Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- jeza u ledja
-
kluz franjo
#24152 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Znači li to da su arheolozi i paleontolozi (čitaj: nobelovsko-naučni lobi) pronašli ostatke kičme u republikanskoj stranci?
Za mene lično veliko otkriće i iznenađenje, jer barem minimalno pozitivno.
Za mene lično veliko otkriće i iznenađenje, jer barem minimalno pozitivno.
-
Hendrix
#24153 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A evo nasla se pozicija i za ovu budaletinu.
House Oversight Committee Chairman James Comer plans to put Rep. Marjorie Taylor Greene in charge of a subcommittee that will work closely with President-elect Donald Trump’s Department of Government Efficiency.
The subcommittee, led by Ms. Greene, Georgia Republican, will investigate waste and fraud in government spending and coordinate with DOGE leaders Elon Musk and Vivek Ramaswamy
-
sarajevosa
#24154 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Iskreno nisam baš pratio izbore
- insaneinthebrain
#24155 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ma s Marsa se vidjelo da uzima Ridji. demokrati su propali skroz
- jeza u ledja
#24156 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Gaetz je dao ostavku i u Predstavnickom domu. Malo se zajebo.
Mada siguran sam Trump ce za njega imati neku poziciju u svojoj all-star administraciji.
Depp State wins again.
Mada siguran sam Trump ce za njega imati neku poziciju u svojoj all-star administraciji.
Depp State wins again.
- Point.
- Man of steel
#24158 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Od Bidena ne može biti gore pa da su izabrali čimpanzu u Bijelu Kuću na kraju krajeva.
Meni će Palestina biti presudna kada je u pitanju Trump i njegova administracija, i to ćemo morati sačekati još koji mjesec da vidimo.
Odustajanje Gaetza kojeg su u startu "nezavisni" mediji osudili, govori da će Trump i među republikancima nailaziti na otpore , što je bilo očekivano.
Meni će Palestina biti presudna kada je u pitanju Trump i njegova administracija, i to ćemo morati sačekati još koji mjesec da vidimo.
Odustajanje Gaetza kojeg su u startu "nezavisni" mediji osudili, govori da će Trump i među republikancima nailaziti na otpore , što je bilo očekivano.
-
Osmi Socrates
#24159 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije se Gaetz zajeb'o nego je mislio da ostavkom u Predstavničkom Domu može zaustaviti objavljivanje izvještaja. Sigurno je i molio Trumpa za neko mjesto u administraciji da može dati ostavku. Idiot mu dade DOJ. Gaetz bi bio zadovoljan i sa nebitnijom pozicijom.
Očigledno je da je neko od Republikanaca stavio tačku. "Ili ćeš sam odstupiti ili će izvještaj "procuriti". Neki McCarthyjev igrač iz sjene. Čak ni Trump nije svemoćan. Prije će biti da je ovo "deep Republican Party" nego "deep state".
Očigledno je da je neko od Republikanaca stavio tačku. "Ili ćeš sam odstupiti ili će izvještaj "procuriti". Neki McCarthyjev igrač iz sjene. Čak ni Trump nije svemoćan. Prije će biti da je ovo "deep Republican Party" nego "deep state".
-
kluz franjo
#24160 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Elon, Vivek & Marjorie = Make America Great AgainHendrix wrote: ↑21/11/2024 21:36 A evo nasla se pozicija i za ovu budaletinu.
House Oversight Committee Chairman James Comer plans to put Rep. Marjorie Taylor Greene in charge of a subcommittee that will work closely with President-elect Donald Trump’s Department of Government Efficiency.
The subcommittee, led by Ms. Greene, Georgia Republican, will investigate waste and fraud in government spending and coordinate with DOGE leaders Elon Musk and Vivek Ramaswamy
Ma bravo MAGA-rci
- ultima_palabra
#24161 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Tako nekako. Ne bih rekao da je ovo neko pokazivanje kicme kod republikanaca? Gaetz je jednostavno imao puno neprijatelja, a margine su male.Osmi Socrates wrote: ↑21/11/2024 22:46 Nije se Gaetz zajeb'o nego je mislio da ostavkom u Predstavničkom Domu može zaustaviti objavljivanje izvještaja. Sigurno je i molio Trumpa za neko mjesto u administraciji da može dati ostavku. Idiot mu dade DOJ. Gaetz bi bio zadovoljan i sa nebitnijom pozicijom.
- jeza u ledja
#24162 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije se zajebo vec se zajebo.Osmi Socrates wrote: ↑21/11/2024 22:46 Nije se Gaetz zajeb'o nego je mislio da ostavkom u Predstavničkom Domu može zaustaviti objavljivanje izvještaja. Sigurno je i molio Trumpa za neko mjesto u administraciji da može dati ostavku. Idiot mu dade DOJ. Gaetz bi bio zadovoljan i sa nebitnijom pozicijom.
Nije deep state vec je deep republican party.
Isprazno piskaranje po obicaju.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#24163 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
okupio hajvane na jednom mjestu da ih lakše mlatne kad mu krenu uskurac.kluz franjo wrote: ↑21/11/2024 23:18Elon, Vivek & Marjorie = Make America Great AgainHendrix wrote: ↑21/11/2024 21:36 A evo nasla se pozicija i za ovu budaletinu.
