Kakav narod, takva elitaVjecita_zavrzlama wrote: ↑19/12/2024 16:42vecina elite je smece i doveli su nas gdje su nas doveli
Izetbegovići prvi
Cast izuzetcima
I said what i said
Ali tebe samo žulja što nisu vojvode u pitanju...

Kakav narod, takva elitaVjecita_zavrzlama wrote: ↑19/12/2024 16:42vecina elite je smece i doveli su nas gdje su nas doveli
Izetbegovići prvi
Cast izuzetcima
I said what i said

Očito nemaš dovoljno godina.So What! wrote: ↑19/12/2024 16:33 Nedavno sam na Izvornoj TV gledao snimak koride koji se održao na stadionu Koševo.
Iz zajebancije prebacim na Izvorna TV, kad tamo ni manje ni više korida održane 89. godine na našem najvećem stadionu.
Bio sam uvjeren da je snimak online, ali ću se potruditi da ga nabavim, za sada sam uspio pronaći fotografiju s tog događaja.
Možete li zamisliti u današnji vakat takav događaj?
![]()
Ja nisam iz Sarajeva rodom i meni je bilo nezamislivo ovo, jer niko nikada mi nije pričao o koridi na stadionu Koševo.toska wrote: ↑19/12/2024 16:49Očito nemaš dovoljno godina.
Ta 89. je bila prekretnica u cijeloj IE i sve sto je bilo nezamislivo 88. već naredne godine je postalo "sloboda".
Tako i ta korida koja je bila i događaj i skandal godine, čitavo Sarajevo se uzyebalo oko nje, ja sam i zaboravio da li se uspjela održati jer je otpor istoj bio žestok i nije popraćena u medijima, valjda.
A i publike nesto nema na slici.
Nemoj majketi da kopamo tvoje komentare o fetiširanju imena i izdrkavanje na bošnjački "white privilege".Vjecita_zavrzlama wrote: ↑19/12/2024 17:00Stvarno si napacensehohari wrote: ↑19/12/2024 16:45Kakav narod, takva elitaVjecita_zavrzlama wrote: ↑19/12/2024 16:42
vecina elite je smece i doveli su nas gdje su nas doveli
Izetbegovići prvi
Cast izuzetcima
I said what i said
Ali tebe samo žulja što nisu vojvode u pitanju...
![]()
Najavljena koji mjesec ranije i sa tim uzburkala duhove i ostavila dovoljno vremena da društvo raspravi.So What! wrote: ↑19/12/2024 16:53Ja nisam iz Sarajeva rodom i meni je bilo nezamislivo ovo, jer niko nikada mi nije pričao o koridi na stadionu Koševo.toska wrote: ↑19/12/2024 16:49Očito nemaš dovoljno godina.
Ta 89. je bila prekretnica u cijeloj IE i sve sto je bilo nezamislivo 88. već naredne godine je postalo "sloboda".
Tako i ta korida koja je bila i događaj i skandal godine, čitavo Sarajevo se uzyebalo oko nje, ja sam i zaboravio da li se uspjela održati jer je otpor istoj bio žestok i nije popraćena u medijima, valjda.
A i publike nesto nema na slici.
Na internetu, bukvalno, ali bukvalno nema ništa o ovome, a snimak znam da postoji jer sam ga gledao.
Kažem, u današnje vrijeme, pala bi kantonalna Vlada ovo da se desi.
Pa sta gore na temi ti sam konstatujes? Da smo u prednosti jer smo evropljani ,u organiziranju i svemusehohari wrote: ↑19/12/2024 17:01Nemoj majketi da kopamo tvoje komentare o fetiširanju imena i izdrkavanje na bošnjački "white privilege".
A kažem ja raji iz Srbije da mi ne treba yoga jer klanjam i da imaju skoro sve čakre u namazu i ne vjeruju mi.TojoOptics wrote: ↑19/12/2024 14:10 Namaz je maznuo sve od Yoge. Ama sve Yoga pozicije. Yoga je starija od Islama nekoliko hiljada godina i naravno nije konceptirana za ispiranje mozga, nije religija.
Skupi pare, a vidjet ćeš koliko je to težak posao kada su stotine hiljada eura u pitanju, i kupiš zgradu i renoviraš u BKC. Dolazit će i efendija. Ne sjećam se gdje sam tačno vidio, mislim u Mannheimu, da su bosanski mesdžid i Kulturni centar Bošnjaka u jednom dvorištu. Djeca vježbala folklor, odrasli sjedili igrali domina....bilo je vrlo živo.