Zanimljivo je da su Kane i Undertaker (Ikone putujućeg WWE cirkusa) dali javnu podršku TraNpu.
Ludilo, pretvorit će ovalni office u Monday night RAW.
Nekada sam se smijao ovome, sada sam malo zabrinut. Šta veze sa ljudima, o kojima malo ko zna u javnosti, mogu izroditi u budućnosti.
Ja sam vec pisao to ovde, bilo koji kandidat koji nije na nivou budalastine kao Trump je danas dosadan i "tipicni" birokrata. Pa Waltz, lik koji nema mrlje u karijeri je pometen zbog toga sto je dosadan ljudima.
https://www.ibtimes.com/trump-accidenta ... ex-3751915Trump Accidentally Helps Dems Get Key Judicial Nominees Approved By Taking Republicans To SpaceX Launch
stabilni genije.Velkoski wrote: ↑20/11/2024 22:08https://www.ibtimes.com/trump-accidenta ... ex-3751915Trump Accidentally Helps Dems Get Key Judicial Nominees Approved By Taking Republicans To SpaceX Launch
![]()
Hendrix wrote: ↑20/11/2024 21:34Ja sam vec pisao to ovde, bilo koji kandidat koji nije na nivou budalastine kao Trump je danas dosadan i "tipicni" birokrata. Pa Waltz, lik koji nema mrlje u karijeri je pometen zbog toga sto je dosadan ljudima.
Narod hoce reality show, oni zele da ih neko lozi i prica gluposti iako i sami znaju da od tog nema nista. U Trumpu vide idola s televizije koji spominje Hanibala Lectora u govorima, nema problema.
Mediji takodjer trljaju ruke, jos 4 godine svakodnevnih gluposti i sranja koja ce donositi klikove.
Trump je od politike napravio WWE show.

https://www.nytimes.com/2024/11/20/us/p ... s-sex.htmlFederal Inquiry Traced Payments From Gaetz to Women
A document prepared by federal investigators bolsters claims by women who say they were hired for sex by Matt Gaetz, President-elect Donald J. Trump’s choice for attorney general, who denies wrongdoing.
U vezi cega to? Ako je u vezi Senata, dosta njih ce Trumpa nadzivjeti, ili nisu u trci 2026e ili se penzionisu.
Upravo tako.Hendrix wrote: ↑20/11/2024 21:34Ja sam vec pisao to ovde, bilo koji kandidat koji nije na nivou budalastine kao Trump je danas dosadan i "tipicni" birokrata. Pa Waltz, lik koji nema mrlje u karijeri je pometen zbog toga sto je dosadan ljudima.
Narod hoce reality show, oni zele da ih neko lozi i prica gluposti iako i sami znaju da od tog nema nista. U Trumpu vide idola s televizije koji spominje Hanibala Lectora u govorima, nema problema.
Mediji takodjer trljaju ruke, jos 4 godine svakodnevnih gluposti i sranja koja ce donositi klikove.
Oni senatori kojima reizbor ide 2028. ili 2030. nisu nesto posebno ugrozeni time. Susan Collins je na listicu za dvije godine, ali nju ne smije niko dirati jer je jedina koja moze republikancima osvojiti mjesto u plavom Maineu.
Koliko se ja sjecam, 2020. je bila prica da je narodu dojadila ta konstantna psihoza, haos, nekompetencija i governing preko Twittera. Da su htjeli manje eksponiranog predsjednika (Biden je mozda i zbog toga vodio manje intenzivnu kampanju).jeza u ledja wrote: ↑21/11/2024 03:07Upravo tako.Hendrix wrote: ↑20/11/2024 21:34Ja sam vec pisao to ovde, bilo koji kandidat koji nije na nivou budalastine kao Trump je danas dosadan i "tipicni" birokrata. Pa Waltz, lik koji nema mrlje u karijeri je pometen zbog toga sto je dosadan ljudima.
Zato i izborne kampanje traju ovoliko dugo. Zato je i svaka anketa u pet deka. Samo da se izmuze sto vise para iz ovog politickog soua.
Pa svaka sekta to radi, stavlja sektu (partiju) i vođu sekte ispred interesa grupe, skupine, naroda, države. Imamo i mi toga ali evo i u Americi vidimo isto dolazi.
Ozbiljno upozorenje: 'Ako Trump zaista uvede ove politike, američki građani će platiti cijenu'
Walmart je posljednja kompanija koja upozorava na poskupljenja ako predsjednik Donald Trump realizira plan o značajnom povećanju carina.
"Nikada ne želimo podizati cijene", rekao je finansijski direktor Walmarta, John David Rainey, za CNBC u utorak. "Naš model su svakodnevno niske cijene. Ali vjerovatno će biti slučajeva kada će cijene rasti za potrošače."
Onaj u preriji nema pojma o cemu je prica. Nek je Trump. Pa moze i kraj svijeta.JovicSA wrote: ↑21/11/2024 13:59Ozbiljno upozorenje: 'Ako Trump zaista uvede ove politike, američki građani će platiti cijenu'
Walmart je posljednja kompanija koja upozorava na poskupljenja ako predsjednik Donald Trump realizira plan o značajnom povećanju carina.
"Nikada ne želimo podizati cijene", rekao je finansijski direktor Walmarta, John David Rainey, za CNBC u utorak. "Naš model su svakodnevno niske cijene. Ali vjerovatno će biti slučajeva kada će cijene rasti za potrošače."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo će biti kao i ruska specijalna operacija, sve ide po planu...Trump glasači su šampioni mazohizma.