Jesi li kontaktirao bijela tehnika Hadzici,..Beko shop??
Bijela tehnika
Moderator: anex
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
- zomri
#27 Re: Bijela tehnika
kontam ima raje po forumu zna koliko najviše može ići. ne obilaze mi se sve radnje, a na telefon sumnjam da će reći maximalni popust
- Edin H.
#28 Re: Bijela tehnika
Dobro pitanje, ali vjerovatno se moraš tamo cjenkati sa šefomzomri wrote: ↑08/07/2024 19:39kontam ima raje po forumu zna koliko najviše može ići. ne obilaze mi se sve radnje, a na telefon sumnjam da će reći maximalni popust
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#29 Re: Bijela tehnika
Da li je ovo dobra cijena za ugradbeni šporet?
https://www.ekupi.ba/bs/Cyber-week/Ku%C ... K000562604
Čini se da je razlika očigledna kada gledamo na portalu gorenja.
https://kupitehniku.ba/proizvod/gorenje ... team/10589
Akcija na ekupi je još samo do ujutro.
Akcija na ekupi je još samo do ujutro.
- rovac13
#30 Re: Bijela tehnika
Toplo bih preporucio da aki se vec kupuju jeftiniji brandovi da se gleda sto jednostavnija izvedba......bez dodatnih funkcija dzidza midza.
Gorenje beko i slicno,kvalitet izrade je uzas.
Tako je moj poznanik kupio slicno,uzeo skuplji model isto tako sa dodacima,i izgorilo mu sve pozadi oko tog otvora kroz par godina.
Ja da moram uzet gorenje,uzeo bih najjeftiniju najosnovniju varijantu.Mozda potraje kolko tolko.
Gorenje beko i slicno,kvalitet izrade je uzas.
Tako je moj poznanik kupio slicno,uzeo skuplji model isto tako sa dodacima,i izgorilo mu sve pozadi oko tog otvora kroz par godina.
Ja da moram uzet gorenje,uzeo bih najjeftiniju najosnovniju varijantu.Mozda potraje kolko tolko.
-
Naslovnica
#31 Re: Bijela tehnika
To sto gledas nije portal Gorenja.suad-sarajevo wrote: ↑30/10/2024 19:18 Da li je ovo dobra cijena za ugradbeni šporet?
Akcija na ekupi je još samo do ujutro.![]()
Gorenje ima svoju stranicu i prodaju.
- zomri
#32 Re: Bijela tehnika
da kažem kako je prošlo moje pregovaranje sa ovim radnjama. u jednoj u kojoj sam planirao uzeti sve aparate, a možda i tv (sve skupa oko 15k pazara) nisu mi dali nikakav rabat ni na gotovinu pod izgovorom "to su sve već sniženi uređaji", na što sam rekao da su u drugoj radnji to normalne cijene bez popusta na koje mi daju još 10%. lik mi rekao pa idi onda u drugu radnju. ono što se sljedeće desilo će vas ŠOKIRATI
meni je nevjerovatno da neko danas radi i posluje na ovaj način.
meni je nevjerovatno da neko danas radi i posluje na ovaj način.
-
1Dante1
#33 Re: Bijela tehnika
A sta ti je trebao reci? Moze gospodin evo vam?
Niko nema istu marzu, uslove etc. Tvoje je da pitaš, a ako je odgovor negativan da odeš u drugu trgovinu. Ne znam zašto te sokiralo to sto je neko odbio tvoje novce gdje tražiš još jeftinije?
Niko nema istu marzu, uslove etc. Tvoje je da pitaš, a ako je odgovor negativan da odeš u drugu trgovinu. Ne znam zašto te sokiralo to sto je neko odbio tvoje novce gdje tražiš još jeftinije?
-
1Dante1
#35 Re: Bijela tehnika
Otišao gdje ti je povoljnije? Apsolutno uredno, kako od prodavača, tako od tebe.
Samo ne kotnam zašto si mislio da ti trebaju dati veći popust? Hajde to možda i mogu shvatiti, eto sve na jednom mjestu, ali mi nikako nije jasno zašto to ismijavas odnosno zašto te sokiralo?
Samo ne kotnam zašto si mislio da ti trebaju dati veći popust? Hajde to možda i mogu shvatiti, eto sve na jednom mjestu, ali mi nikako nije jasno zašto to ismijavas odnosno zašto te sokiralo?
