Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
doff wrote: ↑11/12/2024 07:27
Je li i Pickbox dio akcije, na oba ugovora mi je zaključan?
Zdravo @doff,
Pickbox je sastavni dio promocije. Ljubazno Vas molimo da provjerite da li sada sve uredno funkcionira. U slučaju da sadržaji ne budu dostupni potrebno je da nam putem privatne poruke dostavite više informacija. Stojimo Vam na raspolaganju.
Pozdrav,
Na oba ugovora sad su samo neki filmovi otključani iz kataloga Pickbox
malasavjetnica wrote: ↑11/12/2024 08:17
Kod mene radi Pickbox now, ali ne radi HBO OD.
Zdravo @malasavjetnica,
Odmah ćemo provjeriti o čemu je riječ. Potrebno je da nam putem privatne poruke dostavite broj ugovora ili korisničke podatke. Na raspolaganju smo.
Ja sam već zvala sinoć, pokušali su popraviti, ali nije uspjelo. Rekli su da će se javiti danas, ali evo i vama broj ugovora 603513239. A evo sad vidim da ne mogu ni da platim račun.
Nakon intervencije radi HBO OD na EON aplikaciji, ali na d3 receveru i dalje ne radi. Nema veze, nije to neki veliki problem, mogu gledati na aplikaciji ako ne možete riješiti problem s receverom, nego imam drugi proble, ne mogu da platim račun online.
Last edited by malasavjetnica on 12/12/2024 10:07, edited 2 times in total.
doff wrote: ↑11/12/2024 07:27
Je li i Pickbox dio akcije, na oba ugovora mi je zaključan?
Zdravo @doff,
Pickbox je sastavni dio promocije. Ljubazno Vas molimo da provjerite da li sada sve uredno funkcionira. U slučaju da sadržaji ne budu dostupni potrebno je da nam putem privatne poruke dostavite više informacija. Stojimo Vam na raspolaganju.
Pozdrav,
Na oba ugovora sad su samo neki filmovi otključani iz kataloga Pickbox
Zdravo @doff,
Zamolit ćemo da nam putem poruke dostavite brojeve oba ugovora, za dalje detaljne provjere. Unaprijed se zahvaljujemo.
malasavjetnica wrote: ↑11/12/2024 08:17
Kod mene radi Pickbox now, ali ne radi HBO OD.
Zdravo @malasavjetnica,
Odmah ćemo provjeriti o čemu je riječ. Potrebno je da nam putem privatne poruke dostavite broj ugovora ili korisničke podatke. Na raspolaganju smo.
Ja sam već zvala sinoć, pokušali su popraviti, ali nije uspjelo. Rekli su da će se javiti danas, ali evo i vama broj ugovora 603513239. A evo sad vidim da ne mogu ni da platim račun.
@malasavjetnica,
Zahvaljujemo se na povratnoj informaciji. Kolege iz Tima tehničke podrške upravo vrše detaljne provjere te će Vas ubrzo kontaktirati za više informacija.
U tvom paketu je samo 2,4 Ghz wifi a brzina 200 tako da tih 80ak Mbps je max za 2,4 Ghz. Kupi sebi neki router sa 5ghz ili wifiem 6 pa ces imat vece brzine.
U tvom paketu je samo 2,4 Ghz wifi a brzina 200 tako da tih 80ak Mbps je max za 2,4 Ghz. Kupi sebi neki router sa 5ghz ili wifiem 6 pa ces imat vece brzine.
@Telemach
Riješavate li problem? Ni dalje ne rade katalozi u video klubu CineStar Plus, Pickbox Now, NG, Baby TV, Merquee TV i katalozi za odrasle.
Da li vam je jasno da vjerovatno svi, Total TV/EON SAT korisnici imaju ove probleme?
Vaše kolege iz tehničke podrške su me sinoć kontaktirali, i uspjeli su napraviti da rade HBO i Cinemax kanali i HBO OD na EON-u ali ostalo, gore navedeno ne radi.
bogata_sirotinja wrote: ↑11/12/2024 12:01
@Telemach
Riješavate li problem? Ni dalje ne rade katalozi u video klubu CineStar Plus, Pickbox Now, NG, Baby TV, Merquee TV i katalozi za odrasle.
Da li vam je jasno da vjerovatno svi, Total TV/EON SAT korisnici imaju ove probleme?
