Btw
Misljenja sam da bi svaka iole imucnija FGR-ovka dala imetak da je Bozo sprchi.
Moderator: anex
A sta tek za Pecanina reci. Iz naftalina ga stranka izvuce.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑10/12/2024 14:11On nije novinar vrc stranacki advokatskupljac_zeljeza wrote: ↑10/12/2024 14:08 Kad će Senad kao Emela pozvati u studio Avdu da mu da podršku kao kolegi novinaru zbog informacije policije da mu je sigurnost ugrožena?
U Sarajevu je jedan Mladen Vojicic Tifa u ratu pretucen a poslije rata stjeran na prosijacki stap jer je tamo nekakav nebitni narkoman, isti covjek da je rodjen u Americi bio bi medju top 5 rock pjevaca svih vremena. U Sarajevu je Abdulah Sidran bio alkoholicar i prilivoda. Bregovica necu ni spominjati. Sarajevo prihvata samo mediokritete tipa Ganiceve male, Emira Hadziewhatever, Meme Haljevca, Amre Vincetijevic pardon Dzeko Silajdzic i slicno. Ne radi se toliko ni o nacionalnoj stvari, nego o tome da jednostavno ne smijes biti iznad prosjeka ili po necemu drugaciji, a ako nisi musliman onda se "ta ce ba on" automatski udupla. Sarajevo i "sarajlije" su zamalo javno objesili Damira Dzumhura kad je na mecu opsovao boga. U Sarajevu je svako ko nosi sesir automatski vlah. Sarajevo je qrac od ovceDrug Saban wrote: ↑12/12/2024 18:44 Jedna od vecih ubleha je da je Sarajevo nekoga prihvatilo ili "sve mu dalo".
Sarajevo nikada nikoga nije prihvatilo niti mu dalo, prosjecan sarajlija je uvijek sa zaviscu gledao na bilo koga ko postigne bilo kakav uspjeh, i svesrdno se trudi da mu podmetne nogu.
Zašto je Tifa pretučen?MehmedPasaMoric wrote: ↑14/12/2024 14:46U Sarajevu je jedan Mladen Vojicic Tifa u ratu pretucen a poslije rata stjeran na prosijacki stap jer je tamo nekakav nebitni narkoman, isti covjek da je rodjen u Americi bio bi medju top 5 rock pjevaca svih vremena. U Sarajevu je Abdulah Sidran bio alkoholicar i prilivoda. Bregovica necu ni spominjati. Sarajevo prihvata samo mediokritete tipa Ganiceve male, Emira Hadziewhatever, Meme Haljevca, Amre Vincetijevic pardon Dzeko Silajdzic i slicno. Ne radi se toliko ni o nacionalnoj stvari, nego o tome da jednostavno ne smijes biti iznad prosjeka ili po necemu drugaciji, a ako nisi musliman onda se "ta ce ba on" automatski udupla. Sarajevo i "sarajlije" su zamalo javno objesili Damira Dzumhura kad je na mecu opsovao boga. U Sarajevu je svako ko nosi sesir automatski vlah. Sarajevo je qrac od ovceDrug Saban wrote: ↑12/12/2024 18:44 Jedna od vecih ubleha je da je Sarajevo nekoga prihvatilo ili "sve mu dalo".
Sarajevo nikada nikoga nije prihvatilo niti mu dalo, prosjecan sarajlija je uvijek sa zaviscu gledao na bilo koga ko postigne bilo kakav uspjeh, i svesrdno se trudi da mu podmetne nogu.
I ne podrzavam Vrecu uopste, ni njegov lik ni djelo, ali ne moze se reci da nema istine u tom sto je rekao, ili bar prostora za njegov subjektivni osjecaj nepripadanja mentalitetu te kasabe sa tramvajem
Promakao mi taj događaj. Vrlo primitivno ako je to uradio pred publikom, ali kao što ti reče, kod nas može da se dešava papanluk.MehmedPasaMoric wrote: ↑14/12/2024 14:46 Sarajevo i "sarajlije" su zamalo javno objesili Damira Dzumhura kad je na mecu opsovao boga.
