Naslov: Žalba na Max TV uslugu i korisničku podršku
Poštovani,
Imam problem s Max TV uslugom koja se redovito deaktivira, te mi se prikazuje poruka da moram obnoviti pretplatu i svaki put prolaziti proces registracije svakih 7 dana. Sinoć sam naišao na dodatni problem kada se nisam mogao logirati putem koda s portala
telemach.ba. Sustav mi je jednostavno javio da je došlo do pogreške.
Kontaktirao sam vašu korisničku službu i objasnio problem. Prošli smo sve korake, no bezuspješno. Operater me potom prebacio na naprednu podršku. Ponovno sam sve objašnjavao i prolazio iste korake kako bi se uvjerili da ne radim ništa krivo. Nakon toga, operater mi je rekao da je problem u Maxu i da ih trebam kontaktirati, iako sam ih tri puta upozorio da je moj problem s Telemachom jer ja uslugu plaćam vama, a ne Maxu. Operater je pritom bio izuzetno drzak i tvrdoglavo ponavljao da problem nije njihov.
Nakon sat vremena frustracije, napisao sam poruku Max podršci. Jutros sam dobio odgovor da je problem s operaterom i da vi trebate riješiti problem. Ne mogu vjerovati da u vrijeme kada mnogi korisnici imaju besplatnu uslugu za blagdane, ja ne mogu koristiti svoju premium uslugu koju uredno plaćam. Uz to, cijelu večer planiranu za gledanje filmova i serija na Max TV-u potpuno je propala.
Ovakvo ponašanje korisničke podrške je neprihvatljivo. Očekujem hitno rješenje ovog problema, inače ću biti prisiljen poduzeti daljnje korake.