Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jel imao neko od vas problem da ste uplatili racun preko mobilnog bankarstva a da pare nisu otisle sarajevo gasu? Evo vec 4-5 dana se peglam s njima da je racun uplacen i cak imam uplatnicu iz banke ali oni i dalje tvrde da para nema....
BaDa wrote: ↑16/12/2024 08:14
Jel imao neko od vas problem da ste uplatili racun preko mobilnog bankarstva a da pare nisu otisle sarajevo gasu? Evo vec 4-5 dana se peglam s njima da je racun uplacen i cak imam uplatnicu iz banke ali oni i dalje tvrde da para nema....
Pošalji im mail sa uplatnicom da provjere uplatu na izvodu svoje banke.
Gledam svoj račun, nalog realizovan 09.12.2024. još nije proknjižen kod njih.
BaDa wrote: ↑16/12/2024 08:14
pogledaj racun na koji si uplatio da li se slaze sa brojem racuna na orginalnoj uplatnici. moguce da su pare legle nekom drugom. to mi je najlogicnije.
Evo jutros mail poslao i odgovoriki da je evidentirana uplata i proknjizena... i na koji princio radi ovaj njihov portal? Jel se update radi samo kad stigne racun? Jer i dalje stoji kao zadnja uplata bila prije mjesec...
BaDa wrote: ↑16/12/2024 18:11
Evo jutros mail poslao i odgovoriki da je evidentirana uplata i proknjizena... i na koji princio radi ovaj njihov portal? Jel se update radi samo kad stigne racun? Jer i dalje stoji kao zadnja uplata bila prije mjesec...
Vjerovatno se podaci uploadaju jednom dnevno na portal.
Ja godinama placam preko mobitela, nikad problema. Uplatim, i onda nekad ni ja ne znam kad, se na portalu pojavi novi saldo... Oni su jos i azurni kakvi su u ViK.. kod njih uplatim i skoro mjesec prodje prije nego se tamo pojavi da sam uplatio.
Qler wrote: ↑23/12/2024 07:12
Ja godinama placam preko mobitela, nikad problema. Uplatim, i onda nekad ni ja ne znam kad, se na portalu pojavi novi saldo... Oni su jos i azurni kakvi su u ViK.. kod njih uplatim i skoro mjesec prodje prije nego se tamo pojavi da sam uplatio.
ViK platis 20og u mjesecu na novom racunu ti dodje da nisi platio. Tek na onom tamo sravnaju
Meni su sad iz gasa dosla dva racuna, jedan za 27 dana jedan za preostala tri
Dobar si. Meni je došlo 185KM za decembar, a 10 dana je temp bila na 18 jer nismo bili kući. Inače radi grijanje uvijek, do 23h temp 23 stepena, od 23 do 6 19 stepeni.
Prošle godine isti mjesec isti račun, 184KM marku manje bio. Stan 69m2, prvi sprat, garaže i podrumi ispod mene...
Qler wrote: ↑12/01/2025 17:51
Dobar si. Meni je došlo 185KM za decembar, a 10 dana je temp bila na 18 jer nismo bili kući. Inače radi grijanje uvijek, do 23h temp 23 stepena, od 23 do 6 19 stepeni.
Prošle godine isti mjesec isti račun, 184KM marku manje bio. Stan 69m2, prvi sprat, garaže i podrumi ispod mene...
55kv, jes da su tri vanjska zida, komsije nema iznad a hanuma govori da je i 25 malo, ali brate 230KM puno...Ustvari mozda je i malo radi njenih prohtjeva