pa, nisi u pravu (jer nije najlakse, mada ni najteze), ali posto isti ne znas i nisi ga naucio do zavrsetka srednje skole (osnovna i srednja skola su besplatne), onda mozes samo traziti instrukcije koje se placaju. ja sam ti to spreman objasniti za odredjenu naknadu. instrukcije koje su ti potrebne su iz samo dva predmeta: matematika i fizika. nakon sto napravimo test poznavanja iz ova dva predmeta lako cemo odrediti koliko sati instrukcija ti je potrebno po predmetu i koliko bi to okvirno moglo kostati.teodati wrote: ↑22/12/2024 13:40To je najlakše, početno pitanje, pa da vidim zna li netko ovdje toćan odgovor na to.belfy wrote: ↑21/12/2024 22:22i samo to zelis da saznas? pa, i nije bas najteze pitanje. jel u tvojoj knjizi najteze?teodati wrote: ↑19/12/2024 19:26
Pa, nadam se da će to biti 2025 godine, seveda. Međutim, da bi itko barem malo razumio moju "teoriju svega", mora biti na čisto sa nekim metafizičkim pitanjima, bez kojih nema smisla uopće čitati teoriju jer se ništa neće razumjeti.
Recimo. Svatko mora sam sebi odgovoriti na ovo jednostavno pitanje, a zavisno od odgovora, neki će moći poslije svoga odgovora na to pitanje, ili početi čitati i polako pokušati shvaćati moju teoriju, ili uopće ne početi ako su krivo odgovorili, zavisno od toga koliko je tko Umno razvijen.
Evo toga pitanja, početno uvodno pitanje u moju teoriju koja je zbilja prava "teorija svega":
"Postoji li NIŠTA?"
Pitanje izgleda jednostavno, ali to uopće nije tako, dapače, e da!![]()
nakon toga neces morati dalje pitati ovdje, nego ces odgovor i sam znati sa sigurnoscu, pa samim time mozda i brze zavrsiti svoju knjigu te brzo povratiti novac ulozen u steceno obrazovanje. ako si zainteresovan slobodan si da se dogovorimo kad god...