FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
armin071

#8926 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by armin071 »

Haris.ba wrote: 08/12/2024 12:58
noviclan wrote: 08/12/2024 09:24
Božo Vrećo: Izdržao sam pakao, još uvijek nisam prihvaćen jer nisam musliman, https://avaz.ba/showbiz/muzika/943996/b ... m-musliman

Al' cuj ti debila kaze da samo muslimani mogu pjevati sevdalinke, nedeljko bilkic slobodan lalic jozo penava svi muslimani pixka mu focanska materina, okrece ce vehid gunic kud ga dovede iz foce
Mogao je malo bolje objasniti ko ga to ne prihvata. Mislim da je svaki njegov koncert u BiH rasprodan.

I kakvo prihvacanje on to ocekuje, sta mu to znaci?
Pa prihvaćanje valjda podrazumjeva da je normalno uz analni s. pjevati sevdalinke, tj. da svi mi što okrećemo glavu od toga da smo po defaultu nacionalisti….
azurna_obala

#8927 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by azurna_obala »

Božo Vrećo: Izdržao sam pakao, još uvijek nisam prihvaćen jer nisam musliman, https://avaz.ba/showbiz/muzika/943996/b ... m-musliman

Al' cuj ti debila kaze da samo muslimani mogu pjevati sevdalinke, nedeljko bilkic slobodan lalic jozo penava svi muslimani pixka mu focanska materina, okrece ce vehid gunic kud ga dovede iz foce
Mogao je malo bolje objasniti ko ga to ne prihvata. Mislim da je svaki njegov koncert u BiH rasprodan.

Po njegovoj priči svi oni koji njega ne prihvataju, koji ga osuđuju nisu pravi vjernici, jer pravi vjernici ne mrze, oni, vjernici vole sva ljudska bića, jer su ta bića od jednog Boga itd.
A kaže da ima jedan koncert godišnje u BiH jer je on tako htio, jer njegova publika je posebna i zna šta je kvalitet. Izdržala sam skoro sat vremena, dalje nisam mogla.

Toliko je lik izvještačen, estagfirulah :oops:
skupljac_zeljeza

#8928 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by skupljac_zeljeza »

Kad će Senad kao Emela pozvati u studio Avdu da mu da podršku kao kolegi novinaru zbog informacije policije da mu je sigurnost ugrožena?
Vjecita_zavrzlama

#8929 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Vjecita_zavrzlama »

skupljac_zeljeza wrote: 10/12/2024 14:08 Kad će Senad kao Emela pozvati u studio Avdu da mu da podršku kao kolegi novinaru zbog informacije policije da mu je sigurnost ugrožena?
On nije novinar vrc stranacki advokat
zigson

#8930 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by zigson »

Vjecita_zavrzlama wrote: 10/12/2024 14:11
skupljac_zeljeza wrote: 10/12/2024 14:08 Kad će Senad kao Emela pozvati u studio Avdu da mu da podršku kao kolegi novinaru zbog informacije policije da mu je sigurnost ugrožena?
A bio je novinar jelde
Vjecita_zavrzlama

#8931 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

armin071 wrote: 08/12/2024 16:09

Pa prihvaćanje valjda podrazumjeva da je normalno uz analni s. pjevati sevdalinke, tj. da svi mi što okrećemo glavu od toga da smo po defaultu nacionalisti….
Ma nismo mi radikalni tipa arapi , eno gledam komentare starih zena nasih na npr Mariju Serifovic to se blagosilja, tu i tamo neki vjernik napise ona je gay i prokleta odmah se pucaju minusi i negativni odgovori osude

Isto tako je i BoZo cjenjen pa neka cita komentare, mislim da je on ovo bezveze lupio
skupljac_zeljeza

#8932 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Piše da jeste. Valjda je i Senad član Udruženja.
Povodom ovih informacija oglasili su iz Udruženja BH Novinari.

