Na ovom forumu su me u zadnjih 4-5 dana prozivali i SDA i SDP i NIP botom, sve u zavisnosti ko se nije slagao s mojim misljenjem, a uglavnom sam komentarisao ekonomske stvari. Ne gledamo svi situaciju iskljucivo stranackim ocima.caros wrote: ↑01/02/2025 23:52S obzirom na količinu botovanja u ovoj državi, s obje strane, najbolje je uložiti u propagandnu mrežu prije bilo kakvih odluka. Ipak, ne postoji verzija u kojoj Mulahusićeva argumentacija ima ikakvu vrijednost tako da uvijek kontra sda, a ovamo ćemo birati manje zlo. Ako se sve ispostavi kao loše ove je lagano smijeniti, ipak nemaju armiju životnih neznalica da glasaju za njih po svaku cijenu.Ozimician wrote: ↑01/02/2025 23:47Ispade da je fkt najbolje nista i ne raditi, nego raditi medvjedje usluge.caros wrote: ↑01/02/2025 23:45 Da deset dana smišljate i pišete, ne biste mogli navesti jedan jedini argument u Fadilovu korist. Osam godina ničega sa epilogom u Vojkovićima. Svako ko hvali Fadila na bilo koji način je neprijatelj države, ovdje nema sive zone, stvar je eksplicitna. Vas nekoliko 24/7 ponavlja mantru Jasmina Mulahusića i tako će biti sve do izbora.
Dobre stvari treba pohvaliti, lose kuditi, prema onim manje transparentnim - biti skeptican. Uzdravlje