Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

vaučer

#83051 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

BHF_Manijak wrote: 05/02/2025 10:37 Prijatelju to je iznimka, a ne pravilo. Je li me jebes majke ti?

Diaz je na vrijeme zamjenio Manea također. Ne govorim ti da lažeš nego da preuveličavaš kako je to pravilo - a nije. Imaš cijelu skalu između crnog i bijelog i nije odgovornost samo s ‘backroom’ ljudima nego i s Kloppom - ali to se uvijek preskače.
zomri

#83052 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Trola nas lik ba. Nemoguće kad si prvi na svim tabelama da neko ovo misli i piše. Sad mene nemojte jebati :D

Uđeš na temu i čitaš ove postove, kontaš da smo 13ti na tabeli, ali realno :lol:
Last edited by zomri on 05/02/2025 12:24, edited 1 time in total.
AmiĐa_Idriz

#83053 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

AmiĐa_Idriz

#83054 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Things Ruben Peeters has introduced per @TheAthleticFC:

• Individual timetables for players.
• Longer training days
• Less intense training sessions
• Wellness check in the mornings
• Yoga & Hydrotherapy encouraged
• More time spent in the gym
• Ice baths.
zomri

#83055 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote: 05/02/2025 12:24
Things Ruben Peeters has introduced per @TheAthleticFC:

• Individual timetables for players.
• Longer training days
• Less intense training sessions
• Wellness check in the mornings
• Yoga & Hydrotherapy encouraged
• More time spent in the gym
• Ice baths.
to je ono što ja ovdje vazim, ovo su prava pojačanja klubova danas. jedan lik koji ima godišnju platu u rangu sedmične plate nekog igrača ti donese daleko veću vrijednost. ima malo i do načina na koji igramo i kontrolišemo utakmice. sad daleko najmanje trčimo u ligi, kao rezultat igrači se manje troše :thumbup:
drug_profi

#83056 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

Fizio ekipa je jedan od najvaznijih dijelova staba poslije takticke analize, i to svako zna.
Sjetim se 11 igraca na bolovanju prosle godine... :-)
BHF_Manijak

#83057 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

vaučer wrote: 05/02/2025 11:43
BHF_Manijak wrote: 05/02/2025 10:37 Prijatelju to je iznimka, a ne pravilo. Je li me jebes majke ti?

Diaz je na vrijeme zamjenio Manea također. Ne govorim ti da lažeš nego da preuveličavaš kako je to pravilo - a nije. Imaš cijelu skalu između crnog i bijelog i nije odgovornost samo s ‘backroom’ ljudima nego i s Kloppom - ali to se uvijek preskače.
Kad sam ja njega preskocio? Jesam ovje postavljao da debil nije htio Brunu Guimaresa iz Lyona vec da je insistirao na produzenju ugovora mrtvom Milneru i Hendersonu.
Nema kod mene svetih krava, nabijem i njega na kurac za tvrdoglavost.

I ja kad kazem da uzivate u ovim idiotizmima FSG-a, kaze nije tako, nije al´u kurcu, jebo vas FSG i onaj stari ohrndali starac. Trojici najboljih igraca nisu produzeni ugovori, na ljeto jebenog Chiesu dovedes i onda mi vaze kako je top situacija jebo ga dan Boziji da ga jebo.
Sto ne pises kaze na temi jebo ga dan i tema! Gledate u ove kurcine k´o u nebesa Bozija.
vaučer

#83058 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Jeli situacija top ili ne (vezano za transfere narednog ljeta i ugovore) ćemo znati pred ljeto 2026-te. Tad ćemo znati tko je produžio a tko ne, tko je prodan, kupljen i kakvi su. A da li su akcije proteklog ljeta i ove zime ispravne ćemo znati za nekoliko mjeseci. Zasad izgledaju ako ne kao idealne odluke, onda barem kao odluke koje nam ni na kakav način nisu poremetile sezonu. Dakle čemu panika?
ismar2215

#83059 Re: Liverpool FC

Post by ismar2215 »

