Od svih argumenata samo vam ostala ova laz?!
I nimalo te nije sramota, bas nimalo??
Od svih argumenata samo vam ostala ova laz?!

I sam sam se bojao takvog razvoja situacije, prvu polovicu mandata stvaraju privid napretka, a drugu polovicu mandata glume protivnike. To je provjereni SDA recept. Medjutim, ovo djeluje organski, Sabina izgleda shvata da NS ne moze opstati na sceni prihvatanjem tih pravila igre.
Elmedin Konaković nastavlja sa serijom nevjerovatnih neistina koje svakodnevno plasira u javnost, pokušavajući spašavati urušeni imidž u bh. javnosti.
Saopćeno je ovo iz SDA iz koje dodaju da "naočigled javnost koja je jučer pratila dešavanja na sjednici Zastupničkog doma PSBiH Konaković izmišlja tezu kako SDA "pokušava spasiti Dodika“, iako su svi svjedočili da je SDA glasala za smjenu SNSD-ovog Nebojše Radmanovića, te da bez glasova SDA ne bi ni mogao biti smijenjen".
- Istovremeno je Trojkin drugi partner HDZ podržavao poljuljani SNSD i, prema najavama, nastaviće da to radi. Dakle, istina je da su Dodika dvije godine spašavali Konaković i Trojka, a sada ga spašava Trojkin partner HDZ. Istina, potvrđena glasanjem u Parlamentu, jeste i da SDA nema namjeru spašavati Dodika. Konakovićev pokušaj da sebe predstavi kao „heroja obračuna sa Dodikom“ je tragikomičan, uzimajući u obzir njegove ranije izjave, odlaske na noge u Bakince i na košarkaške utakmice, te ustupke i usluge koje je napravio SNSD-u, od imenovanja njihovih kadrova na značajne funkcije, lobiranja za Dodika i RS u Briselu, do glasanja za 100 miliona KM namijenjenih za zgradu Dodikovog kuma. Samo dan prije smjene Radmanovića i objave da je Trojka raskinula koaliciju sa Dodikom, Konaković je ismijavao Sabinu Ćudić zbog pokretanja takve inicijative. Tvrdio je kako je riječ o besmislenoj i neodgovornoj inicijativi i pitanja „osim lijepe populističke ideje da se neko iz SNSD-a smijeni, kuda nas to dalje vodi”, navode iz SDA.
Dodaju da je "onda uslijedio nagli obrat i Konaković je licemjerno postao najgorljiviji zagovornik izbacivanja Dodika iz vlasti".
- Ako zaista žele izbaciti Dodika iz vlasti, onda bi Konaković i Trojka morali inicirati i smjenu SNSD-ovih ministara u Vijeću ministara BiH Košarca i Amidžića. U suprotnom, sve će ostati jeftini i štetni igrokaz, čiji je jedini cilj pokušaj da Trojka opere obraz u javnosti za sve dosadašnje propuste. U javnosti se žele obračunavati s Dodikom, a istovremeno ostati s njim u Vijeću ministara, navode iz SDA.
Slažem se s kolegom, veliki populista i ublehaš nivoa Komšića. Mislim da sam i glasao za niega na državnom nivou. U vlasti su na KS sa Marjanovićem, 0odrska su većini i na drzavnom nivou. Miletić je malo bolja i mlađa izvedba Miokovića. Isti profil ublehaša. Opet SDP ima uvijek najkvalitetnije i najagilnije parlamentarce. Saša na državnom, Irfan dok je bio na FBiH itd.Thorgerson wrote: ↑24/01/2025 14:24Pa sta je uradio u vlasti. Navedi mi evo njegova dostignuca, inicijative, zakone... lik je u politici koliko godina?Haris.ba wrote: ↑22/01/2025 18:48Sta treba iz opozicije?Thorgerson wrote: ↑22/01/2025 15:10 Ovaj Miletic uvijek neka ekskluziva, uvijek on nesto kao zna, sto niko drugi ne zna...
