Provaj deinstalirati i ponovno instalirati.suad-sarajevo wrote: ↑06/12/2024 19:02 Ne mogu da se logujem u EON aplikaciju na telefonu.
Objašnjenje.
Meni je sve ok, upravo provjerio.
Moderator: Benq
Provaj deinstalirati i ponovno instalirati.suad-sarajevo wrote: ↑06/12/2024 19:02 Ne mogu da se logujem u EON aplikaciju na telefonu.
Objašnjenje.
pa ja sam trenutno podstanar jedino da vam u pp posaljem podatke od vlasnika stana?Telemach wrote: ↑03/12/2024 09:27Zdravo @AhmetShabo,AhmetShabo wrote: ↑02/12/2024 17:58 Internet je preloš ovih dana na Bjelavama.
Znači puca, prekida, sjecka, nevezano, wifi ili direktno kablo
Hvala Vam na javljanju. Budući da ne pronalazimo Vaše korisničke podatke zamolit ćemo da nam iste dostavite putem privatne poruke, a kako bismo mogli izvršiti provjeru te Vam pružiti detaljnije informacije. Stojimo Vam na raspolaganju.
Zdravo @suad-sarajevo Zahvaljujemo se na javljanju. Žao nam je zbog poteškoća sa kojim ste se suočili pri logovanju na portal Moj Telemach. Ukoliko je problem i dalje prisutan, zamolit ćemo Vas da u inbox dostavite aktivan kontakt broj, kako bi Vas kontaktirale kolege Tima tehničke podrške te izvršili detaljnu provjeru. Uvijek smo Vam na raspolaganju.suad-sarajevo wrote: ↑06/12/2024 19:48 Isto sve.
@Telemach
Bio sam na chatu sa vašom uposlenicom koja je pokušala da riješi problem ali je jednostavno napustila chat nakon određenog vremena.
Zdravo @AhmetShabo Hvala na javljanju. Zamolit ćemo Vas da u inbox dostavite korisničke podatke nosioca ugovora te kontakt broj, kako bi kolege Tima tehničke podrške izvršili dalju provjeru te Vas o svemu informisali. Stojimo Vam na raspolaganju.AhmetShabo wrote: ↑07/12/2024 09:40pa ja sam trenutno podstanar jedino da vam u pp posaljem podatke od vlasnika stana?Telemach wrote: ↑03/12/2024 09:27Zdravo @AhmetShabo,AhmetShabo wrote: ↑02/12/2024 17:58 Internet je preloš ovih dana na Bjelavama.
Znači puca, prekida, sjecka, nevezano, wifi ili direktno kablo
Hvala Vam na javljanju. Budući da ne pronalazimo Vaše korisničke podatke zamolit ćemo da nam iste dostavite putem privatne poruke, a kako bismo mogli izvršiti provjeru te Vam pružiti detaljnije informacije. Stojimo Vam na raspolaganju.
Kupio Archer C6 i rijesio problem, 200 Mbps na WL, hvala lijepo, idemo dalje.gradskadjeca wrote: ↑26/11/2024 00:12Da u pravu si, ja sam inicijalno pogrijesio, ima gb portove ali valjda eon box nema. Javili su mi se svakako. Hvala druze. Rekli da se opet javim njihovoj sluzbi itd...Mehemed wrote: ↑25/11/2024 22:45Koji modem imaš? Sumnjam da nema gigabitne ethernet portove, čak i ovaj 3298 ima gigabitne portove, imam isti pa znam, ovo je jedan od starijih modema. I ovaj je samo 2.4Ghz, nemam potrebe za 5Ghz.gradskadjeca wrote: ↑25/11/2024 10:29 Zdravo svima, nemam vremena nikako da se posvetim ovome problemu. Imam najjeftiniji paket gdje je brzina oko 200 Mbps. Dobio sam modem koji podrzava samo 2.4 mreze i nemam gigabitne ethernet portove. Jednom sam zvao podrsku i rekli su da je oprema koju imam propisana paketom. Zahvalio sam se jer mi je radnik u podrsci samo prenio info koju ima.
Da li neko od vas ima slican problem, jer iskreno ne mogu da iskoristim ni pola bandwidtha koji uredno placam svaki mjesec. Jednostavno treba dodijeliti adekvatnu terminalnu opremu prilikom kreiranja paketa.
![]()
Uspio sam se prijaviti na EON aplikaciju na telefonu sa starim passwordom dok se na portal mojtelemach.ba prijavljujem sa novim passwordom. I to je moguće.Telemach wrote: ↑07/12/2024 15:32Zdravo @suad-sarajevo Zahvaljujemo se na javljanju. Žao nam je zbog poteškoća sa kojim ste se suočili pri logovanju na portal Moj Telemach. Ukoliko je problem i dalje prisutan, zamolit ćemo Vas da u inbox dostavite aktivan kontakt broj, kako bi Vas kontaktirale kolege Tima tehničke podrške te izvršili detaljnu provjeru. Uvijek smo Vam na raspolaganju.suad-sarajevo wrote: ↑06/12/2024 19:48 Isto sve.