Ja fakat ne kontam cemu nervoza. Jebote pa mi smo ovakav klub ima 10+ godina. Imas vlasnike koji nisu voljni davati para i para za transfere i to je to. Pa valjda je trebalo da se dosad naviknemo na to. Bgm postaje smijesno, isto ko da se nerviram sto Željo ne igra ligu prvaka. Jednostavno, mi nismo klub koji ce skrhat 200-300 miliona za rok, a da to nije opravdano milion i jednim razlogom i da nisu zaradjene neke vanredne pare od transfera.
S druge strane, kad vec imas takve vlasnike, onda je pod moranje imati nesto poput Edwardsa i Hughesa i onih prije njih. Oni ce sracunati svaki moguci parametar i cekati da se poklopi sve da bi doveli igraca. Na taj način minimaliziraju rizik jer znaju da, ako zajebu s nekim, nece ga lako moci zamijeniti tako sto ce dati 40-50 miliona. I preglupa je prica da je neko otisao iz kluba jer eto kao ovi ne daju pare. I Henry i onaj drugi, i Edwards i Hughes i Klopp i Arne i svi ikad su ljudi koji imaju istu filozofiju. Sa sto manje rizika pritupati transfer roku i dovoditi igrace i ne placati ako se ne sracuna da se isplati. I gdje nas je to dovelo?

Gdje smo bili prije takeovera od FSG? Sjeca li se neko Liverpoola prije 2010, ili prije 2015? Jesmo li zaboravili kakvo smo kanturina za nabijanje bili u svakom smislu, i sportskom i u svakom drugom. Htjeli priznati ili ne, pod FSGom smo se vratili u samu kremu fudbala.

Ok, jest greska ovih ili onih prije ili zajednicka to sto nisu ugovori rijeseni za ovu trojicu. Ali to ne znaci da im sad treba dati sta zinu.

Gledajuci od 2015. do danas ljudi su uboli sa 20+ pojacanja. I oni koji se nisu nesto pokazali, prodali smo ih uglavnom za vise nego sto su dovedeni. Keita je tu kao najveci minus vjerovatno. Za koje su pare ljudi doveli Salaha, Manea, Firmina, Diaza, Gakpa, Mac Allistera, Fabinha, Robertsona, Matipa dzaba, Gravenbercha, Jotu... Ogroman broj nevjerovatnih igraca po sokantno povoljnim uslovima. Dusa kluba ti ode, oni iskopaju trenera Feyenoorda, izracunali ljudi. Dodje Ćelo i pokazuje se boljim od Kloppa lagano. Nikad zreliji fudbal igrali nismo.

Kukali sto nece Nunesa, eno ga u Cityu, nula od igraca, kukali za Andrea, sramota. Dokua prizivali, smeće obicno.

Povrijedit ce se svi, izginut ce, ne moze se, ovako onako, evo poceo februar, prvi u ligi, krenuli gravirat nase ime na pehar, u LP prvi zavrsili, u oba kupa jos, 36 tekmi odigrali, nismo imali ja mislim nijednom vise od 2-3 povrijeđena. Evo sad samo Trent par tekmi, svi zdravi jbt. Gdje su te povrede najavljene? Imali smo sreće ili opet da nabrajamo neke hipotetičke situacije?

Halo, prvi smo, pitamo se u evropskom fudbalu nesto zadnjih 10-15 godina kako su nas ovi ljudi uzeli i rade po svom modelu? Prije toga smo bili gola kurčina 20 godina. Ako su uspjeli naci rjesenje za svaki problem dosad, a pogotovo ovako spektakularno prevazici odlazak Kloppa, onda nema apsolutno nikakvog razloga da se nerviram.

Sta, sretniji bih trebao biti da su skršili 210 miliona da dva golobrada stopera, senzaciju od sezonu i po iz frankfurta sa platom ko da je Salah lično i random veznjaka iz Porta? A jos pritom znam pouzdano da nikad necemo tako poslovat dok se ovi ljudi pitaju.