Blebece tako evo godinama i godinama i nista ne kaze.
Ne govorim da su ostali bolji. Ali ovaj je teski populista. Izadje i prica sta narod zeli da cuje.
Dok pregovaraju sa SNSD da oni i DF uletePoint. wrote: ↑24/01/2025 17:53 SDA odgovara.
Elmedin Konaković nastavlja sa serijom nevjerovatnih neistina koje svakodnevno plasira u javnost, pokušavajući spašavati urušeni imidž u bh. javnosti.
Saopćeno je ovo iz SDA iz koje dodaju da "naočigled javnost koja je jučer pratila dešavanja na sjednici Zastupničkog doma PSBiH Konaković izmišlja tezu kako SDA "pokušava spasiti Dodika“, iako su svi svjedočili da je SDA glasala za smjenu SNSD-ovog Nebojše Radmanovića, te da bez glasova SDA ne bi ni mogao biti smijenjen".
- Istovremeno je Trojkin drugi partner HDZ podržavao poljuljani SNSD i, prema najavama, nastaviće da to radi. Dakle, istina je da su Dodika dvije godine spašavali Konaković i Trojka, a sada ga spašava Trojkin partner HDZ. Istina, potvrđena glasanjem u Parlamentu, jeste i da SDA nema namjeru spašavati Dodika. Konakovićev pokušaj da sebe predstavi kao „heroja obračuna sa Dodikom“ je tragikomičan, uzimajući u obzir njegove ranije izjave, odlaske na noge u Bakince i na košarkaške utakmice, te ustupke i usluge koje je napravio SNSD-u, od imenovanja njihovih kadrova na značajne funkcije, lobiranja za Dodika i RS u Briselu, do glasanja za 100 miliona KM namijenjenih za zgradu Dodikovog kuma. Samo dan prije smjene Radmanovića i objave da je Trojka raskinula koaliciju sa Dodikom, Konaković je ismijavao Sabinu Ćudić zbog pokretanja takve inicijative. Tvrdio je kako je riječ o besmislenoj i neodgovornoj inicijativi i pitanja „osim lijepe populističke ideje da se neko iz SNSD-a smijeni, kuda nas to dalje vodi”, navode iz SDA.
Dodaju da je "onda uslijedio nagli obrat i Konaković je licemjerno postao najgorljiviji zagovornik izbacivanja Dodika iz vlasti".
- Ako zaista žele izbaciti Dodika iz vlasti, onda bi Konaković i Trojka morali inicirati i smjenu SNSD-ovih ministara u Vijeću ministara BiH Košarca i Amidžića. U suprotnom, sve će ostati jeftini i štetni igrokaz, čiji je jedini cilj pokušaj da Trojka opere obraz u javnosti za sve dosadašnje propuste. U javnosti se žele obračunavati s Dodikom, a istovremeno ostati s njim u Vijeću ministara, navode iz SDA.
sdp nema kvalitetnog kadra,jel da ga ima,onda ti ne moze jedan niksic bit glavni baja u stranci.lik veze nema.sdp je itekako puna populista poput vojina,benjamine,irfana,masica.... pa komsic je sdp populisticki proizvod.last mohicans wrote: ↑24/01/2025 17:54Slažem se s kolegom, veliki populista i ublehaš nivoa Komšića. Mislim da sam i glasao za niega na državnom nivou. U vlasti su na KS sa Marjanovićem, 0odrska su većini i na drzavnom nivou. Miletić je malo bolja i mlađa izvedba Miokovića. Isti profil ublehaša. Opet SDP ima uvijek najkvalitetnije i najagilnije parlamentarce. Saša na državnom, Irfan dok je bio na FBiH itd.Thorgerson wrote: ↑24/01/2025 14:24Pa sta je uradio u vlasti. Navedi mi evo njegova dostignuca, inicijative, zakone... lik je u politici koliko godina?