– Upravni odbor Udruženja/udruge BH Novinari i Linija za pomoć novinarima zahtijevaju od Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) i Obavještajno sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine (OSA), kao i Ministarstva unutaranjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) hitne mjere sigurnosne zaštite novinara Avde Avdića, urednika portala Istraga.ba radi ozbiljnih indicija da je osoba iz narko krugova planirala njegovo ubistvo, navodi se.

https://tuzlainfo.ba/index.php/bosna-i- ... -reakcije/
Vjecita_zavrzlama

#8933 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

skupljac_zeljeza wrote: 10/12/2024 14:24
Piše da jeste. Valjda je i Senad član Udruženja.
Povodom ovih informacija oglasili su iz Udruženja BH Novinari.

– Upravni odbor Udruženja/udruge BH Novinari i Linija za pomoć novinarima zahtijevaju od Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) i Obavještajno sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine (OSA), kao i Ministarstva unutaranjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) hitne mjere sigurnosne zaštite novinara Avde Avdića, urednika portala Istraga.ba radi ozbiljnih indicija da je osoba iz narko krugova planirala njegovo ubistvo, navodi se.

https://tuzlainfo.ba/index.php/bosna-i- ... -reakcije/
Ok onda jeste

Ne mora Senad da poziva svakoga .Sta je problem?
Armin2013

#8934 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Armin2013 »

Što se tiče Bože i sevdalinke, ja sam musliman, al nisam ni skonto da on nije dok to nije izjavio, jednostavno nisam o tome ni razmišljao ali eto nek nam je on sam otvorio oči.

A što se njega tiče, ne podržavam, ono ruglo na bini i njegovo izmotavanje.
Bio je negdje jedan isječak sa koncerta, ono razvlačenje (Bože me oprosti) Bismile u pjesmi to mu nije trebalo, za mene je to vrijeđanje i izigravanje moje vjere.

Interviju nisam ni pogledao niti me interesuje.

lp,
Dimu1927

#8935 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Dimu1927 »

tacno, a avdo je jos uvijek novinar
Vjecita_zavrzlama

#8936 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Dimu1927 wrote: 10/12/2024 14:32
tacno, a avdo je jos uvijek novinar
Avdu sam komentarisao,Senci nije samo novinar vec je institucija :D dogadjaj svaki petak.zato vam je trn u oku, mrzite ga a visite ovdje… cak prozivate sto nije pozvao vaseg advokata :D
Vjecita_zavrzlama

#8937 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Armin2013 wrote: 10/12/2024 14:31 Što se tiče Bože i sevdalinke, ja sam musliman, al nisam ni skonto da on nije dok to nije izjavio, jednostavno nisam o tome ni razmišljao ali eto nek nam je on sam otvorio oči.

Bio je negdje jedan isječak sa koncerta, ono razvlačenje (Bože me oprosti) Bismile u pjesmi to mu nije trebalo, za mene je to vrijeđanje i izigravanje moje vjere.

lp,
Nismo u serijatskoj zemlji, ima cak cak i pravo da vrijedja.. kako su se krscani osjecali tokom olimpijskih?

A Bozina mama je muslimanka, to krije?
skupljac_zeljeza

#8938 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Vjecita_zavrzlama wrote: 10/12/2024 14:37

Avdu sam komentarisao,Senci nije samo novinar vec je institucija :D dogadjaj svaki petak.zato vam je trn u oku, mrzite ga a visite ovdje… cak prozivate sto nije pozvao vaseg advokata :D
Odmah ide etiketiranje kako je neko nečiji advokat ili bot. Nismo djeca da padamo na takve ad populum. Mi očekujemo još nešto od Senada, ali više dobijamo od Avde. Realno. Ne ulazeći u to koga Avdo simpatiše, a koga Senad forsira kroz svoje emisije. Po tome su isti i to nije predmet priče.
Dimu1927