S druge strane pobuna kad se pise o takeoveru nekog arapa. Pa sta hocete jbt, amerikanca koji racuna, al trosi ko pijan??? Gdje to ima? Hocete Boehlya? Je l ono dobro???

Umjesto da se uziva u sampionskoj sezoni, pise o glupostima. Mi ne znamo ni 10% od onoga sta ovi stvarno imaju u temama i u glavama, a pisemo ovdje ko da su kasirke iz Binga. Klasicno balkanski.
BHF_Manijak

#83060 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Dobro, izvini John Henry, necu vise.
sve_ovo_ja

#83061 Re: Liverpool FC

Post by sve_ovo_ja »

ismar2215 wrote: 05/02/2025 21:28 Ja fakat ne kontam cemu nervoza. Jebote pa mi smo ovakav klub ima 10+ godina. Imas vlasnike koji nisu voljni davati para i para za transfere i to je to. Pa valjda je trebalo da se dosad naviknemo na to. Bgm postaje smijesno, isto ko da se nerviram sto Željo ne igra ligu prvaka. Jednostavno, mi nismo klub koji ce skrhat 200-300 miliona za rok, a da to nije opravdano milion i jednim razlogom i da nisu zaradjene neke vanredne pare od transfera.
S druge strane, kad vec imas takve vlasnike, onda je pod moranje imati nesto poput Edwardsa i Hughesa i onih prije njih. Oni ce sracunati svaki moguci parametar i cekati da se poklopi sve da bi doveli igraca. Na taj način minimaliziraju rizik jer znaju da, ako zajebu s nekim, nece ga lako moci zamijeniti tako sto ce dati 40-50 miliona. I preglupa je prica da je neko otisao iz kluba jer eto kao ovi ne daju pare. I Henry i onaj drugi, i Edwards i Hughes i Klopp i Arne i svi ikad su ljudi koji imaju istu filozofiju. Sa sto manje rizika pritupati transfer roku i dovoditi igrace i ne placati ako se ne sracuna da se isplati. I gdje nas je to dovelo?

Gdje smo bili prije takeovera od FSG? Sjeca li se neko Liverpoola prije 2010, ili prije 2015? Jesmo li zaboravili kakvo smo kanturina za nabijanje bili u svakom smislu, i sportskom i u svakom drugom. Htjeli priznati ili ne, pod FSGom smo se vratili u samu kremu fudbala.

Ok, jest greska ovih ili onih prije ili zajednicka to sto nisu ugovori rijeseni za ovu trojicu. Ali to ne znaci da im sad treba dati sta zinu.

Gledajuci od 2015. do danas ljudi su uboli sa 20+ pojacanja. I oni koji se nisu nesto pokazali, prodali smo ih uglavnom za vise nego sto su dovedeni. Keita je tu kao najveci minus vjerovatno. Za koje su pare ljudi doveli Salaha, Manea, Firmina, Diaza, Gakpa, Mac Allistera, Fabinha, Robertsona, Matipa dzaba, Gravenbercha, Jotu... Ogroman broj nevjerovatnih igraca po sokantno povoljnim uslovima. Dusa kluba ti ode, oni iskopaju trenera Feyenoorda, izracunali ljudi. Dodje Ćelo i pokazuje se boljim od Kloppa lagano. Nikad zreliji fudbal igrali nismo.

Kukali sto nece Nunesa, eno ga u Cityu, nula od igraca, kukali za Andrea, sramota. Dokua prizivali, smeće obicno.

Povrijedit ce se svi, izginut ce, ne moze se, ovako onako, evo poceo februar, prvi u ligi, krenuli gravirat nase ime na pehar, u LP prvi zavrsili, u oba kupa jos, 36 tekmi odigrali, nismo imali ja mislim nijednom vise od 2-3 povrijeđena. Evo sad samo Trent par tekmi, svi zdravi jbt. Gdje su te povrede najavljene? Imali smo sreće ili opet da nabrajamo neke hipotetičke situacije?

