Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Djewojka wrote: ↑04/02/2025 11:22
Bas me inetresuje kolike su plate radnica u Bingu, Hasu, Ekri?
Nisu baš u istoj kategoriji, Bingo koliko toliko osigurava radnike mada ima i dalje neosiguranih jer stalno viđam druge radnike to je vjerovatno fora "probnog ne placenog rada" i onda noga, sljedeci i tako u krug. Ekro i Has su prica za sebe, tamo ja mislim da niko nije osiguran.
Ekro mafijas skupa sa bratom šta su radili u ratu i poslije. Brat pogotovo kako je kindapovao kceru iz Ukrajine
Kolikl se sjećam prije 3 ili 4 godine je Bingo imao trošak rada po uposlenom 12.000 maraka godišnje.
Tad je minimalac bio nešto iznad 400 maraka.
Tako da su vjerovatno uposlenih bili na minimalcu plus topli obrok i doprinosi i sve skupa oko 1.000 KM.
Dobit te godine mu je bila 80 miliona.
Imao je više dobiti nego što ga je koštalo 6000 radnika.
E sad kad je stigao do dobiti od 150 miliona i kad kupci kupuju i bez akcijskih cijena sad je ko fol dobar poslodavac.
Bolonjeze wrote: ↑05/02/2025 18:08
Kažu danas privela policija onog bolida real.madrida navodno u stacionaru udario nekog doktora ili tehničara nos mu slomio...
Bolonjeze wrote: ↑05/02/2025 18:08
Kažu danas privela policija onog bolida real.madrida navodno u stacionaru udario nekog doktora ili tehničara nos mu slomio...
okle ti to
Bio rođak na nekom pregledu i kaže prolazi prema izlazu a on (rm) sa policijom nešto raspravlja, i kaže krv u holu na podu bila. I dok je ulazio u svoje auto neka žena mu reče da je nekome razbio nos, i malo poslije vidi njega ubaciše u maricu i odvezoše, a šta je tačno bilo ne zna detalje.
Poželio slučajeve x opet.
Neka se pokaže pravo lice. Klošari su to. Uništili košarku u gradu zbog vlastitog interesa, a sad prave iskorak.
Davno sam ja govorio da se to sve treba prestati finansirati iz budžeta. Škola košarke, a ne da igrača u Čelik, mrš ba... Mrš.