FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
zigson

#8976 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by zigson »

zippoo87 wrote: 14/12/2024 18:46
zigson wrote: 14/12/2024 18:44
nekome wrote: 14/12/2024 18:39

Zbog cega?
Zbog zutog
Nije valjda Tifa na zutom ?
Ma zajebajem se nemam pojma nego lupeta ovaj Mehmed pa reko da i ja malo

Spominje pobjegulju bregovica u istom kontekstu kao sa tifom, a tifu gotivi 98% Sarajeva,
Emira hadzi ne znam ko voli, memu pogotovo, ganiceva mala nez ni ko je, takoreci ofulio je vecinu posta
NediM17

#8977 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by NediM17 »

Evo nam i nesposobnog njive.
zippoo87

#8978 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by zippoo87 »

Pa ocito se ravna po tome da su ih mediji gurali kroz svoje televizije i portale.
Bio je Memo popularan jedno vrijeme,isto i Ganicka,kada je branila oca ono kada su ga uhapsili i tako jos neki.
Ima neke istine u onom sto je napisao...Sarajevo ima taj mahalski mentalitet i ne priznaje uspjeh nikome...nego se sve minimizira i to stoji,to svi vide i iz BiH i van BiH. Nekome je to i dobro,ko zeli da se "sakrije" i smiri od burnog zivota a nekome ko opet zeli da nesto vise napravi,je nezgodno,jer te uvijek minimizaju i neko uvijek ima nesto reci protiv tebe.
Zato veliki mozgovi i odu van BiH i tek tada postignu uspjeh,jer imaju kapacitet a kada im se jos da i prilika,objerucke je iskoriste.
Ovo vazi od obicnog skolarca/studenta,do uspjesnih sportasa,menadzera,IT likova i cega sve ne...bukvalno u svakoj bransi imamo uspjesnih,koji su postali uspjesni tek nakon odlaska iz BiH.
I to je mozda i najveci problem BiH,sto otjeruje svoje najbolje ljude a skorojevicima daje po 10 prilika,iako od skorojevica nikada neces napraviti gospodina.
Isto je i sa glupanima...od glupog nikada neces napraviti pametnog a pametan nema zelje ni volje da se spusta na nivo glupog i da ga sputava.
Kuvet

#8979 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Kuvet »

Nerko Neka Niksa trenerko. Kakav lik. Ne bi mi mjesnu vodio.
last mohicans

#8980 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by last mohicans »

Neka, zvani dddddddd, daaaddda. Koja nesbosobna harlovina. On ni Konjic ne bi umio voditi, a ne FBiH. Najjači mu je argument on je četvrti dan nakon Jablanice sjeo i dogovorio, ali ništa od toga nije urađeno koliko je dogovorio. Trebao si prvi, a ne četvrti, nesposobjnakoviću jedan.
nekome

#8981 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nekome »

Treba glasat za SDP kako bi stranka prezivjela Niksica
zippoo87

#8982 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by zippoo87 »

Najlakse je naprdjivati na forumu.
Danas ,ako hoces da se bilo sta uradi,sa nasim ljudima i nasime mentalitetom,prodju mjeseci.
Evo ja mjesec dana cekam ebenog stolara da mi promijeni radnu plocu u kuhinji i ugradi plocu i rernu.
A svake sedmice ga nazovem i kaze,eto ga za vikend.

Isto je u bilo cemu,sta god da se pokusa. Ko god je nesto radio,pravio,ganjao,zna kako je to mucno i tesko kod nas a evo on je objasnio veceras sa kakvim ljudima je sjedio i kako su sve neke placipicke,prepali se bez ikakvog osnova,da ce ih zavaliti neko.