#8939 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Dimu1927 »

najjaci su ovi bijednici sto ti odgovaraju a pisu u mnozini

senci im institucija, bio nekad davno pa postao obicni placenik, duzan nema kome nije, prica li kad o ubicama djevojcice iz kaknja itd... :zoka:

takvi i ne zasluzuju nista vise nego da ih memije i slicni **ze i pljackaju. dabogda im kcerka na fejsu radila
Last edited by Dimu1927 on 10/12/2024 15:05, edited 1 time in total.
laik1981

#8940 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by laik1981 »

A na hayatu ko na bbc-u :lol:
zigson

#8941 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by zigson »

skupljac_zeljeza wrote: 10/12/2024 14:46

Odmah ide etiketiranje kako je neko nečiji advokat ili bot. Nismo djeca da padamo na takve ad populum. Mi očekujemo još nešto od Senada, ali više dobijamo od Avde. Realno. Ne ulazeći u to koga Avdo simpatiše, a koga Senad forsira kroz svoje emisije. Po tome su isti i to nije predmet priče.
Ja avdu gotivim otkako je otisao onome cetniku na vrata u beograd zaboravio sam kako se zove, predstavio mu se pa mu u lice rekao da je bjegunac i ovaj ga napao fizicki. A senad, ovaj onaj svaki novinar gura svoju agendu nema ga nezavisnog, tako da bezveze mi je sad stavljati etiketu avdi da nije novinar a kovali su ga u zvijezde kad je isao kontra sda tj. kontra vlasti. Sada kad opet ide kontra vlasti prozivaju ga da je sda bot :lol:
A iskreno, jedini uz vaskovica detaljnije pise o mnostvu kriminala u nasoj divnoj BiH.
noviclan

#8942 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by noviclan »

Spoiler
Show
zigson wrote: 10/12/2024 19:15

Ja avdu gotivim otkako je otisao onome cetniku na vrata u beograd zaboravio sam kako se zove, predstavio mu se pa mu u lice rekao da je bjegunac i ovaj ga napao fizicki. A senad, ovaj onaj svaki novinar gura svoju agendu nema ga nezavisnog, tako da bezveze mi je sad stavljati etiketu avdi da nije novinar a kovali su ga u zvijezde kad je isao kontra sda tj. kontra vlasti. Sada kad opet ide kontra vlasti prozivaju ga da je sda bot :lol:
A iskreno, jedini uz vaskovica detaljnije pise o mnostvu kriminala u nasoj divnoj BiH.
Spoiler
Show
zigson

#8943 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by zigson »

noviclan wrote: 10/12/2024 20:04
Spoiler
Show
zigson wrote: 10/12/2024 19:15

Spoiler
Show
Eh njemu :thumbup:
Better Man

#8944 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Better Man »

Armin2013 wrote: 10/12/2024 14:31 Što se tiče Bože i sevdalinke, ja sam musliman, al nisam ni skonto da on nije dok to nije izjavio, jednostavno nisam o tome ni razmišljao ali eto nek nam je on sam otvorio oči.

