A_A_AKCIJA wrote: ↑27/11/2024 13:57
Sefket007 wrote: ↑27/11/2024 13:35
A_A_AKCIJA wrote: ↑27/11/2024 13:20
Daj nam te tendere koje Trojka šteli svojima.
Haj makar jedan.
Evo samo malo prolistaj ko dobija lovu od Turisticke zajednjce za razne 'partije'.
Koje firme i koji pojedinci i ciji su to sve jarani.
Evo konkretno ko je dobio pare za SFF party na Vecnoj vatri, koja je firma, a ko je sve organizovao...
Znaci jarani su u pitanju i sve je dogovoreno prije nego je konkurs i bio... dakle sve se vec utalilo i uvezalo zato ne bi se ja kladio toliko na postenje ovih kadrova trojke.
Ama ko optužuje neka dokaže.
Bujrum, link na tender, link na rezultate tendera, da vidimo jel' prošao najbolji.
Onda ga zajedno prijavimo tužilaštvu.
Sve ostalo je šuplja i mućenje vode da bi svi bili isti. Bacanje ljage da se zasmrdi Trojka bez argumenata.
Već u startu miješaš stvari. SFF organizuje svoje partije iz svog budžeta, a TZ ide putem javne nabavke. Nije ista stvar.
Nema potrebe da od sebe pravis neozbiljnog lika.
SFF ne pravi nikakve svoje partije nego je Turisticka zajednica KS podjelila lovu jednom uzem krugu ljudi preko javnog poziva za projekte.
Tako su apsolutno profitabilni "projekti" dobili stotine hiljada KM.
Evo jedan dobar primjer je SUMMER LOUNGE koji je dobio oko preko 50 milja KM za svojih ukupno 8 dana drogiranja i opijanja omladine gdje su pica naravno skuplja kako i prilici takvom 'objektu' ali su finansirana BUDZETSKIM NOVCEM koji ondaovi prodaju dalje itd.
I sad ti meni reci da je ovo ono KAKO TREBA, profitabilni biznis koji radi 8 najudarnijih dana na platou Skenderije koji ima Bog zna koliko novca od sponzora i puno vise od prodaje pica... dobija preko 50 milja KM, a na istom konkursu pravi drustveno korisni projekti dobiju 2 milje ili nista...
Lovu za Party na Vijecnoj vatri dobila kompanija koja nema apsolutno nikakve veze sa eventima i organizacijom i lartijima i bilo cim slicnim ali ima jedna caka, direktor te kompanije je dobar drug sa likom koji je vec dobio na drugom projektu pare pa nije mogao dva puta... pa je ovaj ueltio...
Zar ovo nije princip SREBRENA MALINA, eto niu respiratori ali isti je principi kako ja da posmatram ozbiljno neku pricu o postenju kada sam licno vidio kako se radi.
Naravno ovo ne bi bilo moguce da se vec sve nije dogovorilo unaprijed, a sve su to jarani i talovi FGR...
Zato ne brilukaj se pricama kako nije isto... isto je evo ja licno znam var u ovome...
Pa Dino voda onog Deljkovica, a taj lik je mali Asim... bio bi on i veci od Asima da ima priliku ali za sada je sve selam alejk, a vamo uzima i stima gdje stigne.
Vi mislite da smo svi mi ludi.