Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
typeOnegative wrote: ↑11/12/2024 14:54
Definitivno se slažem, inace, daleko sam od nezahvalne osobe u životu, ali ovaj " poklon " smatram uvredom inteligencije.
Zdravo @123bih123, @typeOnegative,
Hvala vam što ste podijelili vaše mišljenje. Razumijemo da očekujete raznovrsniji i svježiji izbor filmova u sklopu kataloga “Naš poklon” i cijenimo što ste nam ukazali na mogućnosti za poboljšanje. Nastojimo obogatiti našu ponudu, pa ćemo svakako uzeti u obzir vaš prijedlog za narednu godinu.
Vaše povratne informacije su nam jako vrijedne i uvijek nam pomažu da unaprijedimo uslugu.
typeOnegative wrote: ↑11/12/2024 14:54
Definitivno se slažem, inace, daleko sam od nezahvalne osobe u životu, ali ovaj " poklon " smatram uvredom inteligencije.
Zaista jadno i ponizavajuce. Samo cekam istek ugovora i uzimam najmanji i najjeftiniji paket. Ili konkurencija. Ovo je cisto ponizavanje korisnika koji placaju najskuplji paket u ponudi. Svaki put sve nize i nize padaju.
E fakat ne kontam ovo kukanje premium korisnika svake godine. Pa valjda koristite premium paket zato sto vam treba a ne sto volite Telemach i dobre ste duse pa im placate premium. Ispade da placaju premium paket da bi im Telemach za novu godinu nesto poklonio
markopd wrote: ↑11/12/2024 16:35
Juče aktivitana opcija HBO Promocija preko portala,još uvijek ne radi.EON SAT u pitanju...
Zdravo @markopd,
Hvala Vam na javljanju. Ljubazno ćemo zamoliti da nam putem privatne poruke dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt telefon, a kako bismo mogli detaljnije provjeriti. Stojimo Vam na raspolaganju.
lorente wrote: ↑11/12/2024 18:30
jel samo kod mene na cinestar premiere ne radi opcija gledaj ispocetka ili..?
Zdravo @lorente,
Hvala Vam na javljanju. Ukoliko i dalje bilježite poteškoću sa korištenjem navedene opcije zamolit ćemo da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke kako bismo mogli detaljnije provjeriti. Stojimo Vam na raspolaganju.
Sid the sloth wrote: ↑11/12/2024 17:59
E fakat ne kontam ovo kukanje premium korisnika svake godine. Pa valjda koristite premium paket zato sto vam treba a ne sto volite Telemach i dobre ste duse pa im placate premium. Ispade da placaju premium paket da bi im Telemach za novu godinu nesto poklonio
Ispada u tvojoj glavi. O čemu ti , kakvo kukanje? Jbg, uključi malo mozak i bar pokušaj shvatiti o čemu se o ovdje priča , šta da ti kažem
Last edited by typeOnegative on 11/12/2024 19:22, edited 1 time in total.
Evo i ovdje da se zahvalim, sve je riješeno veoma brzo. Kolege su me zvale, ali nisam bio kod kuće, pa su se javili drugi članovi porodice, koji se baš nešto i ne razumiju u to sve , ali sam večeras nazvao tehničku i rekao da je sve uredno sa video klubom i da je sada otključano. Hvala još jednom, zaista vam je tehnička podrška odlična. Nikad nisam naišao na loše iskustvo sa pomenutom.
Sretni praznici i hvala vam što nas pripazite ovim mjesec i nešto dana
chakany wrote: ↑11/12/2024 19:22
Evo i ovdje da se zahvalim, sve je riješeno veoma brzo. Kolege su me zvale, ali nisam bio kod kuće, pa su se javili drugi članovi porodice, koji se baš nešto i ne razumiju u to sve , ali sam večeras nazvao tehničku i rekao da je sve uredno sa video klubom i da je sada otključano. Hvala još jednom, zaista vam je tehnička podrška odlična. Nikad nisam naišao na loše iskustvo sa pomenutom.
Sretni praznici i hvala vam što nas pripazite ovim mjesec i nešto dana
Zdravo @chakany,
Hvala Vam na povratnim informacijama, drago nam je da je poteškoća uspješno riješena te da sada možete neometano uživati u Novogodišnjoj promociji. Sretne praznike želi Vam Telemach.
Ispada u tvojoj glavi. O čemu ti , kakvo kukanje? Jbg, uključi malo mozak i bar pokušaj shvatiti o čemu se o ovdje priča , šta da ti kažem
Svake godine isto kukanje. Ja bih ipak rekao da vi malo trebate ukljuciti mozak da shvatite da vam je kukanje niDZe veze.
Ajjjj majko komsija dobiJo HBO a ja premiJum nisam nista.
Svake godine isto kukanje. Ja bih ipak rekao da vi malo trebate ukljuciti mozak da shvatite da vam je kukanje niDZe veze.
Tako je sto bi onaj koji najvise placa dobio bilo sta
Nije problem sto komso dobije HBO, problem je sto oni izdvoje 15 bajatih filmova iz kataloga koji su ionako dostupni 24/7/365 i predstave to kao "Nas poklon" sve sa masnicom.
MTV wrote: ↑11/12/2024 10:48
Koji su vam paketi, koji routeri?
EON Premium, wifi 5G
Isto EON Premium, WiFi 5G, a modem mi je Technicolor CGA2121.
Ja sam zadovoljan i gotovo da nikad nemam problema s bilo kojom uslugom, a i ono što zovem problemom je možda povremeno nešto manja brzina. Uglavnom je jako stabilno.
konektovan wrote: ↑11/12/2024 20:21
Sto ovo ne radi aplikacija telemach??
Zdravo @konektovan,
Hvala na javljanju. Zamolit ćemo da nam navedete koju tačno poteškoću imate sa Telemach aplikacijom kako bismo Vam mogli pružiti više informacija. Stojimo Vam na raspolaganju.
Nije kukanje. Jednostavno ne treba ništa da, tj. bolje da ne daju nego da ubace neke sto rece kolega filmove koji su ti vec 360 dana u godini kao posebno nešto. Zasto se ne bi napisao nešto kad vec ima forum da napišem nezadovoljstvo ovom glupošću zvanom “poklon”?
konektovan wrote: ↑11/12/2024 20:21
Sto ovo ne radi aplikacija telemach??
Zdravo @konektovan,
Hvala na javljanju. Zamolit ćemo da nam navedete koju tačno poteškoću imate sa Telemach aplikacijom kako bismo Vam mogli pružiti više informacija. Stojimo Vam na raspolaganju.
Mislio sam na mobilnu aplikaciju telemach. Htio da aktiviram preko nje hbo..ali ne moze. Sano vrti u prazno.