- zomri
#36 Re: Bijela tehnika
šokiralo me da su toliki antitalenti za prodaju. tu nije bilo nikakvog pokušaja zadržavanja mušterije ili pronalaženja nekog rješenja, nego prelom preko noge - "istjerivanje" mušterije kroz vrata pravo konkurenciji.
kad je toliki pazar meni je nevjerovatno da neko baš ništa ne pokuša ponuditi pa makar još 3-5% na gotovinu.
kad je toliki pazar meni je nevjerovatno da neko baš ništa ne pokuša ponuditi pa makar još 3-5% na gotovinu.
- Haris.ba
#37 Re: Bijela tehnika
Sve se proda. Ako nece danas, prodace se sutra. Kupaca ima. Da kupci prestanu dolaziti, onda bi izmisljali popuste i slicno.zomri wrote: ↑31/10/2024 16:51 šokiralo me da su toliki antitalenti za prodaju. tu nije bilo nikakvog pokušaja zadržavanja mušterije ili pronalaženja nekog rješenja, nego prelom preko noge - "istjerivanje" mušterije kroz vrata pravo konkurenciji.
- suad-sarajevo
#38 Re: Bijela tehnika
Gotovo. Pazario.Naslovnica wrote: ↑30/10/2024 20:51To sto gledas nije portal Gorenja.suad-sarajevo wrote: ↑30/10/2024 19:18 Da li je ovo dobra cijena za ugradbeni šporet?
Akcija na ekupi je još samo do ujutro.![]()
Gorenje ima svoju stranicu i prodaju.
-
Naslovnica
#39 Re: Bijela tehnika
Da te u zdravlju posluži i da, kada dođe vrijeme, kupiš još bolje!

- suad-sarajevo
#40 Re: Bijela tehnika
Hvala. 
- nepass1
#41 Re: Bijela tehnika
Kakva je ova whirlpool marka? Beko definitivno necu, miele je bas preskup. Bosch sta znam na granici.
Kontam whirlpool vesmasinu, susilicu, ugradbenu rernu i plocu. Mozda i masina za sudje upadne.
Frizider nikako nisam pametan. Trebao bi mi sto veci. Ali ovi sa dvoje vrata preskupi 2,5-3,5k. Nasao jedan gorenje na dobrom popustu ali svi pricaju gorenje los, kvari se
Lg opet 10g garancije "obicni" frizider sa zamrzivacem. Ali boja ne odgovara jbg
Kontam whirlpool vesmasinu, susilicu, ugradbenu rernu i plocu. Mozda i masina za sudje upadne.
Frizider nikako nisam pametan. Trebao bi mi sto veci. Ali ovi sa dvoje vrata preskupi 2,5-3,5k. Nasao jedan gorenje na dobrom popustu ali svi pricaju gorenje los, kvari se
Lg opet 10g garancije "obicni" frizider sa zamrzivacem. Ali boja ne odgovara jbg
-
NediM17
#42 Re: Bijela tehnika
Taj Whirlpool moze biti od Indije, Kine pa do Poljske.
Provjeri gdje je napravljen.
Prije 5 godina kad sam kupovao tehniku bas sam zasarao.
Perilica-susilica Indesit, sudjarica Candy, fridge Samsung, rerna Electrolux, ploca za kuhanje Beko kombinovana struja-plin 2+2 (klasicne ringle, zena nije htjela staklo)...
Sve jos uvijek radi bez greske.
Sto duza garancija nek' ti bude faktor ako se dvoumis izmedju necega.
Perilica-susilica Indesit, sudjarica Candy, fridge Samsung, rerna Electrolux, ploca za kuhanje Beko kombinovana struja-plin 2+2 (klasicne ringle, zena nije htjela staklo)...
- nepass1
#43 Re: Bijela tehnika
Perilica susilica 2u1 ili posebno. Jesi namontirao jedno na drugo? I ako jesi kako fercera?NediM17 wrote: ↑13/02/2025 14:44 Taj Whirlpool moze biti od Indije, Kine pa do Poljske.
Whirlpool pravi i indesit ali eto kao whirlpool bolji a niko ne zna reci zasto. Najgore i ovi prodavaci kao mene sad da stavis da prodajem
- rovac13
-
Naslovnica
#45 Re: Bijela tehnika
Kupljena veš mašina prije nekoliko godina, 6th sense, ovo-ono...nepass1 wrote: ↑13/02/2025 14:34 Kakva je ova whirlpool marka? Beko definitivno necu, miele je bas preskup. Bosch sta znam na granici.
Nikada je nismo uspjeli umiriti, zvali servis sve OK, kupio onu podlogu u Obiju, ništa.
Jedva čekam da je se riješimo.