Slazem se ja da je on PRVI covjek FBiH i da mora nalaziti rjesenja i za ovakve probleme ali njegova greska je sto se oslonio na ljude sistema koji primaju platu da nesto obave i evo prva prilika kada su se trebali ti isti ljudi dokazati,pokazali su svu nesposobnost.
A njegova je indirektna odgovornost to. Ni ja ne mirisem ovog Niksica a ni stranku mu bas ali prestanite samo pljuvati i naprdjivati o svemu.
Gdje god udjes na politicke teme,samo neko kreveljenje a nista pametno procitati...jer su se na forumu nakotili kojekakvi botinjosi i svaki upis im je kreveljenje.
Jbte kada se sjetim prije vremena,kada su se vodile zestoke diskusije ovdje a ne sada,svaki upisi ma 3 rijeci i to je to.
nauticamid

#8983 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nauticamid »

MehmedPasaMoric wrote: 14/12/2024 15:35
nauticamid wrote: 14/12/2024 15:17
MehmedPasaMoric wrote: 14/12/2024 14:46

U Sarajevu je jedan Mladen Vojicic Tifa u ratu pretucen a poslije rata stjeran na prosijacki stap jer je tamo nekakav nebitni narkoman, isti covjek da je rodjen u Americi bio bi medju top 5 rock pjevaca svih vremena. U Sarajevu je Abdulah Sidran bio alkoholicar i prilivoda. Bregovica necu ni spominjati. Sarajevo prihvata samo mediokritete tipa Ganiceve male, Emira Hadziewhatever, Meme Haljevca, Amre Vincetijevic pardon Dzeko Silajdzic i slicno. Ne radi se toliko ni o nacionalnoj stvari, nego o tome da jednostavno ne smijes biti iznad prosjeka ili po necemu drugaciji, a ako nisi musliman onda se "ta ce ba on" automatski udupla. Sarajevo i "sarajlije" su zamalo javno objesili Damira Dzumhura kad je na mecu opsovao boga. U Sarajevu je svako ko nosi sesir automatski vlah. Sarajevo je qrac od ovce

I ne podrzavam Vrecu uopste, ni njegov lik ni djelo, ali ne moze se reci da nema istine u tom sto je rekao, ili bar prostora za njegov subjektivni osjecaj nepripadanja mentalitetu te kasabe sa tramvajem
Zašto je Tifa pretučen?
Ne znam, sam je to spominjao par puta u podcastima, a ima i u dokumentarnom filmu "Tifa"... A istu stvar sam i licno cuo od drugih ljudi tako da je vjerovatno istina
Hajde ovako, a ko ga je pretukao?
noviclan

#8984 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by noviclan »

Kuvet wrote: 14/12/2024 19:22 Nerko Neka Niksa trenerko. Kakav lik. Ne bi mi mjesnu vodio.
Moja je najveca greska sto sam preko burazera iz autocesta preko podizvodjaca htio hajrovati
MehmedPasaMoric

#8985 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by MehmedPasaMoric »

nauticamid wrote: 15/12/2024 00:08
nauticamid wrote: 14/12/2024 15:17

Zašto je Tifa pretučen?
Ne znam, sam je to spominjao par puta u podcastima, a ima i u dokumentarnom filmu "Tifa"... A istu stvar sam i licno cuo od drugih ljudi tako da je vjerovatno istina
A sta ti mislis na primjer?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#8986 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

zippoo87 wrote: 14/12/2024 20:10
Gdje god udjes na politicke teme,samo neko kreveljenje a nista pametno procitati...jer su se na forumu nakotili kojekakvi botinjosi i svaki upis im je kreveljenje.
Jbte kada se sjetim prije vremena,kada su se vodile zestoke diskusije ovdje a ne sada,svaki upisi ma 3 rijeci i to je to.
Svaka cast!
nauticamid

#8987 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nauticamid »

zippoo87 wrote: 14/12/2024 20:10 Najlakse je naprdjivati na forumu.
Danas ,ako hoces da se bilo sta uradi,sa nasim ljudima i nasime mentalitetom,prodju mjeseci.
Evo ja mjesec dana cekam ebenog stolara da mi promijeni radnu plocu u kuhinji i ugradi plocu i rernu.

Isto je u bilo cemu,sta god da se pokusa. Ko god je nesto radio,pravio,ganjao,zna kako je to mucno i tesko kod nas a evo on je objasnio veceras sa kakvim ljudima je sjedio i kako su sve neke placipicke,prepali se bez ikakvog osnova,da ce ih zavaliti neko.

