuje.
tramvajtrojka wrote: ↑20/02/2025 15:15
Prvi vjesnik proljeca prvi graditelj u Bošnjaka krenuo sa rusenjem u nedzaricima
Sta se rusi
ide desni dio bye bye krece gradnja onog projekta sto ga je najavio nedavno , nema ovdje anesa vesne i njezinih babuskara da blokiraju ovo jer njima sarajevo prestaje na pofalicima
Prvi vjesnik proljeca prvi graditelj u Bošnjaka krenuo sa rusenjem u nedzaricima
Sta se rusi
ide desni dio bye bye krece gradnja onog projekta sto ga je najavio nedavno , nema ovdje anesa vesne i njezinih babuskara da blokiraju ovo jer njima sarajevo prestaje na pofalicima
po ovome što su objavili na stranici ide sve i lijevo i desno, znači ruši se i ostatak zgrade Oslobođenja, šteta, ostat će samo Fahrova kulčina...
ne znam što se svađaju oko rođendana Sarajeva, treba ga vezati za Fahrove investitorske poduhvate...
Sta se rusi