Ne govorim da su ostali bolji. Ali ovaj je teski populista. Izadje i prica sta narod zeli da cuje.
komsic i df su desno sda krilo,komsic se pojavi samo kad treba polozit neki vjenac,i kad slucajno dodje neki predsjednik u goste. lika nigdje nema.baci koju ublehasku populisticku i povuce se u svoje kafanske odaje.
Ja pričam o parlamentarcima, ne biraju oni vrh stranke. Hajmo se malo fokusirati. Irfan bio jedan od najboljih parlamentaraca sa najvise incijativa, zakona i ostalog. Opozicija je Nikšiću kao i Denis. Nije ni Mašić loš iako je predugo u PS FBiH, Saša je dobar i agilan. Nikšić i Vojin nisu vrijedni spomena.gozila555 wrote: ↑24/01/2025 17:58sdp nema kvalitetnog kadra,jel da ga ima,onda ti ne moze jedan niksic bit glavni baja u stranci.lik veze nema.sdp je itekako puna populista poput vojina,benjamine,irfana,masica.... pa komsic je sdp populisticki proizvod.last mohicans wrote: ↑24/01/2025 17:54Slažem se s kolegom, veliki populista i ublehaš nivoa Komšića. Mislim da sam i glasao za niega na državnom nivou. U vlasti su na KS sa Marjanovićem, 0odrska su većini i na drzavnom nivou. Miletić je malo bolja i mlađa izvedba Miokovića. Isti profil ublehaša. Opet SDP ima uvijek najkvalitetnije i najagilnije parlamentarce. Saša na državnom, Irfan dok je bio na FBiH itd.Thorgerson wrote: ↑24/01/2025 14:24
Pa sta je uradio u vlasti. Navedi mi evo njegova dostignuca, inicijative, zakone... lik je u politici koliko godina?
Jašta, pa valjda znam kadrove ovdje DF u Nicaze neke.
de mi nabroji sta je komsic konkretno uradio ? uhljebio se preko 20 godina na drzavnim jaslama. de mi reci jel ikad doveo nekog stranog investitora ?Sanjarko wrote: ↑24/01/2025 18:04Jašta, pa valjda znam kadrove ovdje DF u Nicaze neke.
Rade ljudi ok. Nisu prevaranti i lopovi kao neki iz Trojke.
I ovo ti je spin i ad hominem na Komšića. Voli popit i sl.
Udri na to da voli popit i sl. Vrh argumenat.
Govorim o lokalnom nivou, Nicaze konkretno.gozila555 wrote: ↑24/01/2025 18:07de mi nabroji sta je komsic konkretno uradio ? uhljebio se preko 20 godina na drzavnim jaslama. de mi reci jel ikad doveo nekog stranog investitora ?
Ima dr. Denis,pa je dosadan kao proljev. Kao da je fakultet nešta relevantan i bitan na političkoj sceni. Šteta na Sokocu završio, a najbolji ministar.Slo Burner wrote: ↑24/01/2025 18:11 Je li ono nesto I Irfanov fakultet sporan?
Pa ima li kakav doktor nauka ili magistar gdje u stranci majka mu stara
I ovo neki argumenti de ba numane znamo da ti je dosadno u njemačkoj al de loma uspori
Normalno da nije bitan, zato ova trojica ( megatrend, pravnik i Kraljevic mislim da nema nikakav) briljiraju na ekonomskom planu.last mohicans wrote: ↑24/01/2025 18:18Ima dr. Denis,pa je dosadan kao proljev. Kao da je fakultet nešta relevantan i bitan na političkoj sceni. Šteta na Sokocu završio, a najbolji ministar.Slo Burner wrote: ↑24/01/2025 18:11 Je li ono nesto I Irfanov fakultet sporan?
Pa ima li kakav doktor nauka ili magistar gdje u stranci majka mu stara