@Telemach
Bio sam na chatu sa vašom uposlenicom koja je pokušala da riješi problem ali je jednostavno napustila chat nakon određenog vremena.
Bas mi je drago zbog tebe, a sta ako, kad procitaju tvoj post, te sad iskljucesuad-sarajevo wrote: ↑07/12/2024 20:05Uspio sam se prijaviti na EON aplikaciju na telefonu sa starim passwordom dok se na portal mojtelemach.ba prijavljujem sa novim passwordom. I to je moguće.Telemach wrote: ↑07/12/2024 15:32Zdravo @suad-sarajevo Zahvaljujemo se na javljanju. Žao nam je zbog poteškoća sa kojim ste se suočili pri logovanju na portal Moj Telemach. Ukoliko je problem i dalje prisutan, zamolit ćemo Vas da u inbox dostavite aktivan kontakt broj, kako bi Vas kontaktirale kolege Tima tehničke podrške te izvršili detaljnu provjeru. Uvijek smo Vam na raspolaganju.suad-sarajevo wrote: ↑06/12/2024 19:48 Isto sve.
@Telemach
Bio sam na chatu sa vašom uposlenicom koja je pokušala da riješi problem ali je jednostavno napustila chat nakon određenog vremena.![]()
Možda je malo smiješno, ali upravo gledam na njihovoj stranici eon kids daljinski.odmor wrote: ↑08/12/2024 00:43 Kod Hanife nastao problem sa resiverom i prijavili smo kvar. Resiver je d3 3121. Kad sam bio na poslu doso joj je momak iz telemacha i zamjenio resiver, jer se taj njen kao pokvario. Dodjem s posla i kaze mi Hanifa "ne znam ja ukljucit resiver". Uglavnom zena je u poznim godinama i ne snalazi se sa EON resiverom gdje moras odavrati aplikaciju pa korisnika pa kad udje bude na "pocetna" moras se kliknut tipka na daljinski da predje na "kanali" pa OK OK OK da udje u sadasnju emisiju.
Nazovem ja telemach i javi mi se podrska, objasnim sta je problem i da bi volio da joj se vrati stari resiver jer je zena u godinama. Ovi s telemacha kazu da nemaju vise te resivere i da jedino sto mogu ponuditi je da mi se EON resiver zamjeni za D3 mini. I sad ja brzo kontam da li da prihvatim ili ne. Znam, necu joj na nekim kanalima moci premotavat serije, nece moci pogledat teletext (to redovno cita)... i onako kontam par sekundi i ova mi iz telemacha udari samarcinu ono bas, kaze "mozete zamjeniti za d3mini ali ce vas to kostati 25KM".![]()
![]()
![]()
Mene raspali tek tad? Pa ko je zeni zamjeno resiver koji je 10godina koristila? Hocu da joj se vrati sto je imala, sto ste joj podvalili? Malo se smirim i kazem joj (ovoj iz telemacha) moze li ako neko odjavi telemach i vrati opremu rado cemo uzeti taj d3 obicni, a ona odgovara da nece moci jer nesto prestaje neka podrska za cisco nesto tako nisam bas siguran.
Rezime: Ostavio sam joj resiver ukljucen i nikad ne gasi resiver, samo tv pali-gasi. I pored toga nekad se desi kroz koji dan da joj izadje iz aplikacije pa me zove da joj ustimam.
Rezime2: Ugovorom je vezana do proljeca. Mogu kako hoce ali nece dokle hoce.
Ako nisi, moraš preći na novi EON SAT paket i onda dobijaš aplikaciju za Smart TVDaybreaker wrote: ↑08/12/2024 10:59 jeli postoji mogucnost aktivirati EON Smart tv aplikaciju direktno na tv, sa ugovorom na total tv?!
i naravno, jel besplatno ili se placa?
Prosli mjesec sam potpisao novi ugovor na 2 godinefusion_ba wrote: ↑08/12/2024 11:22Ako nisi, moraš preći na novi EON SAT paket i onda dobijaš aplikaciju za Smart TVDaybreaker wrote: ↑08/12/2024 10:59 jeli postoji mogucnost aktivirati EON Smart tv aplikaciju direktno na tv, sa ugovorom na total tv?!
Pa eto, onda se prijavi na mojtelemach portal, unesi kod koji ti se pojavljuje u smart TV aplikaciji i to je to.Daybreaker wrote: ↑08/12/2024 11:42Prosli mjesec sam potpisao novi ugovor na 2 godinefusion_ba wrote: ↑08/12/2024 11:22Ako nisi, moraš preći na novi EON SAT paket i onda dobijaš aplikaciju za Smart TVDaybreaker wrote: ↑08/12/2024 10:59 jeli postoji mogucnost aktivirati EON Smart tv aplikaciju direktno na tv, sa ugovorom na total tv?!
valjda je to-to?!
dzenanalic22 wrote: ↑08/12/2024 13:26MAX je streaming usluga koju dobivaš u sklopu HBO Premium paketa (HBO i Cinemax kanali, HBO OD videoteka i MAX streaming usluga - standardni paket).