Halo, prvi smo, pitamo se u evropskom fudbalu nesto zadnjih 10-15 godina kako su nas ovi ljudi uzeli i rade po svom modelu? Prije toga smo bili gola kurčina 20 godina. Ako su uspjeli naci rjesenje za svaki problem dosad, a pogotovo ovako spektakularno prevazici odlazak Kloppa, onda nema apsolutno nikakvog razloga da se nerviram.

Sta, sretniji bih trebao biti da su skršili 210 miliona da dva golobrada stopera, senzaciju od sezonu i po iz frankfurta sa platom ko da je Salah lično i random veznjaka iz Porta? A jos pritom znam pouzdano da nikad necemo tako poslovat dok se ovi ljudi pitaju.

S druge strane pobuna kad se pise o takeoveru nekog arapa. Pa sta hocete jbt, amerikanca koji racuna, al trosi ko pijan??? Gdje to ima? Hocete Boehlya? Je l ono dobro???

Umjesto da se uziva u sampionskoj sezoni, pise o glupostima. Mi ne znamo ni 10% od onoga sta ovi stvarno imaju u temama i u glavama, a pisemo ovdje ko da su kasirke iz Binga. Klasicno balkanski.
:thumbup:

Ne kontas ti to, trebamo imati na svakoj poziciji makar po 3 igraca svjetske klase, ako se prvi povrijedi, a onaj drugi ima kartone da ima treci odmah da uleti. A ako treci nije u formi ne bi bilo lose i 4 opciju imati.
RB: TAA, Carvajal i Hakimi
LB: Robertson kao treca opcija jer je postao karina i krivac za svaki go, Theo Hernandez, Alphonso Davies i Grimaldo da se dovedu.

Svakog igraca sto trazi Chelsea, City, Arsenal treba platiti odmah duplo vise da ne bi bilo natezanja.
Sancho, Caicedo, Lavia svaki koji se povezuje sa Liverpoolom odmah to platiti nemoj da mi neko na Twitteru pise da hoce u Liverpool a vlasnici nece da dovedu.
AmiĐa_Idriz

#83062 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

MATCHDAY

Image
no_sekirli

#83063 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Bilo bi odlično osigurati prvo finale ove sezone :D
AmiĐa_Idriz

#83064 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

AmiĐa_Idriz

#83065 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

no_sekirli

#83066 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Ozlijedio se Becker? Opet?
Pandakonda

#83067 Re: Liverpool FC

Post by Pandakonda »

no_sekirli wrote: 06/02/2025 20:04 Ozlijedio se Becker? Opet?
Koliko vidim na slikama kluba bio je na treningu, mozda ga cuva Everton :D
convict

#83068 Re: Liverpool FC

Post by convict »

Joj kod Tottenhama bolnice, cini mi se gore nego prosli put.
no_sekirli

#83069 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

A kontam, ako je proslu branio, znaci nije bas kup rezerviran za drugog golmana. Plus, nema ga ni na klupi.

Mozda je malo popio sinoc, pa mahmura jadan :mrgreen:
convict

#83070 Re: Liverpool FC

Post by convict »

Ovaj kup je uvijek bio Kelleherov. Bas sam se prosli put ovdje pitao zasto igra Alisson.
Edin H.

#83071 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

no_sekirli wrote: 06/02/2025 20:09 A kontam, ako je proslu branio, znaci nije bas kup rezerviran za drugog golmana. Plus, nema ga ni na klupi.

Mozda je malo popio sinoc, pa mahmura jadan :mrgreen:
Šta ga briga, neka odmamura, nije frajer da se zamara protiv ovih neznalica :oops:
no_sekirli

#83072 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Nadam da ovo nece biti ona tekma "lako cemo". Bila bi velika blamaza da se ispadne veceras.
AmiĐa_Idriz

#83073 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

AmiĐa_Idriz

#83074 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

no_sekirli

#83075 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Odlicna vijest je da nije ozljeda u pitanju :thumbup:
Post Reply