Naša stranka
-
last mohicans
#2476 Re: Naša stranka
Ma u čemu je bolji, de nas prosvjetli, Tita ti. Palamudan koji ima sreću da je Srbin iz SA, a patriota jes u kurcu. Protutip Stojanovića s tim da je Stojan obuo čizme u ratu a ovaj je glumio novinara. Sad glumi demagoga. Tip je jedan obični uhljup, kao i Mandić. Šta je to bitno uradio dok je bio u kantonalnoj skupštini, a osobito sad u državnom parlamentu gdje se igra visoke politike onako nizak kakav jeste. Svi iz NS se najobičniji umisljeni seratori.
- ultima_palabra
#2477 Re: Naša stranka
Pedja ima fula, ali mislim da ima neki moralni kompas koji je Forto izgubio, ili ga nije nikad ni imao.
Iz njegovog i Dininog prijateljstva se i izrodila ideja Trojke, u vaktu kada su u SDP-u razbijali glavu koliko ce dobiti fotelja u koaliciji sa SDA.
Iz njegovog i Dininog prijateljstva se i izrodila ideja Trojke, u vaktu kada su u SDP-u razbijali glavu koliko ce dobiti fotelja u koaliciji sa SDA.
- cyprus
#2478 Re: Naša stranka
Jbt, ja ne mislim da su u SDA svi isti
al eto u NS-u su baš svi umišljeni seratori 
Btw, ko misli da u ovom društvu postoje ljudi koji su mnogo bolji, sposobniji i pošteniji od ovih u strankama (mislim na čitav spektar, od SDA do NSa), živi u zabludama...
Btw, ko misli da u ovom društvu postoje ljudi koji su mnogo bolji, sposobniji i pošteniji od ovih u strankama (mislim na čitav spektar, od SDA do NSa), živi u zabludama...
-
doktor78
#2479 Re: Naša stranka
ultima_palabra wrote: ↑20/12/2024 05:22 Pedja ima fula, ali mislim da ima neki moralni kompas koji je Forto izgubio, ili ga nije nikad ni imao.
-
doktor78
#2480 Re: Naša stranka
Logično.DebelinJoe wrote: ↑20/12/2024 00:08
Peđa je ovakav ili onakav, ali je svejedno bolji 10 puta od svega što SDP u Sarajevu ima. Mislim na ljude, crvene mundire.
SDP je opasna stranka, u mnogo čemu opasnija od SDA. Zeleni su nesofticirani, kradu donacije, ciglu i junice povratnicima, crveni su sofisticiraniji lopovi. Njihov lopovluk nosi bijeli košulju, kravatu, laptop i aktovku.
U pravim danima NS -a, nama aktivistima na terenu nije toliko prijetila opasnost od zelenih, koliko od SDP - ovaca. Kada se NS pojavila, zeleni su mlako reagovali, ono kontajući da je to još jedna politička zajebancija koja nema nikakve šanse protiv SDA. U njihovim očima smo izgledati tako jadno i izgubljeno da su nam eto kao "poklanjali život." SDP ljudi su bili puno opasniji, dolazili su na infostolove, direktno prijetili aktivistima i volonterima, ismijavali, rugali se da NS nije stranka nego udruženje umjetnika, glumačka sekcija, pjevačko društvo...Znali su i fizički nasrnuti. Znam za slučaj kad je Emir Suljagić na jedan skup NS došao sa ekipom SDP batinaša, pa su počeli da tuku i lome sve redom, da prevrću stolove i uništavaju promo - materijal. Suljagić, tada zagorjeli SDP - ovac, htio je da namlati Peđu, počeo ga daviti...
Nije tada bilo ljubavi između SDP - i Naše stranke. Crveni mundiri su nas optuživali da im rušimo stranku, da razbijamo crveni front, da smo stoka liberalna.
Ciljali ste na isti bazen glasova.
-
DebelinJoe
#2481 Re: Naša stranka
Edine Forto, a da pozoveš sam sebe na pregovore i razmisliš da bezuslovno daš ostavku na poziciju predsjednika stranke. Povedi sa sobom i tu ekipu nesposobnjakovića koju si okupio oko sebe.
https://www.nasastranka.ba/bs/forto-poz ... E4hWhnyX2g
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2482 Re: Naša stranka
ovo mi drug neki dan reče da će smjeniti Fortu (kao Precednika) i da vjerovatno dolazi Precednica...nisam mu vjerovao....kažem mu dočekat će Bezlični naredne izbore i kongres, pa onda letit....druga stvar zašto nisam vjerovao u to je priča o Sabini kao najvjerovatnijoj nasljednici jer ona neće nigdje gdje mora potpisivati i stajati iza toga, već više voli zavaliti kakvog levata i biti Master of Puppets iz sjeneDebelinJoe wrote: ↑20/12/2024 16:32 Edine Forto, a da pozoveš sam sebe na pregovore i razmisliš da bezuslovno daš ostavku na poziciju predsjednika stranke. Povedi sa sobom i tu ekipu nesposobnjakovića koju si okupio oko sebe.
