hvala deduka
Jelka-kitite il ne?
Moderator: anex
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- problemnatravunu
#604 Re: Jelka-kitite il ne?
Evo brate , ChatGPT dao svoju kompromisnu verziju

- dr_Evil
#606 Re: Jelka-kitite il ne?
Al AI tek sto mrzim
-
Vjecita_zavrzlama
#607 Re: Jelka-kitite il ne?
- dr_Evil
#608 Re: Jelka-kitite il ne?
Ma postajem star i cangrizav, to ti je
- Laplace
#609 Re: Jelka-kitite il ne?
Ovo je Copilot meni napravio:

- skupljac_zeljeza
- Laplace
#611 Re: Jelka-kitite il ne?
A ova je iz moje struke:skupljac_zeljeza wrote: ↑10/12/2024 10:57Meni je ovako ukrasio...Christmas tree adorned with Islamic symbols
![]()

- MarlboroGold
#612 Re: Jelka-kitite il ne?
Idu i jelka i svjetiljke. Jelku za vikend trebamo nabaviti, a ovo drugo ne možemo da se nakanimo al biće i to do vikenda.
A svjetiljke da komšiji vehabiji izbijaju oči, jer vazda to komentariše negativno kad dođe sezona i inače mu sve smeta.
A svjetiljke da komšiji vehabiji izbijaju oči, jer vazda to komentariše negativno kad dođe sezona i inače mu sve smeta.
- dr_Evil
#613 Re: Jelka-kitite il ne?
MashAllahMarlboroGold wrote: ↑11/12/2024 10:21 Idu i jelka i svjetiljke. Jelku za vikend trebamo nabaviti, a ovo drugo ne možemo da se nakanimo al biće i to do vikenda.
- tramvajtrojka
#614 Re: Jelka-kitite il ne?
dr_Evil wrote: ↑11/12/2024 10:23MashAllahMarlboroGold wrote: ↑11/12/2024 10:21 Idu i jelka i svjetiljke. Jelku za vikend trebamo nabaviti, a ovo drugo ne možemo da se nakanimo al biće i to do vikenda.
A svjetiljke da komšiji vehabiji izbijaju oči, jer vazda to komentariše negativno kad dođe sezona i inače mu sve smeta.![]()
idemo ludo idemo jako
- Vic Rattlehead
#615 Re: Jelka-kitite il ne?
nepotreban topic, prosto stvoren za dizanja tenzija i stigmatiziranja onih koji kite.
kitimo, plastičnu ali kvalitetnu.
- TojoOptics
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: bicikl
#616 Re: Jelka-kitite il ne?
Ako je jelku kitio Iznogud i veliki kalif Harun Al Prasid, ne vjerujem zasto ne bih i ja.
- black
-
Vjecita_zavrzlama
#618 Re: Jelka-kitite il ne?
Pa kao sto vidis vecina kiti i vidim i nasi poznati influenceri svi redom obicaj promovisuVic Rattlehead wrote: ↑11/12/2024 13:42 nepotreban topic, prosto stvoren za dizanja tenzija i stigmatiziranja onih koji kite.
Mi u djetinstvu smo imali malu jelkicu, plasticnu, ali je bila tu
- dr_Evil
#619 Re: Jelka-kitite il ne?
Evo cujem gradonacelnik Zagreba se zahvalio gradjanima Sarajeva sto su odlucili da zajednicki proslave bozicne dane, i da mu je drago da je Zagreb uzor za sarajevski advent. Pustio je jednu suzu i rekao da ce se Zagreb oduziti tako da ce u mjesecu Ramazanu postaviti ukrase i rasvjetu kroz citavu Ilicu pa do trga Bana Jelacica.
Vatikan je takodjer poslao pozdrave i zahvalu te napomenuo da bi bilo prikladno da sljedece godine djeca iz vrtica te prvih razreda obuku se u bijelo te ponesu vatru svete Lucije kroz Ferhadiju. Ipak je malo tuzno i depresivno u ove mracne i hladne dane, a malo svjetlosti i djece svakoga zaista razveseli.
Vatikan je takodjer poslao pozdrave i zahvalu te napomenuo da bi bilo prikladno da sljedece godine djeca iz vrtica te prvih razreda obuku se u bijelo te ponesu vatru svete Lucije kroz Ferhadiju. Ipak je malo tuzno i depresivno u ove mracne i hladne dane, a malo svjetlosti i djece svakoga zaista razveseli.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#620 Re: Jelka-kitite il ne?
Kd uvedu serijat, tebe cemo za nacelnika moralne policijedr_Evil wrote: ↑13/12/2024 08:37 Evo cujem gradonacelnik Zagreba se zahvalio gradjanima Sarajeva sto su odlucili da zajednicki proslave bozicne dane, i da mu je drago da je Zagreb uzor za sarajevski advent. Pustio je jednu suzu i rekao da ce se Zagreb oduziti tako da ce u mjesecu Ramazanu postaviti ukrase i rasvjetu kroz citavu Ilicu pa do trga Bana Jelacica.
