Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Od 1. oktobra do 31. decembra 2024, iskoristi posebnu promociju na Hisense U7KQ 100" televizor.
Cijena 4.500 sa 5 godina garancije.
Trenutno imam 65” Sony X90H. Ako sam dobre recenzije nasao, slika je tu negdje, mozda i malo bolja na Hisense. Mana je losiji os i nema dio za saletitsku tv koju nekad koristim.
Jel’ netko vidio uzivo ovo cudo? Znate da je netko uzeo? Kakva je slika? Isplati li se preci?
To jedino ako gledas sa 5-6 metara udaljenosti. Meni to nije za normalne sobe...
A to uzivo mozes vidjeti u nekim vecim radnjama izlozeno kao reklamni primjerak.
Mislim da sam kod nas u jednom centru namjestaja to vidio a imaju valjda i bijelu tehniku.
Velik je...kao da na projektoru gledas sliku
Last edited by zippoo87 on 27/11/2024 22:30, edited 1 time in total.
zomri wrote: ↑26/11/2024 10:10
lakše je naći ptičijeg mlijeka nego neki oled u veličini 77'' po nekoj normalnoj cijeni kod nas. ako neko zna ima li igdje g4 77 (bilo koja cijena) ili c4 ispod 7000 maraka u ponudi neka napiše
lakše je naći ptičijeg mlijeka nego neki oled u veličini 77'' po nekoj normalnoj cijeni kod nas. ako neko zna ima li igdje g4 77 (bilo koja cijena) ili c4 ispod 7000 maraka u ponudi neka napiše
Jesi li nasao sta?
nula bodova, ima nekih po piku ali ne bih se zajebavao iskreno
Jesi li nasao sta?
Jbg. To na OLX-u najvjerovatnije (po obicaju) da ni nema na stanju. Ne znam jesi li obilazio radnje, sigurno da bi tamo dobio bolje ponude, a nebi me ni zacudilo da im web nije azuriran.
Kao neka druga opcija ti ostaje da narucis ko ti ponudi najpovoljniju opciju, ako ti se da cekati i isplati na kraju.
mc-twin wrote: ↑27/11/2024 22:56
Jesi li nasao sta?
Jbg. To na OLX-u najvjerovatnije (po obicaju) da ni nema na stanju. Ne znam jesi li obilazio radnje, sigurno da bi tamo dobio bolje ponude, a nebi me ni zacudilo da im web nije azuriran.
Kao neka druga opcija ti ostaje da narucis ko ti ponudi najpovoljniju opciju, ako ti se da cekati i isplati na kraju.
ne znam koja im je varijanta po olxu ali za ove pare ne bih ih razmatrao i rizikovao uopšte.
problem sa "pravim" radnjama je što su gladni. ono imaš 65'' c4 za 3300 a ako hoćeš 77'' onda je cijena 7-8-9000 provjerio sam i samo samsung ima na lageru ovih 77ca, ali problem je što s90c u ovoj veličini ima woled panel, a s95d ima onaj premaz za koji nisam siguran da ga želim. I jos sta je vazno je da samsung ima klasu losiji processing sto mi je prilicno bitna stavka jer gledam dosta sadrzaja slabije kvalitete.
ne znam koja im je varijanta po olxu ali za ove pare ne bih ih razmatrao i rizikovao uopšte.
problem sa "pravim" radnjama je što su gladni. ono imaš 65'' c4 za 3300 a ako hoćeš 77'' onda je cijena 7-8-9000 provjerio sam i samo samsung ima na lageru ovih 77ca, ali problem je što s90c u ovoj veličini ima woled panel, a s95d ima onaj premaz za koji nisam siguran da ga želim. I jos sta je vazno je da samsung ima klasu losiji processing sto mi je prilicno bitna stavka jer gledam dosta sadrzaja slabije kvalitete.
Pa isplati se cekat akciju, auto upalit , pravac dojcland : )
Kad platis dadzbine, opet jeftinije nego dole hahaha
ima tu raznih faktora isplativosti ili neisplativosti , razlika u cijeni naspram troškova prijevoza i da je nabrajam dalje, jbg nije sve crno bijelo , a bit ce akcije i ovamo isto tako ..što se mene tiče njemačka je predaleko za takve stvari. Kako god , dao sam prijedlog i kolega najbolje zna , ne bih dublje ulazio u razglabanja
zippoo87 wrote: ↑27/11/2024 22:28
To jedino ako gledas sa 5-6 metara udaljenosti. Meni to nije za normalne sobe...
A to uzivo mozes vidjeti u nekim vecim radnjama izlozeno kao reklamni primjerak.
Mislim da sam kod nas u jednom centru namjestaja to vidio a imaju valjda i bijelu tehniku.
Velik je...kao da na projektoru gledas sliku
Zar ne bi bio neki kino ugođaj i sa 3-4 metra? Ono neki film preko stremia u top kvaliteti, kokice i sl. Ili PS5 na ovome. Imam 65", ali mislim da može to ići i puno više. Možda bi 100" bilo ipak previše. Neki reporti (valjda proizvođeča) govore da će ove veličine biti sasvim normalne u budućnosti i da slika ne može biti mala, samo loše kvalitete.
ZoomZoomKiwi wrote: ↑27/11/2024 22:28
Pa iskreno, za te novce bolje uzeti neki ultra-short-throw laserski projektor.
Ovo jesu veliki novci, ali tko nudi ovu veličinu i ove specifikacije za 2300€. Radi se o 100" i to mi je nekako "vau". Mislim da projektor nikad ne može biti što i tv. TV je puno praktičniji i u kombinaciji svjetlosti mora dati bolje rezultate.
konektovan wrote: ↑28/11/2024 12:47
Ljudi moze li heljp??
Hebo ga samsung i ko ga izmisli...
Ne mogu da sliku ppstavim na cijeli ekran...sta d mu radim?!
Od gluposti, i postavljanja racuna...komplikovano do bola..do ovog sranja..
mora biti na daljinskom tipka za picture size ( pic size )
tako je bar kod mene
konektovan wrote: ↑28/11/2024 12:47
Ljudi moze li heljp??
Hebo ga samsung i ko ga izmisli...
Ne mogu da sliku ppstavim na cijeli ekran...sta d mu radim?!
Od gluposti, i postavljanja racuna...komplikovano do bola..do ovog sranja..
mora biti na daljinskom tipka za picture size ( pic size )
tako je bar kod mene
ides na MENU dugme (to dugme mora imat) i onda kod postavke slike nadjes gdje nudi opciju pictures size. takodjer tu postavku pogledaj i na tom STBu sto je ispod.
MTV wrote: ↑28/11/2024 13:15
al naljepnica na sred ekrana
ides na MENU dugme (to dugme mora imat) i onda kod postavke slike nadjes gdje nudi opciju pictures size. takodjer tu postavku pogledaj i na tom STBu sto je ispod.
Tek ga raspakovao...maloprije kupljen, a moram na posao.
Nisam foliju uopsye skinuo...zurba, nek ukucani skidaju.