-
NediM17
#46 Re: Bijela tehnika
Ma kombinovana.nepass1 wrote: ↑13/02/2025 15:52Perilica susilica 2u1 ili posebno. Jesi namontirao jedno na drugo? I ako jesi kako fercera?NediM17 wrote: ↑13/02/2025 14:44 Taj Whirlpool moze biti od Indije, Kine pa do Poljske.
Whirlpool pravi i indesit ali eto kao whirlpool bolji a niko ne zna reci zasto. Najgore i ovi prodavaci kao mene sad da stavis da prodajem
Ali ću prearanžirati malo.
Prebaciću je u kuću u Visokom.
Krepala mi tamo komb. Beko perilica-sušilica, pa sam ubacio neku NEO iz podruma, ostala mi iza mame.
Čekam da i ona krepa ali se ne da.
Jadnih 400 obrtaja centrifuge ali pošto smo tamo samo ljeti nije problem.
Pa će ova Indesitka kombinovana selit' jer tamo stoji ispod prozora i ne može jedna na drugu.
A onda ću u stan kupiti posebno.
-
NediM17
#47 Re: Bijela tehnika
Tako sam ja muku mučio sa "beHkom", hem se kvarila svako malo, hem krene sama da prostre veš.Naslovnica wrote: ↑13/02/2025 16:01Kupljena veš mašina prije nekoliko godina, 6th sense, ovo-ono...nepass1 wrote: ↑13/02/2025 14:34 Kakva je ova whirlpool marka? Beko definitivno necu, miele je bas preskup. Bosch sta znam na granici.
Nikada je nismo uspjeli umiriti, zvali servis sve OK, kupio onu podlogu u Obiju, ništa.
Jedva čekam da je se riješimo.
Istruhla k'o da je iz mora izvađena.
Jedva sam ček'o da se pokvari nakon isteka petogodišnje garancije i noga.
Ova Indesit 1.400 okretaja, nigdje ne mrda, beton.
Još je odmah do tuš kabine, evo za pet godina još nema traga hrDži.
-
Naslovnica
#48 Re: Bijela tehnika
Ma ova ne hrđam nikada mi niti jedna nije hrđala a vazda okupana.NediM17 wrote: ↑13/02/2025 16:13Tako sam ja muku mučio sa "beHkom", hem se kvarila svako malo, hem krene sama da prostre veš.Naslovnica wrote: ↑13/02/2025 16:01Kupljena veš mašina prije nekoliko godina, 6th sense, ovo-ono...nepass1 wrote: ↑13/02/2025 14:34 Kakva je ova whirlpool marka? Beko definitivno necu, miele je bas preskup. Bosch sta znam na granici.
Jedva čekam da je se riješimo.![]()
Istruhla k'o da je iz mora izvađena.
Jedva sam ček'o da se pokvari nakon isteka petogodišnje garancije i noga.
Ova Indesit 1.400 okretaja, nigdje ne mrda, beton.
Još je odmah do tuš kabine, evo za pet godina još nema traga hrDži.
Najbolja mi je bila Zanusi od 5kg sa mehaničkim programatorom koju smo kupili u Robotu prije 20 i kusur godina.
Ovo sve što novije i našminkanije to veće smeće.
- nivla
#49 Re: Bijela tehnika
beko ili whirlpool isto pravi beko
Beko Europe is a leading home appliances business, dedicated to changing the lives of our customers through a wide range of innovative and sustainable household products and solutions. It was established in 2024 as a result of an agreement between Arçelik and Whirlpool, with Arçelik owning 75 percent of the company and Whirlpool owning 25 percent.
sto se tice ugradbene pecnice beko i whirlpool, odgovorno tvrdim da je beko koju sam prije 12 godina platio 350km bolja od piroliticke whirlpool kupljene prije 3 godine i placene cca1000km
Beko Europe is a leading home appliances business, dedicated to changing the lives of our customers through a wide range of innovative and sustainable household products and solutions. It was established in 2024 as a result of an agreement between Arçelik and Whirlpool, with Arçelik owning 75 percent of the company and Whirlpool owning 25 percent.
sto se tice ugradbene pecnice beko i whirlpool, odgovorno tvrdim da je beko koju sam prije 12 godina platio 350km bolja od piroliticke whirlpool kupljene prije 3 godine i placene cca1000km
-
NediM17
#50 Re: Bijela tehnika
Ma nije ni meni nijedna veš mašina hrDžala osim ove Beko, EI Niš, Obod, Gorenje, Končar nikad nijedna. Kažu stručnjaci iz servisa vlažno kupatilo.
Pa šta reko' predlažete, u spavaću da je prebacim.
Pa šta reko' predlažete, u spavaću da je prebacim.