Jedini koji ovdje pravi budalu sam od sebe si ti sa svojim komentarima i rezonima na nivou inteligencije morskog krastavca.dulekrele wrote: ↑03/02/2025 11:31Haj ba ne pravi nas vise budalama nego nakrivi sajkacu. Ovo je sramota sta si ti napisao.Naslovnica wrote: ↑03/02/2025 09:08Gdje sam ja za genocid okrivio žrtvu a ne počinioca?
Nisi ti dobar jarane, nikako
Čisto za zapisnik ono što sam napisao i na šta se referišeš, da neko slučajno ne pomisli da su ove tvoje nebulozne konstrukcije na tragu neke istine
Pa neka ljudi lijepo zaključe ko govori istinu a ko lažeLijepo si ti to zamislio ali ništa što si napisao ne pije vode.
Sutra da AV i zvanična politika Srbije prizna genocid, to ništa neće promijeniti u glavama njihovog stanovništva.
Dapače, većina njih zna da su se desili strašni zločini, da se desilo etničko čišćenje, da su ljudi ubijani u ime velike Srbije.
To nije promijenilo apsolutno ništa. Genocid ili ne, sasvim svejedno, to ništa ne mijenja.
Nije Srbija denacifikovana kao onomad Njemačka pa da pričamo na taj način.
Mogućnost ponavljanja genocida nije do Srbije i njihove politike nego do njihovih susjeda i njihove sposobnosti da se u budućnosti odbrane i preveniraju bilo kakav oblik napada.
Sve ostalo je šuplja i prdimahovina.
Mogućnost ponavljanja genocida nije do Srbije i njihove politike nego do njihovih susjeda i njihove sposobnosti da se u budućnosti odbrane i preveniraju bilo kakav oblik napada.
Sa kim sam ja našao da se ubijeđujem i polemišem...