Cijena i vise nego dobra. Useljiv.
4-i je sprat a treba vidjeti ima li ta zgrada lift.
Po mom misljenju solidno.
Obavezno se raspitati ko ti zivi u ulazu i ko su ti komsije ispod i iznad.
Moderator: anex
Cijena i vise nego dobra. Useljiv.
cijena ok kakve su sad
dobar javni prevoz nedostaje, jer ne putuje se svakom na posao 40-50 minuta dnevnocitroen xm wrote: ↑11/12/2024 14:04 A šta fali živjeti na Ilidži i ići u centar na posao?
Za današnje tržište povoljna cijena. Po meni mana vjerovatno poslednji sprat i nema lifta. I to što je u skoro 60 m2 samo jedna soba. Imaš komfor, ali opet stan nije porodičan.

Nije isto zivjeti u centru i raditi na Ilidzi i obrnuto.
ilidža je specifična zbog vakuuma između nje i stupa
Ljudi vani se pate kao i mi u Sarajevu, negdje dosta vise. Zadesio sam se na rush hour u Parizu i Minhenu i mi smo kamilica kolike guzve budu kod ljudi.nivla wrote: ↑11/12/2024 21:34 ljudi vani za pola sata dodju na posao udaljen 50-60 km od njihove kuce, za 1h metroom budu i 150-200km daleko od kuce, jednom u 10 godina im se desi da nema javnog prevoza
ljudi u sarajevu za 30-60 minuta stignu nekako od ilidze do carsije tj precu cca 10km, 20 puta dnevno neki vid javnog prevoza im kasni
Istanbul ima predobar javni prevoz, al predobar, nema kasnjenja, cisto, vise alternativa, jeftino. Cudo su u tom segmentu napravili.sahbazzz wrote: ↑11/12/2024 21:47Ljudi vani se pate kao i mi u Sarajevu, negdje dosta vise. Zadesio sam se na rush hour u Parizu i Minhenu i mi smo kamilica kolike guzve budu kod ljudi.nivla wrote: ↑11/12/2024 21:34 ljudi vani za pola sata dodju na posao udaljen 50-60 km od njihove kuce, za 1h metroom budu i 150-200km daleko od kuce, jednom u 10 godina im se desi da nema javnog prevoza
ljudi u sarajevu za 30-60 minuta stignu nekako od ilidze do carsije tj precu cca 10km, 20 puta dnevno neki vid javnog prevoza im kasni
Po pricama kolega sa kojima radim London je isto katastrofa, sto javni prevoz sto ceste, zakrceno, mirisi, spavaju po stanicama, uglavnom uzas.
Istanbul (iako imaju odlican javni prevoz) necu ni pominjati, ono je ludilo. Svi "nasi" balkanski glavni gradovi isto ili gore od Sarajeva, tako da ne znam sta da ti kazem, jedino da se preselis u Kakanj.
karikirano, ali nikad nisam ovdje koristio javni prevoz da nisam kasnio