-
zippoo87
#2483 Re: Naša stranka
Ne svidja mi se ni Sabina na mjestu Predsjednice NSa. Ne sto nema klikera za to,nego nije pitoma i simpaticna vecini a mislim da je i ona vise tip kao Forto,da bi bila autoritativna,iako uzivo i licno nije. Treba neko karizmaticniji,da privuce glasace.
Mada Sabina je otvorena,komunikativna,sa njom je lakse naci zajednicki jezik nego sa Fortom,koji tri rijeci ne progovori a ufura se . Ali mislim da gore od Forte ne moze ici,njega treba sto prije smjeniti,pa da se ima dovoljno vremena za pripremu narednih izbora,da ne dodje do raskola i rasula stranke,zbog jedne osobe.
Mada Sabina je otvorena,komunikativna,sa njom je lakse naci zajednicki jezik nego sa Fortom,koji tri rijeci ne progovori a ufura se . Ali mislim da gore od Forte ne moze ici,njega treba sto prije smjeniti,pa da se ima dovoljno vremena za pripremu narednih izbora,da ne dodje do raskola i rasula stranke,zbog jedne osobe.
-
Seawolf
#2484 Re: Naša stranka
Ko?zippoo87 wrote: ↑20/12/2024 20:34 Ne svidja mi se ni Sabina na mjestu Predsjednice NSa. Ne sto nema klikera za to,nego nije pitoma i simpaticna vecini a mislim da je i ona vise tip kao Forto,da bi bila autoritativna,iako uzivo i licno nije. Treba neko karizmaticniji,da privuce glasace.
- JoseMujica
#2485 Re: Naša stranka
Jel vam ovo Precednik pokušava spasiti Uk-a i premijersku poziciju, žrtvujući Bojanovo ministarsko mjesto?
-
Seawolf
#2486 Re: Naša stranka
Koga bi ti predložio za funkciju Premijera KS?JoseMujica wrote: ↑21/12/2024 10:45 Jel vam ovo Precednik pokušava spasiti Uk-a i premijersku poziciju, žrtvujući Bojanovo ministarsko mjesto?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2487 Re: Naša stranka
Muamera Bandica 
- JoseMujica
#2488 Re: Naša stranka
jok druže...ti si mi prvi pick jer sve znaš
i kad si se već javio da pereš Fortine šupljake, da te podsjetim na opkladu vezanu za Ramu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2489 Re: Naša stranka
Dobro ba ponavljas svaki drugi danJoseMujica wrote: ↑21/12/2024 11:09![]()
![]()
![]()
![]()
jok druže...ti si mi prvi pick jer sve znaš![]()
i kad si se već javio da pereš Fortine šupljake, da te podsjetim na opkladu vezanu za Ramu
Pitaj Bandica advokata o pravnim ucincima aleatornih ugovora
- JoseMujica
#2490 Re: Naša stranka
kad već kao sranački bot ne znaš, barem bi kao admin trebao znati da Bandić nije tema, već Naša sranka....otvori brate temu o Bandiću pa pljuj po njemu koliko hoćeš._BataZiv_0809 wrote: ↑21/12/2024 11:17Dobro ba ponavljas svaki drugi danJoseMujica wrote: ↑21/12/2024 11:09![]()
![]()
![]()
![]()
i kad si se već javio da pereš Fortine šupljake, da te podsjetim na opkladu vezanu za Ramu![]()
Pitaj Bandica advokata o pravnim ucincima aleatornih ugovora![]()
ja ne krijem da ga znam i da ga podržavam z aratliku od tebe koji sranačko botovanje kriješ iza adminske pozicije.
sad me u duhu pravog liberala slobodno banuj jer se ovdje više i nema šta više reći
-
Seawolf
#2491 Re: Naša stranka
Ostaje još da, ako hoćeš, odgovoriš na pitanje koga bi ti predložio za funkciju Premijera KS.JoseMujica wrote: ↑21/12/2024 11:24kad već kao sranački bot ne znaš, barem bi kao admin trebao znati da Bandić nije tema, već Naša sranka....otvori brate temu o Bandiću pa pljuj po njemu koliko hoćeš._BataZiv_0809 wrote: ↑21/12/2024 11:17Dobro ba ponavljas svaki drugi danJoseMujica wrote: ↑21/12/2024 11:09
![]()
![]()
![]()
![]()
i kad si se već javio da pereš Fortine šupljake, da te podsjetim na opkladu vezanu za Ramu![]()
ja ne krijem da ga znam i da ga podržavam z aratliku od tebe koji sranačko botovanje kriješ iza adminske pozicije.