Ne znam, sam je to spominjao par puta u podcastima, a ima i u dokumentarnom filmu "Tifa"... A istu stvar sam i licno cuo od drugih ljudi tako da je vjerovatno istinanauticamid wrote: ↑14/12/2024 15:17Zašto je Tifa pretučen?MehmedPasaMoric wrote: ↑14/12/2024 14:46U Sarajevu je jedan Mladen Vojicic Tifa u ratu pretucen a poslije rata stjeran na prosijacki stap jer je tamo nekakav nebitni narkoman, isti covjek da je rodjen u Americi bio bi medju top 5 rock pjevaca svih vremena. U Sarajevu je Abdulah Sidran bio alkoholicar i prilivoda. Bregovica necu ni spominjati. Sarajevo prihvata samo mediokritete tipa Ganiceve male, Emira Hadziewhatever, Meme Haljevca, Amre Vincetijevic pardon Dzeko Silajdzic i slicno. Ne radi se toliko ni o nacionalnoj stvari, nego o tome da jednostavno ne smijes biti iznad prosjeka ili po necemu drugaciji, a ako nisi musliman onda se "ta ce ba on" automatski udupla. Sarajevo i "sarajlije" su zamalo javno objesili Damira Dzumhura kad je na mecu opsovao boga. U Sarajevu je svako ko nosi sesir automatski vlah. Sarajevo je qrac od ovceDrug Saban wrote: ↑12/12/2024 18:44 Jedna od vecih ubleha je da je Sarajevo nekoga prihvatilo ili "sve mu dalo".
I ne podrzavam Vrecu uopste, ni njegov lik ni djelo, ali ne moze se reci da nema istine u tom sto je rekao, ili bar prostora za njegov subjektivni osjecaj nepripadanja mentalitetu te kasabe sa tramvajem
Recimo da ja znam, odnosno cuo sam zbog cega i ne mogu da vjerujem. Ali hajd...MehmedPasaMoric wrote: ↑14/12/2024 15:35Ne znam, sam je to spominjao par puta u podcastima, a ima i u dokumentarnom filmu "Tifa"... A istu stvar sam i licno cuo od drugih ljudi tako da je vjerovatno istinanauticamid wrote: ↑14/12/2024 15:17Zašto je Tifa pretučen?MehmedPasaMoric wrote: ↑14/12/2024 14:46
U Sarajevu je jedan Mladen Vojicic Tifa u ratu pretucen a poslije rata stjeran na prosijacki stap jer je tamo nekakav nebitni narkoman, isti covjek da je rodjen u Americi bio bi medju top 5 rock pjevaca svih vremena. U Sarajevu je Abdulah Sidran bio alkoholicar i prilivoda. Bregovica necu ni spominjati. Sarajevo prihvata samo mediokritete tipa Ganiceve male, Emira Hadziewhatever, Meme Haljevca, Amre Vincetijevic pardon Dzeko Silajdzic i slicno. Ne radi se toliko ni o nacionalnoj stvari, nego o tome da jednostavno ne smijes biti iznad prosjeka ili po necemu drugaciji, a ako nisi musliman onda se "ta ce ba on" automatski udupla. Sarajevo i "sarajlije" su zamalo javno objesili Damira Dzumhura kad je na mecu opsovao boga. U Sarajevu je svako ko nosi sesir automatski vlah. Sarajevo je qrac od ovce
Zbog cega?nauticamid wrote: ↑14/12/2024 17:16Recimo da ja znam, odnosno cuo sam zbog cega i ne mogu da vjerujem. Ali hajd...MehmedPasaMoric wrote: ↑14/12/2024 15:35Ne znam, sam je to spominjao par puta u podcastima, a ima i u dokumentarnom filmu "Tifa"... A istu stvar sam i licno cuo od drugih ljudi tako da je vjerovatno istina
Zbog zutognekome wrote: ↑14/12/2024 18:39Zbog cega?nauticamid wrote: ↑14/12/2024 17:16Recimo da ja znam, odnosno cuo sam zbog cega i ne mogu da vjerujem. Ali hajd...MehmedPasaMoric wrote: ↑14/12/2024 15:35
Ne znam, sam je to spominjao par puta u podcastima, a ima i u dokumentarnom filmu "Tifa"... A istu stvar sam i licno cuo od drugih ljudi tako da je vjerovatno istina