Slazem se ja da je on PRVI covjek FBiH i da mora nalaziti rjesenja i za ovakve probleme ali njegova greska je sto se oslonio na ljude sistema koji primaju platu da nesto obave i evo prva prilika kada su se trebali ti isti ljudi dokazati,pokazali su svu nesposobnost.
A njegova je indirektna odgovornost to. Ni ja ne mirisem ovog Niksica a ni stranku mu bas ali prestanite samo pljuvati i naprdjivati o svemu.
Pa to ti je sve zbog moderacije i njihovog rada ili ti selekcije. Oni su rastjerali i sto valja i sto ne valja svojom selekcijom istomisljenika, odnosno neistomisljenika.

I kao rezultat toga dobijes to o cemu ti govoris.

Mehmedpasa, policija i to specijalna. Jesam li u pravu ili ne?
zippoo87

#8988 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by zippoo87 »

Pa slazem se i da su banovani neki ljudi koji su dugo godina bili tu i diskutovali su.
Sada imamo samo ove botinjose udarnike kojima je vrh ubaciti neku fotomontaza sliku ili neki propagandni link.
Zato ni ja vise ne diskutujem po temama...nemas sa kim ukrstiti argumente a sa botinjosima mi se ne da uopste komunicirati.
sikstinajn

#8989 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by sikstinajn »

snijeg_led wrote: 14/12/2024 15:43
ma gdje si, falio si :kiss:
:kiss: :kiss: :kiss:
ne škrtari na poljupcima
uvijek dodaj dva-tri gratis.
meni :)
MehmedPasaMoric

#8990 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

nauticamid wrote: 15/12/2024 17:12

Nemam pojma. Rat je tesko sranje u kojem ne ucestvuju samo momci u patikama nego i sverceri, zatvorenici pusteni iz zatvora, pljackasi nakita i umjetnina, osvajaci nekretnina, osvetnici koji traze nekoga ko mu je nacuturio trebu par godina prije rata itd. Ja cak ni ne smatram da je Tifino prebijanje bilo nuzno vodjeno nacionalizmom. Ali se desilo
nauticamid

#8991 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nauticamid »

MehmedPasaMoric wrote: 15/12/2024 20:27
nauticamid wrote: 15/12/2024 17:12

Nemam pojma. Rat je tesko sranje u kojem ne ucestvuju samo momci u patikama nego i sverceri, zatvorenici pusteni iz zatvora, pljackasi nakita i umjetnina, osvajaci nekretnina, osvetnici koji traze nekoga ko mu je nacuturio trebu par godina prije rata itd. Ja cak ni ne smatram da je Tifino prebijanje bilo nuzno vodjeno nacionalizmom. Ali se desilo
Ne znam otkud tebi to da je pretucen zbog nacionalnosti? Otkud ti uopste ta ideja?

Svasta se nazalost pokusava podvaliti evo skoro 35 godina od rata. Neprijatelji i dalje rade i ne odustaju.

Zasto se niko ne zapita zasto je Tifa, carsija, otisao nekih 25 godina nakon rata u Bg, Bg koji je ubijao njega, njegov narod, njegov grad i drzavu? Istetovirao svasta nesto po sebi, a prezivio 3,5 godine svega u Sarajevu od tog Bg i na kraju preselio tamo.
El_comadante

#8992 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by El_comadante »

MehmedPasaMoric wrote: 15/12/2024 10:31
nauticamid wrote: 15/12/2024 00:08

A sta ti mislis na primjer?
Dođeš na forum da šta čuješ, zasnaš, eventualno i naučiš, e onda se na pitanje odgovorio protu pitanjem i onda još manje znaš.
zippoo87

#8993 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by zippoo87 »

Ne razumijem zasto se to kao krije zasto je neko isibao Tifu,ako jeste ?
Ako znas,onda to i napises a ako si cuo traceve,onda napises da si cuo u tracevima da je zbog tog i tog.
Dvije stranice naprdjivanja a nigdje odgovora...
MehmedPasaMoric