The subcommittee, led by Ms. Greene, Georgia Republican, will investigate waste and fraud in government spending and coordinate with DOGE leaders Elon Musk and Vivek Ramaswamy![]()
Ma bravo MAGA-rci
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#24164 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Trump names Pam Bondi as his pick for attorney general after Gaetz withdraws from consideration
- jeza u ledja
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#24166 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
joj imena, nimalo ne obećava. već vidim trailer white trash u nekoj pripizdini Alabame
Ruth iz Ozarka
al na stranu predrasude, vidim da ova ipak ima neko iskustvo i da je mnogo logičniji izbor.
- jeza u ledja
#24167 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Vidi fakat je Blondie
Samo kupi ljude sa Floride i New Yorka, sadadnjeg i bivseg mjesta stanovanja.
Samo kupi ljude sa Floride i New Yorka, sadadnjeg i bivseg mjesta stanovanja.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#24168 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
https://x.com/davidsirota/status/1859784030323081373Trump's new AG nominee Pam Bondi is the sister of the lawyer who represented Elon Musk & Tesla when they were charged with committing securities fraud.
If confirmed, Bondi would be in a position to shut down DOJ's ongoing probe of Musk and Tesla.
- shbc
#24169 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jebes ga, meni smo presudni miMan of steel wrote: ↑21/11/2024 22:41 Od Bidena ne može biti gore pa da su izabrali čimpanzu u Bijelu Kuću na kraju krajeva.
-
Osmi Socrates
#24170 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovaj jež citira i kad lupeta.
Ako si tanak na živcima, odmori, jbg. Ili me bar ne citiraj kad lupetaš.
Ovo je Mitch McConnel uradio, najvjerovatnije i najočiglednije. Nikad on nije bio MAGA, a sad ode i u penziju. Da li je to znak nečeg dubljeg, pitanje je. Njegova žena je bila prvi zvaničnik tadašnje administracije koji je dao ostavku nakon šestog januara, a Mitch je i McCarthyjevu smjenu kritizirao.
Izvještaji kažu "četiri republikanska senatora" su "sahranila" Gaetza, McConnel sigurno jedan od njih, samo je moralo biti koordinirano i sa nekim republikancima iz HoR. Mitch uvijek djeluje ovako, kad hoće da djeluje.
Gaetz se, tehnički govoreći, još uvijek može vratiti u HoR, mada je rekao da neće položiti zakletvu u novom sazivu. Ako neki izaberu da se prave da nisu čuli tu rečenicu.
DeSantis ga neće poslati u Senat. Mislim da ga ključni igrači ne žele ni u jednom tijelu. Još nije isključeno da čitav izvještaj "procuri".
Ovo je Mitch McConnel uradio, najvjerovatnije i najočiglednije. Nikad on nije bio MAGA, a sad ode i u penziju. Da li je to znak nečeg dubljeg, pitanje je. Njegova žena je bila prvi zvaničnik tadašnje administracije koji je dao ostavku nakon šestog januara, a Mitch je i McCarthyjevu smjenu kritizirao.
Izvještaji kažu "četiri republikanska senatora" su "sahranila" Gaetza, McConnel sigurno jedan od njih, samo je moralo biti koordinirano i sa nekim republikancima iz HoR. Mitch uvijek djeluje ovako, kad hoće da djeluje.
Gaetz se, tehnički govoreći, još uvijek može vratiti u HoR, mada je rekao da neće položiti zakletvu u novom sazivu. Ako neki izaberu da se prave da nisu čuli tu rečenicu.
DeSantis ga neće poslati u Senat. Mislim da ga ključni igrači ne žele ni u jednom tijelu. Još nije isključeno da čitav izvještaj "procuri".
-
Osmi Socrates
#24171 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da se bavim predviđanjem, rekao bih i da je Gabbard nominacija osuđena na propast.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#24172 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ja sam iskreno sumnjao da će trump uzetiinsaneinthebrain wrote: ↑21/11/2024 22:01 ma s Marsa se vidjelo da uzima Ridji. demokrati su propali skroz
mislio sam da će biti knap
velike su sistemske pogreške demokrata i medija
jedna od njih je da žene neće dati glas trumpu nego kamali
znaci visoka izlaznost žena = pobjeda kamale
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#24173 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
meni su ova imenovanja ko tuđa partija šahaOsmi Socrates wrote: ↑22/11/2024 09:19 Da se bavim predviđanjem, rekao bih i da je Gabbard nominacija osuđena na propast.
nes se ne zamaram ni imenima niti kandidatima
kralj je poznat...kraljica...znaćemo ime pokojeg topa
i to je to
sve ostalo mi je nebitno kad će ih mijenjati ko pijune na ploči
- vaučer
#24174 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Gore po koga? Po Amerikance? Biden je bio po svemu odličan predsjednik. Po Palestinu? To što zovemo Palestinom će do kraja Trumpovog mandata biti spaljena livada na kojoj Izrael lagano lopata temelje za nove zgrade i naselja. Čuj Palestina mu presudna?Man of steel wrote: ↑21/11/2024 22:41 Od Bidena ne može biti gore pa da su izabrali čimpanzu u Bijelu Kuću na kraju krajeva.
PS - Ima li administracije ovdje ili šta? Daj ili ugasiti ovo glupo pitanje ili stavite opciju kad te blokira novi post. Šta nas da prostiš u zdrav mozak više.
- MarlboroGold
#24175 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Naši previše daju važnost situaciji u Palestini u kontekstu Amerike i njenih izbora. Nije da ne utiče nikako, ali daleko je to od neke krucijalne važnosti.