Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Halcyon wrote: ↑01/01/2025 21:52
Nema ih u Sarajevu jer su naredali milion stacioniranih radara + presretači. Ne mijenja suštinu.
U Tuzli ih imaš u razmacima od po 500 metara.
nisu oni radara naredali, onu su naredali samo kucista za radare.
Naredali su sparti, i opet kad nam komsije sidju sa brda da odrade auto opet nece znat u kojem je pravcu vozilo nestalo.
Nema ih u Sarajevu jer su naredali milion stacioniranih radara + presretači. Ne mijenja suštinu.
Naredali su sparti, i opet kad nam komsije sidju sa brda da odrade auto opet nece znat u kojem je pravcu vozilo nestalo.
Iznad klinike za plucne bolesti na Podhrastovima prema Sedreniku postavili onaj okrugli qrac sto slika i kameru.
Cemu ono sluzi, jer nije sparta?
Iznad klinike za plucne bolesti na Podhrastovima prema Sedreniku postavili onaj okrugli qrac sto slika i kameru.
Cemu ono sluzi, jer nije sparta?
Analiticka za registraciju nije to brzina
Pun ih je grad
Naslovnica wrote: ↑01/01/2025 21:27
Ja ne znam gdje vi viđate tu saobraćajnu policiju, makar u Sarajevu?!
Upravo..I generalno u cijeloj državi...nije me zaustavila patrola najmanje 5 godina, prije 15ak godina nisam mogao do Mostara a da me zaustavi. A vozim cca 25k godišnje...
mene takodje najmanje deset godina nisu zaustavili, i juce prvi put ove godine izadjem sa autom i kod Bitumke na autobuskoj prema gradu paf, kontrola.
Naslovnica wrote: ↑01/01/2025 21:27
Ja ne znam gdje vi viđate tu saobraćajnu policiju, makar u Sarajevu?!
Upravo..I generalno u cijeloj državi...nije me zaustavila patrola najmanje 5 godina, prije 15ak godina nisam mogao do Mostara a da me zaustavi. A vozim cca 25k godišnje...
mene takodje najmanje deset godina nisu zaustavili, i juce prvi put ove godine izadjem sa autom i kod Bitumke na autobuskoj prema gradu paf, kontrola.
Pa šta hoće?
Uze dokumenta nesta zapisa u blokce i to je to, valjda da se vidi da je nesta radio, kulturno sve bi
jbg, to je razlika izmedju nas i Srbijanaca, kad je ovde predlozen nakaradni zakon da se isto tolerise 20 i 30 preko dozvoljene brzine u naselju i van njega svi smo samo kukali, niko da se organizuje i protestuje, sad mozemo samo kukati...i nadati se da nas radar sto cesce savata..u Hercegovini od kad su postavljeni fiksni radari su puno rjedje radarske kontrole, govorim o Ist Herceg, inace je jedno vrijeme bilo nesnosljivo, na pravcu od 2 km van naselja postave radar, fujjjj
Ma meni je smijesno bilo hajde da vidis snimak
Jesi li konzumirao nesto
Gledas li slucajve X
Kaze ispravno ste vozili sto ste ubrzali odjednom
Reko dao gas da se prebacim na iskljucenje i pustio gas, i to je prekrsaj za oduzimanje VD.
Da sam kojim slucajem pjan vozio unutar dozoljenog ne bi me zaustavili? To ja ovdje ponavljam milion puta, bitno je samo da si unutar ogranicenja, a sto si pogresan na milion nacina, to nije problem.
mk ultra wrote: ↑12/01/2025 08:52
Ma meni je smijesno bilo hajde da vidis snimak Jesi li konzumirao nesto
Gledas li slucajve X
Kaze ispravno ste vozili sto ste ubrzali odjednom
Reko dao gas da se prebacim na iskljucenje i pustio gas, i to je prekrsaj za oduzimanje VD.
Da sam kojim slucajem pjan vozio unutar dozoljenog ne bi me zaustavili? To ja ovdje ponavljam milion puta, bitno je samo da si unutar ogranicenja, a sto si pogresan na milion nacina, to nije problem.
"Radar" načinjen u RS, meni u FBiH ne dolazi na adresu, samo ga nađem u Registru novčanih kazni uz obavezno prekoračenje datuma plaćanja. Do sada sam imao 10-tak ovakvih kazni