#8994 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

zippoo87 wrote: 15/12/2024 22:14 Ne razumijem zasto se to kao krije zasto je neko isibao Tifu,ako jeste ?
Ako znas,onda to i napises a ako si cuo traceve,onda napises da si cuo u tracevima da je zbog tog i tog.
Dvije stranice naprdjivanja a nigdje odgovora...
Kako se krije kad je covjek sam rekao da su ga pretukli? Ja sam samo dodao da sam osim iz njegovih usta kao primarnog izvora informacije, to cuo i iz drugih izvora. A i bez tog prebijanja je u Sarajevu bio niko i nista poslije rata, sto govori da je floskula kako je Sarajevo mnogima sve dalo jedna obicna glupost
DaysleepeR

#8995 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by DaysleepeR »

Tifa je teško pretučen u Sarajevu u ratu jer je nekoliko papaka u tom momentu u svojim plitkim tintarama skontalo šta će on klošar, narkoman, još Mladen, nema leđa, niko ga ne štiti, hajmo ispucat svoju frustraciju na njega.
dulekrele

#8996 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dulekrele »

zippoo87 wrote: 14/12/2024 18:57 Pa ocito se ravna po tome da su ih mediji gurali kroz svoje televizije i portale.
Bio je Memo popularan jedno vrijeme,isto i Ganicka,kada je branila oca ono kada su ga uhapsili i tako jos neki.
Ima neke istine u onom sto je napisao...Sarajevo ima taj mahalski mentalitet i ne priznaje uspjeh nikome...nego se sve minimizira i to stoji,to svi vide i iz BiH i van BiH. Nekome je to i dobro,ko zeli da se "sakrije" i smiri od burnog zivota a nekome ko opet zeli da nesto vise napravi,je nezgodno,jer te uvijek minimizaju i neko uvijek ima nesto reci protiv tebe.
Zato veliki mozgovi i odu van BiH i tek tada postignu uspjeh,jer imaju kapacitet a kada im se jos da i prilika,objerucke je iskoriste.
Ovo vazi od obicnog skolarca/studenta,do uspjesnih sportasa,menadzera,IT likova i cega sve ne...bukvalno u svakoj bransi imamo uspjesnih,koji su postali uspjesni tek nakon odlaska iz BiH.
I to je mozda i najveci problem BiH,sto otjeruje svoje najbolje ljude a skorojevicima daje po 10 prilika,iako od skorojevica nikada neces napraviti gospodina.
Isto je i sa glupanima...od glupog nikada neces napraviti pametnog a pametan nema zelje ni volje da se spusta na nivo glupog i da ga sputava.
Kome su ovi pobrojani likovi bili popularni? Meni se od njih povraca. Mogli su biti popularni samo debilima kao sto su i oni sami.
1Dante1

#8997 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by 1Dante1 »

Većini su bili i jesu popularni. Osvrni se oko sebe
dulekrele

#8998 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dulekrele »

1Dante1 wrote: 16/12/2024 09:00 Većini su bili i jesu popularni. Osvrni se oko sebe
Vecini ? De ba ne ofiraj se. Kome je Emina Ganic bila popularna. Ili onaj šaner memo.
dr_Evil

#8999 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dr_Evil »

zippoo87 wrote: 14/12/2024 20:10 Najlakse je naprdjivati na forumu.

Pa braca dragi imas to sve na youtube, nije bas neki strasan posao. Mozes ti to sam napravit, I belive in you!
tramvajtrojka

#9000 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by tramvajtrojka »

DaysleepeR wrote: 16/12/2024 08:43 Tifa je teško pretučen u Sarajevu u ratu jer je nekoliko papaka u tom momentu u svojim plitkim tintarama skontalo šta će on klošar, narkoman, još Mladen, nema leđa, niko ga ne štiti, hajmo ispucat svoju frustraciju na njega.
Treba samo otvoriti temu o tifi i citati komentare dezurnih zastitnika bosnjaka na forumu sta misle o njemu :oops: i sve ce to biti receno s tim u kakvom društvu zivimo
Locked