Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hvala, ko god mi ga je preporucio. Samo pitanje narukvica je kozna ali haos tvrda. Jel smije malo u vodu da odmekne ili moram nesto drugo. Za 89€ super satic
Hvala, ko god mi ga je preporucio. Samo pitanje narukvica je kozna ali haos tvrda. Jel smije malo u vodu da odmekne ili moram nesto drugo. Za 89€ super satic
mc-twin wrote: ↑29/11/2024 23:38
Ja se dugo "lomim" za onu njihovu pandu iz Q serije. Nesto mi se svidjela, a s druge strane znam da nije nesto aman (kvalitet).
Kvalitet vjerovatno nije nešto ali nije ni cijena.
Prve originalne baterije traju većinom 3-5 godina... taman za finog nošenja u tom periodu. Onda vjerovatno dosadi
Uh , kako je dobar , i zaista za male pare , a što se tiče remena , imaš im gomilu naći po Aliekspresu za male pare , isplati ti se kupiti.
I ne bi trebao baš previše u vodu sa kozom
Ako se tebi sviđa i nije ti žao par stotina eura za komad ,po meni, jeftine plastike , nosaj ga u zdravlju, ja bi radije neku čeličnu alternativu, uz to, za manje para... već smo pisali ovdje o tome
photo&video wrote: ↑18/12/2024 06:54
Ima li neko iskustva sa Casio Edifice satovima? Nisam u rim vodama, ali jako lijepo izgledaju.
Ako uzmes pripazi na staklo....
Neko negativno iskustvo? Imate li nesto za preporuciti, smart watchevi mi se zgadili, mjenjao od apple watch preko Huawei pa do Garmin Fenix serije. Pozelio se obicnog sata