sad me u duhu pravog liberala slobodno banuj jer se ovdje više i nema šta više reći![]()
- JoseMujica
#2492 Re: Naša stranka
iskreno ne znam...barem ne znam u ovoj konstalaciji političkih odnosa....jasno je samo da se ne može ovako eksperimentisati i da nam treba "iskusan vuk", a ne balavac kojim će sranačke vođe, kao s lutkom upravljati iz sjeneSeawolf wrote: ↑21/12/2024 11:29Ostaje još da, ako hoćeš, odgovoriš na pitanje koga bi ti predložio za funkciju Premijera KS.JoseMujica wrote: ↑21/12/2024 11:24kad već kao sranački bot ne znaš, barem bi kao admin trebao znati da Bandić nije tema, već Naša sranka....otvori brate temu o Bandiću pa pljuj po njemu koliko hoćeš._BataZiv_0809 wrote: ↑21/12/2024 11:17
Dobro ba ponavljas svaki drugi dan![]()
sad me u duhu pravog liberala slobodno banuj jer se ovdje više i nema šta više reći![]()
- Haris.ba
#2493 Re: Naša stranka
Velika je steta sto se Pedja povukao u zaledjinudoktor78 wrote: ↑20/12/2024 07:40ultima_palabra wrote: ↑20/12/2024 05:22 Pedja ima fula, ali mislim da ima neki moralni kompas koji je Forto izgubio, ili ga nije nikad ni imao.
Iz njegovog i Dininog prijateljstva se i izrodila ideja Trojke, u vaktu kada su u SDP-u razbijali glavu koliko ce dobiti fotelja u koaliciji sa SDA.![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2494 Re: Naša stranka
Jesi nervozanJoseMujica wrote: ↑21/12/2024 11:24kad već kao sranački bot ne znaš, barem bi kao admin trebao znati da Bandić nije tema, već Naša sranka....otvori brate temu o Bandiću pa pljuj po njemu koliko hoćeš._BataZiv_0809 wrote: ↑21/12/2024 11:17Dobro ba ponavljas svaki drugi danJoseMujica wrote: ↑21/12/2024 11:09
![]()
![]()
![]()
![]()
- JoseMujica
#2495 Re: Naša stranka
ma nisam nego sam ti odgovorio na nivou tvoga komentara...ad hominem i pijačarski_BataZiv_0809 wrote: ↑21/12/2024 11:54Jesi nervozanJoseMujica wrote: ↑21/12/2024 11:24kad već kao sranački bot ne znaš, barem bi kao admin trebao znati da Bandić nije tema, već Naša sranka....otvori brate temu o Bandiću pa pljuj po njemu koliko hoćeš._BataZiv_0809 wrote: ↑21/12/2024 11:17
Dobro ba ponavljas svaki drugi dan![]()
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2496 Re: Naša stranka
Sad znamo i sta ti je trigger hihihiJoseMujica wrote: ↑21/12/2024 11:58ma nisam nego sam ti odgovorio na nivou tvoga komentara...ad hominem i pijačarski_BataZiv_0809 wrote: ↑21/12/2024 11:54Jesi nervozanJoseMujica wrote: ↑21/12/2024 11:24
kad već kao sranački bot ne znaš, barem bi kao admin trebao znati da Bandić nije tema, već Naša sranka....otvori brate temu o Bandiću pa pljuj po njemu koliko hoćeš.
![]()
![]()
- JoseMujica
#2497 Re: Naša stranka
nema veće zablude već kad se ufuraš da znaš...zato nam ovako našoj maloj Kasabi dobro ide_BataZiv_0809 wrote: ↑21/12/2024 11:59Sad znamo i sta ti je trigger hihihiJoseMujica wrote: ↑21/12/2024 11:58ma nisam nego sam ti odgovorio na nivou tvoga komentara...ad hominem i pijačarski![]()
-
STR69
#2498 Re: Naša stranka
Valjda će konačno Dragan Mioković dobiti zasluženo mjesto premijera.
- JoseMujica
#2499 Re: Naša stranka
iz dobro plačene hladovine u kojoj jeste neće taj izać...nije lud...em mupova pemzija, em platica predsjedavajućeg...mislim da nema šanse za to.
ono što je Forto juče rekao, najprije da je cilj ostaviti ovog Sabininog rođaka na čelu Vlade....barem Našoj sranci...sdp ga s druge strane ne može očima, a na šta Gačani ciljaju to samo Čampare znaju...a mislim da bi oni rado nekog svoga za premijera stavili, čisto da imaju jaku i vidljivu poziciju u pripremi za naredne izbore.
gradonačelnik je sdpov skoro pa 100%, pa makar ovog vda gulili do narednih izbora
- Haris.ba