bitanga_sa_otesa wrote: ↑02/01/2025 17:02poznata mi je ruta jer sam okruzen vama papcinama ,svi ste se dojebali u sarajevo i ponasate se ko da vam je to samo vasa vukojebina.last mohicans wrote: ↑02/01/2025 16:51
Eto samo se staje po Rogatici-Štavnji, koja ti je kako vidim poznata ruta. Niko ne govori o parkiranju, nego o zaustavljanju. Zar je teško to shvatiti. Kupe se i ostavljaju ljudi od New Yorka do Londona. Vi sad izmišljate lokal saobraćajnu kulturu bez izbacivanja i preuzimanja putnika. Na kraju krajeva, taksisti će tu zaustaviti iako na to imaju pravo. Onda će ljudi kao taksisiti stajati gdje god misle da trebaju. Javite se svi kad se ovo počne primjenjivati da vidimo ko je bio u pravu. Nemamo odgoja, nismo svi kulturni kao ti, jbg. Ali samo preko tastature.
ja sam se javio jer se ne ponasam kao vi ,ali to vas mali mozgic ne moze shvatiti da postoje ljudi koji se ponasaju normalno i ne bahate se .
ja nisam samoziv , ne ometam i ne blokiram druge ljude,jer ne volim da to meni rade...jednostavno je .saobracajnu kulturu ja ne izmisljam,neko pametniji od mene je smislio,a evo kakvu ste vi graDŽani saobracajnu NEkulturu izmislisli.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/gradani ... /250102070
poyyy

Dovoljno je pogledati ove dvije slike i sve ce se samo reci kolika je saobracajna nekultura kod vozaca, gdje je bitno da je meni dobro briga me za ostale.