pusti bolan da svako slavi sta hoce i kako hoce
- dr_Evil
#621 Re: Jelka-kitite il ne?
Kud ces mene za nacelnika moralne policije, pa morao bih objesit sam sebe, ja sam pravi tvrdokorni tradicionalni Bosnjo, titova slika, rakija, zene, i naravno izuj se i dobit ces baklavu uz kahvu da se zna da si usao u muslimansku kucuplain vanilla wrote: ↑13/12/2024 08:46Kd uvedu serijat, tebe cemo za nacelnika moralne policijedr_Evil wrote: ↑13/12/2024 08:37 Evo cujem gradonacelnik Zagreba se zahvalio gradjanima Sarajeva sto su odlucili da zajednicki proslave bozicne dane, i da mu je drago da je Zagreb uzor za sarajevski advent. Pustio je jednu suzu i rekao da ce se Zagreb oduziti tako da ce u mjesecu Ramazanu postaviti ukrase i rasvjetu kroz citavu Ilicu pa do trga Bana Jelacica.
Vatikan je takodjer poslao pozdrave i zahvalu te napomenuo da bi bilo prikladno da sljedece godine djeca iz vrtica te prvih razreda obuku se u bijelo te ponesu vatru svete Lucije kroz Ferhadiju. Ipak je malo tuzno i depresivno u ove mracne i hladne dane, a malo svjetlosti i djece svakoga zaista razveseli.![]()
pusti bolan da svako slavi sta hoce i kako hoce
Znas kako kaze Zabranjeno u Djevojke kojim mirise koza;
Što ih nebi pustio, koda bi one mene nepustile
Joj Moke...
- tramvajtrojka
#622 Re: Jelka-kitite il ne?
Samo cekaj 2033u kad na isti datum pada Bajram i Božićdr_Evil wrote: ↑13/12/2024 08:52Kud ces mene za nacelnika moralne policije, pa morao bih objesit sam sebe, ja sam pravi tvrdokorni tradicionalni Bosnjo, titova slika, rakija, zene, i naravno izuj se i dobit ces baklavu uz kahvu da se zna da si usao u muslimansku kucuplain vanilla wrote: ↑13/12/2024 08:46Kd uvedu serijat, tebe cemo za nacelnika moralne policijedr_Evil wrote: ↑13/12/2024 08:37 Evo cujem gradonacelnik Zagreba se zahvalio gradjanima Sarajeva sto su odlucili da zajednicki proslave bozicne dane, i da mu je drago da je Zagreb uzor za sarajevski advent. Pustio je jednu suzu i rekao da ce se Zagreb oduziti tako da ce u mjesecu Ramazanu postaviti ukrase i rasvjetu kroz citavu Ilicu pa do trga Bana Jelacica.
Vatikan je takodjer poslao pozdrave i zahvalu te napomenuo da bi bilo prikladno da sljedece godine djeca iz vrtica te prvih razreda obuku se u bijelo te ponesu vatru svete Lucije kroz Ferhadiju. Ipak je malo tuzno i depresivno u ove mracne i hladne dane, a malo svjetlosti i djece svakoga zaista razveseli.![]()
pusti bolan da svako slavi sta hoce i kako hoce![]()
Znas kako kaze Zabranjeno u Djevojke kojim mirise koza;Što ih nebi pustio, koda bi one mene nepustile
Joj Moke...
-
Vjecita_zavrzlama
#623 Re: Jelka-kitite il ne?
offtopik i prijavljen jedr_Evil wrote: ↑13/12/2024 08:37 Evo cujem gradonacelnik Zagreba se zahvalio gradjanima Sarajeva sto su odlucili da zajednicki proslave bozicne dane, i da mu je drago da je Zagreb uzor za sarajevski advent. Pustio je jednu suzu i rekao da ce se Zagreb oduziti tako da ce u mjesecu Ramazanu postaviti ukrase i rasvjetu kroz citavu Ilicu pa do trga Bana Jelacica.
- dr_Evil
#624 Re: Jelka-kitite il ne?
Bas je topicVjecita_zavrzlama wrote: ↑13/12/2024 12:49offtopik i prijavljen jedr_Evil wrote: ↑13/12/2024 08:37 Evo cujem gradonacelnik Zagreba se zahvalio gradjanima Sarajeva sto su odlucili da zajednicki proslave bozicne dane, i da mu je drago da je Zagreb uzor za sarajevski advent. Pustio je jednu suzu i rekao da ce se Zagreb oduziti tako da ce u mjesecu Ramazanu postaviti ukrase i rasvjetu kroz citavu Ilicu pa do trga Bana Jelacica.
- error codes
#625 Re: Jelka-kitite il ne?
jbt al smarasdr_Evil wrote: ↑13/12/2024 08:37 Evo cujem gradonacelnik Zagreba se zahvalio gradjanima Sarajeva sto su odlucili da zajednicki proslave bozicne dane, i da mu je drago da je Zagreb uzor za sarajevski advent. Pustio je jednu suzu i rekao da ce se Zagreb oduziti tako da ce u mjesecu Ramazanu postaviti ukrase i rasvjetu kroz citavu Ilicu pa do trga Bana Jelacica.