Vaše kolege iz tehničke podrške su me sinoć kontaktirali, i uspjeli su napraviti da rade HBO i Cinemax kanali i HBO OD na EON-u ali ostalo, gore navedeno ne radi.
Zdravo @bogata_sirotinja,
Kolege vrše detaljne provjere te će Vas ponovo kontaktirati kada budu imali više informacija, a u toku dana. Ljubazno Vas molimo za samo malo strpljenja.
@TELEMACH1966
Koji je rok za uključenje usluge ? Prijavio se kao novi korisnik 30.11. Kontaktirali me da potvrdim prijavu, zatim jos jednom da mi kazu da postoje tehničke mogućnosti za priključak. Nakon toga 12 dana šutnje
Dr Arsla wrote: ↑11/12/2024 12:21
@TELEMACH1966
Koji je rok za uključenje usluge ? Prijavio se kao novi korisnik 30.11. Kontaktirali me da potvrdim prijavu, zatim jos jednom da mi kazu da postoje tehničke mogućnosti za priključak. Nakon toga 12 dana šutnje
Zdravo @Dr Arsla,
Zamoliti ćemo Vas da nam putem privatne poruke dostavite podatke na koje je podnesen Zahtjev za priključenje. Odmah ćemo provjeriti o čemu je riječ te Vam pružiti više informacija. Stojimo Vam na raspolaganju.
Samo da kažem da i kod mene ne radi, a nisam na EON SAT. Ovo je baš nekako čudno kod mene. Jučer sam aktivirao HBO Premium, da bi mi se samo aktvirao Max, a nije HBO OD preko EON-a, kao i da nisu Cinemax kanali radili preko TV i EON-a.
Uglavnom, sinoć sam zvao podršku da prijavim problem, otključali su mi HBO OD, ali ostalo ne. Nekad poslije počelo je sa otključavanjem naslova iz kataloga. Čudno je da u nekim katalozima radi par naslova, par ne radi. Neki katalozi uopće nisu otključani. Eto da kažem da je i kod mene greška, očito nisam jedini. Sačekat ću još koji dan, nije problem, ionako gledam najviše taj Max i HBO OD katalog. Ako ne bude radilo, kad mi bude trebalo oko Nove godine, nazvat ću ih, ali mislim da će proraditi.
Samo nekako ovo se nikad nije desilo kad je otključavanje kataloga i kanala. Sve je ranije išlo baš jednostavno. Čudno mi je samo da neki naslovi rade, a neki ne u pojedinim katalozima.
chakany wrote: ↑11/12/2024 12:43
Samo da kažem da i kod mene ne radi, a nisam na EON SAT. Ovo je baš nekako čudno kod mene. Jučer sam aktivirao HBO Premium, da bi mi se samo aktvirao Max, a nije HBO OD preko EON-a, kao i da nisu Cinemax kanali radili preko TV i EON-a.
Uglavnom, sinoć sam zvao podršku da prijavim problem, otključali su mi HBO OD, ali ostalo ne. Nekad poslije počelo je sa otključavanjem naslova iz kataloga. Čudno je da u nekim katalozima radi par naslova, par ne radi. Neki katalozi uopće nisu otključani. Eto da kažem da je i kod mene greška, očito nisam jedini. Sačekat ću još koji dan, nije problem, ionako gledam najviše taj Max i HBO OD katalog. Ako ne bude radilo, kad mi bude trebalo oko Nove godine, nazvat ću ih, ali mislim da će proraditi.
Samo nekako ovo se nikad nije desilo kad je otključavanje kataloga i kanala. Sve je ranije išlo baš jednostavno. Čudno mi je samo da neki naslovi rade, a neki ne u pojedinim katalozima.
Zdravo @chakany,
Hvala što ste nam se obratili na ovaj način. Naše kolege iz Tima tehničke podrške upravo vrše provjeru, sukladno informacijama koje ste naveli. Uskoro će Vas kontaktirati za više informacija. Stojimo Vam na raspolaganju.
Svaka čast za filmove iz kategorije “nas poklon”. Filmovi stari preko 15 godina koji se vrte godinama na svim mogucim tv programima. Preporuka da ukinete sljedeće godine ovo za korisnike premium paketa. Bolje nego ova smijurija što kao dajete. Lp
chakany wrote: ↑11/12/2024 12:43
Kod mene je duo light I sve uredno radi mada je na Max-u i Pickbox loš zvuk.
Treba dosta pojačati