lp,
Božo Vrečo je jedna pishički jako labilna osoba i mislim da njemu treba jedan dobar psihijatar. Da ima iole mozga one gluposti što je izjavljivao, da sevdalinku može pjevati samo koje musliman i da je prošao teror zbog toga u Sarajevu, nikad ne bi rekao, jer nije tačno. Da je psihički zadrav i normalan tako nešto nikad ne bi izjavio. Brojni su primjeri nemuslimana, koji su javno pjevali sevdalinke i bili voljeni i omiljeni među ljudima i divili su im se zbog njihovog načina izvođenja. Poslušajte samo kako je jedna Josipa Lisac otpjevala Omer beže ili Jadranka Stojaković Što te nema, to je čista poezija i umjetnost, nešto o ćemu Božo Vrečo može samo sanjati. Njih dvije su čisti primjer istinskih umjetnica, koje su svojim stvaralaštvom ostavile trajan i neizbrisiv trag na muzičkoj sceni. Nemam ništa protiv toga što je Božo Vrečo homoseksualac, ali ne mogu njegovog glumatanja i priče kao on ima u sebi tu neku žensku ličnost i stranu. Zna Božo dobro da nikad neće biti žena i da je muškarac i trebao bi konačno da se tako i ponaša. Imamo primjer raznih izvođača, koji nose haljine i suknje na svojim koncertima, ali su klasični muškarci i to je samo njihova scenska odjeća u sklopu muzike kojom se bave. Čist primjer Damir Urban, kojem jedan Božo Vrečo nije ni do nožnog palca kad je u pitanju muzika i stvaralaštvo. Imali smo jednog Princea, koji je na koncertima nosio štikle, ali ne zato što je glumio ženu ili da je imao tu neku žensku ličnost u sebi, već isključivo zato što je bio nizak rastom i htio je tako da dobije na visini. Privatno, tj. izvan scene ih nije nosio.
nekome

#8945 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nekome »

nisam mu advokat ali nisam ga razumio tako vec da je uvrijezeno misljenje kod 80% ovdje ljudi je to da je ... (nastavi izjavu)
PM72

#8946 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by PM72 »

Božu Vreću je Sarajevo prihvatilo,promovisalo i uzdiglo.U Foči da je ostao objesili bi ga za muda,ako ih uopšte ima.
Sad mu je Sarajevo postalo tijesno i skučeno,primitivna muslimanska sredina i on teži ka svjetlima i ćunama Rima,Milana Beča ili Londona i ovo mu je dobar način da tamo dobije "politički"azil jer je ugrožen od onih koji su mu dali sve.Meni se nikad nije sviđao ni on ni njegova pjesma,još iz doba kad ga je,meščini Vehid Gunić prvi put promovisao.Sad mi se počeo gadit
laik1981

#8947 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by laik1981 »

Ne mogu da vjerujem da se ovoliko pise o Bozi Vreci :-) Zar je toliko bitan lik :lol:
dr_Evil

#8948 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dr_Evil »

PM72 wrote: 11/12/2024 10:12 Božu Vreću je Sarajevo prihvatilo,promovisalo i uzdiglo.U Foči da je ostao objesili bi ga za muda,ako ih uopšte ima.
Sad mu je Sarajevo postalo tijesno i skučeno,primitivna muslimanska sredina i on teži ka svjetlima i ćunama Rima,Milana Beča ili Londona i ovo mu je dobar način da tamo dobije "politički"azil jer je ugrožen od onih koji su mu dali sve.Meni se nikad nije sviđao ni on ni njegova pjesma,još iz doba kad ga je,meščini Vehid Gunić prvi put promovisao.Sad mi se počeo gadit
Mes cini i Bozi dosao vakat da trazi sta crne belegije po bijelome svijetu.
dulekrele

#8949 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dulekrele »

Božo je otpjevao svoje u Sarajevu. Ovakva zatucana sredina ga je prihvatila i onda jos ovako sere.Najgora stvar sto je mogao uraditi je da se ufatio preseravanja o nacionalnosti. Ako ga neko ne voli sigurno razloga za to nije to sto je srbin.
Better Man

#8950 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Better Man »

PM72 wrote: 11/12/2024 10:12 Božu Vreću je Sarajevo prihvatilo,promovisalo i uzdiglo.U Foči da je ostao objesili bi ga za muda,ako ih uopšte ima.
Upravo tako. Ako ga je i jedna sredina široko i toplo prihvatila, onda je to Sarajevo. Svaki njegov koncert u BKC-u je mjesecima unaprijed rasprodan. Ne znam da ima i jedan drugi grad u BiH gdje bi ga ovako prihvatili kao u Sarajevu. Kako kažu, on je prava drama Queen. Od muhe pravi slona i malo previše glumata.
Locked